Brazilski Himzo Heveševićcollector je napisao/la:Brazilski Anel Hebibovicrio_Ferdy88 je napisao/la:Brazilski WalcottPoliceman je napisao/la:Brazilski Townsend![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Brazilski Himzo Heveševićcollector je napisao/la:Brazilski Anel Hebibovicrio_Ferdy88 je napisao/la:Brazilski WalcottPoliceman je napisao/la:Brazilski Townsend![]()
A cek jel ti navijas za sve klubove sa avatara, ili..?Ferdo je napisao/la:Evo iskritizirao sam mili Liverpool, mili Arsenal, mili Chelsea pa ni ManU ne mogu zaobiđi. Što prije Mourinho dobije otkaz i što prije dovedemo trenera kao što su Pochetino ili Guardiola s ovim igračima mi ćemo prodisati i zaigrati da to bude lijepo, kvalitetno, efikasno.
PostujemFerdo je napisao/la:Aha ja sam navijač Velike četvorke i nostalgičar za periodom 2003. - 2011. kad je engleska liga bila strah i trepet.
Respekt.Ferdo je napisao/la:Aha ja sam navijač Velike četvorke i nostalgičar za periodom 2003. - 2011. kad je engleska liga bila strah i trepet.
Pa vjerovatno zato sto su bas ti klubovi u periodu od 2003-2011 bili strah i trepet, a ne Hull i BoltonBullard je napisao/la:Respekt.Ferdo je napisao/la:Aha ja sam navijač Velike četvorke i nostalgičar za periodom 2003. - 2011. kad je engleska liga bila strah i trepet.
Ogromna hrabrost da bodriš takve klubove. Domišljato, otkud baš ti klubovi? Što nisu WBA, Hull, Blackburn i Bolton?
Onakvo pitanje je jednostavno iznudilo Šerločki odgovorBullard je napisao/la:Reci mi Šerloče nešto što ne znam.![]()
Klub se zavoli, i prati spontano. Lično sam simpatizer osrednjih klubova, sa zanimljivom historijom. Upravo zbog tog WHU pratim.
jeste sigurno je ovo izjavioOzren je napisao/la:Alexis Sanchez on being linked with #MUFC:CantonaBIH je napisao/la:Sta je, niko ne pise za Sancheza? Niko ne zeli imati visoke nade?
"Yes, it's true that they offered me £400k a week. But even if they offered me £1m a week, it's not worth playing left-back every time we play a team in the top half of the league. Pep's head is also really shiny, so that's a bonus."
To su svi mislili, ali nije tako. Alexis je trenutno puno bliži Unitedu, čak Sky Sports javlja da je City i odustao.Format je napisao/la:Ma lik dogovorio sve sa Pepom ima pola godine bar miislim tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.