Za dusmane sto rece Nikola
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Bravo momci 
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 jan 2018, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prce legenda

Svaka čast momci
Marko Panić

Marko Panić
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Bravo,bravo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako nekako, svaka cast na pobjedi!MElloo je napisao/la:Ovi jos gori eto kakoMortemHz je napisao/la:KAKO VODIMO![]()
**** ga stativa i precka
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo momci, vidi se i na njima da im ova pobjeda mnogo znaci. Grijese, nerviraju, ali svaki put odigraju srcano i pored teske sitaciju odlazaka na utakmice itd....
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
početak prvog je 20 i kusur minuta ?Harika je napisao/la:Ko imalo prati rukomet i našu repku zna da je Tarabokia bio povrijeđen 2 mjeseca, i zna da mali Perić ne može sam iznijet utakmicu. Uključite mozak i shvatit ćete da je Terza igrao na početku prvog, i na početku drugog u napadu, kako bi ova dvojica imala snage iznijeti ostatak. Najlakše je pljuvati bez razmišljanja. Bilale, kapa dole
bravo momci
- anonymousHD
- Kontakt:
Komentar utakmice.miky_hz je napisao/la:Za dusmane sto rece Nikola
Bravo momci, tako se igra i bori za ovu državu.
Gdje je bolan toliko bilo, šta pričaš? To tebi igranje napada trčanje brzog centra? Dajte ba ljudi, uživajte, Bilal Šumanmirzatele je napisao/la:početak prvog je 20 i kusur minuta ?Harika je napisao/la:Ko imalo prati rukomet i našu repku zna da je Tarabokia bio povrijeđen 2 mjeseca, i zna da mali Perić ne može sam iznijet utakmicu. Uključite mozak i shvatit ćete da je Terza igrao na početku prvog, i na početku drugog u napadu, kako bi ova dvojica imala snage iznijeti ostatak. Najlakše je pljuvati bez razmišljanja. Bilale, kapa dole
bravo momci
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Što nam ga šuknu Prce, konta još dugo da igra

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo momci
Burić

Burić
- legenda reala
- Kontakt:
Al ima mali prvi korak strasan, steta sto nije malo jaciRaonffa je napisao/la:Bravo, al' džaba sve ovo ako Šuman ne nauči lekciju ko mu treba igrati a ko ne. Mislim da i budala vidi koliko je naša igra pokretljivija i bolja (govorim o napadu) kada igraju Vegar, Perić ili Tarabokija za razliku od trenutaka kada tu igraju Prce i Karačić. Daleko je ovo od odličnog al' je za naše uslove veoma dobro (ofanzivno).
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Citiram sebe, ovo je bajka, ali u stvarnosti

Uz to bih još dodao odlične finte i osjećaj za asistenciju. Vjerujem da bi bio još bolji kad bi uhvatio neki kontinuitet u reprezentaciju, yebiga ne može on sa nekih 10ak minuta po meču (u prosjeku) pokazati sav svoj talenat.legenda reala je napisao/la:Al ima mali prvi korak strasan, steta sto nije malo jaciRaonffa je napisao/la:Bravo, al' džaba sve ovo ako Šuman ne nauči lekciju ko mu treba igrati a ko ne. Mislim da i budala vidi koliko je naša igra pokretljivija i bolja (govorim o napadu) kada igraju Vegar, Perić ili Tarabokija za razliku od trenutaka kada tu igraju Prce i Karačić. Daleko je ovo od odličnog al' je za naše uslove veoma dobro (ofanzivno).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo momci !!!
Svaka cast na borbenosti, zalaganju...svaka cast!Mi se borimo kako da obezbjedimo hebeni smjestaj, put...sve ono o cemu igraci i selektor ne treba da razmisljuju.Tu Sumanu skidam kapu..Bilo je ,naravno, mjesta za kritiku, ali evo..sve imamo u svojim rukama.
Eno, pred vratima tvojim
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
Ima li se gdje pogledati snimak tekme,morao sam izaći na poluvremenu,da vidim i to čudo da mi mirno dobijemo egal utakmicu
Bravo momci odlicna igra i pobjeda, jedina zamjerka Sumanu zbog forsiranja Terzica u napadu.
Vidjelo se koliko smo prodisali kada je na tu poziciju stao Peric.
Vidjelo se koliko smo prodisali kada je na tu poziciju stao Peric.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Bemti go da je cenat siri dobili bi 5-6 razlike.
Hvala bogu pa se uzvrat igra u Tuzli.
Hvala bogu pa se uzvrat igra u Tuzli.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ova utakmica je dokaz kada umjesto istrosenih panjeva Karacica,Prceta i sl igraju ovi mladi Peric,Vegar tada bolje igramo i treba vise prilika davati mladim igracima
Igrao mu je Terzić skoro 10 minuta i u drugom poluvremenu u fazi napada, i u tom periodu su nam Švicarci napravili +2, onda je ušao Tarabokija, pa kasnije i Perić i prodisali smo u napadu. Sa druge strane, Terzić je odigrao brutalnu odbranu kad se lomilo i to je ono što mi svi očekujemo od njega i gdje on treba biti.Harika je napisao/la:Gdje je bolan toliko bilo, šta pričaš? To tebi igranje napada trčanje brzog centra? Dajte ba ljudi, uživajte, Bilal Šumanmirzatele je napisao/la:početak prvog je 20 i kusur minuta ?Harika je napisao/la:Ko imalo prati rukomet i našu repku zna da je Tarabokia bio povrijeđen 2 mjeseca, i zna da mali Perić ne može sam iznijet utakmicu. Uključite mozak i shvatit ćete da je Terza igrao na početku prvog, i na početku drugog u napadu, kako bi ova dvojica imala snage iznijeti ostatak. Najlakše je pljuvati bez razmišljanja. Bilale, kapa dole
bravo momci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.