NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
BRAVO MOMCI.OVAKO SE BORI ZA SVOJ KLUB I GRAD I NAVIJACE. NAPRIJED ZVIJEZDA
-
- Kontakt:
Sto se tice toga da je rezultat DISKUTABILAN nasi igraci i trener uviijek su najavljivali kada su isli u goste(Grbavica i Siroki Brijeg) da idu po tri boda ali eto danas nam se to i ostvarilo.Evo ti i dokaz za to:edinko je napisao/la:Iskrene cestitke na pobjedi,da je niste zasluzili nebi ste ni dobili.Razvalili ste nas.Samo mi onaj Curguz bio skroz DISKUTABILAN svojim"100 % ubjedjenjem!da ce danas Zvjezda da razvali Velez?Hm...Necvu NI SEKUNDICE da prejidiciram bilo sta ali Velez nije koliko ja znam NIKADA izgubios a ovolikom razlikom kod kuce..ako Neko zna neka me ispravi..ni kad je ispadao iz Premijerke...
A Velezu se UVIJEK razbije od glavu neki igrac koji je"bio nash(Velezov)"..Taj Tusunovic je koliko znam trebao zavrsiti u Velezu ali ga papci iz uprave ne htjedose..ovo im je danas vratio"dug"i to bas"debelo"kako neko rece..u svakom slucaju-cestitam!
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-41059.htm
Sve u svemu svaka cast svima(igracima,treneru) , bravo momci.Igrali su hrabro,nisu se prepali kada je Velez malo stisnuo,a sto je najvaznije VJEROVALI SU U SEBE,znajuci da imaju kvalitet da donesu tri boda u Gradacac.Zvijezda ce iz kola u kolo igrati sve bolje jer treba vremena da se uklopi ovih desetak igraca koji su dosli pred pocetak sezone.Jos jednom jedno veliko bravo!
Imate jos puno, puno supljina pozadi, morate to podhitno popraviti, jer protiv imalo boljeg napada, tesko ce te izlaziti na kraj....Kontre, perfektne, odlicno postavljanje Tosunovica, a ni lopte onog malca u sredini nisu za baciti...
Hadziju, ne trebam puno hvaliti, jer je za mene odavno najbolji golman ove Premier lige...Izvukao je nemoguce na 1:2...
Sa malo agresivnijom odbranom, to bi bilo puno bolje....
Sve u svemu, iskrene cestitke...Jedini ste klub koji dodje na ovaj stadion sa aplauzom i izadje sa aplauzom....Jedini...
Pozz i uzivajte...
Hadziju, ne trebam puno hvaliti, jer je za mene odavno najbolji golman ove Premier lige...Izvukao je nemoguce na 1:2...
Sve u svemu, iskrene cestitke...Jedini ste klub koji dodje na ovaj stadion sa aplauzom i izadje sa aplauzom....Jedini...
Pozz i uzivajte...
-
- Kontakt:
Koliko bolan je poraz, iskrene cestitke na zasluzenoj pobjedi nasim sportskim prijateljima.Sretno u nastavku prvenstva.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Hvala na ovako lijepim čestitkama, a ujedno mi je žao što vaši navijači još nisu dolazili u Gradačac jer znam da bi ponijeli lijepe uspomene zato na proljeće bujrum!carina je napisao/la:Imate jos puno, puno supljina pozadi, morate to podhitno popraviti, jer protiv imalo boljeg napada, tesko ce te izlaziti na kraj....Kontre, perfektne, odlicno postavljanje Tosunovica, a ni lopte onog malca u sredini nisu za baciti...
Pozz i uzivajte...
-
- Kontakt:
Čestitam igračima Zvijezde, mada da budem iskren sa ovim trenerom se nisam nadao bodovima, ali obzirom da sam gledao u subotu utakmicu protiv Borca koji prvo poluvrijeme nije mogao preći centar pitao sam se kako mi baš ni jednu utakmicu ne možemo odigrati na taj način, ali eto nisam morao dugo čekati. Nadam se u subotu punoj "Banja Ilidži".
ČESTITAM ZVIJEZDI NA POBJEDI. BOSANSKA OTOKA.
MAXUZ SELAM ZA RAJU KOD "ČIČKA"
MAXUZ SELAM ZA RAJU KOD "ČIČKA"
Cestitam Zmajevi. Nije sala na gostovanju uvaliti 4 komada i to Velezu. Pa da je i stela bilo bi maximalno 2 gola.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
sad je pročepilo moglo bi biti svaštanecko_gradacac je napisao/la:iz prve 3 boda ... sta li ce biti za jos 3 kola?seven je napisao/la:daje u naredna 4 kola 1 bod osvojiti, puna kapa
jedva 1:4 ccc

ovo je klasična pobjeda taktike trenera, danas je Ćurguz u svim segmentima igre nadmudrio Hotića. koji i nije baš naivan trener, a čestitke i igračima koji su 100% odradili ono što je dogovoreno, drago mi je da je Tosunovića pročepilo
joj budala,znalo se da cemo pobijediti,ali ovolikooo.uf
:Dprovidno

ja ba, Olimpik pustio Veležu, Velež nama, Čelik Olimpiku i onda mi Čeliku, a Tosunoviću se šteli da bude prvi strijelac, a na Mjesecu pronašli AtlantiđaneŽbljohar je napisao/la:joj budala,znalo se da cemo pobijediti,ali ovolikooo.uf![]()
![]()
:Dprovidno
Bas tako,hehe,vidjet cete kada nas Celik dobije,znas i ono na pocetku,mi Zrinjskog,oni Slaviju itd.
ti napočetku što su štelili su sad u Želji, Čeliku i četvrti nije nigdje a smuco se od nemile do nedragaŽbljohar je napisao/la:Bas tako,hehe,vidjet cete kada nas Celik dobije,znas i ono na pocetku,mi Zrinjskog,oni Slaviju itd.
Zvijezda-Celik 0:1 Brkovic 37.min
slazes li se otprilike,mozda jos neko ostao u kontaktu za stelu,uf volio bi da si ti u pravu da je ocisceno 

joj tipični čaršijski mahalašŽbljohar je napisao/la:Zvijezda-Celik 0:1 Brkovic 37.minslazes li se otprilike

Ha ha ha,bas tako :DBelaja ba nema,i nema belajdzija,jesi ti zalutao ili??seven je napisao/la:joj tipični čaršijski mahalašŽbljohar je napisao/la:Zvijezda-Celik 0:1 Brkovic 37.minslazes li se otprilike
, uživaj u ovoj pobjedi i ne izazivaj belaja
Svaka cast navijacima Veleza.Mnogi pripadnici "velikih" navijackih skupina bi se sad usrali objasnjavajuci ovo ili ono.Pljesak na kraju za sportsku pobjedu i sve skupa ulijeva nadu za bolje sutra.Sad za sad je samo par ovakvih timova i sredina,nedovoljno za napredak.
Nadam se da ce se nasa serija nastaviti i u iducim kolima.Ne zanositi se,kao sto mi Bosanci znamo.
Nadam se da ce se nasa serija nastaviti i u iducim kolima.Ne zanositi se,kao sto mi Bosanci znamo.
Svaka cast!!
nadam se da nasi misle na pobijedu i samo pobijdu respekt celiku al nesmijemo gubit bodove kod kuce...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.