ma ja, to je odlicno, samo da nije ono u 2:20, nikad docekatretro je napisao/la:Sutra Fedex u drugom terminu, ne prije 20:45. Finale je u nedjelju u 01:00.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Nadam se da ce Roger osvojiti "tek" 17ti gren slem!
Goooo Roger!
Goooo Roger!
sta siti gledao majke ti....pa covjece dragi Federerovi protivnici su duplo tezi bili nego Nadalovi...molim te lijepo malo bolje pogledaj .....Melzer,zadnja 2 mjeseca razvaljuje covjek,Soderlin nije tacno da ima samo servis(to je pokazao i nadalu prosle god na RG).. a Rafa igrao protiv Verdaska koji je propao igrac ko kauc i redovna musterija.... i hajd mi navedi nekog jakog igraca koji je u formi ove god a da je igrao s Nadalom na US Openu????... Ne kazem ja , nije nesto ni RF imao jake protivnike al definitivno su jaci bili od Nadalovih, pogotovo sad u polufinalu RF ima ponovo jaceg protivnika.Andres je napisao/la:AHAHAAHHAHAHAHAHAHAH nevjerujem ! Ovaj kaze da je Nadal imo lagan zrijeb a Fed tezak ! Pa ti si neznam ! Reci mi jednog igraca da qrcu valja s kim je federer igrao ? Melzer , Dabul , Beck ???? Da nije mozda Soderling ???Covjek koji je u 7 gemu , 3 ceg seta napravio 1 ass! Taj ???? Nebudi smjesan !Taj neki soderling je izgubio 15 puta za redom od Federera a dobio 1 ! I on je kao neka provjera '??? Covjeku najvece oruzje servis , a ovdje mu bila slabost ! Vidjecemo Federera zivi bili ! Nadal je imao 3 puta bolje igrace na svom kontu i pomeo ih je hladno sa 1 izgubljenim servisom ! Njegova forma se dize iz meca u mec! Novak je u formi i mislim da moze dobiti Federera , posebno u koliko Fed nesto slabije bude srviro jer njegova igra je servis ! Mnogo jaci sa base linea je novak tako da ako ga krene i udje hladne glave ima veliku sansu ! Nadal , Youzhny nije bezazlen mech , Nadal je favorit kao i protiv svakoga ,ali Michaa je enigma koja se vratila! Dobio je dosta dobrih igraca i igra mu je izuetno dobra ! Bice zanimljivo

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ljudi moji, pa biti prvi nosioc na turniru mora imati neke prednosti, pametni ljudi su to smislili, sigurno pametniji od nas. Verdasca nemojte omalovažavati, jeste bio u nešto slabijoj formi prije US Opena, ali čovjek je izbacio Nalbandiana, pa se vratio protiv Ferrera nakon što je gubio 2-0 u setovima, tako da Verdasco i nije u tolikoj banani kao što ga predstavljate. Turnir se igrao u veoma teškim uslovima za igru, vjetar im donosi mnogo problema, a obzirom na način igre - najveći protivnik je Nadalu.
Soderling je dobro napatio Federera i poražen je isključivo zbog svojih gluposti, posebno u trećem setu kada je servirao kod 5-3, a prvi set ga je sudija oštetio Federeru servis oscilira, a kada uđe u duge razmjene onda je u problemu, tako da mu se dosta toga zavisi od prvog servisa. Četvorica polufinalista su najviše pokazali i zasluženo su ovdje gdje jesu, mada i Wawrinka da je prošao nebi bilo nezasluženo.
Đoković igra sjajan tenis, tako da očekujem odličan meč. Njihov posljednji duel je jedan od antologijskih i nadam se da će i ovaj put biti tako.
Soderling je dobro napatio Federera i poražen je isključivo zbog svojih gluposti, posebno u trećem setu kada je servirao kod 5-3, a prvi set ga je sudija oštetio Federeru servis oscilira, a kada uđe u duge razmjene onda je u problemu, tako da mu se dosta toga zavisi od prvog servisa. Četvorica polufinalista su najviše pokazali i zasluženo su ovdje gdje jesu, mada i Wawrinka da je prošao nebi bilo nezasluženo.
Đoković igra sjajan tenis, tako da očekujem odličan meč. Njihov posljednji duel je jedan od antologijskih i nadam se da će i ovaj put biti tako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sta je ovom eurosportu, meni ne radi, radil vama i dajte link gdje mogu gledat polufinala ako ne proradi. HVALA!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Nadal do finala rutinski 62 63 64
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- Nail for Real
- Kontakt:
akobogda ce je i osvojitmarsovac je napisao/la:Nadal do finala rutinski 62 63 64

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- sarajlija89
- Kontakt:
Rafa rutinski u finalu nakon lagane pobjede 3-0 protiv yuznog...sada ce poceti i drugo polufinale federer - đoković gdje se moze ocekivati dosta uzbudljiviji mec.
Evo konacno su vratili eurosport,cijeli dan nije slike bilo...sad su ubacili neki lijevi ceski ili nesto slicno umjesto srpskog...dobro je,zabrino sam se bio da cemo ostat bez slike.Mada sam se ja snaso i na digitalnoj naso njemacki ES al drago mi je i zbog ostalih
GO ROGER

Evo konacno su vratili eurosport,cijeli dan nije slike bilo...sad su ubacili neki lijevi ceski ili nesto slicno umjesto srpskog...dobro je,zabrino sam se bio da cemo ostat bez slike.Mada sam se ja snaso i na digitalnoj naso njemacki ES al drago mi je i zbog ostalih

GO ROGER

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Roger je njima BOG i on ce osvojit svoj "tek" 17. grand slam kao sto jedan rece.....
.....Federer je Federer i on je najbolji igrac svih vremena.....ocekujem rutinsku pobjedu protiv Djokovica...

You'll never walk alone.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Fedex uzeo prvi set 7-5 , Gou Rođer

EDIT: 6-1 drugi set za Djokovića

EDIT: 6-1 drugi set za Djokovića
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Đoković u četvrtom setu napravio brejk vodi sa 3:1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ne znam sta se desava sa fedexom, uzme set i onda se jednostavno izgubi...

- VolimLiverpool
- Kontakt:
pa Federeru sta radis??ocekivao sam da ce dobiti olako ovaj cetvrti set a on usra i sefa i stanicu....

You'll never walk alone.
Cestitam Nadalu sto ce se sutra izjednaciti s ostalim velikanima tenisa, i osvojiti sva cetri Grand Slam turnira. Ovo ode u pet setova, i ko god prodje sutra bit ce pometen s terena, navijam za Federera ali je to tako. Federer je toliko glup igrac u posljednje vrijeme, da je to za nepovjerovati. Ne igra sada Djokovic svoj tenis zivota, vec ga Federer svojim glupostima vraca u mec.
Necu vise ni gledati samo se bezveze nerviram.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- VolimLiverpool
- Kontakt:
[quote="amerosm"]Cestitam Nadalu sto ce se sutra izjednaciti s ostalim velikanima tenisa, i osvojiti sva cetri Grand Slam turnira. Ovo ode u pet setova, i ko god prodje sutra bit ce pometen s terena, navijam za Federera ali je to tako. Federer je toliko glup igrac u posljednje vrijeme, da je to za nepovjerovati. Ne igra sada Djokovic svoj tenis zivota, vec ga Federer svojim glupostima vraca u mec.
Nazalost si upravu.....Fedex pravi glupe greske Nadal ce cini se osvojiti....

Nazalost si upravu.....Fedex pravi glupe greske Nadal ce cini se osvojiti....

You'll never walk alone.
Federer odavno ovako lose nije igrao
, Nole je dovoljno agresivan, a Roger kao da ima neki problem, kao da mu nesto smeta, ali valjda dobija.
Evo bar ce prvi servirati u petom setu.
PS Kako me ebe ovaj Rumunjski Eurosport, jos smanjili sliku.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
quote="retro"Federer odavno ovako lose nije igrao
, Nole je dovoljno agresivan, a Roger kao da ima neki problem, kao da mu nesto smeta, ali valjda dobija.
...stvarno je Roger los.... 

You'll never walk alone.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.