FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Cestitke za ulazak u prvu ligu,ponovo, 

A brate jeste imali kome psovati i dizati paroledrinin vuk je napisao/la:Evo kratkog izvjestaja.Dominacija Drine tokom citavih 90 minuta,ziceri su masani,cak i penal u drugom poluvremenu.Teren uzasan,prosto se lopta nije mogla kotrljat na jednoj strani.Travnik iskoristio jedinu pravu sansu i iz kontre dosao do pobjede.Sudjenje potpuno objektivno i mozda cak i domacinsko u nekim momentima.Jednostavno danas Drina nije nista uspjela ubacit u mrezu tako da je opstanak vec izgubljen.Isto tako Vukovi su pokazali kako se navija i slobodno mogu reci odrzali cas svim grupama,jer ni jedne psovke ka gostima,ni jedne jedine parole protiv gostiju,pjevanje tokom cijelog meca,a oni zabari od policije su smjesni,na nas stadion nas pustaju nakon pocetka utakmice.Sve u svemu pobjeda Travnika,a Drina ovakvom igrom opstanak cini se izgubila,a vrlo moguce da ce izgubit i trenera,na radost Vukova,upravu bi isto mogli,ono sto ostaje ostaje stadion koji moze nosit to ime,te Vukovi koje niko ugasiti ne moze.ultras je napisao/la:pa jeste li tako losi bili ili sta vec?dobar sam prognozer ha pusti ove sto se raduju tudjem uspjehu ne vole oni ni sebe
a kamo li Travnik.Sad nam dolazi ranjeni Velez kojeg moramo na mesarski nacin dobiti jer tek ce tad ova 3 boda
imati vrijednost.Uzivaj vuce.

P.S koliko vas je bilo
- drinin vuk
- Kontakt:
Bilo nas je na tribini 100-150.Na stadionu preko 1000 gledalaca.
A ne kontam sta ti to znaci jesmo li,jer koliko mi je poznato u Travniku se bas mnogo psuje i to bas mnogo na nacionalnoj osnovi,pa s te strane Vukovi mogu bit ponosni,jer za razliku od ostalih grupa i kad ne ide,i kad im se tim ne zalaze i kad je ubjedljivo zadnji Vukovi navijaju,pjevaju,prozivaju igrace svoje,a mnogi su pricali prije pocetka drugacije.Mada msm da i bojkot bi mogao nastupiti da se ovi iz uprave prokontaju dokle ce se igraci brukati....
A ne kontam sta ti to znaci jesmo li,jer koliko mi je poznato u Travniku se bas mnogo psuje i to bas mnogo na nacionalnoj osnovi,pa s te strane Vukovi mogu bit ponosni,jer za razliku od ostalih grupa i kad ne ide,i kad im se tim ne zalaze i kad je ubjedljivo zadnji Vukovi navijaju,pjevaju,prozivaju igrace svoje,a mnogi su pricali prije pocetka drugacije.Mada msm da i bojkot bi mogao nastupiti da se ovi iz uprave prokontaju dokle ce se igraci brukati....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Cula-kazala,dodes u Travnik pa cujes ,dali se psuje ili ne,mi odemo u Travnik na Plave Vode,pojedemo najbolje cevape mozda i na svijetu,odemo na stadion ,navijamo,razmijenimo utiske sa domacinima i onda zakljucimo dali se mnogo psuje,bio sam vise puta u Travniku cak i u 1.ligi federacije kada smo igrali moj zakliucak da se ne psuje plaho,a tebi to fol to poznato,otkuda.drinin vuk je napisao/la:Bilo nas je na tribini 100-150.Na stadionu preko 1000 gledalaca.

- drinin vuk
- Kontakt:
Zbljohar ili me nisi skontao ili nisi zelio,znas vrlo dobro na sta sam mislio,doduse nisam bio u Travniku nikad,al od ljudi koji su isli poput Lesinara,Skripara,Sokolova sam cuo sta se prica,sta se pjeva,kako se vrijedjaju,kako murijasi biju i zbog cega biju,tako da ako su mi oni slagali,onda se izvinjavam,al kazem to nisam cuo iz jednih usta vec iz nekoliko,kazem da ne bi odlazili od teme,jednostavno msm da je ova slika danas sa tribina primjer svima ostalima,izmedju ostalog i net navijacima koji su pod stepenom mrznje spremni na mnoge ruzne konstatacije....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Eto oni kazu DA ja kezem NE,sta ti kazes na to,jel vjerujes meni ili Lesinaru?
joj,jbg :mrgreen:otidi i uvjeri se

Psovanja ima ali nikako na nacionalnoj osnovi. kazes da si cuo od Lesinara,Skripara,Sokolovadrinin vuk je napisao/la:Zbljohar ili me nisi skontao ili nisi zelio,znas vrlo dobro na sta sam mislio,doduse nisam bio u Travniku nikad,al od ljudi koji su isli poput Lesinara,Skripara,Sokolova sam cuo sta se prica,sta se pjeva,kako se vrijedjaju,kako murijasi biju i zbog cega biju,tako da ako su mi oni slagali,onda se izvinjavam,al kazem to nisam cuo iz jednih usta vec iz nekoliko,kazem da ne bi odlazili od teme,jednostavno msm da je ova slika danas sa tribina primjer svima ostalima,izmedju ostalog i net navijacima koji su pod stepenom mrznje spremni na mnoge ruzne konstatacije....
Ev sad cu ti reci Skripari su par puta dolazili u Travnik, Sokolovi jednom, Lesinari dva puta
Ni u jednom slucaju nije bilo Gerile ni navijanja na tim utakmicama niti ikakvog pjevanja
Moguce da je bilo psovanja od pojedinaca ali takvih ima na svim stadionima.
I ja sam cuo da se u Zvorniku pjevaju cetnicke pjesme da se postavljaju transparenti "noz zica Srebrenca"
ali opet kazem ja sam to cuo od ljudi ali nikako nisam bio u Zvorniku pa cuo svojim usima niti vidio svojim ocima tako da nemogu reci da je to 100% istina.
-
- Kontakt:
Bili su alkosi prosle sez u Travniku i bacale su se samo flase na njih....koliko znam nije bilo nekog vrijedjanja na nacionalnoj osnovi i tako to.....drinin vuk je napisao/la:Zbljohar ili me nisi skontao ili nisi zelio,znas vrlo dobro na sta sam mislio,doduse nisam bio u Travniku nikad,al od ljudi koji su isli poput Lesinara,Skripara,Sokolova sam cuo sta se prica,sta se pjeva,kako se vrijedjaju,kako murijasi biju i zbog cega biju,tako da ako su mi oni slagali,onda se izvinjavam,al kazem to nisam cuo iz jednih usta vec iz nekoliko,kazem da ne bi odlazili od teme,jednostavno msm da je ova slika danas sa tribina primjer svima ostalima,izmedju ostalog i net navijacima koji su pod stepenom mrznje spremni na mnoge ruzne konstatacije....

Nikako da vas krene
Biće valjda bolje

Biće valjda bolje

Da se vratimo malo temi, sit sam iskompleksiranih osoba...
Mile Milanović od danas više nije trener Fudbalskog kluba Drina iz Zvornika, nakon novog poraza novajlije u društvu najboljih.
Drina je u okviru šestog kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine poražena u Zvorniku od ekipe Travnika sa minimalnih 1:0, što je bila kap koja je prelila čašu, te je Uprava ovog kluba odlučila smijeniti sa mjesta šefa stručnog štaba Mileta Milanovića.
Iako novi trener još uvijek nije imenovan, najbliži trenerskoj poziciji je Darko Nestorović.
Nakon šest odigranih kola, Drina se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli, sa samo jednim osvojenim bodom.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- drinin vuk
- Kontakt:
Ja vise necu slova na ovoj temi napisati,da sam je ja otvorio ja bih cak dao predlog da se zatvori,al nisam pa ne zelim da covjeku koji je otvorio pravim problem.Kazem sto se mene tice necu vise ni jednu vijest o FK Drina napisati,jer nazalost odstupa se od nekih osnovnih principa i nekih osnovnih normi kada je forum u pitanju.Jednostavno po ko zna koji put dopusta se vrijedjanje jednog,a kada uvrijedjeni odgovara postovi se brisu.Jbg ovim ne gubim ja ne gubi ni Drina,al isto tako mislim da ce neki gubiti tako sto nece imati ako nista drugo drugaciji pogleda na FK Drina.Zao mi je s jedne strane,al isto tako ovo razocarenje pojedincima,sto ne reci nekad i vecini je dovelo da sam skontao ideologiju foruma i sve ostalo vezano,mislio sam da se bar malo principi postuju,nazalost po ko zna koji put sam skontao da od objektivnosti nema nista.Od mene toliko,nazalost po moju Drinu vise posta nijednog necu napisati na ovoj temi nijednog.
TI SI DRINO MENI SVE TEBE VOLIM NAJVISE,ZAJEDNO DO POBEDE!
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Vrati nam se Vuče....čekaj ba tek je počelodrinin vuk je napisao/la:Ja vise necu slova na ovoj temi napisati,da sam je ja otvorio ja bih cak dao predlog da se zatvori,al nisam pa ne zelim da covjeku koji je otvorio pravim problem.Kazem sto se mene tice necu vise ni jednu vijest o FK Drina napisati,jer nazalost odstupa se od nekih osnovnih principa i nekih osnovnih normi kada je forum u pitanju.Jednostavno po ko zna koji put dopusta se vrijedjanje jednog,a kada uvrijedjeni odgovara postovi se brisu.Jbg ovim ne gubim ja ne gubi ni Drina,al isto tako mislim da ce neki gubiti tako sto nece imati ako nista drugo drugaciji pogleda na FK Drina.Zao mi je s jedne strane,al isto tako ovo razocarenje pojedincima,sto ne reci nekad i vecini je dovelo da sam skontao ideologiju foruma i sve ostalo vezano,mislio sam da se bar malo principi postuju,nazalost po ko zna koji put sam skontao da od objektivnosti nema nista.Od mene toliko,nazalost po moju Drinu vise posta nijednog necu napisati na ovoj temi nijednog.

1947!
Ma pusti, i ja se iznerviram pa mi kasnije svejednodrinin vuk je napisao/la:Ja vise necu slova na ovoj temi napisati,da sam je ja otvorio ja bih cak dao predlog da se zatvori,al nisam pa ne zelim da covjeku koji je otvorio pravim problem.Kazem sto se mene tice necu vise ni jednu vijest o FK Drina napisati,jer nazalost odstupa se od nekih osnovnih principa i nekih osnovnih normi kada je forum u pitanju.Jednostavno po ko zna koji put dopusta se vrijedjanje jednog,a kada uvrijedjeni odgovara postovi se brisu.Jbg ovim ne gubim ja ne gubi ni Drina,al isto tako mislim da ce neki gubiti tako sto nece imati ako nista drugo drugaciji pogleda na FK Drina.Zao mi je s jedne strane,al isto tako ovo razocarenje pojedincima,sto ne reci nekad i vecini je dovelo da sam skontao ideologiju foruma i sve ostalo vezano,mislio sam da se bar malo principi postuju,nazalost po ko zna koji put sam skontao da od objektivnosti nema nista.Od mene toliko,nazalost po moju Drinu vise posta nijednog necu napisati na ovoj temi nijednog.
ma vi sve ness uzimate k srcu na nacionalnoj bazi , pa pregledaj ostale teme , na svakoj temi provokatori iz ostalih klubova traze nacin da provociraju sto je vise moguceB o X je napisao/la:Ma pusti, i ja se iznerviram pa mi kasnije svejednodrinin vuk je napisao/la:Ja vise necu slova na ovoj temi napisati,da sam je ja otvorio ja bih cak dao predlog da se zatvori,al nisam pa ne zelim da covjeku koji je otvorio pravim problem.Kazem sto se mene tice necu vise ni jednu vijest o FK Drina napisati,jer nazalost odstupa se od nekih osnovnih principa i nekih osnovnih normi kada je forum u pitanju.Jednostavno po ko zna koji put dopusta se vrijedjanje jednog,a kada uvrijedjeni odgovara postovi se brisu.Jbg ovim ne gubim ja ne gubi ni Drina,al isto tako mislim da ce neki gubiti tako sto nece imati ako nista drugo drugaciji pogleda na FK Drina.Zao mi je s jedne strane,al isto tako ovo razocarenje pojedincima,sto ne reci nekad i vecini je dovelo da sam skontao ideologiju foruma i sve ostalo vezano,mislio sam da se bar malo principi postuju,nazalost po ko zna koji put sam skontao da od objektivnosti nema nista.Od mene toliko,nazalost po moju Drinu vise posta nijednog necu napisati na ovoj temi nijednog.

daj vuk,sta je sa tom drinom..obori me juce na tiketu.... mada realno pisajuci,sutjeska je bila moj faforit za ulazak u premijer ligu... al ajd...sad kad ste usli ne mozete kuci dobiti u ovoj domacinskoj ligi 

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Ovu temu su unistili navijaci Drine, jer od pocetka pisanja na ovoj temi nisu bili objektivni i sada Vam se to vraca. Normalno je da volite svoj grad, klub, navijacku skupinu, ali nije realno da sve dizete u nebesa bez neke valjane osnove. I evo sta se dogodile sve Vam se vratilo i sada se nalazite na zadnjem mjestu. Uskoro nece biti na tribini ni Vukova, a kad bude 500 simpatizera to ce biti velika posjeta. Da ste od pocetka realno predstavili svoj klub i svoje navijace, a ne pricali price kao da ste strah i trepet sada bi sve lakse prihvatili. Ja nemam nista protiv Vukova i Drine i drago mi je sto ste bas vi usli u Premier ligu. Ali vasa nabrijavanja sve su pokvarila, pa ja kad sam citao Vase postove mislio sam da kad odete u Sarajevo ima da pregazite Horde Zla u njihovom gradu.
Pogledajte oko sebe, skuzite koji je Vas najveci domet i tako se mozda uspijete zadrzati u Premier ligi, tek je pocelo nade uvijek ima.
Pogledajte oko sebe, skuzite koji je Vas najveci domet i tako se mozda uspijete zadrzati u Premier ligi, tek je pocelo nade uvijek ima.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Pa ja ne znam šta si ti čitao i šta mi to trebamo da vidimo. Jesmo fino rekli da će biti uspjeh ako budemo opstali u lizi, možda se ovde neko našao pa rekao nešto nerealno al zna se šta je uprava kluba iznjela kao cilj ove sezone i to će se ako Bog da i ostvariti, jer prvenstvo još traje. Dolazi konačno i novi trener, obezbjedili smo prije dva dana i jednog odličnog odbrandbenog igrača, još samo da riješimo napad i to je to. Najvažnije je da para ima a sve ostalo će doći na svoje mjesto. Oko navijača ću da ti objasnim ponovo, zna se od kada postoji naša navijačka grupa (2003 god.), i kada je bilo najgore mi smo opstali, nema nas puno to je tačno, možda 100-150 pravih aktivnih navijača, ostatak ne brojim jer njih nekad ima nekad nema na tribinama i to su obični lipicaneri. I posle sedam godina ti nam dođeš i kažeš da nas neće biti a kada se dogodi neki incident onda ćete svi doći na ovu temu i ponovo nas spominjati, iako smo prije toga kao nestali, evo da ti kažem da smo planirali put i na Grbavicu, samo se čeka reakcija naše policije pošto dosta pametuju što se toga tiče. A prosjećan broj gledalaca na našem stadionu je 700 ljudi prateći Drinu u nazad pet godina.NeRi_K je napisao/la:Ovu temu su unistili navijaci Drine, jer od pocetka pisanja na ovoj temi nisu bili objektivni i sada Vam se to vraca. Normalno je da volite svoj grad, klub, navijacku skupinu, ali nije realno da sve dizete u nebesa bez neke valjane osnove. I evo sta se dogodile sve Vam se vratilo i sada se nalazite na zadnjem mjestu. Uskoro nece biti na tribini ni Vukova, a kad bude 500 simpatizera to ce biti velika posjeta. Da ste od pocetka realno predstavili svoj klub i svoje navijace, a ne pricali price kao da ste strah i trepet sada bi sve lakse prihvatili. Ja nemam nista protiv Vukova i Drine i drago mi je sto ste bas vi usli u Premier ligu. Ali vasa nabrijavanja sve su pokvarila, pa ja kad sam citao Vase postove mislio sam da kad odete u Sarajevo ima da pregazite Horde Zla u njihovom gradu.
-
- Kontakt:
Znal ko kako su vam prosli juniori danas u Modriči??
Šta je sa onim terenom u Zvorniku,grozota i katastrofa.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
GRIJEŠIŠ da je domaćinska. 6 kolo: 4 gostujuce pobjede,2 remija,2 domace pobjederadebl je napisao/la:daj vuk,sta je sa tom drinom..obori me juce na tiketu.... mada realno pisajuci,sutjeska je bila moj faforit za ulazak u premijer ligu... al ajd...sad kad ste usli ne mozete kuci dobiti u ovoj domacinskoj ligi
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.