Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

japa
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 19:58

Tesko je biti klaun ovdje je prejaka konkurencija da bi to bio, dovoljno je samo se podsjetiti na neke provale o Walnutovim eksplozijama, Zelalemu crnom Iniesti, japanskom Messiju Ryo Mijachiju itd itd...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 jan 2018, 19:59

wojo klasa nakon 10 tekmi :rol: :rol: :rol: a prije toga 8 godina nije mogao prdnuti :lol: a i u romi je bio klasa koja im je donijela titulu i ulazak u lp preko porta :tokralju: logika vojaeroljubaca na kvadrat :rol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 20:02

chily-rz je napisao/la:
japa je napisao/la: Pa Cech je donosio bodove i donosi i ove sezone, da njega nije bilo protiv Chelsea ni bod ne bi uzeo. Wojo je rupetina koaj je imala potencijal, i u Romi je bio klaun i primao svakakve golove. Nije on u Juventus doveden ko nasljednik vec kao sto kazes zamjena a biti zamjena tj. drugi golman matorom Bufonu (kojem je svaki slobodan udarac gol zbog refkleska i godina) nije neki podvig. Tesko ce on postati prvi golman kad ovaj ode...Wojo je limitran da imamo njega umjesto Cecha bili bi deseti.

Pa eto nema ti Girouda, Lacazete igra po 80 90 minuta pa opet nije zabio 6 utakmica zaredom gola...dokle vise izgovora? Lacazate je samo jos jedan solidan napadac nista vise..
Isti taj Cech nam je i odnosio bodove,treci gol kontra Liverpula je primio kroz uši,.

Wojo je trenutno klasa za Cecha,dimenzija više..Da li je zamjena ili naslijednik Bufona vrijeme ce pokazati a trenutno dobija mnogo više prostora za igru,donio je bodove Juventusu kontra Rome i Cagliaria a pri tome nije primio gol kroz uši,.
Donio vise nego sto je odnio.

Aha Wojo je masina jer grije klupu Buffonu i jer je skupio cak 10 utakmica ove sezone, u ligi u kojoj odbrana Juventusa moze zakljucati prilaze golu 90% ekipa, stvarno je dimenzija vise taj Wojo cudo od golmana, sreca pa se nismo uvjerili u njegove bravure. Samo zamisli da je Cech u zadnjoj minuti finala FA kupa se skrsio sa Koscielnim i neko nam zabio gol kojim gubimo kup kakve bi se sve provale ovde pisale, a to je samo jedna u moru blamaza i katastrofalnih kikseva poljaka dok je bio u Arsenalu.

Porediti Cecha i ovog sarlatana je u najmanju ruku smijesno, Cecha mozes porediti sa najboljim golmanima svijeta a ne rezervom Juventusa.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 jan 2018, 20:04

topnik1 je napisao/la: Ja nisam bio za to da se Wojo proda ako nista moga je on biti zamjena Cechu umjesto Ospine,a kada vec tako pises pa jbt jel realno porediti Cecha i Woju pogledaj ekipu JUventusa od odbrane do veznog reda pa i napada a pogledaj s kim Cech igra samo ce ti se kazati,zar stcarno mislis da CEch nebi bio bolji u JUventusu nego li u Arsenalu,de malo objektivnosti ne skodi ,ali je Wojo volio klub i pristao bi jos sezonu biti rezerva i to je se moglo oidraditi ali jbg kada imamo senilnog starca na klupi pa ga je dao skoro dzaba u najboljim godinama koliko ono bi 12 miliona necega
Pa jel realno da je Cech svjetska klasa a Wojo prevara od golmana ?

Gledao sam ja Juve u gore pomenutim utakmicama i vidio par fantasticnih intervencija Woje,ako ne vjeruješ meni pitaj momke na temi Juventusa nek ti kažu svoje mišljenje o Voji,.Te navedene utakmice je Juventus dobio 1-0 što dalje implicira da je samo jedan primjeni gol gubitak bodova,.

Daleko od toga da Wojo nema posla na golu Juventusa,.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 07 jan 2018, 20:07

Osim13 je napisao/la:Osei-Tutu, Nketiah, Akpom...kakva su ovo imena dante yebo :rol:
To su brate Classic Players sa Master lige, samo nemaju licencu pa tako piše, taj prvi je Gallas, ovaj drugi je Kanu, a ovaj Akpom je Martins.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 jan 2018, 20:08

Cech je penzioner i bivši,baš kao i Wenger,.

Ja moram priznati da su Paja i Simen eksperti da od prosjecnih igraca poput Scheniderlina i Kondogbie prave svjetske klase pa i od Cecha vrhunskog golmana a on to nije odavno,.DA jeste,ne bum ga Terek šutnuo gradskom rivalu,.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 jan 2018, 20:09

Woj je klasa. Ako vam šta znači smatrao sam ga prosjekom dok je bio u Arsenalu (kada ga je Arnel dizao u nebeske visine :mrgreen: ). No, svakom golmanu treba vremena, on je sazrio u Romi i bio ponajbolji golman lige (po Buffonu lično i najbolji). Doveden je ovu sezonu da bude zamjena, a od naredne je prvi golman, više puta ponovljeno od strane Allegria. Ove sezone fantastičan, Juventusova odbrana je poroznija no inače, a zbog Gigieve povrede je već na nekih 8-9 tekmi u nizu uz 1 primljeni gol mislim. Pri tome je skinuo par čistih zicera, Shicku u 93 minuti 1 vs.1, sinoć također 2 ključne intervencije. Potpuno sazrio. Recimo da u navijačkim krugovima postoji mnogo onih koji žele da ostane na golu i pored imena Gigia, činjenice da mu je zadnja sezona u karijeri i toga da je još među najboljim na svijetu. To dovoljno govori koliko je dobar.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 jan 2018, 20:12

Pogba je napisao/la:Woj je klasa. Ako vam šta znači smatrao sam ga prosjekom dok je bio u Arsenalu (kada ga je Arnel dizao u nebeske visine :mrgreen: ). No, svakom golmanu treba vremena, on je sazrio u Romi i bio ponajbolji golman lige (po Buffonu lično i najbolji). Doveden je ovu sezonu da bude zamjena, a od naredne je prvi golman, više puta ponovljeno od strane Allegria. Ove sezone fantastičan, Juventusova odbrana je poroznija no inače, a zbog Gigieve povrede je već na nekih 8-9 tekmi u nizu uz 1 primljeni gol mislim. Pri tome je skinuo par čistih zicera, Shicku u 93 minuti 1 vs.1, sinoć također 2 ključne intervencije. Potpuno sazrio.
Ovo je nešto što je Scezni uvijek bio, al uvijek. Njegov problem su neke crne rupe u glavi koje kad tad dođu, i u toku utakmice i generalni na neki period. Ako se toga riješi(ili se već riješio, vidjet ćemo) Wojo je vrhunski golman.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 20:20

chily-rz je napisao/la:Cech je penzioner i bivši,baš kao i Wenger,.

Ja moram priznati da su Paja i Simen eksperti da od prosjecnih igraca poput Scheniderlina i Kondogbie prave svjetske klase pa i od Cecha vrhunskog golmana a on to nije odavno,.DA jeste,ne bum ga Terek šutnuo gradskom rivalu,.
Kondogbia otisao u ligu i tim u kojoj Vieira i Bergkamp su bili smijesni sad je u Valenciji koja je u vrhu Primere odlicno igra vas Coqelin se ucvario na tribinama i i klupi, Elneny vise igra od njega a pricali ste da je najbolji dmf lige i jos nekakve statistike bacali.

Terek ga nije sutnuo nego je on otisao, i tu vidis razliku izmedju top golmana jednog od najvecih ikada i prosjeka kakav je Scesni. Jedan je otisao debelo u tridesetim u drugi klub da brani dok je drugi u godinama kad bi kao trebao biti u top formi otisao da hladi jaja na klupi Juventusa Bufonu liku koji ulazi u petu deceniju zivota :rol: Znaci razlika svemirska, Cech je svjetska klasa i profesionalac, Scesni je kokosar i prosjek koji ce biti na klupi Juventusa jer kad dovedu mladog Donuramu taj nece vidjeti gola...

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 20:23

Pogba je napisao/la:Woj je klasa. Ako vam šta znači smatrao sam ga prosjekom dok je bio u Arsenalu (kada ga je Arnel dizao u nebeske visine :mrgreen: ). No, svakom golmanu treba vremena, on je sazrio u Romi i bio ponajbolji golman lige (po Buffonu lično i najbolji). Doveden je ovu sezonu da bude zamjena, a od naredne je prvi golman, više puta ponovljeno od strane Allegria. Ove sezone fantastičan, Juventusova odbrana je poroznija no inače, a zbog Gigieve povrede je već na nekih 8-9 tekmi u nizu uz 1 primljeni gol mislim. Pri tome je skinuo par čistih zicera, Shicku u 93 minuti 1 vs.1, sinoć također 2 ključne intervencije. Potpuno sazrio. Recimo da u navijačkim krugovima postoji mnogo onih koji žele da ostane na golu i pored imena Gigia, činjenice da mu je zadnja sezona u karijeri i toga da je još među najboljim na svijetu. To dovoljno govori koliko je dobar.
Daj mu polusezonu ili sezonu da brani pa ces da vidis da je to i dalje obicni cirkusant, ne sumnjam da je napredovao ali to nikada nece biti novo WC golmana. Ovako donositi zakljucke o nekom napretku i sazrijevanju je smijesno, branio je 10 utakmica za polusezonu.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 07 jan 2018, 21:10

U igri si u jos samo jednom malo ozbiljnijem takmicenju i izvedes sedmi tim. Haj da je izbacio 4-5 prvotimaca ili da je par jakih imena barem na klupi bilo a ovako bas neozbiljno.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jan 2018, 21:17

Cech je klasa al' neki očekuju da brani kao da je u cvijetu mladosti, bez ruke je bolji golman od Szczesnya i Ospine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 jan 2018, 21:24

Pod ovakvom odbranom Arsenala, ni jedan De Gea ne bi izgledao dobro

Jednostavno ja smatram da je čitava ekipa u tolikom qrcu, da smo mi toliko truhli da više odumiremo i da je samo pitanje kada ćemo se raspasti pod vodstvom Voajera

Koje god pojačanje da dovedeš neće se uklopiti u sistem, zato što je sistem truhao i nema mu spasa dok je Wenger tu

Ubaci na primjer Van Dijka, izgledaće kao prosječan igrač jer nas vodi spodoba

Tako i da sada dovedeš ne znam ti kakvog špica, nema nama spasa dok spodoba ne napusti klub jer sa njim nema više napretka, samo nazadak ima iz godine u godinu, tonemo i tonemo dublje, kada ode Wenger svi će pričati " jao vidi kako su sada loši, ovo se desi kada otpustiš provjerenog trenera ", a on je ustvari do ove situacije ovo i doveo i usput yebem i njemu i upravi mater po sto puta, krepali odma pizda li vam materina retardirana

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 07 jan 2018, 22:19

Sve ce biti bolje kad odu Wenger, Čeh i Alexis. Ova prva dvojica jer su izlapili a ovaj treci jer mu se ide.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 08 jan 2018, 00:32

japa je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:**** vas cech gledaj kako brani lik
A penal? Je li i penal skinuo? :rol:
jel me furas da za to nesto govoris s obzirom da mu je konkurencija cech :rol: :rol:

znaci mora penal odbranit da bi ispalo da je bolji od ovog :tokralju: :tokralju:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 08 jan 2018, 02:06

Joj teorije :lol:
Po nekim ovdje golman ako nema jaku odbranu ispred sebe smije propisno ne procjenit 15 penala i smije mu svaki debil provuc loptu kroz uši.
Također isti smije svaku **** izbijenu loptu poslat u **** aut..smije svako drugo izlijetanje na loptu da zakasni jer **** nema jaku odbranu ispred sebe :D

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 08 jan 2018, 13:13

QUARTERBACK je napisao/la:
japa je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:**** vas cech gledaj kako brani lik
A penal? Je li i penal skinuo? :rol:
jel me furas da za to nesto govoris s obzirom da mu je konkurencija cech :rol: :rol:

znaci mora penal odbranit da bi ispalo da je bolji od ovog :tokralju: :tokralju:
Pa u kojem to drugom segmentu se moze taj klaun uopste porediti sa Cechom? Penali su vam bili zadnji jadni argument i slamka za koju se hvatate kad serete po Cechu i onda dodje mocni Nothingham i dva penala zabije macki na golu Ospini. Koliko ste srali o Cechu i penalima ocekivao sam u najmanju ruku da Ospina bar jedan odbrani panjevima iz Foresta...Ali ipak od golmana koji je iz kornera primao golove u LP ko da bi neko i ocekivao nesto bolje...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 08 jan 2018, 18:54

japa je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:
japa je napisao/la: A penal? Je li i penal skinuo? :rol:

Pa u kojem to drugom segmentu se moze taj klaun uopste porediti sa Cechom? Penali su vam bili zadnji jadni argument i slamka za koju se hvatate kad serete po Cechu i onda dodje mocni Nothingham i dva penala zabije macki na golu Ospini. Koliko ste srali o Cechu i penalima ocekivao sam u najmanju ruku da Ospina bar jedan odbrani panjevima iz Foresta...Ali ipak od golmana koji je iz kornera primao golove u LP ko da bi neko i ocekivao nesto bolje...
pa stani jesi ti fakat zadovoljan ovim kako cech brani?? :roll: :roll:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 08 jan 2018, 19:16

Naravno da jesam. istina nije u top formi zna nekad pogrijesiti ali i dalje je u top4 golmana lige. Da je ostatak ekipe na njegovom nivou Arsenal ne bi igrao evropa ligu i ne bi bio sesti na tabeli. Moras stvarno biti debelo bezobrazan da pored toliko klauna i polovnjaka u ekipi usuditi se da ismijavas Cecha cak i kad pogrijesi. U polju imas dva igraca da su neki nivo ostatak teski polovnjaci i prosjeci i ti nadjes da pricas o vrhunskom golmanu kao problemu i jos uz to da drkas na odbrane dokazanog kloca Ospine protiv strasnog Foresta, da imate obraza ne bi spominjali tu prevaru na golu, bio je on imao sansu kad je Cech bio ozlijedjen vidjeli smo kako je dobar, primao je golove direktno iz kornera a ovde nekima penali smetaju :lol:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 08 jan 2018, 20:25

najjaci argument ospina primao golove iz kornera, a kakvih se sve golova cech naprimao :rol:
cech je propalitet ko i ostatak ekipe, cuj ti molim te znaci i ono par puta sto odbrani drzi ga u top4 golmana lige a frajer propuh teski

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.