Nije istina boldirano.Zenzo je napisao/la:Dosta vise o Stanicu, neki ovdje jedva cekaju prvi kiks da kazu "da fali Stanic" sve je receno za njega odabrao je malo vise para a mogao je vremenom da dobije mnogo vise.
Hajde da se okrenemo pripremama, i ovoj šarolikoj godini za nas klub, na dva fronta se ekipa bori, klub na jos vise obzirom kakve stvari uprava planira.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Cubara i Jusufi povratnici. Ostali svi isti.
Sad imamo 5 stopera jer se i Dzindo vratio. Mi ili imamo premalo ili imamo previse igraca na jednoj poziciji.[emoji38]
Sad imamo 5 stopera jer se i Dzindo vratio. Mi ili imamo premalo ili imamo previse igraca na jednoj poziciji.[emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bolje Cubara kao 4. opcija nego Gojkovic
Stana 100% upravu, puna podrška za njega. Za sad smo u ovom prelaznom roku u minusuirfo je napisao/la:Otisao da igra za vece pare i bolje uslove, a dosta toga ne znate iza kulisa sta se desavalo u vezi njega i uprave, i ne moze neko sa 250 nastupa koji je davo 200% svaki put da zatvori guzicom vrata bilo kakvim potezom. Puno srece Stana!
Volim te Zeljo!!!
Stana smradu uzmi te pare
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moramo se pojacati jos. Valjda uskoro dodju ta dvojica sto ih je Sasa spominjao.
Ćubara je bio medju 10 naj stopera u 1.ligi...sad se začudih kako sam pročitao da se vratio u Želju..
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Ibrahim Sehic je posjetio nase juniore danas.
- MocMahale444
Nahvalise Cubaru pravo ovi sto prate Bosnu
Prozivci su prisustvovali i prvi trening odradili: Irfan Fejzić, Siniša Stevanović, Saša Kajkut, Daniel Graovac, Asim Zec, Ivan Crnov, Sinan Ramović, Jovan Blagojević, Vedran Kjosevski, Dino Hasanović, Jadranko Bogičević, Vernes Karavdić, Goran Zakarić, Dženan Zajmović, Anel Šabanadžović, Zajko Zeba, Ajdin Mujagić, Haris Hajdarević, Kemal Osmanković, Benjamin Šehić, Josip Projić, Denis Žerić, Adi Mehremić, Aldin Čeman, Haris Kurtović, Mirza Šubo, Almir Čubara, Meldin Jusufi
Homegrown players
Grbavica skola fudbala
Homegrown players
Grbavica skola fudbala

Hajde Sasa oko nase baci jedno pojacanje
- svrakino1921
- Kontakt:
sto se pitari pojacavaju izgleda da i oni hoce titulu

Re: RE: Re: FK Željezničar
Ko se bolje pojaca od prve 4 ekipe taj ima i najvecu sansu za trofej. U jednom kolu se sve okrene, a mi to najbolje znamo iz prosle sezone.svrakino1921 je napisao/la:sto se pitari pojacavaju izgleda da i oni hoce titulu![]()
![]()
![]()
Najbolju sansu imamo u Kupu. Po mom misljenju Krupa nam je jedini tezi zadatak tu i to u gostima. Na Grbavici ih mozemo dobiti.
Kup dvije utakmice do finala ma koga dobili, pa opet isto u finalu, definitivno ce se svim snagama ici da se kup osvoji.
A sto se tice lige nadam se da su naucili pouku iz prosle sezone, sve se moze u jednoj utakmici preokrenuti, samo pamet u glavu. Ne brinu me pitari koliko Zrinjski i njihov lobiji, moc koju zaista imaju.
A sto se tice lige nadam se da su naucili pouku iz prosle sezone, sve se moze u jednoj utakmici preokrenuti, samo pamet u glavu. Ne brinu me pitari koliko Zrinjski i njihov lobiji, moc koju zaista imaju.
- Zeljeznicar -
- svrakino1921
- Kontakt:
sta ce nam kup treba se pobit za titulu pa sta bude
Ne bi njima lobi pomogao prosle sezone da smo imali normalnu ekipu i trenera.
Treba se pojacati pa mogu k svirati. Na nekim pozicijama smo tanki tipa desni bek i zadnji vezni. Mi ako ne dovedemo pojacanja u pravom smislu samo smo mi krivi i niko drugi.
Treba se pojacati pa mogu k svirati. Na nekim pozicijama smo tanki tipa desni bek i zadnji vezni. Mi ako ne dovedemo pojacanja u pravom smislu samo smo mi krivi i niko drugi.
Polako ljudi tek su pocele pripreme, do odlaska u Tursku na glavni dio ako neko bude trebao da dođe doci ce.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 45 gostiju.