Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

bega_afc
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la bega_afc » 07 jan 2018, 19:22

AA23 je napisao/la:HOĆEMO KONDOGBIJU!

MOŽE I WANYAMA!

ILI BILO KOJA CRNČUGA ALI DA IMA VEĆI KU.RAC OD ŽIRONJE!
YAYA BANANA :rol: :rol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 jan 2018, 19:23

Seaman je napisao/la:[video]pojedini vojaeroljupci kladili se u odlazak ako prćija ne osvoji titulu koje ono sezone a još seru po forumu :rol: meštri ko i vojaer[video]
Ispravio sam ti post :rol:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 19:24

Imam osjecaj da nam Bega nece iskopati postove mase vojeroljubaca o Zelalemu, Akpomu, velikom pojacanjima Xhaki i Mustafiju, i meni jedan od omiljenih Coqelin najbolji dmf lige i Koscielny najbolji stoper :rol: Maestro Arteta itd itd.. mogao bi do sutra da nabrajam. Naravno ovo je samo ono sot mi prvo pada napamet ima tu jos bisera pa kad je vec tako vrijedan i nije mu mrsko mogao bi nam i to izvuci ja stvarno nemam toliko vremena da rovarim ko krtica...

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 07 jan 2018, 19:24

Brokula je napisao/la:
Seaman je napisao/la:

:urnebes:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 07 jan 2018, 19:26

Kolo kolo, yaya yaya, kolo kolo, yaya banana, banana banana... :lol: :rol:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 jan 2018, 19:27

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 19:29

Seaman je napisao/la:pojedini vojaeroljupci kladili se u odlazak ako prćija ne osvoji titulu koje ono sezone a još seru po forumu :rol: meštri ko i vojaer
To je bio onaj vedo, oprostio sam mu tu opkladu u nadi da ce biti pametniji ali nazalost nije koristilo, kakav fail od forumasa i osobe, iskreno zao mi ga je zabrinut sam za njegovo mentalno zdravlje nadam se da ce biti dobro. mislim da je on ovaj Jack Wheelchair...

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 jan 2018, 19:29

Pld W D L
38 26 12 0

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 jan 2018, 19:30

japa je napisao/la:
Seaman je napisao/la:pojedini vojaeroljupci kladili se u odlazak ako prćija ne osvoji titulu koje ono sezone a još seru po forumu :rol: meštri ko i vojaer
To je bio onaj vedo, oprostio sam mu tu opkladu u nadi da ce biti pametniji ali nazalost nije koristilo, kakav fail od forumasa i osobe, iskreno zao mi ga je zabrinut sam za njegovo mentalno zdravlje nadam se da ce biti dobro. mislim da je on ovaj Jack Wheelchair...

rambo16 » 21 jan 2016, 22:09
rambo16 je napisao/la:Hoces se kladit u trajni nestanak sa foruma?
Ako Arsenal uzme titulu naredne sezone,nestani. Ako ne uzme ja cu nestat. OK?
Bez obzira na transfere. . .

Schneiderlin je napisao/la:prihvaćam, to je sigurna oklada u moju korist,ali titula,nemoj mi pisati trofej samo mi nemoj onda s drugim profilom uletiti voajer je nekad osvajao a sad je smežurani **** koji čeka da ga se pospremi u staklenku jer mu je rok trajanja davno istekao

BigBigBang je napisao/la:Ako Arsenal osvoji titulu sa Giroudom prvim spicem i Coqelinom DMFom spreman sam da se obrisem jer znam da je to nemoguce da se desi...

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 19:32

AA23 je napisao/la:
Na tvoju zalost nismo gejcine ali eto cijenim to sto priznate da vam pada na pamet, nazalost vasu nismo svi takvi...

Da da rambo je bio :lol: :lol: on je to upravu si, on je Jack :rol: :rol: vedo je onaj quaterback nekidan mi ej neko to pojasnjavao...
Zadnja izmjena: japa, dana/u 07 jan 2018, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 jan 2018, 19:34

Seaman je napisao/la:
japa je napisao/la:

rambo16 » 21 jan 2016, 22:09
rambo16 je napisao/la:Hoces se kladit u trajni nestanak sa foruma?
Ako Arsenal uzme titulu naredne sezone,nestani. Ako ne uzme ja cu nestat. OK?
Bez obzira na transfere. . .

Schneiderlin je napisao/la:prihvaćam, to je sigurna oklada u moju korist,ali titula,nemoj mi pisati trofej samo mi nemoj onda s drugim profilom uletiti voajer je nekad osvajao a sad je smežurani **** koji čeka da ga se pospremi u staklenku jer mu je rok trajanja davno istekao

BigBigBang je napisao/la:Ako Arsenal osvoji titulu sa Giroudom prvim spicem i Coqelinom DMFom spreman sam da se obrisem jer znam da je to nemoguce da se desi...

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Pld W D L
38 26 12 0

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 jan 2018, 19:34

Ospina je rezervni golman,niko nije spominjao da ce Arsenalu svojim odbranama donositi 15-ak bodova po sezoni,za Cecha bome jesu,.

Kad smo vec kod golmana, naša bivša prevara na golu Wojo je dovoljno dobar da zamjeni legendarnog Bufona,vrhunski brani ove sezone a ni prošle nije bio daleko od toga,.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 jan 2018, 19:40

Znaš šta je fazon

Da yebenog Messija i Ronalda dovedeš pod palicu Arsena Wengera PROPALI BI

Jednostavno je, Wenger će i od dobrog igrača napraviti goreg, od odličnog dobrog, a od lošeg napraviće propalicu

Pa pogledaj jednog Lacazettea i to frišak primjer znači, momak došao na početku igrao vrlo dobro i imao samopouzdanja, ali onda je Wenger uslijedio sa svojim rotacijama i izmjenama da ga svaki meč vadi u 65toj minuti radi Žirua i ovaj momak je sada ubjeđen da će biti izveden svako drugo poluvrijeme, nabio mu je yebeni pritisak kada gađa da mora da postigne gol jer ako ga ne zabije, ulazi usrani Žiru ili Welbeck koji su qarina za njega, i to se primjeti definitivno koliko je frajer Lacazetteu pojebao samopouzdanje, a ne samo njemu nego svakom prokletom igraču ove ekipe, Holding kad je tek došao znao je i nešto uraditi, sad je qrac od ovce, Elneny je nekada bio prvotimac koji je čak i solidno djelovao, pogledaj u šta se sada pretvorio, pa i Welbeck je na početku bio okej i čak i obećavao više od Žirua, a gledaj na šta je sada spao

Malo je čudno da skoro svaki igrač pod palicom Wengera bukvalno nazaduje, te da godinama postaju prosjek kao i ostatak usrane ekipe

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 19:41

Pa Cech je donosio bodove i donosi i ove sezone, da njega nije bilo protiv Chelsea ni bod ne bi uzeo. Wojo je rupetina koaj je imala potencijal, i u Romi je bio klaun i primao svakakve golove. Nije on u Juventus doveden ko nasljednik vec kao sto kazes zamjena a biti zamjena tj. drugi golman matorom Bufonu (kojem je svaki slobodan udarac gol zbog refkleska i godina) nije neki podvig. Tesko ce on postati prvi golman kad ovaj ode...Wojo je limitran da imamo njega umjesto Cecha bili bi deseti.

Pa eto nema ti Girouda, Lacazete igra po 80 90 minuta pa opet nije zabio 6 utakmica zaredom gola...dokle vise izgovora? Lacazate je samo jos jedan solidan napadac nista vise...
Zadnja izmjena: japa, dana/u 07 jan 2018, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 jan 2018, 19:41

Kad smo kod kopanja postova :rol: :rol: :rol:
slika
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 jan 2018, 19:42

VGS je napisao/la:Ovo se desi kad Wenger nije na klupi.
:rol: :rol:

Kroz EL cemo igrati opet LP!! :kafa:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 19:46

Brokula je napisao/la:Kad smo kod kopanja postova :rol: :rol: :rol:
slika
:lol: :lol:

I ti stvarno nikad nisi skontao ovaj post? :rol: Iskreno i ne cudi me, nisi se pokazao kao inteligentna osoba...

A i kakve veze ovo ima kad sam fejk? :kafa:

Nadam se da cete biti dosljedni cekam postove o Zelalemu, Coqelinu itd jos uvijek :kafa:
Zadnja izmjena: japa, dana/u 07 jan 2018, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 jan 2018, 19:46

japa je napisao/la:
Brokula je napisao/la:Kad smo kod kopanja postova :rol: :rol: :rol:
slika
:lol: :lol:

I ti stvarno nikad nisi skontao ovaj post? :rol: Iskreno i ne cudi me, nisi se pokazao kao inteligentna osoba...

A i kakve veze ovo ima kad sam fejk? :kafa:
Pa i ja to pođoh da kažem. Onaj paja je fakat bio klaun, slažeš se?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 jan 2018, 19:51

japa je napisao/la: Pa Cech je donosio bodove i donosi i ove sezone, da njega nije bilo protiv Chelsea ni bod ne bi uzeo. Wojo je rupetina koaj je imala potencijal, i u Romi je bio klaun i primao svakakve golove. Nije on u Juventus doveden ko nasljednik vec kao sto kazes zamjena a biti zamjena tj. drugi golman matorom Bufonu (kojem je svaki slobodan udarac gol zbog refkleska i godina) nije neki podvig. Tesko ce on postati prvi golman kad ovaj ode...Wojo je limitran da imamo njega umjesto Cecha bili bi deseti.

Pa eto nema ti Girouda, Lacazete igra po 80 90 minuta pa opet nije zabio 6 utakmica zaredom gola...dokle vise izgovora? Lacazate je samo jos jedan solidan napadac nista vise..
Isti taj Cech nam je i odnosio bodove,treci gol kontra Liverpula je primio kroz uši,.

Wojo je trenutno klasa za Cecha,dimenzija više..Da li je zamjena ili naslijednik Bufona vrijeme ce pokazati a trenutno dobija mnogo više prostora za igru,donio je bodove Juventusu kontra Rome i Cagliaria a pri tome nije primio gol kroz uši,.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 jan 2018, 19:57

chily-rz je napisao/la:
japa je napisao/la: Pa Cech je donosio bodove i donosi i ove sezone, da njega nije bilo protiv Chelsea ni bod ne bi uzeo. Wojo je rupetina koaj je imala potencijal, i u Romi je bio klaun i primao svakakve golove. Nije on u Juventus doveden ko nasljednik vec kao sto kazes zamjena a biti zamjena tj. drugi golman matorom Bufonu (kojem je svaki slobodan udarac gol zbog refkleska i godina) nije neki podvig. Tesko ce on postati prvi golman kad ovaj ode...Wojo je limitran da imamo njega umjesto Cecha bili bi deseti.

Pa eto nema ti Girouda, Lacazete igra po 80 90 minuta pa opet nije zabio 6 utakmica zaredom gola...dokle vise izgovora? Lacazate je samo jos jedan solidan napadac nista vise..
Isti taj Cech nam je i odnosio bodove,treci gol kontra Liverpula je primio kroz uši,.

Wojo je trenutno klasa za Cecha,dimenzija više..Da li je zamjena ili naslijednik Bufona vrijeme ce pokazati a trenutno dobija mnogo više prostora za igru,donio je bodove Juventusu kontra Rome i Cagliaria a pri tome nije primio gol kroz uši,.
Ja nisam bio za to da se Wojo proda ako nista moga je on biti zamjena Cechu umjesto Ospine,a kada vec tako pises pa jbt jel realno porediti Cecha i Woju pogledaj ekipu JUventusa od odbrane do veznog reda pa i napada a pogledaj s kim Cech igra samo ce ti se kazati,zar stcarno mislis da CEch nebi bio bolji u JUventusu nego li u Arsenalu,de malo objektivnosti ne skodi ,ali je Wojo volio klub i pristao bi jos sezonu biti rezerva i to je se moglo oidraditi ali jbg kada imamo senilnog starca na klupi pa ga je dao skoro dzaba u najboljim godinama koliko ono bi 12 miliona necega
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.