Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

japa
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 19:06

VGS je napisao/la:
japa je napisao/la:Cuj pokupio loptu prvo :lol: Sa ledja lika skrsio a loptu nisam siguran je li i dodirnuo posto ista nije ni promjenila smjer pa ako je dirao valjda bi otisla u stranu a cak i da jeste lika je prvo sapleo sa ledja, skolski penal.

Sta kazete suta mu lijevom zabija desnom :lol: jel oba tako? :rol: :rol:

Kmece godinu dana na Cecha i penale i onda im ljubimac satro specijalista za iste, primi dva na jednom mecu i traze sada izgovore :lol: :lol:
Ućerala ti obojica.
Hajmo sada sto ne kmecite na golmana primio 2 penala morate biti dosljedni dje su smijesne doskocice? :kafa:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 jan 2018, 19:08

Ovaj fejk paja je duplo gluplji od orginala.
Pld W D L
38 26 12 0

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 jan 2018, 19:09

Arsenal are knocked out of the FA Cup in the 3rd round for the first time under Arsène Wenger. #afc

ludi dedica vodio tekmu preko jensa :rol:

vojaeroljupci na ćuni

kolumbijski patuljak je klasa kao i fore voajeroljubaca :rol:
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 07 jan 2018, 19:18, ukupno mijenjano 2 puta.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 07 jan 2018, 19:09

Sta cu kmecati Ospina je rezerva, ne ocekujem od njega da brani na nekakvom Bog zna kakvom nivou iako je veceras bio solidan. Penali su lutrija ali ako godinama ne mozes stranu da pogodis a ne da odbranis onda je to cudnovato vec. Uostalom cijeli klub je gola qrcina, nema se tu puno toga dobrog za izdvojiti.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 19:10

Pistol je napisao/la:
japa je napisao/la:Cuj pokupio loptu prvo :lol: Sa ledja lika skrsio a loptu nisam siguran je li i dodirnuo posto ista nije ni promjenila smjer pa ako je dirao valjda bi otisla u stranu a cak i da jeste lika je prvo sapleo sa ledja, skolski penal.

Kmece godinu dana na Cecha i penale i onda im ljubimac satro specijalista za iste, primi dva na jednom mecu i traze sada izgovore :lol: :lol:
Drug iskreno moras ili nauciti pravila igre , ili nabaviti naocale - ili se ozbiljno zapitati o svom zivotu ako ti je cilj trolanje

Covjek je dirnuo loptu i onda se ovaj polomio , to nije faul --- ako prvo dirnes loptu i poslje toga igraca - to nije faul
Cekaj je li se ti zayebavas ili si ozbiljan? :shock:

Meni govoris da mi trebaju cvike, lik frajera sapleo sa ledja imao minimalan kontakt sa loptom kojoj nije ni promjenio smjer znaci i ako je dirao loptu nije je izbio niti sta vec lopta nastavila da ide istim smjerom i onda igraca koji trci sapleo sa ledja poslije tog minimalnog kontakta sa loptom i ti meni kazes da to nije penal i da ja trebam nauciti pravila igre? :shock: :shock: :shock:

Vidi lik Debuchy dotakao loptu i kae nije penal, a to sto je frajera skrsio sa ledja i onemogucio mu da nastavi da vodi loptu to nista :rol: Pa da je bar izbio loptu u gol aut ili nesto mada i to bi bilo diskutabilno ali bi se bar imao za nesta da kao zalis ali ovo cist penal ko suza. A stoji da ga je mogao ponistiti ali **** tesko ej vidjeti da je onaj dva puta dirao loptu uostalom taj gol nije odlucio pobjednika tako da se nemas sta ni buniti...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 jan 2018, 19:11

japa je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Neka smo i ispali manje utakmica Arsenala,manje nerviranja,i ujedno dabogda poginuo onaj ko je izveo ovakvu ekipu a za njim i cijela ekipa jer sami treba da kazu mi neznamo mi smo levati stavi nekoga ko iole zna igrati lopte neka igra ,Holding,Mertesacker,Iwobi,Wolcot,Wilock,Elneny,Akpom,Welbeck sami trebaju reci nismo mi za ovoga sporta i odustati od fudbala,yebo im fameliju onaj ko ih postavii da igraju
Istina, mislim da je od ovih nazovimo top engleskih ekipa rijetko kad jedna ekipa izvela jedan kompletan sastav 11 panjeva koji veze sa fudbalom nemaju. Prijatno sam iznenadjen i zbog dva postignuta gola, to je za ovu ekipu uspjeh. Pa ovi igraci su otprilike i kalibar lige u kojoj igra Forest, ne mogu se ni racunati ko kvalitet za Premiershipa 90% njih.
Sve je to kriv onaj smezuranko na tribinama Mamu mu yebem,on je nadovlacio hamelja u ekipu,pa yebo te grob ova ekipa nije mogla pobjediti Zvijezdu,ova ekipa je izgubila od fenjerasa i najlosije ekipe Bundes lige,ova ekipa nemoze osvojiti ni bajramski turnir ali njemu igra u FA Kupu,LIgu smo ispusili ,Evropsku ligu igramo tek u februaru,sljedece kolo EPL je sljedeci vikend,Carabao kup igramo u srijedu ,pa majku mu yebem zar su nasi igraci toliko losi i nespremni da danas nije mogao ubaciti par igraca iz prvog tima,da se nesto uspije odigrati da se utakmica dobije.
Pa jel toliko tesko biti normalan i bar nesto uraditi da ti se citav svijet ne smije,znamo svi Wengeru da si **** obicna al sto pravis jos vecu karinu i od sebe i od kluba,i najgore je sto ce opet pricati o sudijama i kako nismo imali srece prema naprijed,yebem li mu djecu i zenu i svastiku ma sve mu yebem usta zvaljava pogana
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 jan 2018, 19:11

budalo senilna **** više

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 07 jan 2018, 19:11

Seaman je napisao/la:Arsenal are knocked out of the FA Cup in the 3rd round for the first time under Arsène Wenger. #afc

ludi dedica vodio tekmu preko jensa :rol:

kolumbijski patuljak je klasa kao i fore voajeroljubaca :rol:
To bruda :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju:

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 07 jan 2018, 19:12

Cestitke Wengeru na rekordnom brojz osvojenih FA kupova, shvatio je da nema potrebe vise da osvaja ovo.

Zelio bi cestitati i Ospini jer je dokazao da nije nista losiji od Ceske hrastovine :rol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 07 jan 2018, 19:13

japa je napisao/la: Hajmo sada sto ne kmecite na golmana primio 2 penala morate biti dosljedni dje su smijesne doskocice? :kafa:
BigBigBang je napisao/la:Nadam se da ce doci ili CApoue ili Banana neko od te dvojice.
Hoces jos koju? :rol: :lol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 19:14

anell je napisao/la:Ovaj fejk paja je duplo gluplji od orginala.
Kme kmeeee dje su provale lutkane duhoviti? Nema inspiracije, moraces cekati slijedeci penal da Cech primi pa da ponovo postanes duhovit. Nastavi kmecati ako ponovis fejk paja jos u bar 100 postova onda cu fakat i postati fejk :lol: :lol:

Kakvo epsko kmecanje voajeroljubaca

Pateticno!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 jan 2018, 19:14

afcstuff

@afcstuff
2m2 minutes ago
More
Alexis Sanchez is close to joining Man City but Arsenal are holding out for a £35m fee. He was left out of today's squad to avoid being cup-tied. [@Cooperativa] #afc

do kraja samo jako,iwobi i ospina glavni igrači :rol:

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 07 jan 2018, 19:14

Cuj Capoue :tokralju: :rol:

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 19:16

Jack je napisao/la:Cestitke Wengeru na rekordnom brojz osvojenih FA kupova, shvatio je da nema potrebe vise da osvaja ovo.

Zelio bi cestitati i Ospini jer je dokazao da nije nista losiji od Ceske hrastovine :rol:

Slazem se! A penali je li i penale branio?

Jack Wheelchair na aparatima!

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 07 jan 2018, 19:16

japa je napisao/la:
Pistol je napisao/la:

Drug iskreno moras ili nauciti pravila igre , ili nabaviti naocale - ili se ozbiljno zapitati o svom zivotu ako ti je cilj trolanje

Covjek je dirnuo loptu i onda se ovaj polomio , to nije faul --- ako prvo dirnes loptu i poslje toga igraca - to nije faul
Cekaj je li se ti zayebavas ili si ozbiljan? :shock:

Meni govoris da mi trebaju cvike, lik frajera sapleo sa ledja imao minimalan kontakt sa loptom kojoj nije ni promjenio smjer znaci i ako je dirao loptu nije je izbio niti sta vec lopta nastavila da ide istim smjerom i onda igraca koji trci sapleo sa ledja poslije tog minimalnog kontakta sa loptom i ti meni kazes da to nije penal i da ja trebam nauciti pravila igre? :shock: :shock: :shock:

Vidi lik Debuchy dotakao loptu i kae nije penal, a to sto je frajera skrsio sa ledja i onemogucio mu da nastavi da vodi loptu to nista :rol: Pa da je bar izbio loptu u gol aut ili nesto mada i to bi bilo diskutabilno ali bi se bar imao za nesta da kao zalis ali ovo cist penal ko suza. A stoji da ga je mogao ponistiti ali **** tesko ej vidjeti da je onaj dva puta dirao loptu uostalom taj gol nije odlucio pobjednika tako da se nemas sta ni buniti...
Imao kontakt sa loptom , i ne moras promijeniti smjer lopte da ne bude faul ... Ocigledno da je igrac Arsenala isao na loptu , ocigledno da ju je dodirnuo prije kontakta sa protivnickim igracom -- ako je ovo faul u danasnjem fudbalu onda ova igra vise nikad nece vidjeti vrhunske defanzivce, jer je nemoguce igrati ako ces ti svirati faul sve i da prvo dirnes loptu

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 jan 2018, 19:17

Čuj onog postavlja video slovima HAHAHHAAHHAHA :rol:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jan 2018, 19:18

bega_afc je napisao/la:
japa je napisao/la: Hajmo sada sto ne kmecite na golmana primio 2 penala morate biti dosljedni dje su smijesne doskocice? :kafa:
BigBigBang je napisao/la:Nadam se da ce doci ili CApoue ili Banana neko od te dvojice.
Hoces jos koju? :rol: :lol:
Hocu, kad si vec tako duhovit mogao bi nam naci i svoje kad najavljujes sezonu eksplozije Thea Walnuta :kafa: Kad si vec toliko patetican da ti nije mrsko kopati mogao bi nam i to citirati.

Btw ja sam cuo da sam fejk kakve veze to ima samnom? :kafa:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 jan 2018, 19:18

HOĆEMO KONDOGBIJU!

MOŽE I WANYAMA!

ILI BILO KOJA CRNČUGA ALI DA IMA VEĆI KU.RAC OD ŽIRONJE!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 jan 2018, 19:21

Seamane de nam postavi koji video :rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 jan 2018, 19:21

pojedini vojaeroljupci kladili se u odlazak ako prćija ne osvoji titulu koje ono sezone a još seru po forumu :rol: meštri ko i vojaer

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.