japa je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Neka smo i ispali manje utakmica Arsenala,manje nerviranja,i ujedno dabogda poginuo onaj ko je izveo ovakvu ekipu a za njim i cijela ekipa jer sami treba da kazu mi neznamo mi smo levati stavi nekoga ko iole zna igrati lopte neka igra ,Holding,Mertesacker,Iwobi,Wolcot,Wilock,Elneny,Akpom,Welbeck sami trebaju reci nismo mi za ovoga sporta i odustati od fudbala,yebo im fameliju onaj ko ih postavii da igraju
Istina, mislim da je od ovih nazovimo top engleskih ekipa rijetko kad jedna ekipa izvela jedan kompletan sastav 11 panjeva koji veze sa fudbalom nemaju. Prijatno sam iznenadjen i zbog dva postignuta gola, to je za ovu ekipu uspjeh. Pa ovi igraci su otprilike i kalibar lige u kojoj igra Forest, ne mogu se ni racunati ko kvalitet za Premiershipa 90% njih.
Sve je to kriv onaj smezuranko na tribinama Mamu mu yebem,on je nadovlacio hamelja u ekipu,pa yebo te grob ova ekipa nije mogla pobjediti Zvijezdu,ova ekipa je izgubila od fenjerasa i najlosije ekipe Bundes lige,ova ekipa nemoze osvojiti ni bajramski turnir ali njemu igra u FA Kupu,LIgu smo ispusili ,Evropsku ligu igramo tek u februaru,sljedece kolo EPL je sljedeci vikend,Carabao kup igramo u srijedu ,pa majku mu yebem zar su nasi igraci toliko losi i nespremni da danas nije mogao ubaciti par igraca iz prvog tima,da se nesto uspije odigrati da se utakmica dobije.
Pa jel toliko tesko biti normalan i bar nesto uraditi da ti se citav svijet ne smije,znamo svi Wengeru da si **** obicna al sto pravis jos vecu karinu i od sebe i od kluba,i najgore je sto ce opet pricati o sudijama i kako nismo imali srece prema naprijed,yebem li mu djecu i zenu i svastiku ma sve mu yebem usta zvaljava pogana
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!