Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
frajer je pokupio loptu prvo
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Može sve protiv nas 

Dirao prvo loptu, i komentatori odma rekli da nije penal.japa je napisao/la:Hahaha a kako molim te ovo nije penal jesi ti corav? lik sa ledja uletio pokupio igraca i kae nije penal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako Ospina nije odbranio penal, jel ga stid. Uzeo ga lik na foru, sutno mu lijevom zabio desnom. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kako ce odbraniti kad ni igrac ne zna gdje je htio opucatibega_afc je napisao/la:Kako Ospina nije odbranio penal, jel ga stid. Uzeo ga lik na foru, sutno mu lijevom zabio desnom.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Staa je ovo ljudi moji, da li je ovo moguce? Sokiran sam.
Veliko iznenadjenje ali sad se okrenuti na ligu i pokusati stici CitY, pozz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Sreca pa je Marsal ranije banovan. Danas bi ga SIPA zatvorila zbog postova.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Najpametnije bi bilo da ispadnemo i iz EL i da se bas fokusiramo na ligu, City je svakim kolom sve blize i blize tituli, dosta smo im prednosti dali.
Neka smo i ispali manje utakmica Arsenala,manje nerviranja,i ujedno dabogda poginuo onaj ko je izveo ovakvu ekipu a za njim i cijela ekipa jer sami treba da kazu mi neznamo mi smo levati stavi nekoga ko iole zna igrati lopte neka igra ,Holding,Mertesacker,Iwobi,Wolcot,Wilock,Elneny,Akpom,Welbeck sami trebaju reci nismo mi za ovoga sporta i odustati od fudbala,yebo im fameliju onaj ko ih postavii da igraju
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ide sad prva ekipa u Kurcinao kupu.Jack je napisao/la:Veliko iznenadjenje ali sad se okrenuti na ligu i pokusati stici CitY, pozz
Poyy

#Voajeroljupci na respiratorima.
Cuj pokupio loptu prvo
Sa ledja lika skrsio a loptu nisam siguran je li i dodirnuo posto ista nije ni promjenila smjer pa ako je dirao valjda bi otisla u stranu a cak i da jeste lika je prvo sapleo sa ledja, skolski penal.
Sta kazete suta mu lijevom zabija desnom
jel oba tako?

Kmece godinu dana na Cecha i penale i onda im ljubimac satro specijalista za iste, primi dva na jednom mecu i traze sada izgovore

Sta kazete suta mu lijevom zabija desnom

Kmece godinu dana na Cecha i penale i onda im ljubimac satro specijalista za iste, primi dva na jednom mecu i traze sada izgovore

Ovo se desi kad Wenger nije na klupi.
Naravno da nisi siguran, ti nisi siguran ni što postojiš
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ućerala ti obojica.japa je napisao/la:Cuj pokupio loptu prvoSa ledja lika skrsio a loptu nisam siguran je li i dodirnuo posto ista nije ni promjenila smjer pa ako je dirao valjda bi otisla u stranu a cak i da jeste lika je prvo sapleo sa ledja, skolski penal.
Sta kazete suta mu lijevom zabija desnomjel oba tako?
![]()
Kmece godinu dana na Cecha i penale i onda im ljubimac satro specijalista za iste, primi dva na jednom mecu i traze sada izgovore![]()
Istina, mislim da je od ovih nazovimo top engleskih ekipa rijetko kad jedna ekipa izvela jedan kompletan sastav 11 panjeva koji veze sa fudbalom nemaju. Prijatno sam iznenadjen i zbog dva postignuta gola, to je za ovu ekipu uspjeh. Pa ovi igraci su otprilike i kalibar lige u kojoj igra Forest, ne mogu se ni racunati ko kvalitet za Premiershipa 90% njih.topnik1 je napisao/la:Neka smo i ispali manje utakmica Arsenala,manje nerviranja,i ujedno dabogda poginuo onaj ko je izveo ovakvu ekipu a za njim i cijela ekipa jer sami treba da kazu mi neznamo mi smo levati stavi nekoga ko iole zna igrati lopte neka igra ,Holding,Mertesacker,Iwobi,Wolcot,Wilock,Elneny,Akpom,Welbeck sami trebaju reci nismo mi za ovoga sporta i odustati od fudbala,yebo im fameliju onaj ko ih postavii da igraju
Drug iskreno moras ili nauciti pravila igre , ili nabaviti naocale - ili se ozbiljno zapitati o svom zivotu ako ti je cilj trolanjejapa je napisao/la:Cuj pokupio loptu prvoSa ledja lika skrsio a loptu nisam siguran je li i dodirnuo posto ista nije ni promjenila smjer pa ako je dirao valjda bi otisla u stranu a cak i da jeste lika je prvo sapleo sa ledja, skolski penal.
Sta kazete suta mu lijevom zabija desnomjel oba tako?
![]()
Kmece godinu dana na Cecha i penale i onda im ljubimac satro specijalista za iste, primi dva na jednom mecu i traze sada izgovore![]()
Covjek je dirnuo loptu i onda se ovaj polomio , to nije faul --- ako prvo dirnes loptu i poslje toga igraca - to nije faul
Slazem se bruda, momci su veceras dali sve od sebe ali sreca nam nije bila naklonjena. U Kurcinao kupu ce nas pogledati i osvijetliti nam put ka novom trofejubega_afc je napisao/la:Ide sad prva ekipa u Kurcinao kupu.Jack je napisao/la:Veliko iznenadjenje ali sad se okrenuti na ligu i pokusati stici CitY, pozz
Poyy

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Šteta što ćemo osvojiti samo 3 trofeja ovd godine.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.