Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Raspo mi se druk lager
dan te yebo sta sve moras skinut da zamijenis gowno od 10 cm precnika. Al je osjecaj sad kad vozim ko da je drugo auto upitanju. Kvacilo ko buter yebote

naprijed rejal
Dobar Fiat Tipo, fina mu i cijena.
@sveti, jel to buter ko u vas u Njemackoj
?

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Zna li neko gdje se na podrucju TK (sto blize Gradačcu, to bolje) mogu kupit dobre ratkape 16ke za škodu, originalne po mogucnosti. Vec sam uzimao nekakve jeftine 'pijacarske' pa morao vracati, nece da uklope kako treba. Mislim, 'za škodu'... Da ne uzimam ratkape sa BMW logom 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Samo da prijavim, da me slusa autiTJ. Da ne bude da samo kukam. 
Za sve one koji su usli na ovu temu da likuju (sipak)

Za sve one koji su usli na ovu temu da likuju (sipak)

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- legenda reala
- Kontakt:
Reci masala
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ne smije da se trka gradom. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako ima neki policajac na forumu, molim da intervenise na ovu bahatost. Hvala. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
evo 55km,nazovi i dogovoriSMR187 je napisao/la:Zna li neko gdje se na podrucju TK (sto blize Gradačcu, to bolje) mogu kupit dobre ratkape 16ke za škodu, originalne po mogucnosti. Vec sam uzimao nekakve jeftine 'pijacarske' pa morao vracati, nece da uklope kako treba. Mislim, 'za škodu'... Da ne uzimam ratkape sa BMW logom
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Molio bih puno ime ovog modela Harley Davidsona. Izgleda kao Batmanov motor iz filmske trilogije Vitez tame. A ja ga ne mogu naći na službenoj stranici Harley Davidsona.

Lijepo izgleda, ali ocito nisu originalne. Ne znam zasto je to oznacio.madridist je napisao/la:evo 55km,nazovi i dogovoriSMR187 je napisao/la:Zna li neko gdje se na podrucju TK (sto blize Gradačcu, to bolje) mogu kupit dobre ratkape 16ke za škodu, originalne po mogucnosti. Vec sam uzimao nekakve jeftine 'pijacarske' pa morao vracati, nece da uklope kako treba. Mislim, 'za škodu'... Da ne uzimam ratkape sa BMW logom
Vec sam gledao kod tog lika, ima svakakvih. Al ima npr potpuno ista ratkapa vise artikala, a na jednoj mercedesov logo, na drugoj skodin, na trecoj bmwov, seatov itd.. A fol originalne.
Vec sam uzimao tako nesto pa jedva natjera covjeka da mi vrati pare. Lafo 16ka, original a ja stavio kad ono nece da uklopi kako treba. Morao stavljat one vezice, al opet ima lufta i lupka u voznji
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Vezice svakako moras staviti, kad tad na neku neravninu, na udar ce iskocit.
Ako ti lupka izbaci onaj metalni obruc i vezicama stegni.
Ako ti je puno sirok krak naprimjer, mozes s borerom izbusit na manjem rasponu pa kad ubacis vezicu da se ne primijeti.
Ako ti je puno sirok krak naprimjer, mozes s borerom izbusit na manjem rasponu pa kad ubacis vezicu da se ne primijeti.
Mia San Mia
HvalaR32 je napisao/la:Vezice svakako moras staviti, kad tad na neku neravninu, na udar ce iskocit.

Ma dobro vezice bi svakako stavio, ali bezveze mi bilo da i pored toga se trese i lupka. na proslom autu se to nikad nije desavalo a tri razlicite ratkape imalo

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
neko preporuku za dobrog autoelektričara u Sarajevu
Otisao mi je onaj mali displej, auto je Passat5. Prikazuje samo neke tackice i linije
Ima li spasa tome, jel' skup popravak?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakvo je ovo sranje sa kramarom, nasao neko isto auto koje oni imaju na svojoj stranici na mobile.de, tamo kilometraza 340 hiljada a kod njih 140 hiljada
Je li moguce da su toliki levati ispali da nisu sacekali da se auto ukloni prvo sa mobile.de pa tek onda da objave na svoju
I pretpostavljao sam da vecina tih auto kuca vraca kilometrazu ali za 200 hiljada vratiti, nisu normalni 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
A deru masno za pare.enobarca je napisao/la:Kakvo je ovo sranje sa kramarom, nasao neko isto auto koje oni imaju na svojoj stranici na mobile.de, tamo kilometraza 340 hiljada a kod njih 140 hiljadaJe li moguce da su toliki levati ispali da nisu sacekali da se auto ukloni prvo sa mobile.de pa tek onda da objave na svoju
I pretpostavljao sam da vecina tih auto kuca vraca kilometrazu ali za 200 hiljada vratiti, nisu normalni

Trenutno korisnika/ca: JackW, kraljttbvb i 9 gostiju.