Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la dubrovnik » 06 jan 2018, 16:24

Meni je najdraze sto ne spominje srce, hrabrost, izginut cemo ...
Potencirao je u prvim obracanjima javnosti napadacku igru I bez ikakvih alibija obecao plasman na EP. Vjeruje u kvalitet BiH tima jer inace ne bi odbio duplo vecu placu koju mu je Slovenija nedavno ponudila.
Iznad svega je gospodska izjava bila ona adresirana na Ivicu Osima koji mu je uz Krojfa jedan od trenerskih uzora.
Napokon gospodin na klupi BiH. Iako mu rijecnik ponekad zna biti I malo drugaciji.
Sve u svemu probudio je interes kakav se ne pamti od vremena plasmana BiH na SP. Makar se ovo odnosi na zemlje u okruzenju. To je bilo potrebno reprezentaciji BiH u ovom momentu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 jan 2018, 16:26

Vucevich je napisao/la:Mesa je najgori trener u historiji reprezentacije. Sa Mesom je bio najbezmisleniji i najgori fudbal koju smo ikad igrali. Duge lopte na Djurica ili Dzeku, onda kad imamo posjed lopte u sredini terena, vrati loptu Begovicu da i on odigra koju dugu loptu.
Ja sam govorio još od Walesa ali niko mi nije vjerovao. :mrgreen: Meša nije znao i jel došao ni jel pošao, jer formacija je samo šifra na papiru. :kafa:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 jan 2018, 16:27

Unofficialpage je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Mesa je najgori trener u historiji reprezentacije. Sa Mesom je bio najbezmisleniji i najgori fudbal koju smo ikad igrali. Duge lopte na Djurica ili Dzeku, onda kad imamo posjed lopte u sredini terena, vrati loptu Begovicu da i on odigra koju dugu loptu.
Ja sam govorio još od Walesa ali niko mi nije vjerovao. :mrgreen: Meša nije znao i jel došao ni jel pošao, jer formacija je samo šifra na papiru. :kafa:
Ja sam govorio nakon prve utakmice protiv Andore, cini mi se njegova i prva utakmica, gdje smo izgubili sredinu terena u drugom poluvremenu...

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 06 jan 2018, 16:47

Protiv Velsa smo na srecu dobili, i malo je pridonijelo to da je njima rezultat bio beznacajan. Od 10 onakvih utakmica bismo izgubili 9. Protiv Kipra isto prosli jer je Medunjaninu bio dobar dan, a to je sve doslo na naplatu protiv Irske. Ja pamtim samo tekme protiv Svice i Grcke u gostima gdje smo dobro igrali. Ostalo sve jadno. Pa i protiv Estonije kad smo dobili 5:0, igra je realno dosta losa bila.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 jan 2018, 16:54

Sveukupno je bilo katastrofalno, skoro smo svaku utakmicu dobili na srecu. A vidjelo se konacno protiv Irske i Kipra kakva je to prevara od trenera.

Mislim da su njegove izjave da je "taktika je samo na papiru" i "to su izmisljotine medije" dovoljno govorili o njemu kao treneru.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 jan 2018, 17:34

BoixosNois1899 je napisao/la:Prosinečki sigurno već sad zna šta hoće od ekipe. Raduje me to što najavljuje napadačku igru jer realno mi samo znamo i igrati napadački.
I meni da su izabrali za "izbornika" znao bih sta hocu od ekipe i sasvim sigurno bih i ja najavio napadacku igru. Jos nisam cuo trenera/"izbornika" koji je najavljivao defanzivnu igru.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: RE: Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la BoixosNois1899 » 06 jan 2018, 18:25

Harrison je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Prosinečki sigurno već sad zna šta hoće od ekipe. Raduje me to što najavljuje napadačku igru jer realno mi samo znamo i igrati napadački.
I meni da su izabrali za "izbornika" znao bih sta hocu od ekipe i sasvim sigurno bih i ja najavio napadacku igru. Jos nisam cuo trenera/"izbornika" koji je najavljivao defanzivnu igru.
Meša nije najavljivao ništa a nije ni znao šta hoće od ekipe, što se na kraju krajeva i vidi na rezultatima u zadnje 3 godine.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 06 jan 2018, 18:36

S Robijem Prosineckim u krilo reprezentacije nam je dosao jos jedan fudbalski,financijski,sportski jako mocan sportski radnik iz susjedstva koji za sebe kaze da sve sto dodirne svojim rukama pretvori u zlato. Zivi bili pa vidjeli.

velez
Kontakt:

Post Postao/la velez » 06 jan 2018, 18:55

Prosinecki je jedan gospodin koji nezna gdje je doso, igracka klasa ali kao trener nema nikakvih rezultata.
Nezna on nista o bosanskoj ligi,drugi ce mu morati sastavit ekipu za ameriku imeksiko.
Nece znati jeli poso ili doso, svu mu srecu ovog svjeta zelim ali mislim da bi Amar bio pun pogodak.
Covjek zna sve o reprezentaciji a da ne pricamo o premier ligi Bih.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 jan 2018, 18:58

Evo ga na Fejsu

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 jan 2018, 19:01

Bukvalno gdje god ode pitaju ga potpuno ista pitanja :rol:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 06 jan 2018, 19:10

Ovo mi sve lici na Football Manager press, odgovori i pitanja po sablonu, sta su navalili na covjeka nije jos ni poceo radit
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 06 jan 2018, 19:15

osjeca se jednostavno neka pozitivna pobjednicka aura legende oko njega
Zarathustra

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 06 jan 2018, 19:19

velez je napisao/la:Prosinecki je jedan gospodin koji nezna gdje je doso, igracka klasa ali kao trener nema nikakvih rezultata.
Nezna on nista o bosanskoj ligi,drugi ce mu morati sastavit ekipu za ameriku imeksiko.
Nece znati jeli poso ili doso, svu mu srecu ovog svjeta zelim ali mislim da bi Amar bio pun pogodak.
Covjek zna sve o reprezentaciji a da ne pricamo o premier ligi Bih.
Tema je R.Prosinečki...A o Amaru na Željinoj pdf-u :) :bih:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la Rimes87 » 06 jan 2018, 19:25

DevilsAdvocate je napisao/la:Ovo mi sve lici na Football Manager press, odgovori i pitanja po sablonu, sta su navalili na covjeka nije jos ni poceo radit
Rekoh ja gore iznad, nema vam novinari sta covjek reci. Ohanite malo.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 jan 2018, 19:36

Ono što je najviše izlazilo iz njegovih usta su pohvale na račun reprezentacije, po mom ukusu i previše, eh sad vjerujem da to radi svjesno zbog mira s publikom i krvnicima tj. novinarima i da zna kako ni upola nemaju mjesta njegove brojne pohvale s trenutnim stanjem ekipe.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 jan 2018, 20:05

Prosinecki pokusava unjeti mentalitet najvecih. Praksa koju vodi Real, Barca i Ciro.

Ciro je spomenuo Robertovu manu, koju ce imati priliku popraviti kod nas. Ako uspije popraviti Taj dio mogao bi se plasirati medju najvece trenere.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 06 jan 2018, 20:06

Ma ovo su uopšteni odgovori. Realno, on ne zna nabrojati trenutno 11 naših igrača. Ali vidjećemo. Vrijeme će pokazati, ja očekujem da neće dočekati kraj godine.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 06 jan 2018, 20:22

Monci je napisao/la:Ma ovo su uopšteni odgovori. Realno, on ne zna nabrojati trenutno 11 naših igrača. Ali vidjećemo. Vrijeme će pokazati, ja očekujem da neće dočekati kraj godine.
ti bi najsretniji bio da ne doceka kraj januara:-)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 jan 2018, 20:30

BoixosNois1899 je napisao/la:Nije mi uopšte jasna poenta ovog novog Čulićevog tzv. teksta. Lik više ne zna gdje udara. Još malo i pjena će mu na usta početi izbijati. :urnebes:
Obris'o mi komentar haman na vijest danas, čim je izbacio odmah sam se ismijao i oprao ga malo...koliko frajer kuka i koliko može pisati nebuloze...
Elokvencija ≠ inteligencija.

Čovječe pomiri se s najlogičnijim i trenutno najboljom izborom i nastavi dalje živjeti.

Šta kažu Žuti odradio već preko 150 intervjua u ova dva dana za naše medije :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.