Sutra po pobjedu i LP !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
evo golcine svih golcina od majstoramighty_reds je napisao/la:joj kad se sjetim kakav je sut imaoPhill Jackson je napisao/la:stevie g,carra,god,king luis,djibril,redknapp,didi hamman,mcalister,berger,hypia,reina,lucas..da ne nabrajam vise,sve su to nasa djeca ko sto lily rece
kuyt je jedan od onih igraca koje svako ziv mora postovat,,covjek se uvijek trudi i trci ko konj al sto je najvaznije fair-play mu je uvijek na prvom mjestu,nikad nikog nije namjerno il cipkasto udario,i simuliranje je nepoznat pojam za njegaFaraon iz Visokog je napisao/la:Najdrazi Liverpoolov igrac trenutno Kuyt,prije bio Penant
joj kad se sjetim onog gola arsenalu,bio na nekoj vikendicii,tv nista nefata,osim bht i to ono jedva,slika jedva se vidi,kad arsenal-liverpol,golcinaFaraon iz Visokog je napisao/la:Najdrazi Liverpoolov igrac trenutno Kuyt,prije bio Penant
mislis chelseu,njima je golcinu dao za pobjedu od 2-0,kuyt prvi daoelninho_resTO je napisao/la:joj kad se sjetim onog gola arsenalu,bio na nekoj vikendicii,tv nista nefata,osim bht i to ono jedva,slika jedva se vidi,kad arsenal-liverpol,golcinaFaraon iz Visokog je napisao/la:Najdrazi Liverpoolov igrac trenutno Kuyt,prije bio Penantnemam linka,al mislim da smo tad dobili 2-0 l tako nesto
mascherano je dobio zuti kraton jer je napravio pametan faul na sredini terena jer je bila kontra.Barem po meni je solidno odigro prvi 45 min.volimliverpool je napisao/la:Znatel novost? Barca-Hercules 0:2 Mascheranoo u debiju u vec 20.minuti dobio zuti karton i zamijenio ga Guardiola na poluvremenu ubacio Xavija.....nevjerujem da ce se bas proslavitt.....
jest upravu si,to je taj golPhill Jackson je napisao/la:mislis chelseu,njima je golcinu dao za pobjedu od 2-0,kuyt prvi daoelninho_resTO je napisao/la:joj kad se sjetim onog gola arsenalu,bio na nekoj vikendicii,tv nista nefata,osim bht i to ono jedva,slika jedva se vidi,kad arsenal-liverpol,golcinaFaraon iz Visokog je napisao/la:Najdrazi Liverpoolov igrac trenutno Kuyt,prije bio Penantnemam linka,al mislim da smo tad dobili 2-0 l tako nesto
[youtube][/youtube]
Imaš informaciju da je loše odigrao ?Thunder93 je napisao/la:Masch u punom sjaju..al' sam je to sebi uradio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.