3 godine je posvetio sudskim prijetnjama za 600 milja evra koje nikad niko u klubu nije vidio

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nema veze , otići će nekad Hadžikamatarević, vratiće se Osimi, vjeruj miMocMahale444 je napisao/la:slažem se, vidio sam ovo svojim očimaDenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Postavi klip ivice osima kako se raduje sa grobarima u maju 1992. Tad je Grbavica gorila a palili su je upravo grobari. Je li onda i on cetnik ili je legenda i kako se to odredjuje ko je ko?MocMahale444 je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
imam i jedan video Šabanadžovića i Arkana ali biram kojem portalu da ga prodam, zagrljeni njih dvojicaMocMahale444 je napisao/la:ti si samo vojnik smajli brigade, evo da ti ne bi propao fazon![]()
![]()
![]()
Makar ga trebalo 6 mjese i uzet pa ga onda na biroSarajlijica1946 je napisao/la:Jel donio Osim odjavu sa biroa
Ne znam što ne izvršite pritisak na klub da vam vrate Amara ako ste ubijedjeni toliko da je strucnjak, ne zavebavam se sada mislim ozbiljno.grbavicka je napisao/la:ko ba... yebo reprezentaciju... moze i braco biti selektor reprezentacije ako hoce, meni je drago sto osim nije izabran... moze se vise posvetiti klub, sto je trenutno mnogo bitnije od reprezentacije...skoroalen je napisao/la:Sanjaju oni pitare. Najjači je Nea kad je silov'o temu o izboru novog selektora sa "pitari su nam savez upropastili".Vratnik10 je napisao/la:Haha, evo pocelo pitari i pitarski lobi im krivi što je Prosinecki izabran, hahaha da ne povjeruješ. Ja ove naše plavce nikako ne mogu skontat. A mnogi pitari bili za Amara.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Je l to piše nedje u pravilima foruma da se mora imat 1000 da bi se diskutovalo? Bolje dva vrijedna nego 1000 bezvrijednihMocMahale444 je napisao/la:Stvarno nema potrebe odgovarati ovima sto nemaju 1000 postova na ovoj temi.
Moram kebiga, ništa pametno od tebe još nisam procito...MocMahale444 je napisao/la:Pise ali ti nisi citao pravila svete teme.
Nemoj me citirati jos nisi dresiran![]()
Za ovu temu.
Jesi se potrudio a napravio sranje u bojama.alenpitar je napisao/la:SloboDA TUZLA opet tvrdi da imaju ugovor sa igracem koji ih napusta
Merhaba Alene malenesviunapad1010 je napisao/la:Jesi se potrudio a napravio sranje u bojama.alenpitar je napisao/la:SloboDA TUZLA opet tvrdi da imaju ugovor sa igracem koji ih napusta![]()
Ako su drugi SDA, lavordzije su SDA^2.
Yebo vas bivsi golman u pakas.
Kad se levati sami nabodu vol. 2456lisander je napisao/la:Merhaba Alene malenealenpitar je napisao/la:SloboDA TUZLA opet tvrdi da imaju ugovor sa igracem koji ih napusta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.