Celiktuzlak1987 je napisao/la:Kakav je ovo dzemper Sloboda?MocMahale444 je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Celiktuzlak1987 je napisao/la:Kakav je ovo dzemper Sloboda?MocMahale444 je napisao/la:
Sta ima veliki Alijin fanatik? Bajramski musliman.MocMahale444 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Morto evo me u smajli brigadi.
Jos jedan neuspjeli psihologov eksperiment .Laznjak je napisao/la: Sta ima veliki Alijin fanatik? Bajramski musliman.
Uozbiji se sigurno vas ugostitelj nije veci strucnjak od Prosineckog.
Sanjaju oni pitare. Najjači je Nea kad je silov'o temu o izboru novog selektora sa "pitari su nam savez upropastili".Vratnik10 je napisao/la:Haha, evo pocelo pitari i pitarski lobi im krivi što je Prosinecki izabran, hahaha da ne povjeruješ. Ja ove naše plavce nikako ne mogu skontat. A mnogi pitari bili za Amara.
Kad nema Lutve, Amaw se igra sa, I jase Neaskoroalen je napisao/la:Sanjaju oni pitare. Najjači je Nea kad je silov'o temu o izboru novog selektora sa "pitari su nam savez upropastili".Vratnik10 je napisao/la:Haha, evo pocelo pitari i pitarski lobi im krivi što je Prosinecki izabran, hahaha da ne povjeruješ. Ja ove naše plavce nikako ne mogu skontat. A mnogi pitari bili za Amara.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
ko ba... yebo reprezentaciju... moze i braco biti selektor reprezentacije ako hoce, meni je drago sto osim nije izabran... moze se vise posvetiti klub, sto je trenutno mnogo bitnije od reprezentacije...skoroalen je napisao/la:Sanjaju oni pitare. Najjači je Nea kad je silov'o temu o izboru novog selektora sa "pitari su nam savez upropastili".Vratnik10 je napisao/la:Haha, evo pocelo pitari i pitarski lobi im krivi što je Prosinecki izabran, hahaha da ne povjeruješ. Ja ove naše plavce nikako ne mogu skontat. A mnogi pitari bili za Amara.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
''sejo-brajlovic-sinoc-iskasapio-jagnje-u-vip-salonu-na-grbavici''Rigoletto je napisao/la:Dobrodošao Srđane, zaboravi na pavlaku, mi služimo meso
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.