Dobro ti stoje boje kako godMocMahale444 je napisao/la:Ne zna ni sta je to, on je malo vise old skulsviunapad1010 je napisao/la:Jel ti ovo sariel posudio avatarnisam ni ja znao do prije godinu.
Ovo je za moje Zenicane, vaginice.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobro ti stoje boje kako godMocMahale444 je napisao/la:Ne zna ni sta je to, on je malo vise old skulsviunapad1010 je napisao/la:Jel ti ovo sariel posudio avatarnisam ni ja znao do prije godinu.
Ovo je za moje Zenicane, vaginice.
Nije u redu druga, ali nije trebalo vala ni montirat prvu.MocMahale444 je napisao/la:Dobro ok ako su prvu montirali, sta je s drugom? Za koju se sigurno zna da nije montirana.
MocMahale444 je napisao/la:Dobro ok ako su prvu montirali, sta je s drugom? Za koju se sigurno zna da nije montirana.
Haha, ja ne mogu da vjerujem ni da su onu prvu montirali u sklopu ovih dešavanja. Fakat ako je istina a kolko se je polemike vodilo oko slike...Pantelija je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Dobro ok ako su prvu montirali, sta je s drugom? Za koju se sigurno zna da nije montirana.
pa ova sto nije montirana, to pitaj Refika, šta mi znamo
Hocemo za milionskoroalen je napisao/la:Eto nogirajte Anela iz kluba, stari mu četnik.
Pa nisam mogo da upratim, zato te i pitam. Da si vidio kolko se je danas polemike oko te slke vodilo. A ovi izmislili sliku...HordasOdMalena je napisao/la:Naravno da je prva montirana, zar nije ocigledno?
Budite patriote pa mu dajte raskid ugovora, kako možete trpit u klubu momka čiji stari je dizao tri prsta?MocMahale444 je napisao/la:Hocemo za milionskoroalen je napisao/la:Eto nogirajte Anela iz kluba, stari mu četnik.
Ok, i?skoroalen je napisao/la:Budite patriote pa mu dajte raskid ugovora, kako možete trpit u klubu momka čiji stari je dizao tri prsta?MocMahale444 je napisao/la:Hocemo za milionskoroalen je napisao/la:Eto nogirajte Anela iz kluba, stari mu četnik.
DABOGDA SVAKU S NJIM IZGUBILI!
(a i bez njega)
Azina politika, valja u vipu navuci mesa 10k je vrlo bitno.sviunapad1010 je napisao/la:Muha može li za 990 tisuća hiljada
Ma nista cudno od njih. Od kluba koji lazira svoju historiju sve treba uzeti sa rezervom.Vratnik10 je napisao/la:Pa nisam mogo da upratim, zato te i pitam. Da si vidio kolko se je danas polemike oko te slke vodilo. A ovi izmislili sliku...HordasOdMalena je napisao/la:Naravno da je prva montirana, zar nije ocigledno?
E svašta...Ali baš.HordasOdMalena je napisao/la:Ma nista cudno od njih. Od kluba koji lazira svoju historiju sve treba uzeti sa rezervom.Vratnik10 je napisao/la:Pa nisam mogo da upratim, zato te i pitam. Da si vidio kolko se je danas polemike oko te slke vodilo. A ovi izmislili sliku...HordasOdMalena je napisao/la:Naravno da je prva montirana, zar nije ocigledno?
Ako zavrsi u reprezentaciji biće to zbog 3 prsta babinaskoroalen je napisao/la:Eto nogirajte Anela iz kluba, stari mu četnik.
Nista Aza on šalje nezvanične ponude preko medija. Ovo je zvanično.MocMahale444 je napisao/la:Azina politika, valja u vipu navuci mesa 10k je vrlo bitno.sviunapad1010 je napisao/la:Muha može li za 990 tisuća hiljada
Sejo satarasviunapad1010 je napisao/la:Nista Aza on šalje nezvanične ponude preko medija. Ovo je zvanično.MocMahale444 je napisao/la:Azina politika, valja u vipu navuci mesa 10k je vrlo bitno.sviunapad1010 je napisao/la:Muha može li za 990 tisuća hiljada
Ako treba seji satarici za vip bice dobro posoljeno i peceno ne sikirajte se. Samo nek roka sejo.
Kakav je ovo dzemper Sloboda?MocMahale444 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.