FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

halaliMi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la halaliMi » 04 jan 2018, 23:48

Klib je taj koji treba da ima sluha prema igracu koji je uvijek ginuo, bio vojnik kad je lose bilo, a i kad se pobjedivalo. Trebas mu dati ugovor pod cijenu da otjeras Projica koji ce ti za godinu uzet 70.000 i otici s 15 utakmica odigrani. A Stanic koji ima 200 i nesto utakmica ce dobiti manje love, eh to vec ne ide. Neka je otisao, ja cu mu pozelit srecu jer Stana je momak za 10. A vi furajte svoje price boli vas briga.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 jan 2018, 00:46

Jaozinho22 je napisao/la:Jel istina da nam dolazi neki napadač iz Švicarske ?
Da, istina je. ;)
slika

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 05 jan 2018, 00:49

braco je napisao/la:
Da, istina je. ;)
slika
:lol:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 jan 2018, 00:58

braco je napisao/la:
Da, istina je. ;)
slika
:lol: :lol: :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 05 jan 2018, 08:18

Čovjek je profi fudbaler od čega i živi.
Ljubav na stranu a posao na drugu, naravno da će da ide onome k'o ponudi više.
Bez obzira 250+ nije mala stvar i hvala mu na tome.
Bespoštedan je bio borac u svetom dresu, lako lomljiv ali bespoštedan.
Daj ba ljudi častite se preko PM.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 05 jan 2018, 10:06

Daleko smo mi od ekipa koje su prije činile veliku četvorku. Mi smo za ovih 20 godiina od rata trebali napraviti klub u kojem će svaki igrač htjeti da što prije dodje u Želju, kao što sada svi žele da što prije idu u bivše klubove velike četvorke. Mi se radujemo nekom pojačanju koje je igralo u ekipi koje je ubjedljvio zadnja u Hrvatskoj ligi. Eto doći će besplatno, slobodan je igrač.
Ne znam koliko će nam vremena trebati da napravimo klub u kojem će se što prije dovoditi najbolji igrači iz naše lige, znam da je do para, ali Željo je (što bi rekao Mulalić) Golem. Teško je to ime nositi.
Renato Gojković je bio odličan igrač dok je igrao za mladu reprezentaciju i Čelik (to je ona ekipa kada je igrao Kajkut i Mešanović u napadu, a Horić bio kapiten) i trebao je napraviti skok u karijeri, a njemu je najveći domet Istra i iz takovog kluba je nama pojačanje.
NIje mi jasno, umjesto da dovedemo najbolje igrače iz naše lige kojima je forma u uzlaznoj putanji mi dovodimo nekog ko stagnira. Za mene trenutno nema boljeg stoperskod dvojca od Bogičevića i Graovca. Ako s Graovcem ne napravimo posao i ne potpiše ugovor s nama onda je to veliki problem za ekipu. Doveli smo dva odbrambena igrača sam da popunimo igrački kadar.
Iskreno želim da budu pojačanja, ali dok ih ne vidim na terenu za mene nisu.
"Truth begins in lies."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 05 jan 2018, 10:53

Do početka priprema bi trebali doći jedan desni bočni, i centralni vezni. Ostalo, samo ako budu ekstra pojačanja, po niskoj cijeni :)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 jan 2018, 12:01

Da Bog da Stanicu ni na klupi ne bio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 05 jan 2018, 12:04

Sta veli kralj Stana, ima mnogo ponuda iz inostranstva :lol:... jest ako je inostranstvo mostar....

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 05 jan 2018, 12:10

Kompromis je napisao/la:Sta veli kralj Stana, ima mnogo ponuda iz inostranstva :lol:... jest ako je inostranstvo mostar....
To kao smijesno sad? Ti znas sta je on imao?

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 05 jan 2018, 12:14

Sretno Stana nek nisi popustio i smanjio zahtjeve, ne može jedna kruševačka krampa biti plaćenija od igrača koji ima 250 utakmica u Željinom dresu !!!
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

kuma
Kontakt:

Post Postao/la kuma » 05 jan 2018, 12:27

Koliku platu Stanic zaslužuje?

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 05 jan 2018, 12:34

halaliMi je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:Sta veli kralj Stana, ima mnogo ponuda iz inostranstva :lol:... jest ako je inostranstvo mostar....
Pa zar nije smijesno ? Sto nije otisao vani kad je vec imao punda - a isapde da nije imao niti jednu.

Vani gdje god otisao imao bi vecu platu nego u bilo kojem klubu u BiH, ovako je u vrh glave za 1.000 KM vise otisao u Zrinjski.
- Zeljeznicar -

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 05 jan 2018, 12:45

Slušao je savjetnika, i napravio, pokazaće se loše po sebe. Neće nikada mlađi biti, a u Želji je mogao nastaviti raditi i nakon završene karijere. Ovako je prosuo mnogo toga što je svojim radom i bezrezervnom angažovanošću i požrtvovanjem dao. Ostaće upamćen po svojoj borbenosti, i nekoliko zaista spekakularnih golova. Vrijeme će pokazati da nama neće mnogo nedostajati, a tamo će se boriti za mjesto sa svojim "krvnikom" Kadušićem.
Smatram da je napravio loš potez, ali eto za tih 250 tekmi neka ipak bude drugi sa svojim klubom, i odigra Europu...

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 05 jan 2018, 12:53

halaliMi je napisao/la:
Logicno da mi je smijesno jer otprilike i znam pozadinu price... covjek kao dobio 3 ponude sa istoka iz zemalja koje ulazu dosta u fudbal, Kazakhstan i Azerbejdzan ali ga nijedna nije zadovoljila... iako svako ziv zna koliko ti klubovi placaju igracima.... otprilike jedna mjesecna plata kao ovdje polugodisnja plata, i vise cak... Bekric je za godinu dana igranja u Kazakhstanu zaradio za veliku kucu i poslovni prostor u Srebreniku, i jos plus trosio u razne svrhe... dakle za jednu godinu zaradis kao ovdje otprilike za 6-7 sezona (i to ako dobijes taraba ugovor u tim zemljama, ne racunam ove jake ugovore kakav je imao Ermin Zec npr)...
A ovaj kao bio nezadovoljan :lol: ... i eto otisao je u inostranstvo, doduse :bow: u Mostar : .... koliko moze biti glup da ne povjerujes.... rijesio je egzistenciju boli ga briga :salut:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 jan 2018, 12:58

Uze nam glavni konkurent najboljeg beka na polusezoni, rade nama ono sto smo mi nekada radili drugim klubovima, aferim...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 05 jan 2018, 13:06

Stanic me razrocarao, popisao se po svemu sto je do sad uradio dok na drugu stranu ima tu zasluga i uprave, razbacali ste se sa parama i Projicu dali jednu od najvecih plata u ekipi a Stanic 10x bolji do njeg.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

krepo
Kontakt:

Post Postao/la krepo » 05 jan 2018, 13:08

Ode "vojnik"za 5 stoja vise,koga sve ljudi smatraju "legendom".
Ustani Alija da ja legnem.
:puke:
Mi imamo jednog Boga,a na klupi sina Njegovoga
KRAJ PRIČE

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 05 jan 2018, 13:39

Dosta je šuplje ba.
Iskreno mu želim sve najgore u sportskoj karijeri.
Ako je toliko volio klub iz ljubavi i principa nije ga trebao zanimati ni Kruševački Marcelo niti bilo ko.
Za mene je bolji Stevanović koji je bio diplomirani doktor nogometa za njega, rekao je da zeli nesto vise sto je i uradio i prodao se u Svicersku.
Jednostavno još jedan licemjer u nizu koji bi za 2-3 stoje prodao sve što mu je sveto.
Ne znam šta je bilo između uprave i njega ali neko za koga se predstavlja da je toliki ratnik, otišao je kao zadnja ubleha i neprijatelj.
Svi se sad pozivate na borbenost, što ne poričem nijedne sekunde.
Isto tako cu se sjecati i njegovih grešaka koje je pravio i koje su nas često znale mnogo koštati.

Ali nema veze nije to toliki šok u igračkom kadru, ima igrača dovest će se i iz inata bi dao nekom na toj poziciji mnogo veću platu.
Mnogi stranci su se ponijeli prema klubu bolje od pojedinaca koje smo "našom djecom" nazivali

Ima Bog koji sve ovo gleda i koji je pravi sud, svakog će stići ono što je zaslužio.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 05 jan 2018, 13:50

Zeljo92 je napisao/la:Stanic me razrocarao, popisao se po svemu sto je do sad uradio dok na drugu stranu ima tu zasluga i uprave, razbacali ste se sa parama i Projicu dali jednu od najvecih plata u ekipi a Stanic 10x bolji do njeg.
I jedna i druga strana neka ide u pm
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.