Za Milan je bio premlad, budi siguran da će ga vratiti kad navrši 40.zejnuddin zidan je napisao/la:Šta vam je bolan??? gourcuff je najgori veznjak kojeg sam ja gledao...on da je išta valjao ostao bi u milanu,samo jedan prosječan igrač
Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
...što je više lome to je volim jače...
Svakakvih bisera ovdje se ima za procitati. Lyon je opet doveo odlicne igarce u prelaznom roku Brianda i Gourcuffa a da nisu prodali ni jednog vitalnog igraca u ekipi i to je jedan veliki plus. Nadam se da cemo ove sezone ciljati finale Lige Prvaka.
Stepenica po stepenica.
Zamislite scenario Real - Lyon u finalu i opet Pjanic srusi Real, al ovo bi bilo jos bolnije.

Zamislite scenario Real - Lyon u finalu i opet Pjanic srusi Real, al ovo bi bilo jos bolnije.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Lyon gubi,Pjanic na klupi...bitno napomenuti, i Gourcuff je na klupi 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
A boze sveti, ove godine ce treneri (pojedini) da nam dokusure vezni red, ovaj tusi pjanu, onaj misketa, pa sta je ovoDylan Dog je napisao/la:Lyon gubi,Pjanic na klupi...bitno napomenuti, i Gourcuff je na klupi

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ne mogu da vjerujem da je Puel pokusao promjenit formaciju 4-3-3 na 4-4-2.
Jos kad pogledam odbranu sa ovim mladim Poljakom i Lovrenom, a i Antony je kritican u zadnje vrijeme bolji je Gassama. Uglavnom je kreten najbolje igrace ostavio na klupi, misleci da cemo lagano protiv Lorienta. Zrel je za otkaza.

Jos kad pogledam odbranu sa ovim mladim Poljakom i Lovrenom, a i Antony je kritican u zadnje vrijeme bolji je Gassama. Uglavnom je kreten najbolje igrace ostavio na klupi, misleci da cemo lagano protiv Lorienta. Zrel je za otkaza.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bolje bi bilo da Puel nije igrao polufinale CL sa Lyonom, jer ga sada ne bi bilo na klupi. A, i ono igranje je, morate priznati, bilo na nož. Utakmica protiv Bordeauxa je mogla završiti i na drugu stranu, tako da bismo danas gledali nekog pravog stručnjaka na klupi Lyona, a ne ovu neznalicu. Iskreno se nadam da ćete ga otjerati, jer on nije u stanju postaviti ekipu ni protiv Lorienta, a kamoli protiv nekih jačih francuskih ekipa. U CL su ga uvijek inspirisani pojedinci izvlačili, ali mislim da je tome kraj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ako ovako nastavi na dobrom je putu da dobije otkaz. Covjek jednostavno nema znanja. Sa ovakvim kadrom koji ima treba da sve utakmice zaredom pobjedjuje po 3:0. 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pjanic na klupi,al zato igra u veznom redu nekakav Jeremy Pied za kojeg su culi samo babo,mama,babo i Puel 
Lyon Valeneciennes 1:0,strijelac Pied

Lyon Valeneciennes 1:0,strijelac Pied

Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 11 sep 2010, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
pa vidis da je neki guzonjin sin ima dva oca.hahahha zabi ga ovaj jaraneDylan Dog je napisao/la:Pjanic na klupi,al zato igra u veznom redu nekakav Jeremy Pied za kojeg su culi samo babo,mama,babo i Puel
VOLIM TE ŽELJO
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
al ga babin sin utrpa 

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ma to sam napisao babo 2 puta aludirajuci na onu djecu sto su zvali za Hugu,pa su tako cesto po par puta nabrajali babu kad pozdravljajujordan 23 je napisao/la:pa vidis da je neki guzonjin sin ima dva oca.hahahha zabi ga ovaj jaraneDylan Dog je napisao/la:Pjanic na klupi,al zato igra u veznom redu nekakav Jeremy Pied za kojeg su culi samo babo,mama,babo i Puel

Ja sve ocekujem pobedu a nikako da dodje,nisam gledao tekmu ali po sastavu nista vise od remia se i ne ocekiva.
Lovren,Kolodzieczak,Diakhite u prvoj,zbog toga je i Pjanic izgubio mesto jer je Lovren igrao prvu u suprotnom bi Toulalan isao dole a Pjanic malo ofanzivnije od Toulalana.
Lovren,Kolodzieczak,Diakhite u prvoj,zbog toga je i Pjanic izgubio mesto jer je Lovren igrao prvu u suprotnom bi Toulalan isao dole a Pjanic malo ofanzivnije od Toulalana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
E upravo je u ovome problem, treba napomenuti i da je Gonalons tu koji je tek malo sazrio u igraca, ali nije vrhunska klasa kao Makuon koji sjedi na klupi. Puel bas previse forsira podmladak i ja mu zamjeram. Steta sto je Cris povrijedjen jer on je lider u odbrani. Umjesto da igramo u najacem sastavu da u odbrani stoje Cris, Cissokho, Toulalan i Gassama( koji je izrastao u odlicnog desnog beka, po meni bolji od Anthonya), da u srednjem redu igra Makuon umjesto Gonalonsa i umjesto Pieda Bastos on forsira neku svoju filozofiju koja ce nas odvest u drugu ligu.Devil je napisao/la:Ja sve ocekujem pobedu a nikako da dodje,nisam gledao tekmu ali po sastavu nista vise od remia se i ne ocekiva.
Otkaz Puelu!!!!
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Dominirali smo citavo vrijeme na terenu, ali opet nemozemo loptu smjestiti u mrezu i uvjek ulazimo radi toga u egal zavrsnice. Napad i vezni red su odradili bez greske, dok odbrana opet po meni imala neke ispade pogotovo na lijevom beku onaj malac nemogu mu zapamtit ime (broj 12) i Lovren koji su nekolko puta kiksali u fazi odbrane, ali kada se Cissokho i Cris vrate bice to odlicno. Gourcuff je veceras odigrao fenomenalnu partiju, dok je Briand malo slabije odigrao ali bez obzira su sjajna pojacanja. Moze to puno bolje.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pjanic je odigrao fenomenalno drugo poluvrijeme. Lovren je isto tako odigrao prvo dok u drugom nije imao posla nikakvog. Lyon imao srece sto je postigao gol nakon greske odbrane Schalkea. Lisandro je totalno van forme i trebalo ga je mjenjati.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da Kolodzieczak nema mjesta ni u jednoj ozbiljnijoj ekipi. Pa sinoć je Farfanu ponudio čist pogodak na samom početku meča, a onda još jednom napravio početničku grešku. Što se mene tiče, Lovren je sinoć odlično obavio posao(Huntelaar i Raul su bili nevidljivi), a Gourcuff i Pjana mogu igrati zajedno(sinoć su se sjajno nadopunjavali). Lisandro se i dalje traži, povreda je učinila svoje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sto ne igra sisoko mamu mu, stavio ga bi na fantasy
Nije mogao sinoc igrati Cissokho.dzenidm je napisao/la:sto ne igra sisoko mamu mu, stavio ga bi na fantasy
Monolog uzmi u obzir da momak ima 18 godina.Monolog je napisao/la:Mislim da Kolodzieczak nema mjesta ni u jednoj ozbiljnijoj ekipi. Pa sinoć je Farfanu ponudio čist pogodak na samom početku meča, a onda još jednom napravio početničku grešku. Što se mene tiče, Lovren je sinoć odlično obavio posao(Huntelaar i Raul su bili nevidljivi), a Gourcuff i Pjana mogu igrati zajedno(sinoć su se sjajno nadopunjavali). Lisandro se i dalje traži, povreda je učinila svoje.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, znam da je golobrad, te da je vjerovatno izgorio od želje da se pokaže u najboljem svjetlu kada je CL u pitanju. Da se razumijemo, ne kažem ja da on neće biti dobar(da li bližoj ili daljoj budućnosti), ali trenutno nije za Lyona ili bilo koje ekipe takvog renomea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.