PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Stvarno nemam nista protiv vlaha, ono Isus cool sve udure.
Svaka cast postenim i realnim Srbima i Hrvatima ali cetnicima i ustasama yebem sto se yebat moze. Golema razlika. Ovaj Sidecki je ceto ba koji vam je.
evander idi ba na exit i sisaj kurcinu dosadan si, eto 21-21 neko ce ti kupiti kolac.
@Joker trebao si citati ko je bio protiv white eagle boya da dodje na Grbavicu, **** vas kokot i tifa i dzevad.
Svaka cast postenim i realnim Srbima i Hrvatima ali cetnicima i ustasama yebem sto se yebat moze. Golema razlika. Ovaj Sidecki je ceto ba koji vam je.
evander idi ba na exit i sisaj kurcinu dosadan si, eto 21-21 neko ce ti kupiti kolac.
@Joker trebao si citati ko je bio protiv white eagle boya da dodje na Grbavicu, **** vas kokot i tifa i dzevad.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Muha smiri se bolan, vode preko masica ako treba, ne pisi gluposti.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MocMahale444
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Necu ti odgovorit na to vrijedjanje jer znam i razumijem da je ovo tesko vrijeme za vas al ne brinite se toliko naci ce babo tuljanu posao.. ne morate sebi grist muda toliko
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Gdje si bio kad sam se ja s vašim Šukrijom svađao oko psihologa? On je prvi počeo smarat s tim, tad je bilo OK. Stari mi je RVI a rahmetli amidža šehid u pokušaju deblokade Sarajeva, a meni dođe neki Šukrija i piše šta sam od psihologa naučio. E pa eto, ako smo mi pitari četnici, nek smo. Svoje nisi citirao nijednom da kažeš da pretjeruju, mene citiraš odmah kad samo nastavljam tamo gdje je Šukrija stao, sad se kao vrijeđaš? Nije to u redu moj Muha.MocMahale444 je napisao/la:Ti faca sad nestoskoroalen je napisao/la:Psiholog nas je učio da podržimo Robija.
Ti si Zvezdin četnik Roberteeee, Roberteee.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalkjos ponavlja 10 puta u par stranica sta ga je raso naucio.
Admin pusta ove pitare da pisu sta hoce, kad im se uzvrati odma kljucaju temu ahahahahah. Jad i cemer.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MocMahale444
Yebo vas sukrija ba, eno ima 105 acc na Zeljinoj temi. Nije fazon pominjati psihologa trcu mu yebem.
Vi kontate ja to pisem jer je Amar Zeljin, ok mozda 10% ali odma bi potpisao da je selektor Husref samo ne troprstas.
Sta misle oni bhf na to sve, uvijek su aktivni bili.
Vi kontate ja to pisem jer je Amar Zeljin, ok mozda 10% ali odma bi potpisao da je selektor Husref samo ne troprstas.
Jest fazon, napravi novi account i u 50 postova 45 puta spomene kako je Karadžić bio psiholog. Znam da je Tobe počinjao, znam da je i od nas bilo ovog (ispričano hiljadu puta), al ovaj yebeni put je sukrija počeo i ne prestaje.MocMahale444 je napisao/la:Yebo vas sukrija ba, eno ima 105 acc na Zeljinoj temi. Nije fazon pominjati psihologa trcu mu yebem.
Ako Robi ne treba da bude selektor, onda ni Ognjen Vranješ ne treba da igra u reprezentaciji. Puzigaća nikad nije smio igrat za Sarajevo, Kokot za Želju. Željo treba da prestane puštat Grbavicu prije utakmica a mi "Nedjelja kad je otiš'o Hase", jer je to otpjevao troprstaš Nele. Ligu svakako treba ugasit jer se na tribinama spominju svi đenerali i "heroji", nigdje fudbala. Ako trpimo sve ovo u savezu godinama, što da ne istrpimo i Robija koji nam može svojim znanjem donijet dosta dobrog. Može i loše, može nas ukopat naravno, al ga u tom slučaju ni ljiljani ne vade, evo imali smo Mešu, Mehmeda, Bošnjaka, pa ćorak. Il' ćemo do kraja gledat sport il furat obraz i nacionalizam. Obraz smo generalno izgubili davnih dana.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Srdan Stanic na naslovnici portala, e yebem ti drzavo majku 

-
- Kontakt:
Ako mislis na bhf iz dijaspore boli me ona stvar sta misle. Nisu bitni uopšte. Naplaćivao bi im ulaznicu 10 puta skuplje i ulaz na granici. Naravno ljudi koji su ovdje bili 92-96 pa otisli poslije ne ubrajam u tu vrstu.MocMahale444 je napisao/la:Yebo vas sukrija ba, eno ima 105 acc na Zeljinoj temi. Nije fazon pominjati psihologa trcu mu yebem.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Vidi nisam bio par dana ovdje i vec znas i sam kad neko ima 100 postova, a budalese se ignorisi pastira ba.skoroalen je napisao/la:Jest fazon, napravi novi account i u 50 postova 45 puta spomene kako je Karadžić bio psiholog. Znam da je Tobe počinjao, znam da je i od nas bilo ovog (ispričano hiljadu puta), al ovaj yebeni put je sukrija počeo i ne prestaje.MocMahale444 je napisao/la:Yebo vas sukrija ba, eno ima 105 acc na Zeljinoj temi. Nije fazon pominjati psihologa trcu mu yebem.
Ako Robi ne treba da bude selektor, onda ni Ognjen Vranješ ne treba da igra u reprezentaciji. Puzigaća nikad nije smio igrat za Sarajevo, Kokot za Želju. Željo treba da prestane puštat Grbavicu prije utakmica a mi "Nedjelja kad je otiš'o Hase", jer je to otpjevao troprstaš Nele. Ligu svakako treba ugasit jer se na tribinama spominju svi đenerali i "heroji", nigdje fudbala. Ako trpimo sve ovo u savezu godinama, što da ne istrpimo i Robija koji nam može svojim znanjem donijet dosta dobrog. Može i loše, može nas ukopat naravno, al ga u tom slučaju ni ljiljani ne vade, evo imali smo Mešu, Mehmeda, Bošnjaka, pa ćorak. Il' ćemo do kraja gledat sport il furat obraz i nacionalizam. Obraz smo generalno izgubili davnih dana.
To su najvise zakuhali tuzlaci, ljutili se ili ne. Neki od njih su on bas pro cetnici i poceli cu s tim stavrima. Ja sam uvijek imao raje druge religije, znaci uvijek to mi nije bio nikakav problem.
Neka dize 3 prsta ko god hoce to je njihovo, nisam ja onaj sto ima para da Ih krava pojesti ne moze

Malo s arkanom malo s franjom.
@MocMahale istina druže, al vidi, ni Ćiro nije bio ništa bolji insan. Malo s Franjom, malo Travničanin, pa bi malo RS trenirao. Supić bio golman reprezentacije i veličao ratne zločince, Vranješ i tetovaža, Šunjićev stari ratni zločinac (nije baš ista situacija ali...). Savez nije samo reprezentacija, a previše je orgijanja u ligi dozvolio. Kad smo sve navedeno prošli, ne vidim problem u Robiju. A nama svakako niko ne paše u globalu. Eto da je bio Amar, 80% države ga ne bi podržalo, niko osim dijela navijača Želje. Da je Kodro, ti prvi si bio protiv njega. Bio Pape "teleća glava", Meša bio "ćuran", Ćiro ****... ni Murinjo ovdje ne bi dobio jednoglasnu podršku. A u sportskom segmentu je Robi ipak dobro potkovan.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Pravi Stana transfer ko Figo iz Barse u Real hahahha
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- MocMahale444
Kodro mi nije smetao, nego tip nema blage u svom poslu iskreno. Mesa srednja zalost, Safet srece mnogo imao i nesto slicno kao Mesa. Spaha samarac mu vodio ekipu.
Amar bi sigurno znao kako i sta. Robi ima kup Srbije kupljen jedino.
Amar bi sigurno znao kako i sta. Robi ima kup Srbije kupljen jedino.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prosinečki: "Nisam Srbin da pozdravljam sa tri dignuta prsta!"MocMahale444 je napisao/la:Yebo vas sukrija ba, eno ima 105 acc na Zeljinoj temi. Nije fazon pominjati psihologa trcu mu yebem.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zašto bi im naplacivo ulaz na granici, mozeš li pojasnit? Nisam dio te skupine ni populacije ali me zanima.sviunapad1010 je napisao/la:Ako mislis na bhf iz dijaspore boli me ona stvar sta misle. Nisu bitni uopšte. Naplaćivao bi im ulaznicu 10 puta skuplje i ulaz na granici. Naravno ljudi koji su ovdje bili 92-96 pa otisli poslije ne ubrajam u tu vrstu.MocMahale444 je napisao/la:Yebo vas sukrija ba, eno ima 105 acc na Zeljinoj temi. Nije fazon pominjati psihologa trcu mu yebem.
- MocMahale444
To on govori za drzavu tuzluVratnik10 je napisao/la:Zašto bi im naplacivo ulaz na granici, mozeš li pojasnit? Nisam dio te skupine ni populacije ali me zanima.sviunapad1010 je napisao/la:Ako mislis na bhf iz dijaspore boli me ona stvar sta misle. Nisu bitni uopšte. Naplaćivao bi im ulaznicu 10 puta skuplje i ulaz na granici. Naravno ljudi koji su ovdje bili 92-96 pa otisli poslije ne ubrajam u tu vrstu.MocMahale444 je napisao/la:Yebo vas sukrija ba, eno ima 105 acc na Zeljinoj temi. Nije fazon pominjati psihologa trcu mu yebem.

- MocMahale444
Ti me smijes citirati, ti si blentav isto, samo se pravis pametan ko bajagi. Kapetan smajli brigadeMortemHz je napisao/la:Prosinečki: "Nisam Srbin da pozdravljam sa tri dignuta prsta!"MocMahale444 je napisao/la:Yebo vas sukrija ba, eno ima 105 acc na Zeljinoj temi. Nije fazon pominjati psihologa trcu mu yebem.

Saban Saulic "Seti se ako hoces, zaboravi ako mozes"

sarajevska jalija za svog morza navija ale ale
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.