NK Zvijezda Gradačac
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
2-1 vodite
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
debelo, debeloMinistaR je napisao/la:Tosunović ga zabio, raduje taj gol u gostima. Ali Velež će na kraju debelo slaviti.

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
- Kontakt:
debelo 1:2 tekEdinTM87 je napisao/la:debelo, debeloMinistaR je napisao/la:Tosunović ga zabio, raduje taj gol u gostima. Ali Velež će na kraju debelo slaviti.

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Bravo za zvijezdu, velež-zvijezda 1:2

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Ko li je dao drugi gol?
Bojim se da ne ispustimo ovu zlatnu prednost na veoma teškom gostovanju. Izdrži Zvezdo (namjerno ekavica).
Bojim se da ne ispustimo ovu zlatnu prednost na veoma teškom gostovanju. Izdrži Zvezdo (namjerno ekavica).

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
- Elektrika
- Kontakt:
Tosunović dominira!
-
- Kontakt:
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Joj Tosunovica...ala covjek rastura.
- theboss_RD07
- Kontakt:
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Tosunović, 3:1 za zvijezdu
Svaka vam cast nek ste nas dobili SRETNO U NASTAVKU DA DO EVROPE DODJETE, a mi se moramo izboriti da otjeramo mafiju iz kluba pa da i mi onda krenemo u vrh! Jos jednom cestitam zasluzeno!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
kad taj tip proradi on zabija po tri komada 
edit: četiri komada

edit: četiri komada
Zadnja izmjena: zmaj_Bosne, dana/u 11 sep 2010, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Dragon Town
Cestitam na pobjedi. Nije mi nimalo krivo, pogotovo posto ste vi u pitanju, iako me rezultati Veleza sa ovom garniturom u klubu ionako ne zanimaju. Poslije Veleza ste mi najdrazi u PL, nikada ne kukate, samo radite a i Gradacac kao sredina je "pitoma". Niste ucestvovali ni u kakvim mutnjim radnjama van terena koliko znam.
Sretno u nastavku.
Sretno u nastavku.
samo mostarski, samo bahato
- theboss_RD07
- Kontakt:
- husein veličanstveni
- Kontakt:
zvijezda vodi sa 4:1
-
- Kontakt:
iz prve 3 boda ... sta li ce biti za jos 3 kola?seven je napisao/la:daje u naredna 4 kola 1 bod osvojiti, puna kapa
jedva 1:4 ccc
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Iskrene cestitke na pobjedi,da je niste zasluzili nebi ste ni dobili.Razvalili ste nas.Samo mi onaj Curguz bio skroz DISKUTABILAN svojim"100 % ubjedjenjem!da ce danas Zvjezda da razvali Velez?Hm...Necvu NI SEKUNDICE da prejidiciram bilo sta ali Velez nije koliko ja znam NIKADA izgubios a ovolikom razlikom kod kuce..ako Neko zna neka me ispravi..ni kad je ispadao iz Premijerke...
A Velezu se UVIJEK razbije od glavu neki igrac koji je"bio nash(Velezov)"..Taj Tusunovic je koliko znam trebao zavrsiti u Velezu ali ga papci iz uprave ne htjedose..ovo im je danas vratio"dug"i to bas"debelo"kako neko rece..u svakom slucaju-cestitam!
A Velezu se UVIJEK razbije od glavu neki igrac koji je"bio nash(Velezov)"..Taj Tusunovic je koliko znam trebao zavrsiti u Velezu ali ga papci iz uprave ne htjedose..ovo im je danas vratio"dug"i to bas"debelo"kako neko rece..u svakom slucaju-cestitam!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo javljam vam se iz Mostara...Danas je Zvijezda super odigrala utakmicu...Pasovi su bili strasni,Svi igraci su bili na zadatku...Nuhanovic razvalio ih je po staranama
Slavimo do sutra a onda se okrenimo Celiku...Rezultat neka nas nezavarava NISMO MI TOLIKO JAKI KOLIKO JE DANAS VELEZ IGRAO SLABO....

Slavimo do sutra a onda se okrenimo Celiku...Rezultat neka nas nezavarava NISMO MI TOLIKO JAKI KOLIKO JE DANAS VELEZ IGRAO SLABO....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.