Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Gordon 0/6
Paul 0/2
hajmo spavati...
Paul 0/2
hajmo spavati...
Šteta. 4 žuta. U prvom ni jedan nije bilostulic89 je napisao/la:
naravno niti jednog kartona do sad...![]()
![]()

Jutros ustanem i igro Red Wings u5.5, Heat kp i Netse +8.5 a nisam stigo pratiti sinoc, a ja ne volim odmah otvoriti app da vidim jel racun veci ili manji da se ne frapiram pa provjeravam u google ili flashscore jedan po jedan rezultat natenane ono mezim se polagano! 
Nets dobio dobar, Heat dobio dobar, Idem na Red Wings zadnje pokrivam prstima onaj rezultat u flascore reko prvo cu da ocitam koliko je pobjednik dao golova kad ono 2, heheh odmah znam da nije moglo biti vise ni od 3! Onda se lagano ispuse vazduh i odahne i frisak udahne, moze dan da krene.
Onda odem na krypto exchange da vidim kako mi stoji jedan instrument moj koji sam prije mjesec nabavio, kad ono +30% overnight se digo. A 6x ROI do sada sa tendencijom napredovanja. Kad se tako dize na sabahu, onda nije problem ni kad se dignes a nije ti se kita digla. Jer znate kako kazu: "Ne yebu momci, vec novci!"

Nets dobio dobar, Heat dobio dobar, Idem na Red Wings zadnje pokrivam prstima onaj rezultat u flascore reko prvo cu da ocitam koliko je pobjednik dao golova kad ono 2, heheh odmah znam da nije moglo biti vise ni od 3! Onda se lagano ispuse vazduh i odahne i frisak udahne, moze dan da krene.

Onda odem na krypto exchange da vidim kako mi stoji jedan instrument moj koji sam prije mjesec nabavio, kad ono +30% overnight se digo. A 6x ROI do sada sa tendencijom napredovanja. Kad se tako dize na sabahu, onda nije problem ni kad se dignes a nije ti se kita digla. Jer znate kako kazu: "Ne yebu momci, vec novci!"

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Znaci nisi izdrzao do AO hahahahahEffenberg je napisao/la:Jutros ustanem i igro Red Wings u5.5, Heat kp i Netse +8.5 a nisam stigo pratiti sinoc, a ja ne volim odmah otvoriti app da vidim jel racun veci ili manji da se ne frapiram pa provjeravam u google ili flashscore jedan po jedan rezultat natenane ono mezim se polagano!
Onda odem na krypto exchange da vidim kako mi stoji jedan instrument moj koji sam prije mjesec nabavio, kad ono +30% overnight se digo. A 6x ROI do sada sa tendencijom napredovanja. Kad se tako dize na sabahu, onda nije problem ni kad se dignes a nije ti se kita digla. Jer znate kako kazu: "Ne yebu momci, vec novci!"![]()
![]()
ALi mi ovo prikrivanje rezultata zapade za oko. Identičnu stvar radim kad provjeravam noćne
To od vremena teletexta se jos naviklo!josipmusa je napisao/la:
Znaci nisi izdrzao do AO hahahahah
ALi mi ovo prikrivanje rezultata zapade za oko. Identičnu stvar radim kad provjeravam noćne

Ma joj ja se frapiram i kad vidim lose i dobro a da to naglo bude. Moram odmah da dernem boga ako nije u plusu bilans od sinoc a ako jeste opet nije dobar ni nagli pozitivan sok jer stvori euforiju. Najbolje kad se dobije malo ohladiti jer ta euforija moze uhakat zacas jer covjek postane previse samouvjeren. Evo ja nabio jutros plusa 70 i odmah 3 oklade po 20 i 30 ode sve u pm, ispusi sisulju svoju Sabalenku +4.5 sad cu i Krunic samo zato sto se svetim ovoj rugobi Sevastovoj ide mi ovo na qurac ubija u hendiju sve a nije toliko dobra vec je sere. I chunga lungu pade, al haj imam jedan otvoren tiket dje sam 30 ulozio na oko 7 kvotu tu sam mu +2.5 dao i jos mi 2 prosla al imam one dvije kravetine Görges i Radu po -2.5 a tamo kisa gdje obje igraju i tek veceras.

Kanepi dere Karolinu Pliškovu. 

- Evolution87
- Kontakt:
Sta mislite na ovog naseg Basica da se ispostuje danas?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kakav komad budale ovaj Dimitrovbodi123 je napisao/la:Večeras/sutra
Čilić
Dimitrov
kontrahendi na Gojowića, najveći onaj
Pella
na narodni
Donaldson
Chung

ma idiot fakat lik, jest da će evo vjerovatno izvuć ovo al je debil na kvadratjopaa7 je napisao/la:Kakav komad budale ovaj Dimitrovbodi123 je napisao/la:Večeras/sutra
Čilić
Dimitrov
kontrahendi na Gojowića, najveći onaj
Pella
na narodni
Donaldson
Chung
još Gojo na ovom za jači ulog, a o ovim dole idiotima ne treba trošit riječi, Donaldsonu nisu dovoljna 2 brejka u prvom setu da ga uzme, Chung je uspio da ga mrtvac Edmund nadjača u dužim razmjenama...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Radioglava
- Kontakt:
Tako sam i ja slično. Napravio sam sebi mali programčić koji pokupi rezultate utakmica i onda mi izlista polako promjene. Npr:Effenberg je napisao/la:a ja ne volim odmah otvoriti app da vidim jel racun veci ili manji da se ne frapiram pa provjeravam u google ili flashscore jedan po jedan rezultat natenane ono mezim se polagano!
1-0
1-1
2-1
3-1
Mnogo puta bolje nego otvoriti rezultate i odmah vidjeti da si pao.
Hajmo Domi zemljace za 200 unita! 

- kladionicar03
Durant out veceras,Curry 26.5 vise.
- kladionicar03
curry 26.5 vise
d.green 10.5 vise
ariza 13.5 vise
d.green 10.5 vise
ariza 13.5 vise
Kako će Tottenham danas odigrati?
mrtva barcelona dere CSKA pa **** vam plem rusko
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Yebo te onaj bog engleski.. U nedjelju me ruše na 60 KM 3+.. A i evo danas ce yebo vam pas mater idiotsku.. Mršššš
Dobro pa nisam jedini koji krije rezultat kad provjerava 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sujevjerje i kladionica
ja npr.ako cekam zadnji par na tiketu obavezno ga provjeravam na txt 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Kako su bukijevska smeca kvotom tjerali sa Barse kosarke i undera na Tottenham. Ko fol raspali cska favorit u barceloni i jos zidovi koji kilave da razbiju oporavljajuceg west hama. Naravno da nismo nasjeli sad kad bi jos svedi amere uzeli uffff. [emoji38]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.