to se zna, dakle nije toDaVinci je napisao/la:Zijan u Svici ...Vijadukt je napisao/la:Ima li kakvih novosti

Moderator/ica: Pasha
to se zna, dakle nije toDaVinci je napisao/la:Zijan u Svici ...Vijadukt je napisao/la:Ima li kakvih novosti
Reci i nama ako ti znas nesto novoto se zna, dakle nije toVijadukt je napisao/la:Zijan u Svici ...DaVinci je napisao/la:Ima li kakvih novosti
Da isplaniras godisnji kako bi gledao Svicarsku u barazu ?BSBosna je napisao/la:Koji se dani igraju utakmice za baraz u junu?
Zalosno je to, drugovi, da unaprijed vec znamo da ce pokleknut' u Svicarskoj ... a ubjedjen sam da imamo igrace da u 2 tekme rjesimo i Estonce i Svicarce i sve repke tog nivoa ...no rules je napisao/la:Reci i nama ako ti znas nesto novoVijadukt je napisao/la:
to se zna, dakle nije to![]()
Rtl hrvatska samo prenosi.no rules je napisao/la:Da li ce se neko smilovati kod nas i Prenositi Evropsko prvenstvo iz Hrvatske koje krece uskoro ?
Samo pitam jer ne vidim datume na EHFovom kalendaru.no rules je napisao/la: Reci i nama ako ti znas nesto novo![]()
Da isplaniras godisnji kako bi gledao Svicarsku u barazu ?BSBosna je napisao/la:Koji se dani igraju utakmice za baraz u junu?
I to bez Andyja ... kad vidis ovo ne mozes a da se nezapitas kakve mi to bogalje imamo u timu i strucnom stabu ... tekma u Tz pred 4K na tribinama ce biti revijalnog karaktera ...no rules je napisao/la:Svicarska rutinski savladala Estoniju u gostima 22:26
Nemoj naglas, da necuje @edinjo. Odkad ga priziva u repku i samo sto je bio docek'o Gradjanov poziv u repku ...miky_hz je napisao/la:Kako sada stoje stvari Vranjes ce biti jedini pivot u ekipi .Gradjan nije dobio dozvolu da igra.
I kod nas su 78 ,80 velka većina tako će biti i budućnosti jer nevinim da iko želi promjene cak ni na ovom forumu..no rules je napisao/la:U Švicaraca većina igrača '94 , '95 i '96 godište ...
Ja sam prvi koji zarko zelim da se od repke oproste Prce, Toromanovic, Grahovac, Terzic i Karacic. Njih zamjeniti s 5 mladih i poletnih i milina ...Fagus501 je napisao/la:no rules je napisao/la:U Švicaraca većina igrača '94 , '95 i '96 godište ...
I kod nas su 78 ,80 velka većina tako će biti i budućnosti jer nevinim da iko želi promjene cak ni na ovom forumu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.