FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

miky_hz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la miky_hz » 11 sep 2010, 17:36

Mascherano debitituje, pocinje utakmicu,od standardnih na klupi Alves,Busquets,Pedro,Xavi...nema ni Puyola zbog te neke povrede

Valdes,Adriano,Pique,Abidal,Maxwell,Mascherano,Keita,Iniesta,Bojan,Messi,Villa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 11 sep 2010, 17:37

Pobjeda 4-0! (Villa 2x, Messi i Krkan)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 11 sep 2010, 17:46

odlican sastav,jer vec misim u utorak igramo ligu sampiona a u nedelju protiv atletico madrida,ovo je malo slabiji protivnik pa mozemo izvesti slabiji tim,izbacio je xavia aj je u igri mascherano,tako da igramo sa dva DM,tako da ce trezege i ekipa imati malo sansi za gol. :D :D :D :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 sep 2010, 17:47

losmi je napisao/la:odlican sastav,jer vec misim u utorak igramo ligu sampiona a u nedelju protiv atletico madrida,ovo je malo slabiji protivnik pa mozemo izvesti slabiji tim,izbacio je xavia aj je u igri mascherano,tako da igramo sa dva DM,tako da ce trezege i ekipa imati malo sansi za gol. :D :D :D :D
Ko je drugi DM :? samo Mascherano igra DM Masch igra umjesto Busquetsa,a Keita mjenja Xavia tako da to nije pozicija zadnjeg veznog
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 sep 2010, 17:48

miky_hz je napisao/la:
losmi je napisao/la:odlican sastav,jer vec misim u utorak igramo ligu sampiona a u nedelju protiv atletico madrida,ovo je malo slabiji protivnik pa mozemo izvesti slabiji tim,izbacio je xavia aj je u igri mascherano,tako da igramo sa dva DM,tako da ce trezege i ekipa imati malo sansi za gol. :D :D :D :D
Ko je drugi DM :? samo Mascherano igra DM Masch igra umjesto Busquetsa,a Keita mjenja Xavia tako da to nije pozicija zadnjeg veznog
Verovatno ce Keita ici na zadnjeg jer on zasigurno nece igrati na Xavievoj poziciji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 11 sep 2010, 17:49

meni je drago sto bojan pocinje od pocetka,kasnije ako rezultat bude 3,4-0 zamjeniti mesija....
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 sep 2010, 17:50

Devil je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Verovatno ce Keita ici na zadnjeg jer on zasigurno nece igrati na Xavievoj poziciji.
Slabo onda pratis Barcu,jel Keita uvijek igra na poziciji ofanzivnog veznog osim u trenutncima kad nema bas ni jednog drugog zadnjeg veznog,kad nema Iniesta on ga mjenja i kad nema Xavia on je tu,tako da uvijek igra pored Xavija ili pored Inieste zavisi koga mjenja

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 11 sep 2010, 17:50

Devil je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
moja greska,cito sam ujutru na sport.es da keita nije pozvan,nije ga bilo medju pozvanim igracima pa sam mislio da ce igrati busquets,:DD
MVP - Messi-Villa-Pedro

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 sep 2010, 17:54

Pep kao i obicno u ovim slabijim utakmicama dosta kombinuje, bice zanimljivo vidjeti Maskerana. Valjda u prvom poluvremenu rijesimo sve dileme, pa da i Messi odmori i Iniesta, a da vidimo i Tiaga. Messi i Iniesta ce mozda odmarati protiv Panatinaikosa.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 sep 2010, 18:00

Sto su dobri dresovi u Herculesa cini mi se da Celtic ima iste boje :D mislim pobjeda Barce ali nece biti bas lahko 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 sep 2010, 18:29

Gubimo 1-0,Valdes(njihov :P ) strijelac kako nas izigrase nakon faula sa treninga akcija a odlicno se brane bit ce ovo tesko preokrenut
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 sep 2010, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 sep 2010, 18:30

Ne zelim se previse zaliti, ali je Mascherano mogao lako dobiti crveni...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 sep 2010, 18:32

Lijepa akcija Herculesa,eto gubimo.Dobro se stvarno brane,tesko,tesko cemo do pobjede ovdje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 sep 2010, 18:32

Kazem ja heben Hercules 8-) 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 11 sep 2010, 18:37

Raja gdje gledate tekmu???????' :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 11 sep 2010, 18:40

moze link za pracenje tekme :) ??

SeŁŁmir
Kontakt:

Post Postao/la SeŁŁmir » 11 sep 2010, 18:42

http://www.atdhe.net/
ew ko ima giga i neboji se limita nek prati :mrgreen:
Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 sep 2010, 18:46

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

SeŁŁmir
Kontakt:

Post Postao/la SeŁŁmir » 11 sep 2010, 18:48

jbti ak budemo ovako igrali IZGUBICEMO...umalo sad 0:2...jedva valdes spasi :? :? :?
Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 11 sep 2010, 18:51

slika :mrgreen: :mrgreen:
jos ga ovaj zabije i to je to :mrgreen: slika
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 11 sep 2010, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.