FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Mascherano debitituje, pocinje utakmicu,od standardnih na klupi Alves,Busquets,Pedro,Xavi...nema ni Puyola zbog te neke povrede
Valdes,Adriano,Pique,Abidal,Maxwell,Mascherano,Keita,Iniesta,Bojan,Messi,Villa
Valdes,Adriano,Pique,Abidal,Maxwell,Mascherano,Keita,Iniesta,Bojan,Messi,Villa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
odlican sastav,jer vec misim u utorak igramo ligu sampiona a u nedelju protiv atletico madrida,ovo je malo slabiji protivnik pa mozemo izvesti slabiji tim,izbacio je xavia aj je u igri mascherano,tako da igramo sa dva DM,tako da ce trezege i ekipa imati malo sansi za gol.

MVP - Messi-Villa-Pedro
Ko je drugi DMlosmi je napisao/la:odlican sastav,jer vec misim u utorak igramo ligu sampiona a u nedelju protiv atletico madrida,ovo je malo slabiji protivnik pa mozemo izvesti slabiji tim,izbacio je xavia aj je u igri mascherano,tako da igramo sa dva DM,tako da ce trezege i ekipa imati malo sansi za gol.![]()
![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Verovatno ce Keita ici na zadnjeg jer on zasigurno nece igrati na Xavievoj poziciji.miky_hz je napisao/la:Ko je drugi DMlosmi je napisao/la:odlican sastav,jer vec misim u utorak igramo ligu sampiona a u nedelju protiv atletico madrida,ovo je malo slabiji protivnik pa mozemo izvesti slabiji tim,izbacio je xavia aj je u igri mascherano,tako da igramo sa dva DM,tako da ce trezege i ekipa imati malo sansi za gol.![]()
![]()
![]()
samo Mascherano igra DM Masch igra umjesto Busquetsa,a Keita mjenja Xavia tako da to nije pozicija zadnjeg veznog
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- -Barcelona-
- Kontakt:
meni je drago sto bojan pocinje od pocetka,kasnije ako rezultat bude 3,4-0 zamjeniti mesija....
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Slabo onda pratis Barcu,jel Keita uvijek igra na poziciji ofanzivnog veznog osim u trenutncima kad nema bas ni jednog drugog zadnjeg veznog,kad nema Iniesta on ga mjenja i kad nema Xavia on je tu,tako da uvijek igra pored Xavija ili pored Inieste zavisi koga mjenjaDevil je napisao/la:Verovatno ce Keita ici na zadnjeg jer on zasigurno nece igrati na Xavievoj poziciji.miky_hz je napisao/la:Ko je drugi DMlosmi je napisao/la:odlican sastav,jer vec misim u utorak igramo ligu sampiona a u nedelju protiv atletico madrida,ovo je malo slabiji protivnik pa mozemo izvesti slabiji tim,izbacio je xavia aj je u igri mascherano,tako da igramo sa dva DM,tako da ce trezege i ekipa imati malo sansi za gol.![]()
![]()
![]()
samo Mascherano igra DM Masch igra umjesto Busquetsa,a Keita mjenja Xavia tako da to nije pozicija zadnjeg veznog
moja greska,cito sam ujutru na sport.es da keita nije pozvan,nije ga bilo medju pozvanim igracima pa sam mislio da ce igrati busquets,:DDDevil je napisao/la:Verovatno ce Keita ici na zadnjeg jer on zasigurno nece igrati na Xavievoj poziciji.miky_hz je napisao/la:Ko je drugi DMlosmi je napisao/la:odlican sastav,jer vec misim u utorak igramo ligu sampiona a u nedelju protiv atletico madrida,ovo je malo slabiji protivnik pa mozemo izvesti slabiji tim,izbacio je xavia aj je u igri mascherano,tako da igramo sa dva DM,tako da ce trezege i ekipa imati malo sansi za gol.![]()
![]()
![]()
MVP - Messi-Villa-Pedro
Pep kao i obicno u ovim slabijim utakmicama dosta kombinuje, bice zanimljivo vidjeti Maskerana. Valjda u prvom poluvremenu rijesimo sve dileme, pa da i Messi odmori i Iniesta, a da vidimo i Tiaga. Messi i Iniesta ce mozda odmarati protiv Panatinaikosa.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sto su dobri dresovi u Herculesa cini mi se da Celtic ima iste boje
mislim pobjeda Barce ali nece biti bas lahko 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Gubimo 1-0,Valdes(njihov
) strijelac kako nas izigrase nakon faula sa treninga akcija a odlicno se brane bit ce ovo tesko preokrenut

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 sep 2010, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ne zelim se previse zaliti, ali je Mascherano mogao lako dobiti crveni...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Lijepa akcija Herculesa,eto gubimo.Dobro se stvarno brane,tesko,tesko cemo do pobjede ovdje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Kazem ja heben Hercules

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Raja gdje gledate tekmu???????' 

- samir_tm87
- Kontakt:
moze link za pracenje tekme
??

Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
jbti ak budemo ovako igrali IZGUBICEMO...umalo sad 0:2...jedva valdes spasi

Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
- Los*Blancos
- Kontakt:

jos ga ovaj zabije i to je to

Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 11 sep 2010, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.