Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jolicnikola
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la jolicnikola » 03 jan 2018, 18:00

Prosinecki, ako je bio u Zvezdi i kao igrac i kao trener i ima kvalitete da moze da gura daleko reprezentaciju, moze, ali ako ima karakter kao Milojevic

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 03 jan 2018, 18:03

Ima li moderacije na ovom forumu... :roll:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 03 jan 2018, 18:05

svrakino1921 je napisao/la:za mire 96- kad je Amar ispao sa Zeljom od Newcastla onda smo usli u prvo kolo kupa Uefe i igrali sa Malagom a to je kao sad uci u grupe EL.
To je Amar moj mire 96
Kako je isto? Isto igrati dvije utakmice u dvije sedmice i 5-6 utakmica u periodu od tri mjeseca. Haj rega :thumbup: Onda je Husref skupio vise nastupa u kup uefa od Amara, protiv Besiktasa i Basela.
svrakino1921 je napisao/la:jedan iz Dubrovnika pita se za sve kazu da i novinare zna nabit nogom u zadnjicu kad mu dode ona znas dijasporska
Cuj, jel to onaj sto je igrao na SPu? Pa nije ni taj los, ima vece uspjehe i od Amara i od Robija :kafa:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jan 2018, 18:08

mire96 je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:za mire 96- kad je Amar ispao sa Zeljom od Newcastla onda smo usli u prvo kolo kupa Uefe i igrali sa Malagom a to je kao sad uci u grupe EL.
To je Amar moj mire 96
Kako je isto? Isto igrati dvije utakmice u dvije sedmice i 5-6 utakmica u periodu od tri mjeseca. Haj rega :thumbup: Onda je Husref skupio vise nastupa u kup uefa od Amara, protiv Besiktasa i Basela.
svrakino1921 je napisao/la:jedan iz Dubrovnika pita se za sve kazu da i novinare zna nabit nogom u zadnjicu kad mu dode ona znas dijasporska
Cuj, jel to onaj sto je igrao na SPu? Pa nije ni taj los, ima vece uspjehe i od Amara i od Robija :kafa:
a gdje zivis ti mire

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 jan 2018, 18:10

TMovac je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Razlika je to sto je Robi vodio jedan Azerbejdzan i opet pravio sasvim solidne rezulzate po evropi, norveska, ceska, sjeverna irska, sve su to jace reprezentacije od azerbejdzana i opet se borio sa njima.

Sa druge strane i ovaj se u kataru borio da ga svi nabijaju nogom, a u zelji je napravio nesto jer je tada zeljo svakako bio najjaci klub u drzavi, sa par konkurenata. Da je GOSK vodio pa osvajao tih 11 titula koliko vec pa hajd, ali voditi uvijek slavnog i jakog zelju..
Ok je primiti 4 od Irske, ali nije ok izgubiti od Plzena. Irska jeste jaca od Azerbejdzana, ali opet nije tolika razlika. Isto je i sa danasnjom Norveskom i Ceskom. Pa se opet Amar pljuje, a Robi uzdize.
Sjeverna Irska 24
Ceska 48
Norveska 59

Azerbejdzan 117

O cemu pricamo, pa najgora reprezentacija iz grupe, iskljucujuci San Marino, Norveska ja po rang listi duplo jača od Azerbejdzana. Ta Irska je 24

Gledaj rezultate njegovog Zeljeznicara na evropskoj sceni zadnjih godina koje je vodio. Gol razlika 6-30 tako nesto? Pa Robi je bar sa slabom repkom na euro sceni se borio i imao slabe, ali okej rezultate za tu repku. Osim se sa solidnim zeljeznicarom nista vise nego brukao po evropi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 03 jan 2018, 18:14

NikicN je napisao/la:Nevezano za odabir selektora, vidim frajer pljuje Bilbiju. Iako mi je jedan od omrazenijih igraca, on je licno Rui Costa za neke u reprezentaciji.
Ode ti Rui Costa u Brommapojkarnu :wave:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 03 jan 2018, 18:22

:oops: :sick:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 03 jan 2018, 18:23

ovdje su Cigani i Strumfovi, Grobara i Pitara nema :mrgreen:

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 03 jan 2018, 18:24

svrakino1921 je napisao/la:a gdje zivis ti mire
Zasto je to bitno? o.O Mislim, ako ti je do toga da me ismijavas, onda je svejedno odakle sam. Ako zivim u inostranstvu, onda cu biti glupi dijasporac, ako zivim u Sarajevu onda cu biti iskompleksirani pitar, a ako zivim u Zenici, Tuzli, ili bilo gdje drugo, onda cu biti napaceni robijas/fukara ili jednostavno provincijalac/seljacina. Tako da je apsolutno nebitno gdje ja zivim, mozes i sam birati :D

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 03 jan 2018, 18:24

Sto se vise blizi odabir selektora, sve su vise neki nervozniji i pocinju se koristiti psovkama. Zanimljivo. De nek neko ispura kokice pa da uzivamo ko ljudi.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 jan 2018, 18:25

NikicN je napisao/la: Ako izaberu Prosineckog sve izgubili aBd ;)
Ovo su likovi koji vole Bosnu i reprezentaciju :kafa: ali u jednu ruku je upravu, a u drugu mu se poserem :oops:

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 03 jan 2018, 18:26

imam ja jos jedno ime u vidu, a Goce Sedloski?

NikicN
Kontakt:

Post Postao/la NikicN » 03 jan 2018, 18:28

coelho41 je napisao/la:
Ovo su likovi koji vole Bosnu i reprezentaciju :kafa: ali u jednu ruku je upravu, a u drugu mu se poserem :oops:
Volim ja Bosnu, ali vecina ovdje ne voli jer da voli dala bi podrsku domacem treneru, igracima, klubovima. Ma na kraju krajeva ne moraju ni dati al nemoj pljuvati onda i omalovazavat. Reci nije Osim za repku i zdravo umjesto uporedbi sa morzom, fokom itd

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 jan 2018, 18:35

NikicN je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:
Volim ja Bosnu, ali vecina ovdje ne voli jer da voli dala bi podrsku domacem treneru, igracima, klubovima. Ma na kraju krajeva ne moraju ni dati al nemoj pljuvati onda i omalovazavat. Reci nije Osim za repku i zdravo umjesto uporedbi sa morzom, fokom itd
Majstore, evo i Mesa nam je bio domaci kao i svi prethodnici pa kakve nam koristi? Nek dodje i Kinez ako ce nas odvesti na EURO, nek dodje i najveci srbin i hrvat, bujrum braco sleketori bujrum, ali nas odvedite na euro. Imamo mi uspjesnih trenera, i imat cemo ih, samo sto su oni pametni pa ne zele raditi ovdje. Moj stav je da nije ni Robi trenercina, ali za našeg brku sa grbavice on je del bosque
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jan 2018, 18:37

mire96 je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:a gdje zivis ti mire
Zasto je to bitno? o.O Mislim, ako ti je do toga da me ismijavas, onda je svejedno odakle sam. Ako zivim u inostranstvu, onda cu biti glupi dijasporac, ako zivim u Sarajevu onda cu biti iskompleksirani pitar, a ako zivim u Zenici, Tuzli, ili bilo gdje drugo, onda cu biti napaceni robijas/fukara ili jednostavno provincijalac/seljacina. Tako da je apsolutno nebitno gdje ja zivim, mozes i sam birati :D
ma ja postujem dijasporu oni svake godine unesu u BiH 5 milijardi km.to sam ti htio reci ako si dijasporac

NikicN
Kontakt:

Post Postao/la NikicN » 03 jan 2018, 18:40

Volim ja Bosnu, ali vecina ovdje ne voli jer da voli dala bi podrsku domacem treneru, igracima, klubovima. Ma na kraju krajeva ne moraju ni dati al nemoj pljuvati onda i omalovazavat. Reci nije Osim za repku i zdravo umjesto uporedbi sa morzom, fokom itd[/quote]

Majstore, evo i Mesa nam je bio domaci kao i svi prethodnici pa kakve nam koristi? Nek dodje i Kinez ako ce nas odvesti na EURO, nek dodje i najveci srbin i hrvat, bujrum braco sleketori bujrum, ali nas odvedite na euro. Imamo mi uspjesnih trenera, i imat cemo ih, samo sto su oni pametni pa ne zele raditi ovdje. Moj stav je da nije ni Robi trenercina, ali za našeg brku sa grbavice on je del bosque[/quote]
Ne kazem da mora striktno nas biti, najsretniji bi bio kad bi npr Kapelo dosao. Ali i sam znas da savez trazi osobu kojom mogu manipulisat, a Prosinecki je prava osoba za to. I opet podcjenjivanje Amara. Poredis ga sa Zutim kao da je Prosinecki SAF.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 03 jan 2018, 18:48

slika

Na facebook stranici sportsport.ba anketa pa glasajte.

Evo trenutno u 18:47 (03.01.2018) kakav je rezultat
- Zeljeznicar -

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 03 jan 2018, 18:49

Zenzo je napisao/la:slika

Na facebook stranici sportsport.ba anketa pa glasajte.

Evo trenutno u 18:47 (03.01.2018) kakav je rezultat
ajmo Egipćani u bojjj
Zarathustra

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 03 jan 2018, 19:00

Ovdje neke stvari ipak prelaze granice tako da bi moderacija trebala da banuje pojedince, makar privremeno.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 jan 2018, 19:03

Ovo je samo pocetak sta ocekuje representaciju i kakvi ce odnosi vladati, morza kojeg 90% drzave mrzi su uspjeli dovesti do duela sa prosineckim, i sada omalozavaju prosineckog u saradnji sa medijima.
Dokle ide da se poziva na nacionalnu pripadnost bruka i sramota a ovo je tek pocetak rusenja reprezentacije
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aqarius, Google Adsense [Bot], Kaunas, MrPink, Sheyi i 54 gosta.