Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mire96
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la mire96 » 03 jan 2018, 16:53

Ovima koji kazu da dijaspora nije nista napravila u reprezentaciji, samo bih htio pitati na koliko takmicenja su se plasirali ovi premijerligasi sa svojim klubovima? Hvala unaprijed! Ako mozete reci i ko je vodio repku zadnjih 7 godina, neki tamo rvat ili domaci strucnjaci, bio bih zahvalan :D
I na kojem mjestu je Amarov klub zavrsio u zadnjoj sezoni koju je on vodio? Opet hvala :)

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 jan 2018, 16:56

Zukanovic je napisao/la:slika

:tokralju:
Veliki trener, ni SAF mu nije ravan.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 jan 2018, 16:58

ja ne znam zasto ti iz dijaspore pises na portaliha iz BiH ...ovo nije tvoje buraz....ovdje dodjes na odmor potrosis 100 KM i odes....navijaj simpatisi zemlju u kojoj zivis...najgrlatiji u blacenju Amara ste bas vi dijasporci,i svega sto dolazi iz ove drzave....ok pitare i zukanovica ne racunam ...oni su ugrozena vrsta :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 jan 2018, 17:00

Razlika je to sto je Robi vodio jedan Azerbejdzan i opet pravio sasvim solidne rezulzate po evropi, norveska, ceska, sjeverna irska, sve su to jace reprezentacije od azerbejdzana i opet se borio sa njima.

Sa druge strane i ovaj se u kataru borio da ga svi nabijaju nogom, a u zelji je napravio nesto jer je tada zeljo svakako bio najjaci klub u drzavi, sa par konkurenata. Da je GOSK vodio pa osvajao tih 11 titula koliko vec pa hajd, ali voditi uvijek slavnog i jakog zelju..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jan 2018, 17:01

delinjo je napisao/la:ja ne znam zasto ti iz dijaspore pises na portaliha iz BiH ...ovo nije tvoje buraz....ovdje dodjes na odmor potrosis 100 KM i odes....navijaj simpatisi zemlju u kojoj zivis...najgrlatiji u blacenju Amara ste bas vi dijasporci,i svega sto dolazi iz ove drzave....ok pitare i zukanovica ne racunam ...oni su ugrozena vrsta :D
što ti za Federrera navijaš ako frajer nije bosanac :urnebes: :facepalm: :damn: :rol: :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 jan 2018, 17:01

Opet ovaj delinjo napada dijasporu :facepalm:

A sta to Pjanic, Begovic, Kolasinac, Besic, Kodro, Bicakcic, Djumic, Lulic, Salihovic rade u reprezentaciji? :facepalm: :damn:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 03 jan 2018, 17:05

Vucevich je napisao/la:Opet ovaj delinjo napada dijasporu :facepalm:

A sta to Pjanic, Begovic, Kolasinac, Besic, Kodro, Bicakcic, Djumic, Lulic, Salihovic rade u reprezentaciji? :facepalm: :damn:
Kao i sta su radili Ibisevic, Medunjanin, Misimovic ....

Jok eto igrat ce nam DIno Besirevic, Nemanja Bilbija i Goran Zakaric pa da napanemo evropske sile i prvu ligu nacija :kafa:
Zadnja izmjena: DevilsAdvocate, dana/u 03 jan 2018, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 03 jan 2018, 17:05

Belosvetska zavera pitara, Zeničana, Tuzlaka, dijaspore, ustaša, četnika, komunjara, masona... :kafa:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jan 2018, 17:06

mire96 je napisao/la:Ovima koji kazu da dijaspora nije nista napravila u reprezentaciji, samo bih htio pitati na koliko takmicenja su se plasirali ovi premijerligasi sa svojim klubovima? Hvala unaprijed! Ako mozete reci i ko je vodio repku zadnjih 7 godina, neki tamo rvat ili domaci strucnjaci, bio bih zahvalan :D
I na kojem mjestu je Amarov klub zavrsio u zadnjoj sezoni koju je on vodio? Opet hvala :)
Zeljo igrao trece pretkolo LS i trece pretkolo EL Amar je bio dvije sezone u Kataru prvu sezonu je dosao i izvukao klub od ispadanja drugu sezonu je jedva ostao mislim na gol razliku trecu sezonu nakon tri ili cetri kola dobio je otkaz, prica se da je za te dvije godine zaradio dobre pare al vi u dijaspori mozda znate bolje a mozda i ne jer ovo je Katar a ne Svedska Danska Novi Zelend itd.
i jos Zeljo je napravio dva transfera od po 500 000eura bez da su ti igraci vidjeli reprezentaciju BiH ili vasu Dijasporsku reprezentaciju

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 03 jan 2018, 17:09

JavierBosnia je napisao/la:Razlika je to sto je Robi vodio jedan Azerbejdzan i opet pravio sasvim solidne rezulzate po evropi, norveska, ceska, sjeverna irska, sve su to jace reprezentacije od azerbejdzana i opet se borio sa njima.

Sa druge strane i ovaj se u kataru borio da ga svi nabijaju nogom, a u zelji je napravio nesto jer je tada zeljo svakako bio najjaci klub u drzavi, sa par konkurenata. Da je GOSK vodio pa osvajao tih 11 titula koliko vec pa hajd, ali voditi uvijek slavnog i jakog zelju..
Ok je primiti 4 od Irske, ali nije ok izgubiti od Plzena. Irska jeste jaca od Azerbejdzana, ali opet nije tolika razlika. Isto je i sa danasnjom Norveskom i Ceskom. Pa se opet Amar pljuje, a Robi uzdize.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 03 jan 2018, 17:11

delinjo je napisao/la:ja ne znam zasto ti iz dijaspore pises na portaliha iz BiH ...ovo nije tvoje buraz....ovdje dodjes na odmor potrosis 100 KM i odes....navijaj simpatisi zemlju u kojoj zivis...najgrlatiji u blacenju Amara ste bas vi dijasporci,i svega sto dolazi iz ove drzave....ok pitare i zukanovica ne racunam ...oni su ugrozena vrsta :D
Samo amateri poput tebe mogu trenera amatera dizati u nebesa. Kolko ono nastupa ima tvoj amaterski klub u ligi sampiona pod vodstvom amatera amara? :mrgreen:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 03 jan 2018, 17:12

svrakino1921 je napisao/la:
mire96 je napisao/la:Ovima koji kazu da dijaspora nije nista napravila u reprezentaciji, samo bih htio pitati na koliko takmicenja su se plasirali ovi premijerligasi sa svojim klubovima? Hvala unaprijed! Ako mozete reci i ko je vodio repku zadnjih 7 godina, neki tamo rvat ili domaci strucnjaci, bio bih zahvalan :D
Zeljo igrao trece pretkolo LS i trece pretkolo EL Amar je bio dvije sezone u Kataru prvu sezonu je dosao i izvukao klub od ispadanja drugu sezonu je jedva ostao mislim na gol razliku trecu sezonu nakon tri ili cetri kola dobio je otkaz, prica se da je za te dvije godine zaradio dobre pare al vi u dijaspori mozda znate bolje a mozda i ne jer ovo je Katar a ne Svedska Danska Novi Zelend itd.
i jos Zeljo je napravio dva transfera od po 500 000eura bez da su ti igraci vidjeli reprezentaciju BiH ili vasu Dijasporsku reprezentaciju
Aha, aha, znaci pretkola su u pitanju, a ne ono pravo takmicenje sa grupama znaci? Ako cemo racunati pretkola, onda izgleda da je Tre Penne cesci ucesnik Lige Prvaka od jednog Schalkea :D Nego, jel to znaci da nisu nijedno takmicenje igrali? Koje iznenadjenje :O
Hvala na informaciji, ali ne zanima,me bas koliko je Amar zaradio para. To je njegova privatna stvar, mene su samo rezultati zanimali. Opstao na gol razliku znaci i nedugo kasnije dobio otkaz. Tako sam i mislio :)
Sto ne rece da imaju dvije reprezentacije jbt, mogli su kakvu prijateljsku igrati :kafa: Ko vodi ovu dijasporsku? :P
Zadnja izmjena: mire96, dana/u 03 jan 2018, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 03 jan 2018, 17:14

AMAR OSIM
Teams managed
2001–2003...Željezničar
2006–2007...JEF United Chiba (Japan)
2009–2013...Željezničar
2014–2016...Al Kharaitiyat (Qatar)

ROBERT PROSINECKI
Teams managed
2004–2005 Zagreb
2006–2010 Croatia (assistant)
2010–2012 Red Star Belgrade (Serbia)
2012–2013 Kayserispor (Turkey)
2014–2017 Azerbaijan

Robi bio asistent selektora u Hrvatskoj, bio selektor Azerbejdzana, vodio 2 ozbiljna kluba u karijeri.
Amaru jedina referenca Zeljeznicar i to do prije 5 godina.
Pametnom dosta.

maha1
Kontakt:

Post Postao/la maha1 » 03 jan 2018, 17:14

ali meni je smjesno ovo raspravljanje ko je bolji trener ,a nijedan ni drugi nisu ni T od trenera.a dokaz je da su kandidati jedino sto ih nogometni savez moze ispostovat platom dok bilo kojeg drugog trenera nema sanse i to je to.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 03 jan 2018, 17:16

Najbolji igrac aktuelnog prvaka drzave i višestruko pozivani Biblija karijeru će da nastavi u super jakoj švedskoj Bromapojkan- nešto
Zarathustra

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 03 jan 2018, 17:18

Zukanovic je napisao/la:Nismo mi krivi sto nema nista iz 2017 :lol:
:rol: :rol: :rol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jan 2018, 17:18

mire96 je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:
Aha, aha, znaci pretkola su u pitanju, a ne ono pravo takmicenje sa grupama znaci? Ako cemo racunati pretkola, onda izgleda da je Tre Penne cesci ucesnik Lige Prvaka od jednog Schalkea :D Nego, jel to znaci da nisu nijedno takmicenje igrali? Koje iznenadjenje :O
Hvala na informaciji, ali ne zanima,me bas koliko je Amar zaradio para. To je njegova privatna stvar, mene su samo rezultati zanimali. Opstao na gol razliku znaci i nedugo kasnije dobio otkaz. Tako sam i mislio :)
Sto ne rece da imaju dvije reprezentacije jbt, mogli su kakvu prijateljsku igrati :kafa: Ko vodi ovu dijasporsku? :P
jedan iz Dubrovnika pita se za sve kazu da i novinare zna nabit nogom u zadnjicu kad mu dode ona znas dijasporska

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 jan 2018, 17:20

Robi igrao dvije tekme protiv Njemacke i oba puta njegova ekipa postigla pogodak, samim time nadjebao trenersku karijeru Osima mladjeg.

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 03 jan 2018, 17:20

hz1987 je napisao/la:AMAR OSIM
Teams managed
2001–2003...Željezničar
2006–2007...JEF United Chiba (Japan)
2009–2013...Željezničar
2014–2016...Al Kharaitiyat (Qatar)

ROBERT PROSINECKI
Teams managed
2004–2005 Zagreb
2006–2010 Croatia (assistant)
2010–2012 Red Star Belgrade (Serbia)
2012–2013 Kayserispor (Turkey)
2014–2017 Azerbaijan

Robi bio asistent selektora u Hrvatskoj, bio selektor Azerbejdzana, vodio 2 ozbiljna kluba u karijeri.
Amaru jedina referenca Zeljeznicar i to do prije 5 godina.
Pametnom dosta.
Bravo!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], antibot, MrPink i 23 gosta.