Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Napadac je duzan da postize golove, a da bi to radio mora ostati svjez cijelu utakmicu i vrebati sansu. Nemoze Dzeko trkati za svojim igracem po cijelom terenu i biti redi da u napadu istrci iza odbrane na neku loptu koju ce mu sredina uputiti, ali moze malo potrcati makar do centra, moze malo iskazati emocije...a ne kao drvena marija. Svaka mu cast za ono sto je pokazao do sada, ali ne treba stati, ne treba se ufurati, ako zeli da dozivi vrhunac karijere u Barceloni, Realu, Milanu...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Pozdrav od drvene Marije sa preckeSaban je napisao/la:Napadac je duzan da postize golove, a da bi to radio mora ostati svjez cijelu utakmicu i vrebati sansu. Nemoze Dzeko trkati za svojim igracem po cijelom terenu i biti redi da u napadu istrci iza odbrane na neku loptu koju ce mu sredina uputiti, ali moze malo potrcati makar do centra, moze malo iskazati emocije...a ne kao drvena marija. Svaka mu cast za ono sto je pokazao do sada, ali ne treba stati, ne treba se ufurati, ako zeli da dozivi vrhunac karijere u Barceloni, Realu, Milanu...

Zadnja izmjena: guber_90, dana/u 11 sep 2010, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
steta sto ovo nije unislo kakva precka auuuuu
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
los je ovaj wolfsburg vidi se da im MISKE fali a sad se vidi zasto je JUVE prodao DIEGA covjek nije postenog pasa uputio prema napadacu mislim da ce ustvari najvise MISKE faliti DZEKI a wolfsburg ce se boriti za opstsanak ebo.. im HONES mater
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma ono je koda je neko pustio nekoliko ludjaka ( kao sto je npr. Ziani) koji trce po livadi i ne znaju sta bi neg samo da trce, nista ne znaju sa loptom, al znaju trcat i udarat ljude po nogama jebla ih igra onakva.mdss je napisao/la:los je ovaj wolfsburg vidi se da im MISKE fali a sad se vidi zasto je JUVE prodao DIEGA covjek nije postenog pasa uputio prema napadacu mislim da ce ustvari najvise MISKE faliti DZEKI a wolfsburg ce se boriti za opstsanak ebo.. im HONES mater
*ebena prečka u 45.minuti. Ono bi bio gol mjeseca
100% sportski i krajnje opušten potpis
Nije valjda da je kloc Ziani opet u prvoj postavi? Ovaj Mclaren je jos gori nego sto sam mislio.guber_90 je napisao/la:Ma ono je koda je neko pustio nekoliko ludjaka ( kao sto je npr. Ziani) koji trce po livadi i ne znaju sta bi neg samo da trce, nista ne znaju sa loptom, al znaju trcat i udarat ljude po nogama jebla ih igra onakva.mdss je napisao/la:los je ovaj wolfsburg vidi se da im MISKE fali a sad se vidi zasto je JUVE prodao DIEGA covjek nije postenog pasa uputio prema napadacu mislim da ce ustvari najvise MISKE faliti DZEKI a wolfsburg ce se boriti za opstsanak ebo.. im HONES mater
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj Dzeke i precke. Eno je i dalje se trese.
Vukovi nista. Ispod prosjeka.
Svi su uocili da je Miske bio vazna karika i da bez njega igra Wolfsburga nema smisla, samo to jos Hoeness nije skontao? Doci ce i on pameti, pa ce vidjeti kakvu je glupost napravio.

Vukovi nista. Ispod prosjeka.

Svi su uocili da je Miske bio vazna karika i da bez njega igra Wolfsburga nema smisla, samo to jos Hoeness nije skontao? Doci ce i on pameti, pa ce vidjeti kakvu je glupost napravio.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kako bolan onakvu igracinu nazivas klocem, covjek zna sve sa loptom, osim dodat je, osutat, primit, driblat sa njom, a ovo ostalo je odlicanCartman je napisao/la:Nije valjda da je kloc Ziani opet u prvoj postavi? Ovaj Mclaren je jos gori nego sto sam mislio.guber_90 je napisao/la:Ma ono je koda je neko pustio nekoliko ludjaka ( kao sto je npr. Ziani) koji trce po livadi i ne znaju sta bi neg samo da trce, nista ne znaju sa loptom, al znaju trcat i udarat ljude po nogama jebla ih igra onakva.mdss je napisao/la:los je ovaj wolfsburg vidi se da im MISKE fali a sad se vidi zasto je JUVE prodao DIEGA covjek nije postenog pasa uputio prema napadacu mislim da ce ustvari najvise MISKE faliti DZEKI a wolfsburg ce se boriti za opstsanak ebo.. im HONES mater

Ma bizi ba lud lik majke mi ima da oplakuju misketa na kraju sezone.
Kakav peh za Ibiševića i Džeku! Nevjerovatno! Do one prečketine se nije Džeko mnogo vidio, ali to je najviše zbog igre Wolfsburga koja nije ni postojala. Diego je zasad pravi soler i igra tima nema ni blizu koristi od njega koliko je imala od Misimovića. Ali kakvu je samo Edin petu ugradio u akciju kod prečketine! Perverzno! Prestrašan igrač! Pravo je čudo da je dao dva gola u prošlom kolu bez ikakve pomoći Diega(fina asistencija Mandžukića, a akciju je stvorio upravo Edin)... Biće čudo svih čuda ako zabije 20 golova uz ovakvo nepostojanje igre. Ne znam ni šta je svrha onog Zianija, pa ni Cicera. Ništa, samo molit Boga da će Diego početi više da sarađuje. Istina, imao je ekstra asistenciju za 100% priliku Mandžukića, koju je Edin upropastio faulom u napadu. Mora to bolje, puno bolje. I da, sad se podsjetih, pustiše najzanimljivije detalje. Na samom početku je Edin imao ekstra prodor i ubacio na zicer Diegu, a mogao je i šutati. Subotić noktima spasio.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma Diego svaki put kad treba da se oslobodi lopte ide u dribling. Nevjerovatno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Vi sto gledate , vucel se Dzeko opet po terenu kao protiv Francuza ???
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ja njeg nikad nisam ni vidio da leti po terenu, igra kao i uvijek vuce se dok ne krene prema njemu lopta, a kada krene niko ga ne stizekimbo je napisao/la:Vi sto gledate , vucel se Dzeko opet po terenu kao protiv Francuza ???

Pa da evo i ja gledam kako staticno posmatra s centra kako mu Borusija ekipi razvlaci guzoveguber_90 je napisao/la:Ja njeg nikad nisam ni vidio da leti po terenu, igra kao i uvijek vuce se dok ne krene prema njemu lopta, a kada krene niko ga ne stizekimbo je napisao/la:Vi sto gledate , vucel se Dzeko opet po terenu kao protiv Francuza ???.

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Haha joj jesam i ja budala trosim limit na ovo smece, **** budalu
.

Prodati Misimovića i kupiti ovog šminkera Diega...
Ne mogu se odlučili jeli veća komedija ovaj Wolfsburgh ili trener McLaren....

http://www.powerplaymanager.com/r219458
Tim koji dovede Mandzukica i Diega kao Mc Donaldsa sa pomfritom
kao pojacanje.U najmanju ruku nije normalan.
Jedva cekam linc Hoenessa ,ebo sve svoje.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
nije covjek dzaba izbacio HERTU iz bundelige svojim odlicnim potezima ako ovako nastavi isto se pise i wolfsburgu 2 bundesligaharishp je napisao/la:Tim koji dovede Mandzukica i Diega kao Mc Donaldsa sa pomfritomkao pojacanje.U najmanju ruku nije normalan.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO