Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BenjooJutub
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la BenjooJutub » 02 jan 2018, 22:37

Ne mogu ni mediji više manipulirati kao prije. Džaba pokušavaju a raja ih skontala odavno, samo sebi ugled ruše.

U današe vrijeme lahko je doći na dno, to što su najjači sportski portal u državi ne znači ništa. I Oslobođenje su nekad bile najjače novine, a gdje su sad?

Mada lično mislim da ovo nije stav redakcije portala a pogotovo ne Beganovića.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 jan 2018, 22:38

svrakino1921 je napisao/la:
Plzen je grad u Ceskoj
:facepalm: :crazy:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 jan 2018, 22:40

Sheyi je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:Gore pomenuti članak je najniža tačka koju je ovaj portal ikad dotakao. Sve je meni jasno, i favoriziranje određenog kandidata i lična emotivna vezanost i za klub i za grad, ali napisati ovakav komad propagandne bljuvotinee pokazuje kakav je ovo cirkus zapravo. Stvarno i ja, koji nisam sklon teorijama zavjere, sve više shvaćam da je ogromna mašinerija u medijima upregnuta da Amar postane selektor.
Da se razumijemo, nisam nikada htio da on postane selektor iz razloga koje sam sto puta navodio ovdje, koji nemaju veze ni s njegovim klubom, ni izgledom ni s mojim ličnim osjećajima, ali nakon ovih par sedmica počinje mi se povraćat na pomisao da on sjedne na klupu reprezentacije. Kod mnogih je, ova prljava medijska kampanja i idiotizam čelnih ljudi saveza, stvorila animozitet i umjesto da su naglo otrgli flaster i proglasili ga selektorom prije mjesec dana oni od reprezentacije rade cirkus. Da kojim slučajem Robija izaberu, kampanja neće stati i budite sigurni da će ga svi ovi mediji **** u zdrav mozak i za najmanju piz.dariju. Kako god bilo, sad smo već došli u fazu da je ovo lose lose situacija za reprezentaciju.
Upravo tako, Amara se trebalo tada izabrati, kada je i imao lijepu podršku javnosti u odnosu na Kodru. Sada, mjesec dana kasnije, Amar definitivno nema podršku javnosti koliko god to novinari i navijači Željezničara pokušavali predstaviti kao da je tako. Amar ima podršku svojih ljudi i svojih novinara i to je sve. Ova kampanja je napravila jedan ogroman kontra efekat i koga god da u cetvrtak izaberu ocekuje ga tezi posao nego bilo kojeg selektora dosad, i odmah ce poceti sa jednom vrlo lošom klimom, a od toga reprezentacija ce tesko da profitira.
izvini dati samo pojasnim tad je Kodro izabran za selektora a sad je Prosinecki kontas a selektora bira Spahic tako da Amar nema sanse da bude selektor niti je ikada imao

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 jan 2018, 22:41

DenchiNL je napisao/la:
avenija je napisao/la:Sutra svi u Bingo,pa odjavit Telemach pa po clansku u SDA inace ce nam strani trener iz neprijateljske zemlje voditi nasu bosnjacku reprezentaciju
a to nam reče urednik Sarajevskog portala koji nije rodom iz Sarajeva hmmmm :think:

da li biti poput njega hmmmm :think:

:nene: :rol:
Amar selektor jer suprotno vodi do fašizma
A jel selektor bosnjo naucio kad je aksam?
Kako bosnjo a nije musliman?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 02 jan 2018, 22:44

Što mi ranije ne javiše da je ovo Bošnjačka reprezentacija, da se prešaltam na kockice. :think:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jan 2018, 22:44

avenija je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
avenija je napisao/la:Sutra svi u Bingo,pa odjavit Telemach pa po clansku u SDA inace ce nam strani trener iz neprijateljske zemlje voditi nasu bosnjacku reprezentaciju
a to nam reče urednik Sarajevskog portala koji nije rodom iz Sarajeva hmmmm :think:

da li biti poput njega hmmmm :think:

:nene: :rol:
Amar selektor jer suprotno vodi do fašizma
A jel selektor bosnjo naucio kad je aksam?
Kako bosnjo a nije musliman?
Japanci su domaći :D :urnebes: :rol:

#SiemprePobrecitoAmar #NuncaRobi :bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 02 jan 2018, 22:48

Slabo pratim reprezentacije (mnozina ) inace , ali mi kolega posla ovaj clanak i mislim ono ... Ovakvo nesto cak i za novinara koji se ne sjeca sta je bilo 1999. je dno .

Usporedjivati igracke karijere i nogometno znanje ova dva kandidata je smijesno . Ali osobno kao navijac bh kluba, mislim da bi u interesu lige bilo bolje da izaberu Osima .

Medjutim , da sam u tom odboru nikad ne bih glasao za kandidata za kojeg se vodi ovako prljava kampanja . Utrpati covjeka koji je, kao Hrvat, bez problema sjeo na klupu Zvezde u neki nacionalisticki kos.. Tesko dno dna i za amarovog kucnog ljubimca .

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 jan 2018, 22:54

JonSnow je napisao/la:Što mi ranije ne javiše da je ovo Bošnjačka reprezentacija, da se prešaltam na kockice. :think:
Tako kazu ako kupujes u konzumu imas telemach i za prosineckog si onda si glupi bosnjo a pravi bosnjaci kupuju u bingu imaju moju tv za amara su i glasaju za SDA :urnebes:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 02 jan 2018, 23:03

avenija je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:Što mi ranije ne javiše da je ovo Bošnjačka reprezentacija, da se prešaltam na kockice. :think:
Tako kazu ako kupujes u konzumu imas telemach i za prosineckog si onda si glupi bosnjo a pravi bosnjaci kupuju u bingu imaju moju tv za amara su i glasaju za SDA :urnebes:
U je.bote onda ja po ovome ispadam ustaša. :mrgreen:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 jan 2018, 23:03

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ko nama drzi predavanje o bosnjastvu i bingu i konzumu i stranci svasta

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jan 2018, 23:05

avenija je napisao/la:
:rol: :rol:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 jan 2018, 23:08

Moze li jedna anketa: Ko koristi Telemach, a ko koristi MojaTV? Ako koristis Telemach onda si za Prosineckog, a MojaTV koji ima kvalitet prenosa iz 1980ih godina onda si za domaceg bosnja Amara.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 jan 2018, 23:10

Vucevich je napisao/la:Moze li jedna anketa: Ko koristi Telemach, a ko koristi MojaTV? Ako koristis Telemach onda si za Prosineckog, a MojaTV koji ima kvalitet prenosa iz 1980ih godina onda si za domaceg bosnja Amara.
ja Telemach a za Amara sam

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 jan 2018, 23:15

Virtu4l je napisao/la:E jesu mi ovi pitari postali komedija, pa oni bi svog klupskog psihijatra Radovana Karadžića izabrali prije Amara Osima, i još misle da ih neko ozbiljno shvata kad nam oni daju svoja 'realna' mišljenja.
emir79 je napisao/la:Ovaj portal bi odavno propao da nema ovog foruma.
Evo, odmah naiđe dokaz i primjer klasične pitarske neznalice. Najčitaniji sportski portal u regionu bi propao da emir ne piše na forumu. :bow: :rol: :rol:
Upravo si ti potrcko portalov koji ti je dozvolio da redom vrijedjas forumase, a da te ne kaznjavaju.

I Avazov Sport je bio najcitaniji pa sklahira kao da ga Bog dao nije. Tesko je doci do vrha, li se brzo pada.

Nece propasti zbog Emira, ali pocni citati koliko ljudi negoduje mjesecima clanke koje izbacuje ovaj portal.

Jah samo Pitari se protive.

Nego nastavi ti i dalje vrijedjati imas ti podrsku od portala, usput pokazi i svoju kulturu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 02 jan 2018, 23:20

Evo sad citam rubriku na portalu:

”Ko će biti selektor? U četvrtak se na Ilidži očekuje 'bijeli dim'
Osim ima veću podršku, ali to ne mora ništa da znači”

Kako Osim ima vecu podrsku, ko mu daje vecu podrsku, odakle su informacije? To niko ne objašnjava dalje u tekstu, bitno je da se piše da on ima vecu podršku u naslovu bez ikakvih daljih objašnjenja i da se stvara fama. Ovo je dno dna. Fakat izgleda treba bojkotovat reprezentaciju pa nek im sjedi 5 ljudi na tribinama kad se budu tekme igrale.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 02 jan 2018, 23:21

Ako pošteni Midhat kaže da je Prosinečki selektor, onda je tako. Dok takvi imaju pravo glasa, nema nama boljeg perioda još dugo, dugo, vremena.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 jan 2018, 23:24

SamoTravnik je napisao/la:Ako pošteni Midhat kaže da je Prosinečki selektor, onda je tako. Dok takvi imaju pravo glasa, nema nama boljeg perioda još dugo, dugo, vremena.
jel to famozni rodzo :urnebes: :urnebes:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 02 jan 2018, 23:30

Vratnik10 je napisao/la:Evo sad citam rubriku na portalu:

Kako Osim ima vecu podrsku, ko mu daje vecu podrsku, odakle su informacije? To niko ne objašnjava dalje u tekstu, bitno je da se piše da on ima vecu podršku u naslovu bez ikakvih daljih objašnjenja i da se stvara fama. Ovo je dno dna. Fakat izgleda treba bojkotovat reprezentaciju pa nek im sjedi 5 ljudi na tribinama kad se budu tekme igrale.
Ove recenice su posebno zanimljive

"odluka je sigurno u rukama bošnjačke većine u Izvršnom odboru. Bar je tako bilo dosad, a teško da će doći do nekih promjena. Hoćemo li ponovo trgovati, pa bosansku pitu zamijeniti za burek sa sirom"

Sutra ce se isti cudom cudit zasto se u ogromnom dijelu Hercegovine ili u RSu ne navija za reprezentaciju BiH .

Reputacija se dugo gradi a u sekundi unisti.. Tako i ovaj portal krenu stazama sinana sinanovica ...

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 02 jan 2018, 23:37

FaustinoAsprilla je napisao/la:
Vratnik10 je napisao/la:Evo sad citam rubriku na portalu:

Ove recenice su posebno zanimljive

"odluka je sigurno u rukama bošnjačke većine u Izvršnom odboru. Bar je tako bilo dosad, a teško da će doći do nekih promjena. Hoćemo li ponovo trgovati, pa bosansku pitu zamijeniti za burek sa sirom"

Sutra ce se isti cudom cudit zasto se u ogromnom dijelu Hercegovine ili u RSu ne navija za reprezentaciju BiH .

Reputacija se dugo gradi a u sekundi unisti.. Tako i ovaj portal krenu stazama sinana sinanovica ...
Ja vala, i to.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 jan 2018, 23:53

slika

Hmmm, zanimljivo. Treba uzeti i broj glasova za tako brzo vrijeme. :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Cwirek, denza, emir79, Google Adsense [Bot], iluzija, invincible1921, johnw1ckk, MrPink, zikerrz21 i 40 gostiju.