Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vucevich

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Vucevich » 02 jan 2018, 20:03

Kakve sad veze ima Index portal sa selektorom BiH? Svasta se moze ovdje procitat, a najmanje je zapravo o fudbalu.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 jan 2018, 20:04

Kazu Osim ce forsirati nasu ligu. A Prosinecki bi valjda forsirao kinesku? hahahahhahaha
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 jan 2018, 20:05

Vucevich je napisao/la:Kakve sad veze ima Index portal sa selektorom BiH? Svasta se moze ovdje procitat, a najmanje je zapravo o fudbalu.
pa ima jer su oni da selektor bude Prosinecki

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jan 2018, 20:06

svrakino1921 je napisao/la:pa kako je bio selektor te iste drzave kasnije ako je kriminalac dokazani :urnebes: :urnebes:
:lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 02 jan 2018, 20:07

svrakino1921 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Kakve sad veze ima Index portal sa selektorom BiH? Svasta se moze ovdje procitat, a najmanje je zapravo o fudbalu.
pa ima jer su oni da selektor bude Prosinecki
A sta je sad lose da selektor bude Prosinecki? Alternativa mu Amar? Majko mila
DD

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jan 2018, 20:08

JavierBosnia je napisao/la:Kazu Osim ce forsirati nasu ligu. A Prosinecki bi valjda forsirao kinesku? hahahahhahaha
šuplja naravno, baš jer je Robi i tu ubija Amara po iskustvu u oslanjanju na Azerbejdžansku dakle domaću ligu i pozive djelio igračima iz iste....
no pričajmo kako je Emir Spahić utekao s obavljanja hadža da bi pokrenuo kampanju protiv Amara :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Hirurg
Kontakt:

Post Postao/la Hirurg » 02 jan 2018, 20:10

JavierBosnia je napisao/la:Kazu Osim ce forsirati nasu ligu. A Prosinecki bi valjda forsirao kinesku? hahahahhahaha
Ma kakvo forsiranje naše lige, to je alibi u slučaju prvog neuspjeha jer frajko gradi sebi mjesto na duži vremenski period.
1946

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 02 jan 2018, 20:12

Hirurg je napisao/la:
Ma kakvo forsiranje naše lige, to je alibi u slučaju prvog neuspjeha jer frajko gradi sebi mjesto na duži vremenski period.
Toga se i ja bojim. vec najavljuje da su rezultati u drugom planu :facepalm: , da ce kao afirmisati domacu ligu itd. Vjerovatno misli da se, pod firmom neke smjene generacija, novog koncepta , uvali barem 4 godine.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 jan 2018, 20:15

Zeljo92 je napisao/la:Aparati momci, 99% je Osim selektor, hebo vas rvat u supak kolektivno.
Evo mene vec 2 dana prikljucili kazu da me pripreme. Nego kazu ajde prezivjet ces ti, al ja se bojim za vas, ako bude Prosinecki mislim ni da vam aparati nece pomoci :rol: :rol:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 02 jan 2018, 20:16

Licno mislim da ljudima u savezu ipak radi instinkt za samoodrzanje i da ce izabrati Prosineckog. Izbor Amara bi mogao znaciti totalnu katastrofu, uz cinjenicu da je i igracki lobi protiv njega.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jan 2018, 20:18

svrakino1921 je napisao/la:pa kako je bio selektor te iste drzave kasnije ako je kriminalac dokazani :urnebes: :urnebes:
Politika. Ista ona politika koja je mnoge fudbalske afere pokusala zataskovati pa je sve puklo i na vidjelo izaslo 1990 na utakmici Dinamo-Zvezda, kada je vec bilo jasno da je rat krenuo. Je li sad jasnije?

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 02 jan 2018, 20:22

JavierBosnia je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Aparati momci, 99% je Osim selektor, hebo vas rvat u supak kolektivno.
Evo mene vec 2 dana prikljucili kazu da me pripreme. Nego kazu ajde prezivjet ces ti, al ja se bojim za vas, ako bude Prosinecki mislim ni da vam aparati nece pomoci :rol: :rol:
Tacno :mrgreen:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 jan 2018, 20:23

AlemC85 je napisao/la:
Politika. Ista ona politika koja je mnoge fudbalske afere pokusala zataskovati pa je sve puklo i na vidjelo izaslo 1990 na utakmici Dinamo-Zvezda, kada je vec bilo jasno da je rat krenuo. Je li sad jasnije?
u toj aferi Hajduk je trebao u drugu ligu pa nikad ne ispade nego nasli Zelju Osima i Smajlovica kaznjavat jel tebi sad malo jasnije a Hajduk baci petokraku u Australiji 1990.Jeli sad jasnije

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 jan 2018, 20:25

Apsurdistan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jan 2018, 20:28

Vedrana je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: naravno da laže , Amar pregovarao u svojoj kafani sa ćaćom, i da osigura glasove ponovi da će pozvat igrače iz Krupe u repku ;) jasan signal
Miske predstavlja glasove igrača, dakle ako su oni protiv Amara, treba im vjerovati, žele ljudi igrati moderno i napadački, ne pomagati Amaru da tali igrače....
A gdje vam je ta Amarova kafana?
midden in Hrasno wijk :D "Tuborg" heet ie ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 jan 2018, 20:35

DrFilgud je napisao/la:Licno mislim da ljudima u savezu ipak radi instinkt za samoodrzanje i da ce izabrati Prosineckog. Izbor Amara bi mogao znaciti totalnu katastrofu, uz cinjenicu da je i igracki lobi protiv njega.
mislim da nisi upoznat ti ljudi u savezu i nisu za Amara

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 02 jan 2018, 20:36

Virtu4l je napisao/la:
delinjo je napisao/la:neces vjerovati....NE LAZE !!!
Naravno da ne laže, Misimović se u kafani u Gradišci dogovarao sa Prosinečkim, dotrčao da se vidi sa njim, a kad se trebao vidjeti sa Amarom samo dan ranije, nije mogao doći iz Njemačke zbog 'privatnih' obaveza. Zamisli, glavni sastanak u birtiji u Gradišci :shock:

E sad, svi na ovom forumu znaju šta je meni Zvjezdan Misimović, tako da me odmah mogu preskočiti sa svojim kvazi-humorom.
I, da, Miske se, onako usput, vratio s Prosinečkim zajedno za Zagreb. A dan ranije nije prisustvovao sastanku s Amarom.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jan 2018, 20:38

svrakino1921 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
u toj aferi Hajduk je trebao u drugu ligu pa nikad ne ispade nego nasli Zelju Osima i Smajlovica kaznjavat jel tebi sad malo jasnije a Hajduk baci petokraku u Australiji 1990.Jeli sad jasnije
Ko je stajao iza Hajduka i ko je stavio veto na izbacivanje Hajduka iz prve savezne lige?

Tito licno. Politika je uvijek krojila sudbinu fudbala na ovim prostorima, kako za vrijeme socijalizma, tako i danas u doba demokratije. Nikada se nece iskorijeniti politika iz sporta.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 jan 2018, 20:43

Bravo AlemC85 samo mi jos reci kako postade Osim selektor nakon toga zbog strucnosti ili zbog toga sto je Tito umro

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 jan 2018, 20:50

Virtu4l je napisao/la:Ovo je prljava kampanja, režirana od strane Emira Spahića, Zvjezdana Misimovića i njihovih ahbaba, koji su kad im je propao jedan menadžerski kandidat brže bolje našli drugog jer su u novom selektoru vidjeli način za bogaćenje, a Bošnjak to još uvijek ne može da ukapira, a kad ukapira biće kasno kao i uvijek.

Hajmo sad malo braniti fašistički portal Index, jer eto, SPORTSPORT.BA ih je provocirao pa su oni kao uzvratili, a zaboravićemo sve ostalo što su pisali o nama. Svakako se ne mnogo i ne razlikujete, popljuvaćete sve što je naše, nećete kritikovati, nego ćete vrijeđati, pljuvati, omalovažavati, kako ste i navikli, pa ćete onda među prvima tjerati tog istog Prosinečkog nakon prvog kiksa.
placena kampanja pa i na ovom portalu se vodi u korist babinog sina i ti to veoma dobro znas.
I ovo pokretanje price na nacionalnoj osnovi je izrezirano kako bi se pokrenula prica bosnjo vs prosinecki ujko i to dobro znas.
Ali posto si navijac Zelje namjerno si slijep
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, General505 i 38 gostiju.