Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Kakve sad veze ima Index portal sa selektorom BiH? Svasta se moze ovdje procitat, a najmanje je zapravo o fudbalu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kazu Osim ce forsirati nasu ligu. A Prosinecki bi valjda forsirao kinesku? hahahahhahaha
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- svrakino1921
- Kontakt:
pa ima jer su oni da selektor bude ProsineckiVucevich je napisao/la:Kakve sad veze ima Index portal sa selektorom BiH? Svasta se moze ovdje procitat, a najmanje je zapravo o fudbalu.
svrakino1921 je napisao/la:pa kako je bio selektor te iste drzave kasnije ako je kriminalac dokazani![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A sta je sad lose da selektor bude Prosinecki? Alternativa mu Amar? Majko milasvrakino1921 je napisao/la:pa ima jer su oni da selektor bude ProsineckiVucevich je napisao/la:Kakve sad veze ima Index portal sa selektorom BiH? Svasta se moze ovdje procitat, a najmanje je zapravo o fudbalu.
DD
šuplja naravno, baš jer je Robi i tu ubija Amara po iskustvu u oslanjanju na Azerbejdžansku dakle domaću ligu i pozive djelio igračima iz iste....JavierBosnia je napisao/la:Kazu Osim ce forsirati nasu ligu. A Prosinecki bi valjda forsirao kinesku? hahahahhahaha
no pričajmo kako je Emir Spahić utekao s obavljanja hadža da bi pokrenuo kampanju protiv Amara

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma kakvo forsiranje naše lige, to je alibi u slučaju prvog neuspjeha jer frajko gradi sebi mjesto na duži vremenski period.JavierBosnia je napisao/la:Kazu Osim ce forsirati nasu ligu. A Prosinecki bi valjda forsirao kinesku? hahahahhahaha
1946
Toga se i ja bojim. vec najavljuje da su rezultati u drugom planuHirurg je napisao/la:Ma kakvo forsiranje naše lige, to je alibi u slučaju prvog neuspjeha jer frajko gradi sebi mjesto na duži vremenski period.JavierBosnia je napisao/la:Kazu Osim ce forsirati nasu ligu. A Prosinecki bi valjda forsirao kinesku? hahahahhahaha

- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo mene vec 2 dana prikljucili kazu da me pripreme. Nego kazu ajde prezivjet ces ti, al ja se bojim za vas, ako bude Prosinecki mislim ni da vam aparati nece pomociZeljo92 je napisao/la:Aparati momci, 99% je Osim selektor, hebo vas rvat u supak kolektivno.

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Licno mislim da ljudima u savezu ipak radi instinkt za samoodrzanje i da ce izabrati Prosineckog. Izbor Amara bi mogao znaciti totalnu katastrofu, uz cinjenicu da je i igracki lobi protiv njega.
Politika. Ista ona politika koja je mnoge fudbalske afere pokusala zataskovati pa je sve puklo i na vidjelo izaslo 1990 na utakmici Dinamo-Zvezda, kada je vec bilo jasno da je rat krenuo. Je li sad jasnije?svrakino1921 je napisao/la:pa kako je bio selektor te iste drzave kasnije ako je kriminalac dokazani![]()
TacnoJavierBosnia je napisao/la:Evo mene vec 2 dana prikljucili kazu da me pripreme. Nego kazu ajde prezivjet ces ti, al ja se bojim za vas, ako bude Prosinecki mislim ni da vam aparati nece pomociZeljo92 je napisao/la:Aparati momci, 99% je Osim selektor, hebo vas rvat u supak kolektivno.![]()

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- svrakino1921
- Kontakt:
u toj aferi Hajduk je trebao u drugu ligu pa nikad ne ispade nego nasli Zelju Osima i Smajlovica kaznjavat jel tebi sad malo jasnije a Hajduk baci petokraku u Australiji 1990.Jeli sad jasnijeAlemC85 je napisao/la:Politika. Ista ona politika koja je mnoge fudbalske afere pokusala zataskovati pa je sve puklo i na vidjelo izaslo 1990 na utakmici Dinamo-Zvezda, kada je vec bilo jasno da je rat krenuo. Je li sad jasnije?svrakino1921 je napisao/la:pa kako je bio selektor te iste drzave kasnije ako je kriminalac dokazani![]()
Apsurdistan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
midden in Hrasno wijkVedrana je napisao/la:A gdje vam je ta Amarova kafana?DenchiNL je napisao/la: naravno da laže , Amar pregovarao u svojoj kafani sa ćaćom, i da osigura glasove ponovi da će pozvat igrače iz Krupe u repkujasan signal
Miske predstavlja glasove igrača, dakle ako su oni protiv Amara, treba im vjerovati, žele ljudi igrati moderno i napadački, ne pomagati Amaru da tali igrače....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
mislim da nisi upoznat ti ljudi u savezu i nisu za AmaraDrFilgud je napisao/la:Licno mislim da ljudima u savezu ipak radi instinkt za samoodrzanje i da ce izabrati Prosineckog. Izbor Amara bi mogao znaciti totalnu katastrofu, uz cinjenicu da je i igracki lobi protiv njega.
I, da, Miske se, onako usput, vratio s Prosinečkim zajedno za Zagreb. A dan ranije nije prisustvovao sastanku s Amarom.Virtu4l je napisao/la:Naravno da ne laže, Misimović se u kafani u Gradišci dogovarao sa Prosinečkim, dotrčao da se vidi sa njim, a kad se trebao vidjeti sa Amarom samo dan ranije, nije mogao doći iz Njemačke zbog 'privatnih' obaveza. Zamisli, glavni sastanak u birtiji u Gradišcidelinjo je napisao/la:neces vjerovati....NE LAZE !!!![]()
E sad, svi na ovom forumu znaju šta je meni Zvjezdan Misimović, tako da me odmah mogu preskočiti sa svojim kvazi-humorom.
Ko je stajao iza Hajduka i ko je stavio veto na izbacivanje Hajduka iz prve savezne lige?svrakino1921 je napisao/la:u toj aferi Hajduk je trebao u drugu ligu pa nikad ne ispade nego nasli Zelju Osima i Smajlovica kaznjavat jel tebi sad malo jasnije a Hajduk baci petokraku u Australiji 1990.Jeli sad jasnijeAlemC85 je napisao/la:Politika. Ista ona politika koja je mnoge fudbalske afere pokusala zataskovati pa je sve puklo i na vidjelo izaslo 1990 na utakmici Dinamo-Zvezda, kada je vec bilo jasno da je rat krenuo. Je li sad jasnije?svrakino1921 je napisao/la:pa kako je bio selektor te iste drzave kasnije ako je kriminalac dokazani![]()
Tito licno. Politika je uvijek krojila sudbinu fudbala na ovim prostorima, kako za vrijeme socijalizma, tako i danas u doba demokratije. Nikada se nece iskorijeniti politika iz sporta.
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo AlemC85 samo mi jos reci kako postade Osim selektor nakon toga zbog strucnosti ili zbog toga sto je Tito umro
placena kampanja pa i na ovom portalu se vodi u korist babinog sina i ti to veoma dobro znas.Virtu4l je napisao/la:Ovo je prljava kampanja, režirana od strane Emira Spahića, Zvjezdana Misimovića i njihovih ahbaba, koji su kad im je propao jedan menadžerski kandidat brže bolje našli drugog jer su u novom selektoru vidjeli način za bogaćenje, a Bošnjak to još uvijek ne može da ukapira, a kad ukapira biće kasno kao i uvijek.
Hajmo sad malo braniti fašistički portal Index, jer eto, SPORTSPORT.BA ih je provocirao pa su oni kao uzvratili, a zaboravićemo sve ostalo što su pisali o nama. Svakako se ne mnogo i ne razlikujete, popljuvaćete sve što je naše, nećete kritikovati, nego ćete vrijeđati, pljuvati, omalovažavati, kako ste i navikli, pa ćete onda među prvima tjerati tog istog Prosinečkog nakon prvog kiksa.
I ovo pokretanje price na nacionalnoj osnovi je izrezirano kako bi se pokrenula prica bosnjo vs prosinecki ujko i to dobro znas.
Ali posto si navijac Zelje namjerno si slijep
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], jasmin10 i 36 gostiju.