riješio sam nekako,hvala tiChstal je napisao/la:ctrl+alt+delete pa task manager, close mozila pa onda instalirajfilip13 je napisao/la:imam problem sa mozilom,neće da se pokrene,iz cista mira,probao sam da deinstaliram,uradio to,skinuo,prilikom instalacije pojavi mi se poruka firefox is already running please close firefox prior to launching the version you have just installed,sta mi je ciniti?
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
opet ja,ne mogu pojacati ton na laptopu,ona ikonica dole desno za ton ne reaguje,moram ici u control panel da bi poijacao ton,sta uraditi?
mozda nemas driver, slikaj kako ti izgledafilip13 je napisao/la:opet ja,ne mogu pojacati ton na laptopu,ona ikonica dole desno za ton ne reaguje,moram ici u control panel da bi poijacao ton,sta uraditi?
Chstal je napisao/la:mozda nemas driver, slikaj kako ti izgledafilip13 je napisao/la:opet ja,ne mogu pojacati ton na laptopu,ona ikonica dole desno za ton ne reaguje,moram ici u control panel da bi poijacao ton,sta uraditi?
pa juče,jutros sam mogao pojačati ton normalno
p.s. sad mi sve ok
- Bazinga12345
- Kontakt:
Skini sa interneta driver za ovo sto ti treba i stavi na desktop.Bazinga12345 je napisao/la:![]()
Udji u Device manager, pronadji uredjaj sa kojim imas problem. Desni klik i idi na update driver software, izaberi browser my computer for driver update. Nadji ovaj fajl na desktopu i sacekaj malo duze i instalirat ce ti se.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Hvala.Chstal je napisao/la: Skini sa interneta driver za ovo sto ti treba i stavi na desktop.
Udji u Device manager, pronadji uredjaj sa kojim imas problem. Desni klik i idi na update driver software, izaberi browser my computer for driver update. Nadji ovaj fajl na desktopu i sacekaj malo duze i instalirat ce ti se.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Da li i koliko steti racunaru rad i boravak u hladnijoj prostoriji ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma to je elektronika, ako nije baš ono minus nikako. Jedino disk je mehanika pa bi moglo biti problema na manjim minusimaPuma je napisao/la:Da li i koliko steti racunaru rad i boravak u hladnijoj prostoriji ?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Meni je hard disk i otisao na starom kompjuteru zbog tog, nije bio minus al nije ni aman temperatura, jbg nije bio puno grijan prostor
tako da pripazi kompjuter sto bolje mozes...
Gdje "nabaviti" Office, 2010 ili 2013 svejedno, ne mora eto 16 ni biti
? Vidim glavni sajt za to opet down, a treba mi skoro pa hitno, ako ko ima provjeren link nek' salje PP
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk

Gdje "nabaviti" Office, 2010 ili 2013 svejedno, ne mora eto 16 ni biti

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Tu je glavni sajtanonimni je napisao/la:Meni je hard disk i otisao na starom kompjuteru zbog tog, nije bio minus al nije ni aman temperatura, jbg nije bio puno grijan prostortako da pripazi kompjuter sto bolje mozes...
Gdje "nabaviti" Office, 2010 ili 2013 svejedno, ne mora eto 16 ni biti? Vidim glavni sajt za to opet down, a treba mi skoro pa hitno, ako ko ima provjeren link nek' salje PP
http://m.thepiratebay.org/torrent/19376222
Aha, na orgu je.. ja veceras gledao na .se, nista ne bi, a google jasno sto ne izbacuje nista 
Hvala ti, ujutru kad upalim komp ide na download [emoji106]

Hvala ti, ujutru kad upalim komp ide na download [emoji106]
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
pretpostavljam da ne može,ali da upitam,može li se na laptopu imati instaliran viber,tacnije dva vibera,sa dva različita telef. broja?
Moze vjerovatno da skines desktop verziju za jedan broj, a za drugi broj pokreni viber preko nekog android emulatora.filip13 je napisao/la:pretpostavljam da ne može,ali da upitam,može li se na laptopu imati instaliran viber,tacnije dva vibera,sa dva različita telef. broja?
Mozes pretpostavit da ta opcija poprilican "pain in the ass", ali ne bih rekao da moze drugacije
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Naravno da moze, treba ti BLUESTACKSSMR187 je napisao/la:Moze vjerovatno da skines desktop verziju za jedan broj, a za drugi broj pokreni viber preko nekog android emulatora.filip13 je napisao/la:pretpostavljam da ne može,ali da upitam,može li se na laptopu imati instaliran viber,tacnije dva vibera,sa dva različita telef. broja?
Mozes pretpostavit da ta opcija poprilican "pain in the ass", ali ne bih rekao da moze drugacije
šta je to?Chstal je napisao/la:Naravno da moze, treba ti BLUESTACKSSMR187 je napisao/la:Moze vjerovatno da skines desktop verziju za jedan broj, a za drugi broj pokreni viber preko nekog android emulatora.filip13 je napisao/la:pretpostavljam da ne može,ali da upitam,može li se na laptopu imati instaliran viber,tacnije dva vibera,sa dva različita telef. broja?
Android emulator, tj. program koji simulira Android uređaj na kompjuteru, dakle @SMR187 nije pogriješio
Meni je bluestacks tražio neke pare čini mi se pa sam skinuo nox player, ista stvar samo drugi program, moglo bi se tako riješiti to s Viberom

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam u dva navrata skidao bluestacks i nije mi trazio nikakve pare ali i nox je dobar
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ja sam takodjer kod jarana skoro instalirao bluestacks kako bi gledao mobdro na laptopu, nikakve pare mi nije trazio. 

Meni jeste, ili pare ili neku registraciju ali prije pare da su bile, izbrisah ga i skinuh nox player, i danas radi kako treba, dakle nije ni to problem neki bio 
Nemam fkt koristi da lažem, vama radi meni ne, ali mi drugi program radi istu stvar i to je to, nek' @filip svakako pokuša prvo s bluestacksom, što da ne

Nemam fkt koristi da lažem, vama radi meni ne, ali mi drugi program radi istu stvar i to je to, nek' @filip svakako pokuša prvo s bluestacksom, što da ne
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.