FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

crvenobijeli
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la crvenobijeli » 30 dec 2017, 20:10

sloboda72 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Ima mali mevlin osmic,sa civim u paru extra odigro par utakmica,cak i protiv veleza odigro solidno,a momak tek 18 ili 19 god.ima
Ode vama Čiva u Slobodu ,to mu babo sanja i evo sad prilike.
Mozda na ljeto,ako zvijezda neudje u premier ligu,a sad ostaje do ljeta,sam je to izjavio,a on je otjeran iz slobode i sam to znas....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 dec 2017, 20:12

DzoniInglis je napisao/la:
Maksuz je napisao/la:
Moze kad daje u ugovoru platu od 500 i na nju placa poreze i doprinose, a ovamo na ruke 10k i slicno, cisto varanje države. lopovčić
Uništit će ligu ako mu se dopusti, nadam se da neće.
Pa tako sam i ja prijavljen i pola ove države :mrgreen:
Ma kakvi treba Šulenta,onaj ratni zločinac iz listice i sarajevski šibicari da muljaju a Azmir da placa sve u fulu :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 30 dec 2017, 20:19

sloboda72 je napisao/la:
SirAmar je napisao/la:Ljudi moji Husic je dobar za sport generalno, a ne samo za vas kanton, i grad. U zivotu nisam pogledao rezultate federalke, a kamo li na forum dosao citati. Zbog njega jesam evo ko sto vidite, vec neko vrijeme. Volio bih da napravi ozbiljan klub za premijerke, samo moze biti interesantnije.

Radi se o sportu ovdje, zato zapamtite da je to dobro za vas grad. Nebi mi bili mi da nam nije pitara. Isto tako ove idiotluke ko je stariji mozete komotno zaboraviti. Ako fakat mislite da ima ljudi sto kazu mi smo 1921 a vi 1946, vi ste smijesni. Koga zaboli koliko je star klub? Tuzla City je odlicno ime, mala raja se prime na to i za 10 godina nova generacija ce gotivit TC jer se nece sjecati Yugo lige itd.

Sloboda72 nisi dobar sekunde sa tim muslimanskim pricama, Husic voli sport i zato se bavi ovim, a ne da siri islam. Daj okano, 2018 godina sutra :facepalm:
Prošitaj još jednom pa češ razumit.
Nema tu nikakve Husićeve namjere ,ovi neokomunisti imaju strah ,naravno patološki.Jer, otjerati Husića iz Sobode može samo budala ili veliki dušman Slobode.
Ma kakvi, otjerali su ga jer im nije davao pare da ne rade nista, i oni ga otjerali, pa sada uzimaju pare a ne rade nista. Nema to veze sa komunizmom, 1941, muslimanom i bilo cim drugim. Vidi samo Celika i katastrofe. Diletanti, sve i svugdje. Popusti sa tim care, rekoh ti gore 2018 je ovdje.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 dec 2017, 20:29

Maksuz je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:

kako će uništit ligu? Je li je Zrinjski uništio a dominiraju ljudi.
Lijepo, tako sto ce podici cijene raznim debilima i davati ce vece pare od klubova koji posteno posluju jer su mnogo veci doprinosi na 10k nego na 500KM
Bolje plaće u Bh fudbalu zadržat će mladiće da igraju PL-bar 3 godine duže u prosjeku .Ovako, odlaze djeca od 16 -17 godina..Na njima ništa ne zarađujemo
Odakle iznaći novac za prostu reprodukciju.Nije li to samo životarenje.Pogledaj Krupu ,uskoro će imati igrača za tržište sve iz njihove bašte.A novi se več regrutuju.Evo Radnik bij. lani Memiševića i Obradovića,sada Beširevića.Beširević je 1994 GOD.Dovoljno je dao našem fudbalu i Radniku i odlazi za novac.General Jelić (ratni zločinac) ,onomad se falio da u Širokom ima uvijek 5 igrača sa platom od 20.000 km mjesečno i to otvoreno.Eh sad što u jednom kantonu vlada jedan zakon u drugom drugi a u trećem treći ,to je baška .
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 jan 2018, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 dec 2017, 20:41

SirAmar je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
SirAmar je napisao/la:Ljudi moji Husic je dobar za sport generalno, a ne samo za vas kanton, i grad. U zivotu nisam pogledao rezultate federalke, a kamo li na forum dosao citati. Zbog njega jesam evo ko sto vidite, vec neko vrijeme. Volio bih da napravi ozbiljan klub za premijerke, samo moze biti interesantnije.

Radi se o sportu ovdje, zato zapamtite da je to dobro za vas grad. Nebi mi bili mi da nam nije pitara. Isto tako ove idiotluke ko je stariji mozete komotno zaboraviti. Ako fakat mislite da ima ljudi sto kazu mi smo 1921 a vi 1946, vi ste smijesni. Koga zaboli koliko je star klub? Tuzla City je odlicno ime, mala raja se prime na to i za 10 godina nova generacija ce gotivit TC jer se nece sjecati Yugo lige itd.

Sloboda72 nisi dobar sekunde sa tim muslimanskim pricama, Husic voli sport i zato se bavi ovim, a ne da siri islam. Daj okano, 2018 godina sutra :facepalm:
Prošitaj još jednom pa češ razumit.
Nema tu nikakve Husićeve namjere ,ovi neokomunisti imaju strah ,naravno patološki.Jer, otjerati Husića iz Sobode može samo budala ili veliki dušman Slobode.
Ma kakvi, otjerali su ga jer im nije davao pare da ne rade nista, i oni ga otjerali, pa sada uzimaju pare a ne rade nista. Nema to veze sa komunizmom, 1941, muslimanom i bilo cim drugim. Vidi samo Celika i katastrofe. Diletanti, sve i svugdje. Popusti sa tim care, rekoh ti gore 2018 je ovdje.
-SAD SI SKONTO .TO SU PRAVI RAZLOZI.Ali oni stvar umotavaju u politiku,ideologju."Ko to hoće da nam uzme Slobodu". "Ne damo Slobodu".A pred izbore direktno od Husića traže da se uključi u kampanju i hvali Imamovića i to pazi sad."Reči ćeš da veliku zahvalnost duguješ načelmiku i da su njegove zasluge u svemu ovom nemjerljive"".Ako nisi s nama onda si protiv nas i tekovina.""Samo mi stojimo na braniku i na straži."
I pogledaj sad Slobode.
Ja volim FK Tuzla City

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 30 dec 2017, 20:45

ja čak mislim da to i treba da se desi, liga nam je ionako go qrac, ovako da Husić uđe u premijerku i počne sa "nemoralnim" ponudama i platama, valjda će to ove "velike" ekipe naše lige natjerati da se i oni malo snađu te odriješe kesu ;)

uz to ja ne bih ni Stanišića podcijenio i on ima para ko u šumi lišća

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 jan 2018, 13:02

Poturalić u Slogi .
"Brko nova lasta u Simin Hanu
Husein Poturalić novi igrač Sloge Simin Han"
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 jan 2018, 13:37

sloboda72 je napisao/la:Poturalić u Slogi .
"Brko nova lasta u Simin Hanu
Husein Poturalić novi igrač Sloge Simin Han"
Jos jedan igrač otet velikoj Slobodi :kafa: ....azemice, azemice....sto ti to treba

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 02 jan 2018, 21:24

Sretnu Novu godinu svim navijacima Sloge.
Puno zdravlja,dobrih rezultata i radosti u 2018 godini. :thumbup:

Takodje konkurentima da pozelim puno prosutih bodova i kartoniranih igraca,a Azmiru bi pozelio da nam poveca dnevnice za pisanje po forumu :kafa:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 jan 2018, 10:31

.............................slika

....................Sloga na proljeće 2017/18.

.....................................ABDIHODŽIĆ

..........EFENDIĆ..........KOJIĆ.............KOSTIĆ...........HRELJA
........(ŠIRANOVIĆ).....(ISLAMOVIĆ).....(MORANKIĆ).....(ŠIRANOVIĆ)

.....................STJEPANOVIĆ .................BOŠNJAK
.......................(MUSIĆ).....................(MITROVIĆ)

......MAHMUTOVIĆ.................MILAKOVIĆ.................STOKIĆ
.......(JAZVIN)......................(BOŠNJAK)................. (PIRIĆ)
........(PIRIĆ)....................... (MUSIĆ)..................(ZILJKIČ)

.....................................POTURALIĆ
..................................(MAHMUTOVIĆ)............................................................TRENER: DARKO VOJVODIĆ.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 jan 2018, 18:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 03 jan 2018, 21:43

Jel zvanicno objavljeno da je zavrseno sa Poturalicem?

Sto se tice transfera Cavara,nadam se da je igrac odbio jer cim vidim cifru koja se daje za njega jer je "potencijal za prodat" kroz glavu mi prodje Samir Radovac.Sa 16-7 godina je bio na nivou ovog Covicevog pulena a gdje je danas? :S

Pare bolje utrositi na Crnkica,koji je paklen igrac.Na stranu sto je sifra,covjek jede po krilu.
Ima tu jos nekoliko igraca kao recimo Kuzmanovic,pa i Kadusic koji je sigurno gladan za parama jer samo to moze biti razlog zasto nije ostao u Sarajevu i zasto ce mozda preci u Zrinjski ako mu menadzer ne iskopa kakvu ekipu van BiH.Zeljin Stanic je takodje odlican igrac,koji moze pokriti sve pozicije,mislim da samo nije na golu bio :D I on je odbio Zelju zbog love,koju mu sigurno Sloga moze dati.

Za 650 hiljada,i plus 130 eura koliko bi godisnje placali Cavara mogli bi dovesti sve ove igrace da bar odigraju 2 sezone u Slogi.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 04 jan 2018, 00:16

Nije odbijena ponuda za Cavara.

Cekaju i Cavar i Zrinjski da ona agencija dođe sa zvaničnom ponudom. Valjda krenuli pjeske za Mostar od nekud pa nikad doći.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 jan 2018, 07:57

BosanacGorstak je napisao/la:Jel zvanicno objavljeno da je zavrseno sa Poturalicem?

Sto se tice transfera Cavara,nadam se da je igrac odbio jer cim vidim cifru koja se daje za njega jer je "potencijal za prodat" kroz glavu mi prodje Samir Radovac.Sa 16-7 godina je bio na nivou ovog Covicevog pulena a gdje je danas? :S

Pare bolje utrositi na Crnkica,koji je paklen igrac.Na stranu sto je sifra,covjek jede po krilu.
Ima tu jos nekoliko igraca kao recimo Kuzmanovic,pa i Kadusic koji je sigurno gladan za parama jer samo to moze biti razlog zasto nije ostao u Sarajevu i zasto ce mozda preci u Zrinjski ako mu menadzer ne iskopa kakvu ekipu van BiH.Zeljin Stanic je takodje odlican igrac,koji moze pokriti sve pozicije,mislim da samo nije na golu bio :D I on je odbio Zelju zbog love,koju mu sigurno Sloga moze dati.

Za 650 hiljada,i plus 130 eura koliko bi godisnje placali Cavara mogli bi dovesti sve ove igrace da bar odigraju 2 sezone u Slogi.
JESTE..VJEROVTNO ĆE POSLIJE 8. JAUARA KAD POČINJE PRELAZNI ROK BITI OZVANČENO ZA POTURLIĆA I BOŠNJAKA JER SU POD UGOVORIMA SA DOSADAŠNJIM KLUBOVIMA
(DO JUNA 2018).
Ja volim FK Tuzla City

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 04 jan 2018, 08:35

SirAmar je napisao/la:
Kao "razlog" su naveli Husicevu povezanost za SDA, a kad te u Tuzli neko poveze sa SDA svi te znaju kao "islamisticko-seljackog fundamentalistu". Jer SDP u Tuzli za pobjedu na izborima koristi istu metodu kao i SDA na državnom nivou, strah od "onih anam". SDP je vladajuci kreirao takvu atmosferu u gradu, muslimani su dobro došli u Tuzlu ko crnci u Texas, jer udaraju na "tuzlanski način života". Imamovic je kao Papa, proglasi te heretikom, pa te cijeli grad najuri. Najveći problem je što su Imamovićevi "križari" u slučaju Husić ljudi skloni malverzacijama i kriminalu.

Ipak nije sve tako crno i bijelo, imaju i ljudi koji su došli sa strane i odbili asimilaciju pa prave kasabu od grada. Ali šta je više kasaba a šta grad ? U nargila barovima sjede i gradska i prigradska i djeca sa strane, svi zajedno. **** im se i za Husića i za Slobodu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 jan 2018, 17:43

VolimTz je napisao/la:
SirAmar je napisao/la:
Kao "razlog" su naveli Husicevu povezanost za SDA, a kad te u Tuzli neko poveze sa SDA svi te znaju kao "islamisticko-seljackog fundamentalistu". Jer SDP u Tuzli za pobjedu na izborima koristi istu metodu kao i SDA na državnom nivou, strah od "onih anam". SDP je vladajuci kreirao takvu atmosferu u gradu, muslimani su dobro došli u Tuzlu ko crnci u Texas, jer udaraju na "tuzlanski način života". Imamovic je kao Papa, proglasi te heretikom, pa te cijeli grad najuri. Najveći problem je što su Imamovićevi "križari" u slučaju Husić ljudi skloni malverzacijama i kriminalu.

Ipak nije sve tako crno i bijelo, imaju i ljudi koji su došli sa strane i odbili asimilaciju pa prave kasabu od grada. Ali šta je više kasaba a šta grad ? U nargila barovima sjede i gradska i prigradska i djeca sa strane, svi zajedno. **** im se i za Husića i za Slobodu.
Ovo kad napises jednostavno MORAS navesti da je sjedio sa Batom u Sagitariusu te su tamo kovali plan kako da naude zgradonacelniku :tokralju: :pray:

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 07 jan 2018, 14:42

sloboda72 je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la:Jel zvanicno objavljeno da je zavrseno sa Poturalicem?

JESTE..VJEROVTNO ĆE POSLIJE 8. JAUARA KAD POČINJE PRELAZNI ROK BITI OZVANČENO ZA POTURLIĆA I BOŠNJAKA JER SU POD UGOVORIMA SA DOSADAŠNJIM KLUBOVIMA
(DO JUNA 2018).
Azmir za poturalića treba Brki keširati samo 40.000 KM .

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 jan 2018, 15:21

Poturalić novo pojačanje Sloge

Sloga sve jača
Mladi napadač Husein Poturalić od danas je i službeno novi igrač Sloge Simin Han.

ZVANIČNO
E. Škorić
08.01.18. 12:10

..................................................................maša'allah.
slika
Zanimljivo je i to da mladog napadača zastupa Irfan Redžepagić, čovjek koji se brine o karijeri i našeg najboljeg igrača Edina Džeke

Uz Olimpik i Zvijezdu iz Gradačca najveći favorit za plasman u Premijer ligu, Sloga Simin Han, dodatno je pojačala svoje redove.

Naime, danas je ugovor na dvije i pol godine sa Slogom potpisao mladi napadač Husein Poturalić, a njegov dojučerašnji klub Bratstvo iz Gračanice, će kako neslužbeno saznajemo inkasirati određenu svotu novca na ime obeštećenja.

"Zadovoljni smo, završili smo još jedan dobar posao", kratko je istakao prvi čovjek Sloge Azmir Husić, a na našu konstataciju da je nakon Poturalićevog dolaska velika gužva u vrhu napada, zagonetno je odgovorio:

"Mora neko igrati i u Slobodi".

Da li to znači da će iskusni napadač Joco Stokić s obzirom da je Aidin Mahmutović nedavno doveden, promijeniti sredinu te da će biti prodan ili posuđen Slobodi, saznat će se u narednim danima.

Podsjetimo, Poturalić je u prvom dijelu sezone za ekipu Bratstva odigrao trinaest utakmica, te se sedam puta upisao u listu strijelaca, dok je u kupu Bosne i Hercegovine na dva susreta postigao tri gola.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.

https://sportsport.ba/fudbal/poturalic- ... oge/264255
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 jan 2018, 15:54, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 jan 2018, 15:48

Na ovu vijest treba zaista reći:maša'allah.
Eto Prosinečkog protiv Gradačca na "Barama".
Ima dobrih razloga.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 jan 2018, 19:21

MUJKANOVIĆ PRED SUTRAŠNJU SJEDNICU SKUŠTINE SLOBODE NAPADA AZMIRA HUSIĆA I BROJI "SLOBODINE" IGRAČE NA SPISKU SELEKTORA PROSINEČKOG.

MLADI JUNIORI SLOBODE POTPISALI UGOVORE 15. oktobra 2014 godine do 30. juna 2017. godine.
- Todorovič (1997) je 28.Juna 2016 potpisao novi ugovor do -13.01.2020.
- Muminović (1997)je takode potpisao novi ugovor do - 13.01.2020.

slika
HUSIČ I KARABEG SA TODOROVIĆEM , MUMINOVĆEM i HEBIBOVIĆEM PRI POTPISU UGOVORA

Mujkanovićeve opservacije-odlomak.

"Spomenuo je Mujkanović i poslovanje bivšeg predsjednika. ''Sutra ćemo imati ročište gdje će prisustvovati naši advokati, a uzrok je nesavjesno poslovanje bivšeg predsjednika. Zaista smo zatekli teško stanje nakon dolaska u Slobodu'', kazao je čovjek koji je poznat kao uspješan poduzetnik u Tuzlanskom kantonu. Spomenuo je i spisak igrača koje je selektor Robert Prosinečki pozvao na okupljanje pred mečeve s Meksikom i SAD-a. ''Kada pogledate spisak, jasno je da Slobodinih igrača ima najviše na spisku. Mislim i na one nogometaše koji nastupaju, osim za tuzlanski klub, i za druge klubove. To jasno govori da je Sloboda rasadnik talenata, ali se nije puno vodilo računa o njima''.

Nema ni jednog da ga je u Slobodu doveo Mujkanović.

- Ovo je pomenuti broj bivših i sadašnjeg igrača (Todorovića), koje je Prosinečki pozvao u reprezentaciju i koji su igrali u Slobodi. Kenan Pirić , Darko Todorović , Almir Bekić , Elvis Sarić , Amer Ordagić , Jasmin Mešanović, Mersudin Ahmetović .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PLASMAN I BROJ BODOVA FK SLOBODA U JESENJEM DIJELU PRVENSTVA ZA ZADNJE TRI SEZONE.

18,kolo PL BIH 2015/16.............1.(mjesto) FK Sloboda......... 18... 12... 4... 2... 40 -bodova

18. kolo PL BIH 2016/17............6.(mjesto) FK Sloboda.......... 18.... 7... 8... 3... 29 -bodova

18. kolo PL BIH 2017/18.......... 10.(mjesto) FK Sloboda ........ 18.... 4... 4... 10... 16 -bodova

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 10 jan 2018, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 jan 2018, 14:42

Kreće pohod Sloge ka Premijer ligi

Prozivka 15. januara
Sloga iz Simin Hana počeće pripreme za drugi dio sezone 15. januara.

M. Šljivak
10.01.18. 13:41

slika

Trener tima iz okoline Tuzle Darko Vojvodić zakazao je prozivku za 15. januar, a nakon okupljanja biće predstavljena i pojačanja koja su tokom pauze stigla u ovaj tim. Dan kasnije biće obavljeni ljekarski pregledi, a zvanični treninzi kreću od 17. januara.

Cilj Sloge je sasvim jasan. Ovaj tim želi postati novi član Premijer lige Bosne i Hercegovine i ulaganja prvog čovjeka Azmira Husića dovoljno govore o ambicijama ovog kluba u narednim godinama.

Nakon prvog dijela sezone tim Darka Vojvodića zauzima drugu poziciju na tabeli Prve lige FBiH. Zaostaju bod za vodećom Zvijezdom i sigurno je da im predstoji veoma interesantna borba za plasman u društvo najboljih.

Slogu su pauzi pojačali Aidin Mahmutović, Husein Poturalić, Salko Jazvin, Aleksandar Milaković, Almedin Ziljkić, Adnan Hrelja i Almin Abdihodžić.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Isključivo najzanimljivije vijesti iz 1. lige Federacije BiH pratite na našoj Facebook stranici Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine.

TABELA

1. LIGA FBIH
# KLUB ....................U... P.... N.... I.....B
1. NK Zvijezda.......... 15.. 10... 3.... 2... 33
2. FK Sloga Simin Han. 15.. 10... 2.... 3... 32 (71 % )
3. FK Olimpic ........... 15... 9... 4.... 2... 31
4. NK Bosna Visoko .... 15... 8... 4.... 3... 28
5. HNK Orašje........... 15... 8... 3.... 4... 27

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
RASPORED

1. LIGA FBIH - 16. KOLO
DAN ........SAT...... DOMAĆIN....... GOST
03.03..... 15:00...... Slaven..... ... Travnik
03.03..... 15:00...... Orašje......... Bosna V.
03.03..... 15:00...... TOŠK .......... Iskra
03.03..... 15:00...... Bratstvo....... Rudar K.
03.03..... 15:00...... Olimpic........ Velež
03.03..... 15:00...... Jedinstvo..... Čapljina
03.03..... 15:00...... Zvijezda....... Igman
03.03..... 15:00...... Metalleghe ... Sloga SH

https://sportsport.ba/fudbal/krece-poho ... igi/264504
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 jan 2018, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.