BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH tenis
I dobio je njega. Može se proći on i ako prođe njega onda Feli Lopez.hm59 je napisao/la:Moze i Haider-Maurer, davno je on igrao ozbiljan tenisbabino je napisao/la:tooooooo mirzeteee...dajte nam sad tog mutawog da se igramo![]()
.
Preostala dvojica su vec ozbiljnija prica iako ni protiv njih nije bez sansi!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma može proći Hajdera.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
esprit24 je napisao/la:Ova godina je definitivno iskorak za Mirzu idemo u TOP 100 zbogom chelengeri i patnjo![]()
![]()
ma ne moze se mirza rijesiti challengera, nema sanse.
kapacitet za top 50 nema a vidjeli smo iz damirovog primjera da kad si izmedju, lupam 60-80 mjesta, sekunde te dijele da dodjes na granicu top 100 i challengeri postaju neminovnost....
i nakon 3-4 god mislim da njegov prvenstveni cilj mora biti top 100 i prva kola GS-a, najvise zbog novca. sve iznad toga bi bila premija, iako vec prilicno kasni i za to...rekao bih sad ili nikada:-)
ima januar i februar gdje ne brani nista pa cemo vidjeti, ovaj pocetak obecava, ako nista zbog imena koje je dobio, nadam se da ce ga to malo dici...hajder se sad namece kao imperativ i morao bi ga dobiti a opet kad se vratimo samo mjesec unazad, vidjeli smo kakav je pod pritiskom. Po meni je vec u italiji propustio veliku sansu da se primakne cilju ali evo mu nove prilike sada.
kapacitet za top 50 nema a vidjeli smo iz damirovog primjera da kad si izmedju, lupam 60-80 mjesta, sekunde te dijele da dodjes na granicu top 100 i challengeri postaju neminovnost....
i nakon 3-4 god mislim da njegov prvenstveni cilj mora biti top 100 i prva kola GS-a, najvise zbog novca. sve iznad toga bi bila premija, iako vec prilicno kasni i za to...rekao bih sad ili nikada:-)
ima januar i februar gdje ne brani nista pa cemo vidjeti, ovaj pocetak obecava, ako nista zbog imena koje je dobio, nadam se da ce ga to malo dici...hajder se sad namece kao imperativ i morao bi ga dobiti a opet kad se vratimo samo mjesec unazad, vidjeli smo kakav je pod pritiskom. Po meni je vec u italiji propustio veliku sansu da se primakne cilju ali evo mu nove prilike sada.
@Galion ja sa nadam
al isto tako se slazem sa @babinom da ce biti tesko. Ako nista ocekujem vise ucesca na ATP turnirima i malo vise zarade. Od Damira ocekujem da bide konstantan i da se vrti izmedju 20 i 40-ste pozicije na touru 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir je izgleda ove godine odlučio da ne ide u Ameriku. Turniri nakon AO: Montpellier, Rotterdam, Marseille pa vjerovatno Dubai prije Mastersa.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nije potvrdio break, očekivano.
Još uvijek se nije zagrijao do kraja
Još uvijek se nije zagrijao do kraja
Ilija odlazi !
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ima li neko Link
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufiBellucci je napisao/la:Ima li neko Link
Prvi meč u godini a medicinski tajmaut. jbg
nova godina-stari damir.
sve dok pobjedjuje, nema veze..jedino je jasno iz ovog seta da ce sada biti jos vise price sa trenerima..necu ovako servirati haha
jadni ovi komentatori, ibrete se od pocetka..sjeda damir na stolicu od pomocnog sudije, kaze ovaj jedan:'he must be exhausted from all this talking'hehe
ocito ga nisu pratili ranije, kontam u sebi get used to it:-)
sve dok pobjedjuje, nema veze..jedino je jasno iz ovog seta da ce sada biti jos vise price sa trenerima..necu ovako servirati haha
jadni ovi komentatori, ibrete se od pocetka..sjeda damir na stolicu od pomocnog sudije, kaze ovaj jedan:'he must be exhausted from all this talking'hehe
ocito ga nisu pratili ranije, kontam u sebi get used to it:-)
Već tri neiskorištene break lopre u drugom setu.
Servis po obicaju katastrofa, u prvom setu je bar imao 6 as-poena, a u drugom samo greske
Ocigledno je bolji od Istomina, ima vise vinera, i cak manje neprisiljenih greski, fali mu vise koncentracije na servisu!
Momci ima li prijenos na eurosportu ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nažalost izgleda da je ovo poraz. Igra bez prvog servisa, ne može doći do pobjede bez toga.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
fali njemu koji kliker u glavihm59 je napisao/la:Servis po obicaju katastrofa, u prvom setu je bar imao 6 as-poena, a u drugom samo greskeOcigledno je bolji od Istomina, ima vise vinera, i cak manje neprisiljenih greski, fali mu vise koncentracije na servisu!
Odlican servis-gejm, valjda se sada vrati 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.