Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 11 sep 2010, 09:42

Gerrard,Torres,Reina ! 8-)

Gary Neville
"Više poštujem Liverpool nego ove koji se razbacuju s novcem"

Kapiten Manchester Uniteda Gary Neville (35) u djetinjstvu nije mogao podnijeti ljutog rivala Liverpoola, ali ga danas više cijeni od klubova ''koji suludo troše novac''.

"Navijao sam za Manchester United kao klinac, ali je moj klub u sedamdesetima i osamdesetima prolazio kroz grozno razdoblje, jer je sve osvajao Liverpool. Bio sam jako ljubomoran na taj klub", blago je Neville opisao osjećaje prema Liverpoolu, jer je zapravo prezirao ''redse'' s Anfielda.

"No, danas ih više poštujem, u smislu njihove tradicije i historije, nego neke druge klubove koji su zadnjih godina stupili na scenu, te se razbacuju novcem kako bi postali uspješni", dodao je legendarni desni bek Uniteda.

Iako nije spomenuto nijedno ime, jasno je da je mislio na gradskog rivala Manchester Cityja.
FK Pjetlovi

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 11 sep 2010, 11:00

E ovako..meni je najdrazi
Steven Gerrard, pa Riise, pa Torres, pa Carragher, pa Luis Garcia, pa Kuyt, pa Glen, pa Babel, pa Reina itd. itd.
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 11 sep 2010, 11:37

YNWA je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:
Rizah Fejzić je napisao/la:He he :D
Kad bi mu ja zapisao ne bi primio više nikad gola :D
A mozes li kako "zapisivat" bez njegovog prisustva :?: :D
mora neko to platiti :mrgreen:
Ma ja placam. @Rizah, javi se na pp da se dogovorimo :lol:

Inace, mislim da se zna ko je meni najdrazi:

Gerrard.. Tu je otkako pratim Liverpool.. ma nema se sta tu pricat'- nema mu ravnog 8-)
I naravno moj Reina :D
A i ostali mi nisu nista manje dragi. Ipak, sve su to nasa djeca :mrgreen:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 sep 2010, 11:46

Carlo je napisao/la:Od kad ja pratim forum, mislim da nismo nikada komentirali o temi "najdraži igrač", pa sad ćemo. Ko vam je najdraži Liverpoolovac? :D
Meni je Babel najdraži, uz Glena i Pacheca :)
Luis Garcia.

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 11 sep 2010, 11:47

Sve mi je jasno al gdje Glena cupate kao najdrazeg

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 sep 2010, 11:48

Keane_Roy je napisao/la:Sve mi je jasno al gdje Glena cupate kao najdrazeg
Svaki igrač Liverpoola je drag navijaču istog kluba zato ti je glupa konstatacija skroz. ;)
Ako misliš na to što je nekada igrao u Chelsea, ne znam za ostale meni ne smeta, naprotiv mi je drago što je izabrao nas a ne ponovo njih.

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 11 sep 2010, 12:02

On je zabio par lijepih pogodaka kako je došao, pojavio se kao treći igrač Liverpoola u Engleskoj reprezentaciji (poslije Gerarda i Carraghera ), najljepši je crnac na svijetu, jedan od rijetkih bekova koji je bolji u napadu nego u odbrani, rođen je istog datuma kao ja ...
Da ti ne pričam dalje mislim da si shvatio ;)
Lily sve je besplatno za Liverpool ;)

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 11 sep 2010, 12:05

Rizah Fejzić je napisao/la:
On je zabio par lijepih pogodaka kako je došao, pojavio se kao treći igrač Liverpoola u Engleskoj reprezentaciji (poslije Gerarda i Carraghera ), najljepši je crnac na svijetu, jedan od rijetkih bekova koji je bolji u napadu nego u odbrani, rođen je istog datuma kao ja ...
Da ti ne pričam dalje mislim da si shvatio ;)
U napadu je jedan od boljih bekova ali u odbrani je jedan od losijih bekova. Jedan od najprecjenjenijih igraca u premershipu. Ima srece sto je Englez

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 11 sep 2010, 12:07

dragi su mi svi koji su nosili sveti dres, neki manje neki vise, ali daleko ispred svih ostalih je Gerrard, i uvijek ce biti, jedino je Owen bio u rangu Gerrarda ali vise nije ;)
Rizah Fejzić je napisao/la:
Da ti ne priam dalje mislim da si shvatio ;)
jel to vazi i za navijace :? :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 11 sep 2010, 12:17

YNWA je napisao/la:dragi su mi svi koji su nosili sveti dres, neki manje neki vise, ali daleko ispred svih ostalih je Gerrard, i uvijek ce biti, jedino je Owen bio u rangu Gerrarda ali vise nije ;)

eh ti bi trebao platit,posto si spomenuo placanje :mrgreen: Bogami,ja mislim da bi za reinu to rizah mogao besplatno uradit,jer ako reina ovako nastavi,ode nase,a Bogami i Rizahovo psihicko zdravlje,a znas kako ljudi kazu "zdravlje ti je najvece bogatstvo" :mrgreen:

Meni je gerrard najdrazi,pa onda carragher,tu su jos agger,riise, luis garcia,reina i sissoko mi je prirastao srcu sa onim pismom navijacima prije odlaska :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 sep 2010, 12:23

Od svih vaših igrača tokom zadnjih godina meni je Samy Hypia bio "najdraži". to je bio štoper za poželit, jak ko da je od brda odvaljen, sjajno se znao gradit i postavljat, skok odličan. Bilo je tu i tamo autogolova, ali sve u svemu jako kvalitetan igrač.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 11 sep 2010, 12:40

reds_forever je napisao/la:
YNWA je napisao/la:dragi su mi svi koji su nosili sveti dres, neki manje neki vise, ali daleko ispred svih ostalih je Gerrard, i uvijek ce biti, jedino je Owen bio u rangu Gerrarda ali vise nije ;)

eh ti bi trebao platit,posto si spomenuo placanje :mrgreen: Bogami,ja mislim da bi za reinu to rizah mogao besplatno uradit,jer ako reina ovako nastavi,ode nase,a Bogami i Rizahovo psihicko zdravlje,a znas kako ljudi kazu "zdravlje ti je najvece bogatstvo" :mrgreen:

Meni je gerrard najdrazi,pa onda carragher,tu su jos agger,riise, luis garcia,reina i sissoko mi je prirastao srcu sa onim pismom navijacima prije odlaska :D
moze, al kad dobijem na kladionici :mrgreen: , a mogao bi i ja to zapisati :? , samo mi neko mora reci kako i sta treba zapisati :)
Bosco je napisao/la:Od svih vaših igrača tokom zadnjih godina meni je Samy Hypia bio "najdraži". to je bio štoper za poželit, jak ko da je od brda odvaljen, sjajno se znao gradit i postavljat, skok odličan. Bilo je tu i tamo autogolova, ali sve u svemu jako kvalitetan igrač.

meni je jedan od drazih igraca, i jos zalim za njegovim odlaskom, ali vratit ce se on u Liverpool, naravno kao trener
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 11 sep 2010, 12:42

stevie g,carra,god,king luis,djibril,redknapp,didi hamman,mcalister,berger,hypia,reina,lucas..da ne nabrajam vise,sve su to nasa djeca ko sto lily rece :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 11 sep 2010, 14:02

Phill Jackson je napisao/la:stevie g,carra,god,king luis,djibril,redknapp,didi hamman,mcalister,berger,hypia,reina,lucas..da ne nabrajam vise,sve su to nasa djeca ko sto lily rece :D
joj kad se sjetim kakav je sut imao :o
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 11 sep 2010, 15:22

mighty_reds je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:stevie g,carra,god,king luis,djibril,redknapp,didi hamman,mcalister,berger,hypia,reina,lucas..da ne nabrajam vise,sve su to nasa djeca ko sto lily rece :D
joj kad se sjetim kakav je sut imao :o
to su legende
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 11 sep 2010, 15:22

Bosco je napisao/la:Od svih vaših igrača tokom zadnjih godina meni je Samy Hypia bio "najdraži". to je bio štoper za poželit, jak ko da je od brda odvaljen, sjajno se znao gradit i postavljat, skok odličan. Bilo je tu i tamo autogolova, ali sve u svemu jako kvalitetan igrač.
Bas sam ga ja gore spomenuo kao najdrazeg stranca....fakat jedan od najboljih stopera,znao i go zabit' (zabio ga vama u onih 4-2 u LP :D ) a i volio klub,i dan danas na tribinama je on u kadru.Bio je naravno i kapiten prije kapitena :D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 sep 2010, 15:29

Gde vam je ovde Djimi Traore,meni jedan od najdrazih igraca sto je igrao za Liverpool? :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 sep 2010, 15:45

Devil je napisao/la:Gde vam je ovde Djimi Traore,meni jedan od najdrazih igraca sto je igrao za Liverpool? :D
meni nije bio previse drag. niko ne spominje Finnana meni je on bio jedan od drazih.
You are someone else I am still right here

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 11 sep 2010, 15:48

Meni je Gerrard najdraži, bez konkurencije.. :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 sep 2010, 18:07

Ako ćemo o legendama onda mi je tu najdraži Salif Diao i Heskey, uz Owena. Zbog Owena sam i poceo navijati za Liverpool, negdje 2000. kad sam tek krenuo u školu gledao sam utakmice Liverpoola, mislim da su tada igrali protiv Newcastlea :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.