Sretna Nova Godina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kakvi ba kompleksi, malo procitaj sta si napisao. Covjece boziji da Osim nema nikakve veze sa zeljescarom, j.bavali bi i savezu i svima mamu , zato sto je on kandidat za selektora.Zenzo je napisao/la:Kakve komplekse imaju pitari, tuzlaci, zenicani i ostali to je nevjerovatno.
Jao Zeljo sta im radis.![]()
Bice komedija slusati pitare kako pjene jer nisu pozvani igraci Sarajeva u reprezentaciju. Kada krenu pricati "mi smo najjaca ekipa u ligi a nase igrace ne zove u reprezentaciju".
To trebas njih pitati, ja nemam pojma tko je taj lik. Znam samo da ja nebih mogao covjeka zvati nekim imenom, a da ne znam tko je i sta radi. To su samo neki balavci, koji nemaju osnovni kucni odgoj.caffetin je napisao/la:jarane stote zovu dzipke mozesli mi reci
Zato sto si djipac , djipan. Kazu kada covjek treba da sere isere djipketa i vidi tebe kako visis na guznim dlakama drzeci se kao sarajevo sto se drzi da ne propadne u kanalizaciju medju ostale pitare. A propastce kad tadfks74 je napisao/la:To trebas njih pitati, ja nemam pojma tko je taj lik. Znam samo da ja nebih mogao covjeka zvati nekim imenom, a da ne znam tko je i sta radi. To su samo neki balavci, koji nemaju osnovni kucni odgoj.caffetin je napisao/la:jarane stote zovu dzipke mozesli mi reci
Odoh na wc, sukrija me uhvatio. Balavac ti nisi ni za kanalizacije. Bolje da ti je stari spermice bacio u wc solju , nego sto te napravio.sukrijadino je napisao/la:Zato sto si djipac , djipan. Kazu kada covjek treba da sere isere djipketa i vidi tebe kako visis na guznim dlakama drzeci se kao sarajevo sto se drzi da ne propadne u kanalizaciju medju ostale pitare. A propastce kad tadfks74 je napisao/la:To trebas njih pitati, ja nemam pojma tko je taj lik. Znam samo da ja nebih mogao covjeka zvati nekim imenom, a da ne znam tko je i sta radi. To su samo neki balavci, koji nemaju osnovni kucni odgoj.caffetin je napisao/la:jarane stote zovu dzipke mozesli mi reci
To je ta plava filozofijaZeljo92 je napisao/la:djipke u 2018 ti zelim da ti se klub ugasi!! Pozz kmetu jedan brdjanski s Pala jbo te onaj ko te napravi!
Je li bolje da sam te izdrkao u wc solju nego u tu kuravu pitarsku? Izdrkah te u guzu i izadje djipke , od go.vana za klub od go.vana.fks74 je napisao/la: Odoh na wc, sukrija me uhvatio. Balavac ti nisi ni za kanalizacije. Bolje da ti je stari spermice bacio u wc solju , nego sto te napravio.
Smiri se, kretenu!sukrijadino je napisao/la:Je li bolje da sam te izdrkao u wc solju nego u tu kuravu pitarsku? Izdrkah te u guzu i izadje djipke , od go.vana za klub od go.vana.fks74 je napisao/la: Odoh na wc, sukrija me uhvatio. Balavac ti nisi ni za kanalizacije. Bolje da ti je stari spermice bacio u wc solju , nego sto te napravio.
Sretna i tebi, kopile.Zeljo92 je napisao/la:djipke u 2018 ti zelim da ti se klub ugasi!! Pozz kmetu jedan brdjanski s Pala jbo te onaj ko te napravi!
Stvarno mi te zao.sukrijadino je napisao/la:Je li bolje da sam te izdrkao u wc solju nego u tu kuravu pitarsku? Izdrkah te u guzu i izadje djipke , od go.vana za klub od go.vana.fks74 je napisao/la: Odoh na wc, sukrija me uhvatio. Balavac ti nisi ni za kanalizacije. Bolje da ti je stari spermice bacio u wc solju , nego sto te napravio.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.