Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neandertalac
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Neandertalac » 30 dec 2017, 20:16

Kako vi gledate na izjavu kandidata za selektora BiH da je jedan od ovih koji su smisljali etničko čišćenje, logore, razaranje i dijeljenje države BiH, pozitivna licnost u svakom pogledu!?

Kosi li se to sa nekim vašim moralnim, ljudskim, patriotskim, intelektualnim vrijednostima?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 dec 2017, 20:20

Sta je ovo jbt.
Daj ba administratore salji ovo u banovice.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 30 dec 2017, 20:21

a sto nisi neki dan pisao protiv onih 2 ustascica koji su u kiseljaku gadjali dzamiju pivskim flasama, nije te bilo ni na temi kad su cete napali nase na marakani, nisi pisao ni protiv blazevica u vremenu kad je bio selektor. odkud sad odjednom taj ogromni patriotizam? hajd razguli molim te!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 dec 2017, 20:26

edinjo-bih je napisao/la:a sto nisi neki dan pisao protiv onih 2 ustascica koji su u kiseljaku gadjali dzamiju pivskim flasama, nije te bilo ni na temi kad su cete napali nase na marakani, nisi pisao ni protiv blazevica u vremenu kad je bio selektor. odkud sad odjednom taj ogromni patriotizam? hajd razguli molim te!
Prvo, opismeni se. Drugo, kako znaš gdje ja reagujem, kako i u kojem obimu i obliku? Treće, kakvo je tvoje mišljenje o ovoj izjavi kandidata za selektora?

Gadi li ti se Robi bar malo?

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 dec 2017, 20:28

Ovo samo kod glupih Bošnjačkih balavaca ima....Bosanski pravoslavci naravno navijaju za Srbiju, Bosanski katolici za Hrvatsku, a Bošnjaci se kolju međusobno, naravno kao i uvijek. E pa da vam samo jednu informaciju dam, nevezano za Robija ili Amara. U Rusiji će 4 trenera iz Bosne i Hercegovine voditi reprezentacije. Mislim Hrvat i Srbin niti jedan, samo da se zna. Gurate Prosinečkog, djeco pubertetska, recite mi vjerujete li da će ikada neki Bošnjak selektor Hrvatske, Srbije, Slovenije biti? Hoće al u rcuku. A imamo znanje. Ne samo u nogometu, nego u mnogim stvarima, samo ne vjerujemo u sebe, i uvozimo( znam iz ličnog iskustva) seljačine i z Hrvatske i Slovenije pretežno da nam ovdje prodaju pamet, a veze nemaju, mi smo po inteligenciji i znanju svemir za njih, samo smo kokuzi, i siromašni u duši pa ga pušimo. Njihovo **** miriše, a naše smrdi. Nema veze je li iz Sarajeva, Tuzle, Zenice, Goražda, Mostara. Samo se pitam da li ćemo ikada pameti doći.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 30 dec 2017, 20:36

:rol:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 30 dec 2017, 20:38

prosinecki se gura naspram osima jer je 10-20% bolji. nebi prosineckog gurali ispred napr. halilhodzica, ali vadite se vi i dalje na taj lazni patriotizam. moj komsija isto bosnjak trenira rukomet i navija na prvenstvima za hrvatsku (ja to nebih nikad mogao, par puta sam mu na to i prigovorio, cak kupio sebi rukometni dres hrvatske/lackivica na piku) a jucer mi iste te "argumente" kao i vi ostali osimovci spominje kao argumente za osima i protiv prosineckog. odjednom momak zavolio bosnu i smetaju mu hrvati. staces djecija posla.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 30 dec 2017, 20:42

Nemamo znanje! Ne znamo! Nesposobni smo!
Vidjelo nam se zadnje 3 godine na reprezentaciji koliko znamo. Na državi nam se vidi također koliko znamo. Na svemu nam se vidi koliko znamo. Najbjednija smo država Europe. Liga nam je dno dna. Reprezentacija isto tako. Klubovi nam se bukvalno raspadaju. Mladi odlaze iz zemlje kako znaju i umiju ali eto mi znamo. :rol: Ništa mi moj @Monci ne znamo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 30 dec 2017, 20:43

uglavnom ja idem sa ove teme, ko god postane selektor ja mu zelim sto vise pobjeda sa reprezentacijom, jer mi je to jedino vazno.

ps: osimovi fanovi aka velike patriote mogli ste koji put pisati na temi kosarkaske reprezentacije i izraziti vase nezadovoljstvo jer je nebosnjak vujosevic postao selektor naspram bosnjaka beciragica...
Zadnja izmjena: edinjo-bih, dana/u 30 dec 2017, 20:52, ukupno mijenjano 3 puta.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 30 dec 2017, 20:46

i jos nesto "patriote" sto ste psovali kodru, ako volite bosnu i sve njeno, volicete onda i kodru kao i osima! nema mi nista odvratnije od laznog patriotizma! fuj

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 dec 2017, 20:46

Bravo Monci!

Džaba objašnjavati, nepismeni se pitaju kao i ovi dječaci što pljuju na svoju državu, njene građane i sportske radnike. Svi smo mi svjesni da kod nas nije med i mlijeko ali dok najbolji od nas ne budu na pozicijama, u politici i sportu a ne stranci, poludiplomate i lobisti te polutreneri i ljudi sa interesom samo ćemo više tonuti u blato.

Jadna nam majka, ovaj lik iznad nepismen totalno ali "upire" levat da nešto objasni.

UPRAVA NAPOLJE!

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 30 dec 2017, 20:47

I neko se cudi npr sto ljudi navijaju za njemacke, engleske i spanske timove. Pa barem tamo nece naici na temi za novog selektora rasprave i prepirke o bosnjacko-srpsko-hrvatskim odnosima i o ratu. I to nije samo ova tema, nego nam je sve tako, svaki dan. Svaka nasa prica se svede na to. I onda mi da negdje odemo i da nesta napravimo? Hocemo, al' malo sutra. Ovakvi ni ne zasluzujemo nista vise od sivila u kojem se nalazimo, i crnila koji nam tek slijedi.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 30 dec 2017, 20:51

BoixosNois1899 je napisao/la:Nemamo znanje! Ne znamo! Nesposobni smo!
Vidjelo nam se zadnje 3 godine na reprezentaciji koliko znamo. Na državi nam se vidi također koliko znamo. Na svemu nam se vidi koliko znamo. Najbjednija smo država Europe. Liga nam je dno dna. Reprezentacija isto tako. Klubovi nam se bukvalno raspadaju. Mladi odlaze iz zemlje kako znaju i umiju ali eto mi znamo. :rol: Ništa mi moj @Monci ne znamo.
treba li jos nesto dodati, ne treba!
mozda samo da je post bio nidje veze jer od samog pocetka nas treniraju nasi ljudi, bosanci i hercegovci, bespotrebna patetika.

edinjo..nemoj bolan, fin si ti neki momak za ove teme i borbe sa ovim vjetrenjacama sa grbavice, ne treba ti to.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 dec 2017, 20:54

Virtu4l je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Blagoje je napisao/la:Nebitno je to sta je Prosinecki dizao i kada - i prije i poslije rata - ali je odurno to sto nije stao iza svojih postupaka. Tanak karakter i prosjecan strucnjak.
nešto kao Ivica? :D ;) sjedio u Begešu dok se ovdje rokalo? ili sad imamo 2 mjerila?
Boga mi postaješ tražena roba zbog ovakvih komentara.
Pa ljepoto moja ako znas kako mi se pas zove onda znas i gdje zivim, ako znas gdje zivim onda ti je bar jasno sta mislim o vama
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 30 dec 2017, 20:55

babino je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Nemamo znanje! Ne znamo! Nesposobni smo!
treba li jos nesto dodati, ne treba!
mozda samo da je post bio nidje veze jer od samog pocetka nas treniraju nasi ljudi, bosanci i hercegovci, bespotrebna patetika.

edinjo..nemoj bolan, fin si ti neki momak za ove teme i borbe sa ovim vjetrenjacama sa grbavice, ne treba ti to.
hvala drug, ziv bio. sve najbolje svima!
pozz

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 dec 2017, 20:57

Izbor selektora nema nikakve veze sa religijom, nacionalnoscu, etnickom grupom i slicne gluposti... Da se gura Vaha umjesto Robija, ljudi bi bili za Vahu.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 dec 2017, 20:59

Normalno da nam je crnilo ne može insan da ispliva od krkana koji misle da su najpametniji. Glavna tijela saveza čini nesposobna i nekompetentna stoka kojoj je jedini cilj licni interes i samopromocija. Školovanog kadra ni na vidiku a pored toga još bi trebali izabrati nekakvu stranu ublehu od trenera koji i pored strasnog menagerskog lobija ne može da nađe posao kako treba. Kockar i pijanica kojem je pozitivna licnost organizator etnickog čišćenja a po potrebi kod brace sa majčine strane diže tri prsta, "objašnjava koja akcija". Ništa od ovoga ne interesuje prosječnog Bošnjaka koji zazmiri na sve a najtrofejnijeg domaćeg strucnjaka iza rata pljuje gdje stigne. "Ta će on.

Neko iznad napisa ne zaslužujeno bolje i slažem se. Sve po zaslugama.

Ima li iko od ovih Robertoljubaca obraza da komentariše izjavu o Tuđmanu!? Je li vas stid bar malo!?

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 dec 2017, 21:03

Vi balavci pojma nemate koliko su naši ljudi cjenjeni širom svijeta. U raznim životnim sferama. Uticajni, ugledni, cjenjeni, sposobni, vrijedni, neuništivi...pitanje je zašto ovdje nismo takvi? Izvinjavam se sportski je forum, i ne mogu vam opširno pisati ovdje, ali osvrnite se malo na istok i zapad i samo će Vam se reći. Da se Bošnjaci pitaju ne bi imali 4 vlade, 15 premijera, 50 ministarstava, i da ne nabrajam dalje...nemojmo samo biti naivni, jednom nas je naivnost koštala 100 hiljada mrtvih...izvinjavam se svima na off-u neću više. Volio bi da Vam Prosinečkog izaberu yebo Vas on samo da vidite kakav je trener i kako ćemo ga poflautati. Posebno ovi sugrađani. Bubuljičaste pichkurine...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 dec 2017, 21:04

edinjo-bih je napisao/la:najgore je sto admin dopusta da se vrijedjaju dugogodisnji clanovi ovog foruma, ali staces...

ps: isto sam za ban i onih koji psuju osima ovdje, jer je i to van svake pameti i kulture ponasanja!
Psuju, prijete, objavljuju podatke, vrijedjaju...ali to vjerovatno pise jedan od moderatora pod drugim nickom....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 30 dec 2017, 21:11

Fanovi porodice Osim, opet cine medvjedju uslugu svojim favoritima. Nakon ovoga sto pisete, ne samo da ce oni koji mrze, jos vise mrziti Amara, nego i oni umjereni ce preci na stranu mrzitelja.
Prestanite da Osima branite tako sto vrijedjate i Prosineckog i svakoga ko se s vama ne slaze. Navedite Osimove kvalitete, to je legitimno, ukljucujuci i titule, ali uvazite argumente u korist Robija.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, CAGarfia i 35 gostiju.