Ali ima ova drzava kvalitetnih strucnjaka, nema zime. A iskompleksirani koji nemaju kud dalje, pa imaju modne revije, evrovizija i tako.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
3 prsta su okrenuta prema terenu, ne prema tribinama! Nema se on kome sta uvlaciti kad je od prvog dana prihvacen na najbolji moguci nacin i kad mu je preko 20 000 navijaca na Marakani skandiralo ime..Blagoje je napisao/la:Jel' delija dizao tri prsta da bi se uvukao u zicagu Srbima, ili je "postavljao formaciju"? Zasto je lagao supcic? Taj nekarakter treba da vodi reprezentaciju BiH? Ne mislim da treba.
Nevidim "Amcu" da se ulogao na forum da tebe brani kao sto ti njega branis. Helem nejse, trosi i dalje privatno vrijeme i pisi ovdje i dalje po cijeli danBlagoje je napisao/la:Ne znam za deliju, ali Osimovi su drage komsije i poznanici. Amco raja, uvijek bio!edinjo-bih je napisao/la:ma svaka nama forumasima cast, kad se svadjamo za ljude (osim, prosinecki,..) koji bam na ulici nebi ni zdravo rekli...razmislite o tome.
Vojna penzija je cudo! Vrijeme stoji, a lova kaplje!edinjo-bih je napisao/la:Nevidim "Amcu" da se ulogao na forum da tebe brani kao sto ti njega branis. Helem nejse, trosi i dalje privatno vrijeme i pisi ovdje i dalje po cijeli danBlagoje je napisao/la:Ne znam za deliju, ali Osimovi su drage komsije i poznanici. Amco raja, uvijek bio!edinjo-bih je napisao/la:ma svaka nama forumasima cast, kad se svadjamo za ljude (osim, prosinecki,..) koji bam na ulici nebi ni zdravo rekli...razmislite o tome.
marconato je napisao/la:Nista protiv Amara, slabo sam gledao njegove ekipe da bih bilo sta komentarisao u vezi njega i njegovog rada, ali prosto moram da reagujem na ova ismijavanja i vrijedjanja Robija...
Kao prvo, sto se kupa Srbije tice, treba doci do klupe Zvezde i ne samo doci, nego imati podrsku citave javnosti, cak i nakon rezultatskog neuspjeha, u smislu neosvajanja titule!
Robi je iskautirao i u klub doveo neke tada mlade igrace poput Milivojevića, Maksimovića, Mladenovića koji su posle dogurali do Crystal Palasa, Napolia, Batea.. imao mooda da ih forsira iako je imao pritisak uspjeha!
Robi je jedan iz plejade mladih strucnjaka s nasih prostora koji prate trendove, nemaju nista sa fudbalom iz 80-ih itd..
Ako je referenca samo osvojene titule, onda bi po pravilu Tumbaković i danas dan u ocima navijaca Partizana bio neprikosnoven ili Muslin i Ljupko Petrović kod nas, ali nije to bas tako! Imas neke nove "klince" - Paunovića, Stanojevića, Jokanovića ili Milojevića, Robija...
Kazem, ne osporavam Amara, ali samo obaram tezu nekog Robijevog "neuspjeha" u Zvezdi u situaciji kada imas za protivnika jak Partizan kako na terenu, tako i van njega, klub u rasulu, dug od 50 mil. i neredovne plate igracima...
nešto kao Ivica?Blagoje je napisao/la:Nebitno je to sta je Prosinecki dizao i kada - i prije i poslije rata - ali je odurno to sto nije stao iza svojih postupaka. Tanak karakter i prosjecan strucnjak.
+ je njemac , tj, nacistamire96 je napisao/la:-Dok se Robi spominjao samo kao opcija
"Ma kakav Robi, nije on lud da dolazi ovdje, nemamo mi para za njega, nerealna opcija kao predlozite Guardiolu"
-Kad je Robi prihvatio da bude selektor
"Ma kakav Robi, nema on pojma, netrofejan je, gledaj ga kako dize tri prste"
LudiloImam osjecaj da kad bi sutra Heynckes rekao da zeli da bude selektor i da bi pristao raditi za marku dnevno, da bi nasli neki razlog zasto on nije dobar izbor. "Kakav Heynckes, pregazilo ga vrijeme, ne poznaje nas mentalitet, nije fakin"
Ivica Osim je u sred Beograda sasuo Srbima u facu da odlazi zbog toga sto rade njegovom rodnom Sarajevu!DenchiNL je napisao/la:nešto kao Ivica?Blagoje je napisao/la:Nebitno je to sta je Prosinecki dizao i kada - i prije i poslije rata - ali je odurno to sto nije stao iza svojih postupaka. Tanak karakter i prosjecan strucnjak.![]()
sjedio u Begešu dok se ovdje rokalo? ili sad imamo 2 mjerila?
OVO NISU ISTINEDenchiNL je napisao/la:+ je njemac , tj, nacistamire96 je napisao/la:-Dok se Robi spominjao samo kao opcija
"Ma kakav Robi, nije on lud da dolazi ovdje, nemamo mi para za njega, nerealna opcija kao predlozite Guardiolu"
-Kad je Robi prihvatio da bude selektor
"Ma kakav Robi, nema on pojma, netrofejan je, gledaj ga kako dize tri prste"
LudiloImam osjecaj da kad bi sutra Heynckes rekao da zeli da bude selektor i da bi pristao raditi za marku dnevno, da bi nasli neki razlog zasto on nije dobar izbor. "Kakav Heynckes, pregazilo ga vrijeme, ne poznaje nas mentalitet, nije fakin"
![]()
![]()
samoposteno je napisao/la:Moze vise utakmica nastimat u tom je strucanBurundi je napisao/la:Dobila na znacaju? Kako? Sta Amar kao selektor moze uciniti vise od prethodnih selektora po pitanju Premijer lige?Virtu4l je napisao/la:Presudni faktor je taj što bi sa Amarom i naša liga dobila na značaju, a naša liga me zanima mnogo više od reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Dindin, Proximic, Sheyi i 48 gostiju.