Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samoposmatram
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la samoposmatram » 29 dec 2017, 22:09

let3 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Jesi li ti ozbiljan prijatelju? Husref ispred Robija? :crazy:
Jesam prijatelju, ozbiljan sam. Nek ismijava ko hoce, nije problem.

I jedno pitanje svima: Zašto mi ovdje toliko podcijenjujemo svoje domaće trenere? kad kažem domace, mislim na ove iz PLBIH?
Vecina sto podcijenjuje ili su iz dijaspore ili nemaju uvidjaj u kvalitet domaceg fudbala.

Uz put ja sam dijasporac.
Zadnja izmjena: samoposmatram, dana/u 29 dec 2017, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 29 dec 2017, 22:09

let3 je napisao/la:
Izvini, al nije tacno.
Izvini, tu smo negdje s Moldavijom.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 29 dec 2017, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 dec 2017, 22:09

Nakon 3 godine patnje pod Ćuranom, najnesposobnijim selektorom ikada, poraza od Kipra, natezanje sa Estonijom, kiksa protiv Grčke, pa onda Irska i šta ti ja znam šta sve ne, oni bi opet za selektora osobu koja je čak veća ubleha i od Meše. :tokralju:
Pa Ćuran je bar imao neki CV. Nije Bog zna nešto ali je imao. Karijera mu se ne svodi na 11 titula u BH Kukuruz Ligi.
Kada i zvanično izaberu Amara, i kada doživimo debakl u narednom kvalifikacionom ciklusu, nemojte da sam slučajno pročitao da ga ko od vas ovdje pljuje. A znam da će te biti među prvima koji će to uraditi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 dec 2017, 22:10

Vucevich je napisao/la:
Staviti Husrefa Musemica ispred Prosineckija je kao birati Gary Nevillea ispred Guardiole.
e jbg jarane, baš si našo poređenje :crazy:

Problem je u pogrešnoj percepciji, svi misle da je ovo najgora liga na svijetu, što to nije tacno.
Svi misle da tu rade najgori treneri, a ni to nije tacno.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 29 dec 2017, 22:12

Pa ako u ovoj ligi igraju dobri igraci i ako su treneri dobri, sta je onda problem pa imamo godisnja brukanja po Evropi? Nemoj da sad bude da nam sudije i uefa ne daju :/

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 dec 2017, 22:13

Neandertalac je napisao/la: Dobar je Žuti. :puke:

A za lovu može i ovo :kafa:

slika
hajte molim vas pa to svaki igrač želje pokazuje :rol: :urnebes:

jeftini pokušaji Nea, kakav stav ima Ćiro Blažević baš me interesuje? i od koje godine su citati?
hebo fidget spinner kad ga ti zavrtiš :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 dec 2017, 22:14

JonSnow je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Izvini, al nije tacno.
Moldavija je svemirski brod, Sherif 5 puta igrao Evropu.

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 dec 2017, 22:14

let3 je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:
let3 je napisao/la: Jesma prijatelju, ozbiljan sam. Nek ismijava ko hoce, nije problem.

I jedno pitanje svima: Zašto mi ovdje toliko podcijenjujemo svoje domaće trenere? kad kažem domace, mislim na ove iz PLBIH?
Zato što je PL BiH najgora i najkorumpiranija liga Europe.
Izvini, al nije tacno.
Kako nije tačno?
Pa spadamo u grupu od 5-6 egzotičnih zemalja Europe koje nikada nisu imale predstavnika u grupama EL ili LP. Još uvijek se dičimo Newcastleom iz 2002. godine. :tokralju:
Da ne spominjem uslove u kojima se igra liga. Pa loptu boje crvenom bojom kada snijeg zatrpa. :rol:
Klubovi nam ispadaju od Birkirkare, Metalurga, Kukesija i ostalih kikiriki klubova.
Meni je to sasvim dovoljan pokazatelj kvaliteta ove naše lige.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 29 dec 2017, 22:16

BoixosNois1899 je napisao/la:Nakon 3 godine patnje pod Ćuranom, najnesposobnijim selektorom ikada, poraza od Kipra, natezanje sa Estonijom, kiksa protiv Grčke, pa onda Irska i šta ti ja znam šta sve ne, oni bi opet za selektora osobu koja je čak veća ubleha i od Meše. :tokralju:
Pa Ćuran je bar imao neki CV. Nije Bog zna nešto ali je imao. Karijera mu se ne svodi na 11 titula u BH Kukuruz Ligi.
Kada i zvanično izaberu Amara, i kada doživimo debakl u narednom kvalifikacionom ciklusu, nemojte da sam slučajno pročitao da ga ko od vas ovdje pljuje. A znam da će te biti među prvima koji će to uraditi.
djete napusti temu dobi ces dvatri smaara vaspitna daznas kuci pa caci govori curan kojite takog sklepo

slika[/img]
morosam malog zvat dami postabvi sliku neznam ja dabi dokazo ovo bali idedo muje za bacrelonu navijo
Zadnja izmjena: caffetin, dana/u 29 dec 2017, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
menstrual

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 dec 2017, 22:16

Najgora godina 2016-17, kada su svi nasi klubovi ispali u PRVOM pretkolu, sto je bukvalno bio najgori rezultat u cijeloj Evropi.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 29 dec 2017, 22:16

Vucevich je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Izvini, al nije tacno.
Moldavija je svemirski brod, Sherif 5 puta igrao Evropu.
+ Zaria pobjedila Sarajevo.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 dec 2017, 22:16

DenchiNL je napisao/la:

slika

jeftini pokušaji Nea, kakav stav ima Ćiro Blažević baš me interesuje? i od koje godine su citati?
Ne, ovo je istina a spin je kada pišete da je "preporodio" nekakav Azerbejdžan a ljudi bez njega bili bolje plasirani.

Ali ok, tebe bar shvatam jer Amar ti je takve komplekse nabio da si otkrio homoseksualca u sebi. :ljepota:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 dec 2017, 22:18

caffetin je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Nakon 3 godine patnje pod Ćuranom, najnesposobnijim selektorom ikada, poraza od Kipra, natezanje sa Estonijom, kiksa protiv Grčke, pa onda Irska i šta ti ja znam šta sve ne, oni bi opet za selektora osobu koja je čak veća ubleha i od Meše. :tokralju:
djete napusti temu dobi ces dvatri smaara vaspitna daznas kuci pa caci govori curan kojite takog sklepo

slika[/img]
morosam malog zvat dami postabvi sliku neznam ja dabi dokazo ovo bali idedo muje za bacrelonu navijo
Kad naučiš pričati odnosno pisati javi se pa ćemo porazgovarati. Pozdrav!

FC Grizzlies

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 dec 2017, 22:19

let3 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Staviti Husrefa Musemica ispred Prosineckija je kao birati Gary Nevillea ispred Guardiole.

Problem je u pogrešnoj percepciji, svi misle da je ovo najgora liga na svijetu, što to nije tacno.
opet se vraćamo na tjelo koje uređuje ligu tj. savez
onaj koji dozvoljava ove uslove, suđenje, ugovore, tv prava,infrastrukturu i sve drugo što treba za jedno zdravo okruženje...
kako će bit dobar trener ako je bivši za 5-10 tekmi...a 4-5 trenera po sezoni??? u upravama su idioti koji nemaju veze sa fudbalom...niko nema plana razvoja kluba sa sportskog aspekta jer ga nema sa višeg nivoa...ograničeni smo postojećim pravilima bivše države koji su iz kamenog doba...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 29 dec 2017, 22:20

DenchiNL je napisao/la:

slika

Ovo je najbolji odgovor kljucaj temu :rol: :urnebes:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 dec 2017, 22:22

DenchiNL je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:

opet se vraćamo na tjelo koje uređuje ligu tj. savez
onaj koji dozvoljava ove uslove, suđenje, ugovore, tv prava,infrastrukturu i sve drugo što treba za jedno zdravo okruženje...
kako će bit dobar trener ako je bivši za 5-10 tekmi...a 4-5 trenera po sezoni??? u upravama su idioti koji nemaju veze sa fudbalom...niko nema plana razvoja kluba sa sportskog aspekta jer ga nema sa višeg nivoa...ograničeni smo postojećim pravilima bivše države koji su iz kamenog doba...
Pa klocu zato nam i treba neko domaći da nam malo pomogne jer smo sa strancima selektorima prepusteni sami sebi. Procitaj intervju bez predrasuda pa ćeš vidjeti koliko dobra Amar može donijeti nasoj ligi i domacem fudbalu. Nema više Pjanića, Begovica, Ibiševića i moramo se okrenuti stvaranju igrača ma koliko to dug i mukotrpan proces bio. Volio neko Amara ili ne mora se priznati da je za našu državu tata mata što se fudbala tiče i kao takav može samo pomoći, svima.

Evo provjereno u Sad idu dva vaša igrača pa pogađaj :bih:
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 29 dec 2017, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 29 dec 2017, 22:23

Ovu temu svakako treba zakljucati. Sta sam sve procitao, morao sam se tusirati poslije svake posjete ovdje. I s jedne, a i s druge strane. Ohanite malo, necete dobit na lotu ako Amar/Robert budu selektori jebote.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 29 dec 2017, 22:23

Navijaci Zeljeznicara nisu relevantni da uopste diskutuju na ovoj temi, previse subjektivnosti. Niko vani ne smatra za bilo kakav argument to sto je Amar osvajao nekakve titule po bosanskoj ligi. Cinjenica da je Robi bio pomocnik Bilicu u periodu kada je Hrvatska igrala jedan vrhunski nogomet se prizna vise nego te Amarove titule.
Niko ne moze pobiti to da Prosinecki ima vece znanje o nogometu od Amara.
DD

velez
Kontakt:

Post Postao/la velez » 29 dec 2017, 22:26

Prosinecki sa Azeberdanom
3 pobjede 2 protiv San Marina
1 remi
6 poraza
Ne bas impresivno.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 dec 2017, 22:27

Neandertalac je napisao/la:
Ne, ovo je istina a spin je kada pišete da je "preporodio" nekakav Azerbejdžan a ljudi bez njega bili bolje plasirani.
pa taman da ga nije preporodio rezultatski jeste organizaciono i baš ovim na šta se plavi mediji kače, tim domaćim prvenstvom i igračima iz istog...modernim stilom igre, itd. opet ti kažem vodio čovjek repku, nije u Tuborgu sjedio 3 godine :D

de mi reci slušaš li još šta od Tife ili odbacuješ te prodane duše?

mnogo si mi zabrinut za seksualnost sugovornika kad utanje argumenti, sumnjivo baš, ono redovno spominješ, poput opsesije
samo fali...
:D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda, juka55, Sheyi i 41 gost.