KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 10 sep 2010, 17:08

Procitaj moje postove od prije dva tri dana za Amere, pa ce ti sve da bude jasnije...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 10 sep 2010, 17:11

Mislim da ova vasa resprava nema smisla ama bas nikakavog, a pogotovo sto KK Bosna nema svoju grupu navijaca, nego su to sve posjetioci koji su ii navijaci Sarajeva ili Zelje, a dok Kk SB ima svoje navijace i to je puno drugacije, isto kad bi imali KK Sarajeva ili KK Zeljo (muski) bila bi druga situacija, ali ovako nema smisla o tome rasrpavljati
Mes Que Un Club

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 10 sep 2010, 17:13

januar je napisao/la:
januar je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Nemoj naše navijače zvati kvazi navijačima kad to nisu.Samo ode sve prema svađi,i glupostima.Eto imali smo više navijača nego vi na svakoj utakmici.Jeste li onda i vi kvazi navijači .
Vjerujem da si bio na mjesecu ali kao LAJKA :D :D :D :D

BOZE PAMETI!
Evo za tebe pitanje da mi odgovoris ,a radi se ovaj put o F.K.Siroki,a glasi ; dali je u Vasem klubu odkad ste ga osnovali ikad igrao Muslima ili Srbin,a ako jest tom igracu navedi ime i prezime,hvala!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 sep 2010, 17:14

januar je napisao/la:
januar je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Nemoj naše navijače zvati kvazi navijačima kad to nisu.Samo ode sve prema svađi,i glupostima.Eto imali smo više navijača nego vi na svakoj utakmici.Jeste li onda i vi kvazi navijači .

BOZE PAMETI!
Evo za tebe pitanje da mi odgovoris ,a radi se ovaj put o F.K.Siroki,a glasi ; dali je u Vasem klubu odkad ste ga osnovali ikad igrao Muslima ili Srbin,a ako jest tom igracu navedi ime i prezime,hvala!
O majko rodjena dokle vise ta tema...Po 10. 000. 000 put je to pitanje...
Fajardo je igrao...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 10 sep 2010, 17:32

Ne znam cemu ova prepucavanja vode, pogotovo sto sam ovo pitanje na forumu vidjeo ne znam ni ja vise koliko puta. Nema sumnje da smo mi ako gledamo historiju, veci klub od KK Siroki, ali kako se kaze od prijasnjih uspjeha se ne zivi. Trenutno su ispred nas za milion svjetlosnih godina, sve zbog toga sto mi imamo nesposobne (citaj lopove) ljude u upravi koji misle iskljucivo na svoje interese. Dok se to ne promijeni, bojim se da nece biti uspjeha ni od KK Bosna.

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 10 sep 2010, 17:44

Biko je napisao/la:Ne znam cemu ova prepucavanja vode, pogotovo sto sam ovo pitanje na forumu vidjeo ne znam ni ja vise koliko puta. Nema sumnje da smo mi ako gledamo historiju, veci klub od KK Siroki, ali kako se kaze od prijasnjih uspjeha se ne zivi. Trenutno su ispred nas za milion svjetlosnih godina, sve zbog toga sto mi imamo nesposobne (citaj lopove) ljude u upravi koji misle iskljucivo na svoje interese. Dok se to ne promijeni, bojim se da nece biti uspjeha ni od KK Bosna.

E pa odgovor ti je sto je Siroki jaci finanski od Bosne i drugi klubova je upravo u tome sto druga vjera ne smije igrati ni za jedan sportski klub iz Sirokog,a za nagradu dobivaju finansiska sredstva.Decko jako si naivan ako to do sad nisi skontao! :idea:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 sep 2010, 18:04

januar je napisao/la:
Biko je napisao/la:Ne znam cemu ova prepucavanja vode, pogotovo sto sam ovo pitanje na forumu vidjeo ne znam ni ja vise koliko puta. Nema sumnje da smo mi ako gledamo historiju, veci klub od KK Siroki, ali kako se kaze od prijasnjih uspjeha se ne zivi. Trenutno su ispred nas za milion svjetlosnih godina, sve zbog toga sto mi imamo nesposobne (citaj lopove) ljude u upravi koji misle iskljucivo na svoje interese. Dok se to ne promijeni, bojim se da nece biti uspjeha ni od KK Bosna.

E pa odgovor ti je sto je Siroki jaci finanski od Bosne i drugi klubova je upravo u tome sto druga vjera ne smije igrati ni za jedan sportski klub iz Sirokog,a za nagradu dobivaju finansiska sredstva.Decko jako si naivan ako to do sad nisi skontao! :idea:
Ma necu nista pisati za ovakav post,ovo je kazna za onoga sto ga je napisao sama po sebi.Cuj nagrade sto ne igraju druge vjere.Stvarno svaka cast januar,prosvjetlio si nas,evo nisam znao za ovo do sada.Svaka cas na istraživačkom novinarstvu.E stvarno trebate se ponositi sto imate ovakvog jednog navijača i dečka sto pise na forumu,posebno o temi KKB. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 sep 2010, 19:27

januar je napisao/la:Nemoj naše navijače zvati kvazi navijačima kad to nisu.Samo ode sve prema svađi,i glupostima.Eto imali smo više navijača nego vi na svakoj utakmici.Jeste li onda i vi kvazi navijači .

BOZE PAMETI!

evo da ti ja odgovorim...u KK Širokom su igrali i Srbi i Muslimani..jedan trener je Srbin vodio Široki..ne da mi se sad raspravljat tko i šta..al znam 100% da jesu..

a što se tiče nogometa tu neznam..sumnjam da jest...a uostalom..što to nekoga briga..u NK uzimaju koga žele (s čime se ja neslažem, jer da uzimamo i Srbe i Muslimane pokupovali bi sve najbolje iz BiH i nitko nam ništa ne bi mogao)..al eto..svatko ima svoju politiku...meni osobno je svejedno tko igra, bitno da igra za ŠIROKI i za GRB na plavo-bijelom dresu...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 sep 2010, 19:31

Genije je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
semy-kkb je napisao/la:Pozdrav svim navijčima najboljeg kluba!

Ovo sto se dešava sa našim klubom je bruka i sramota. Nama su potrbne patriote, momci koji ce da srcem igraju za klub i koji ce da postoju zastavu i grb i kluba i ove države. Sta ce nama igraci koji se istežu kad je himna BiH!? Ovdje treba dovesti djecu od 17 godina ili bilo koga drugog momka koji nosi kk Bosnu u srcu, neka nezna igrati, neka gubimo 40 razlike, al ce na kraju dobijati aplauz, jer bi se zalagali kolko mogu i trudili maksimalno.
u sarajevskom kantonu
:lol: :lol:
Šta se keziš mamute jestel vidjeli išta dalje od juge(nlb lige)????? :D :lol:

Pa vi dole u lištici brojite vrijeme od smrti onog konja što vam je izgradio grad pa tako ste od tada najtrofejniji. :D :lol:

I ovaj moj post je šala kao i tvoj.
dobro mamute :lol: :lol:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 sep 2010, 19:50

Opet se broje krvna zrnca i sve jako tuznoo...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 sep 2010, 19:56

semy-kkb je napisao/la:Pravi navijaci, osobito mi se svidja navijanje kad skandirate "Gazi, Balije", to itekako ima veze sa košarkom, jer to ohrabruje vaše igrače. Takodje mi se svidja pjesma.......... :roll: hmmmm, vjeruješ da neznam nijednu drugu vašu, možda "Široki, Široki", eh to nije loša jer je ovako dubokoumna pjesma i pogadja covjeka u emotivnom smislu :mrgreen: Takođe, klub vam se može pohvaliti trofejima i uspjesima, ali navijanjem nikako, posjetom apsolutno, pa za klub kakav je Široki Brijeg je sramotno da vas dodje 100-150 na utakmicu pa KK Bosna ima toliko novinara na tekmama. :lol:

Ima li neko neki opširniji info o ovoj dvojici Amera?
jeli ti hoćeš da kažeš da kk bosna ima bolje navijače od kk širokog...pusti nogometni klub bolan...pa u vas 150 novinara..pa protiv cibone u sarajevu nije bilo 200 ljudi...ja neznam koji sport ti pratiš...pa Široki zadnje 2-3 godine ima odličnu posjećenost odmah su tu negdje za zadrom i partizanom...ako sam nešto krivo napisao nek navijači KK Bosne me isprave,a ti nemoj jer ti očigledno ne pratiš Kk Bosnu,što se da primjetiti po tvojim postovima

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 10 sep 2010, 20:02

Kevin je napisao/la:
januar je napisao/la:Nemoj naše navijače zvati kvazi navijačima kad to nisu.Samo ode sve prema svađi,i glupostima.Eto imali smo više navijača nego vi na svakoj utakmici.Jeste li onda i vi kvazi navijači .

BOZE PAMETI!

evo da ti ja odgovorim...u KK Širokom su igrali i Srbi i Muslimani..jedan trener je Srbin vodio Široki..ne da mi se sad raspravljat tko i šta..al znam 100% da jesu..

a što se tiče nogometa tu neznam..sumnjam da jest...a uostalom..što to nekoga briga..u NK uzimaju koga žele (s čime se ja neslažem, jer da uzimamo i Srbe i Muslimane pokupovali bi sve najbolje iz BiH i nitko nam ništa ne bi mogao)..al eto..svatko ima svoju politiku...meni osobno je svejedno tko igra, bitno da igra za ŠIROKI i za GRB na plavo-bijelom dresu...[/qu

Znao sam da ces tako nesto napisati,jer ti si sve naveo osim onog sto sam te pitao a to su imena i molim te nadji mi jos jedan klubu na svijetu koji ima takvu politiku kakvu na zalost ima Siroki.Ja ipak mislim da tu ima nesto mnogo uzasnije i da se ta politika mogla vidjeti nekad jako,jako davno kad su bila mracna vremena! :idea:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 sep 2010, 20:14

januar je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

BOZE PAMETI!

a što se tiče nogometa tu neznam..sumnjam da jest...a uostalom..što to nekoga briga..u NK uzimaju koga žele (s čime se ja neslažem, jer da uzimamo i Srbe i Muslimane pokupovali bi sve najbolje iz BiH i nitko nam ništa ne bi mogao)..al eto..svatko ima svoju politiku...meni osobno je svejedno tko igra, bitno da igra za ŠIROKI i za GRB na plavo-bijelom dresu...[/qu

Znao sam da ces tako nesto napisati,jer ti si sve naveo osim onog sto sam te pitao a to su imena i molim te nadji mi jos jedan klubu na svijetu koji ima takvu politiku kakvu na zalost ima Siroki.Ja ipak mislim da tu ima nesto mnogo uzasnije i da se ta politika mogla vidjeti nekad jako,jako davno kad su bila mracna vremena! :idea:
ti s jednog na drugo,prvo evidentno lažeš da imate navijače(a nemate) a sad si odjednom prešao na to ko je u nas igrao sve,pa kad bi mi kupovali srbe,muslimane u skenderiji bi se zajeavali s vama,a vako je slađe bit će bosna opet šampion....aje sretno s leotarom,čelikom,bilećom

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 sep 2010, 20:55

tema KK Bosna, sva dalja rasprava na ovom nivou vodi do bana bez obzira ko je pocne
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 10 sep 2010, 22:12

@januar molim te nemoj mi ti govoriti o naivnosti, budi siguran da imam vise iskustva o tebe na sportskom planu. Navijac sam Bosne, ali govorim da su realno bolji od nas, sto jeste istina, sad ulaziti u same detalje toga je iluzija. Procitaj bolje moj post pa ces shvatiti, ne zelim dalje ulaziti u ove politicko-nacionalne prepirke, pogotovo one koje nemaju smisla i koje ti individualno ne mozes promijeniti.

yoda
Kontakt:

Post Postao/la yoda » 10 sep 2010, 23:32

prelistao sam neke novine danas i pise tamo da je dejo izjavio da je dixon (nixon? ) potencijal veliki, kao usporila ga je povreda zgloba, noge, cega li tacno, i da se dosta ocekuje od njega. da nije bilo toga, bio bi vec dokazan igrac na visem nivou. opet je naglaseno da postoji opcija jednostranog raskida ugovora, tako da je izvjesno da ce se desiti ono sto je neno napisao

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 sep 2010, 23:34

yoda je napisao/la:prelistao sam neke novine danas i pise tamo da je dejo izjavio da je dixon (nixon? ) potencijal veliki, kao usporila ga je povreda zgloba, noge, cega li tacno, i da se dosta ocekuje od njega. da nije bilo toga, bio bi vec dokazan igrac na visem nivou. opet je naglaseno da postoji opcija jednostranog raskida ugovora, tako da je izvjesno da ce se desiti ono sto je neno napisao
Jest jest, samo je problem sto je ovaj imao dvostruki prelom dva puta, inace ne bi dosao kod nas :mrgreen: :mrgreen:

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 10 sep 2010, 23:38

Barney Stinson je napisao/la:
semy-kkb je napisao/la:Vi se palite ko lampa kad se spomene da je KKB najbolji tim, pa pocnete sa spamerskim glupostima i provokacijama. To što je kod nas kriza u klubu, možda i najveća odkad postoji vi ste ugrabili sansu i smijete nam se sa strane, tuđoj muci. Evropskog šampiona ismijavati mislim da nema smisla, kad to Široki postigne, onda nam se smijte. Nadam se da ćete BiH u sto boljem svjetlu predstaviti u NLB ligi, kao i Igokea.
Pozdrav
Stari prvo procitaj post od januara i onda vidi zasto smo se javili mislim u prvom redu ŠB.TRN :D
@Barney
Prije toga vidi post od Kevin-a pa ćeš vidjeti ko je ovdje prvi zakuhao.Nemoj se praviti "Toša".Nakon toga se vrati na forum najboljeg kluba "Herceg -Bosne" i pokušaj nam dati iscrpan izvještaj da li postoje realne šanse da najbolji klub "Herceg- Bosne" izbjegne zadnje mjesto NLB lige.Navijam za vas,navijam da budete zadnji :mrgreen:Budi mi pozdravljen.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 sep 2010, 23:45

Kevin rekao za navijače, a ovaj odmah po lištičanima, čarapama i čime sve ne... Mislim mene to ne dira točno me zaboli neka stvar... Ali zanimljivo kako se čim nesto malo žicne odmah se uzvraća na najgore...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 sep 2010, 23:46

deniso je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:
semy-kkb je napisao/la:Vi se palite ko lampa kad se spomene da je KKB najbolji tim, pa pocnete sa spamerskim glupostima i provokacijama. To što je kod nas kriza u klubu, možda i najveća odkad postoji vi ste ugrabili sansu i smijete nam se sa strane, tuđoj muci. Evropskog šampiona ismijavati mislim da nema smisla, kad to Široki postigne, onda nam se smijte. Nadam se da ćete BiH u sto boljem svjetlu predstaviti u NLB ligi, kao i Igokea.
Pozdrav
Stari prvo procitaj post od januara i onda vidi zasto smo se javili mislim u prvom redu ŠB.TRN :D
@Barney
Prije toga vidi post od Kevin-a pa ćeš vidjeti ko je ovdje prvi zakuhao.Nemoj se praviti "Toša".Nakon toga se vrati na forum najboljeg kluba "Herceg -Bosne" i pokušaj nam dati iscrpan izvještaj da li postoje realne šanse da najbolji klub "Herceg- Bosne" izbjegne zadnje mjesto NLB lige.Navijam za vas,navijam da budete zadnji :mrgreen:Budi mi pozdravljen.
pa đesi denisko stari ...

ja sam se zajebavao..uvijek se zajebajem dobro sa Bosninim navijačima, Neno i ekipa..ništa loše iskreno nisam mislio...da je on napisao Široki najbolji u ZHŽ ja bi se nasmijao..zajebancija..ništa drugo

navijaj der da budemo zadnji..možda i ne budemo radi toga..pošto ovi za koje ti navijaš ne završe dobro :lol: :lol: ;)

zadnje upozorenje pred ban

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.