FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Los*Blancos
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Los*Blancos » 10 sep 2010, 23:09

amertiger je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Evo uzmi primjer Fenera,sigurno ima 10 mil(ima i više al eto ) navijaca samo u Turskoj a ovdje 6,1 mil :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
Momak ti moras shvatiti da Real raja jednostavno ne voli jer jeto arogantan klub, a ti vjerovatno imas tu karakteristiku u svoj opisu sto te priblizava Realu a samim tim te i privlaci, dok Barca ima srce, ima ljepotu u igri ima ono nesto sto Real nikad nece imati, a svaki iolme informisan covjek uvijek ce svoju podrsku dati prije Barci nego Realnu (na osnovu historije, malo dublje)

I da sto se tice trofeja, razlika je u samo 2 trofeja, ove godine bi Real veom lako moagao postati DRUGI najtrofejniji klub na svijetu
1.arogantan klub???zasto to??
2. smijesan si.da Real se mrzi ili se voli. ;)
3. RM ne postoji od jucer kao vecina klubova jarane da tako pises ima ljepotu igru sto Real nikad nije imao jeli jarane :mrgreen:
4.Katalunja je drugi svijet u Spaniji, i vecina u Spaniji simpatise RM i na osnovu historije, politike i dublje sto ti tvrdis..tako i Europi stariji poznavaoci nogometa..
5.Da razlika je 2 trofeja, sto tvrdite kao Kraljevski kup, zasto RM nije tu najtrofejniji :mrgreen: bitno je samo Liga i LP tu je razlika 17,8tak torfeja jarane :lol: a to sto imaju 13,4 trofeja u Kupu vise :lol: sto ce to RM to je Kraljevski kup :mrgreen: :mrgreen:
6.Kako??? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 10 sep 2010, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 10 sep 2010, 23:10

Ma nidje veze lista. Da Chelsea ima vise navijaca od Bayerna, Milana ili Juventusa. No way

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 10 sep 2010, 23:16

dobro blancos real ima najvise navijaca u evropi,real je najtrofejniji i real je kraljevski tim i hajd vis razguli sa teme
.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 10 sep 2010, 23:16

Keane_Roy je napisao/la:Ma nidje veze lista. Da Chelsea ima vise navijaca od Bayerna, Milana ili Juventusa. No way
Russia jarane :mrgreen: :mrgreen: cudo nema City..a da njihovi navijaci su u aziji ipak..bogami ce ih biti sve gledam na trebinama City-a muhadzedini bijeli se..trebaju dres kakav kupiti obuci onako u bijelom mogu biti samo fanovi RM :mrgreen: :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 10 sep 2010, 23:19

catalonia je napisao/la:dobro blancos real ima najvise navijaca u evropi,real je najtrofejniji i real je kraljevski tim i hajd vis razguli sa teme
Slazemo se decko :mrgreen: Barca je klub koji ce uvijek biti 10 tak stepenica iza RM ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 sep 2010, 23:21

Ma hajde sta ste se uspalili odma :D Nebitno totalno,ne moze vala znati on koliko ko ima navijaca tacno.Ljudi uradili to,pa eto,reko da postavim :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 10 sep 2010, 23:35

Los*Blancos je napisao/la: 1.arogantan klub???zasto to??
2. smijesan si.da Real se mrzi ili se voli. ;)
3. RM ne postoji od jucer kao vecina klubova jarane da tako pises ima ljepotu igru sto Real nikad nije imao jeli jarane :mrgreen:
4.Katalunja je drugi svijet u Spaniji, i vecina u Spaniji simpatise RM i na osnovu historije, politike i dublje sto ti tvrdis..tako i Europi stariji poznavaoci nogometa..
5.Da razlika je 2 trofeja, sto tvrdite kao Kraljevski kup, zasto RM nije tu najtrofejniji :mrgreen: bitno je samo Liga i LP tu je razlika 17,8tak torfeja jarane :lol: a to sto imaju 13,4 trofeja u Kupu vise :lol: sto ce to RM to je Kraljevski kup :mrgreen: :mrgreen:
6.Kako??? :mrgreen:

1. Arogantan je zato sto sam koroz ovih 15 godina od rata i od kad pratim Spansku ligu, Real i Barcu stekao takav dojam o tom klubu, od njihovog ponasanja u proslosti i nacina osvajanja dosta tih titula, do zabrana Barci da ucestvuje u prvenstvima i slicno, mozda nisi dovoljno informisan, ako nisi onda malo potrazi o historiji ova dva klupa.

2. NO COMMENT

3. Real je imao sezona kad je igrao ljepo i imat ce ih opet, i on igra ljepo ali nema ono nesto sto Barca ima i sto ce Barca uvijek imati i kad gubi 5-0 i kad vodi 5-0

4. U Spaniji nemaju samo dva klupa i samo dvije pokrajine i vjeruj mi da to tako ne mozes posmatrati, malo bolje se inforisi o Spaniji i njenim pokrajinama da ne duzim o tome :D

5. Eto to je arogancija, koju ti posjedujes a istu tu i Real posjeduje, ne priznavati tuđe a svoje dizati u nebo. Iako se zna na koji su nacin osvojili prvi pet trofeja LP (CAK 4 ekipe igrale), prvi put kad se prosirilo ispali su i to od FC BARCELONE. A o osvajanju mnogobrojnih titula necu ni da pricam pogotovo u doba ako se ne varam generala Franca ili nesto slicno mozda sam pomjesao titule, upada vojske i policije u svlacionice i slicno.

A jedna poznata situacija za koju mozda ne znas je: Na poluvremenu utakmice u Madridu Real - Barca 1-1, odlazi se na poluvrijeme, Barca apsolutno dominantna u prvom poluvremenu, na poluvrememnu u Barcinu svlacionicu ulazi vojska/policija, prijeti se igracima Barce i osoblju, na kraju utakmia se zavrsava konacnim razultatom 11-1 (radi se o utakmici u Kupu Kralja kojeg ti tako osporavas, mslim da je taj cin dovoljan da se vidi da to takmicenje za Real ne prestavlja samo jos jedno takmicenja, a uz to da spomenem da je u prvom mecu igranom na Nou campu Barca slavila sa 3-0, pa ti skonaj kako je moguce da drugi mec zavrsi 11-1, i to da je na poluvremenu bilo 1-1
Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 sep 2010, 23:38

Raul_64 je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Reds evo ti link http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... uropa.htmla na svijetu cini mi se da Manchester ima najvise zbog popularnosti u Aziji ;)
yebiga El Mundo za Maxvela kaže da je nabolji lijevi bek na svijetu...ali eto nek ima....jer svake godine postoji bar 20 000 000 miliona žeton navijača...pa eto ja sam saznao da neko od moje raje navija za Inter iako ih poznajem 10 godina tek sam na dan finala LP to saznao...
kakve veze imaju zeton navijaci sa registrovanim navijacima? ovdje su ubrojani samo clanovi pravih fan klubova,a ne ova djeca od 12 godina sto svake godine mjenjaju tim.

ove brojke nikad nisu bile adekvatne i nikad nece. tako da se vjerovatno nikad nece znati ko ima najvise navijaca na svijetu.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 11 sep 2010, 00:04

1. Arogantan je zato sto sam koroz ovih 15 godina od rata i od kad pratim Spansku ligu, Real i Barcu stekao takav dojam o tom klubu, od njihovog ponasanja u proslosti i nacina osvajanja dosta tih titula, do zabrana Barci da ucestvuje u prvenstvima i slicno, mozda nisi dovoljno informisan, ako nisi onda malo potrazi o historiji ova dva klupa.

2. NO COMMENT

3. Real je imao sezona kad je igrao ljepo i imat ce ih opet, i on igra ljepo ali nema ono nesto sto Barca ima i sto ce Barca uvijek imati i kad gubi 5-0 i kad vodi 5-0

4. U Spaniji nemaju samo dva klupa i samo dvije pokrajine i vjeruj mi da to tako ne mozes posmatrati, malo bolje se inforisi o Spaniji i njenim pokrajinama da ne duzim o tome :D

5. Eto to je arogancija, koju ti posjedujes a istu tu i Real posjeduje, ne priznavati tuđe a svoje dizati u nebo. Iako se zna na koji su nacin osvojili prvi pet trofeja LP (CAK 4 ekipe igrale), prvi put kad se prosirilo ispali su i to od FC BARCELONE. A o osvajanju mnogobrojnih titula necu ni da pricam pogotovo u doba ako se ne varam generala Franca ili nesto slicno mozda sam pomjesao titule, upada vojske i policije u svlacionice i slicno.

A jedna poznata situacija za koju mozda ne znas je: Na poluvremenu utakmice u Madridu Real - Barca 1-1, odlazi se na poluvrijeme, Barca apsolutno dominantna u prvom poluvremenu, na poluvrememnu u Barcinu svlacionicu ulazi vojska/policija, prijeti se igracima Barce i osoblju, na kraju utakmia se zavrsava konacnim razultatom 11-1 (radi se o utakmici u Kupu Kralja kojeg ti tako osporavas, mslim da je taj cin dovoljan da se vidi da to takmicenje za Real ne prestavlja samo jos jedno takmicenja, a uz to da spomenem da je u prvom mecu igranom na Nou campu Barca slavila sa 3-0, pa ti skonaj kako je moguce da drugi mec zavrsi 11-1, i to da je na poluvremenu bilo 1-1[/quote]
1. :mrgreen: :mrgreen: smijesno majkemi
3.isto smijesno :mrgreen:
4.ehhhh bogati :mrgreen: bio sam u Spaniji 7godina jarane zato..zzzzzzzz ;)
5.necu da citam dosta mi vidjeti sto pises 4 ekipe nije tacno 8 posle(igrali su LP i Milan itdd klubovi cak je Milan bio u finalu jednoc i izgubio) :mrgreen: pa se prosirilo broj ucesnika i SP u nogometu pa niko ne zamijeru Brazilu sto je pravak svijeta bio 2 put kad je bilo 16 ekipa a ne 32, ;) zdravo

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 sep 2010, 00:07

de nauci citirat kako treba pa onda nastavi sa svojim spamom na barcinoj temi........
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 11 sep 2010, 00:09

@ Los blancos ili sta vec

Vidi se zasto navijas za Real mislim da nema potrebe to objasnjavati!!!

A ondje gdje nisi mogao napisati smjesno, jednostavno si preskocio, dovoljno pokazuje o tebi :mrgreen:

Puno srece!!!
Mes Que Un Club

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 11 sep 2010, 00:10

T-MAC je napisao/la:de nauci citirat kako treba pa onda nastavi sa svojim spamom na barcinoj temi........
ehhh de mi reci ti..vidis da sam skratio da ne citiram 2 posta ;) ljudi nabrijani..
@amertiger nauci staviti avatar o neka ti tzv T-MAC upustva da :mrgreen: zdravo nabrijani ljudi

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 sep 2010, 00:18

Los*Blancos je napisao/la: ehhh de mi reci ti..vidis da sam skratio da ne citiram 2 posta ;) ljudi nabrijani..
@amertiger nauci staviti avatar o neka ti tzv T-MAC upustva da :mrgreen: zdravo nabrijani ljudi
mogao si opet normalno citirat...
evo ti i primjer.... :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 11 sep 2010, 09:46

Valdes-Milito-Pique-Alves-Abidal-Xavi-Busquets-Mascherano-Iniesta-Messi-Villa
sastav protiv herculesa
samo je glupo sto pedro neigra al ajde ! :( :(
MVP - Messi-Villa-Pedro

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 sep 2010, 12:47

losmi je napisao/la:Valdes-Milito-Pique-Alves-Abidal-Xavi-Busquets-Mascherano-Iniesta-Messi-Villa
sastav protiv herculesa
evo Marca je izbacila sastav sa Pedrom u prvoj postavi bez Maskerana...

sastav Herculesa:

--------------Calatayudo--------------

----Cortes------Pamarot-----A.Paz--------Pena---

--------Fritzler-------Aguilar------

-------Valdes----Tote------Drente------

----------Portiljo---------

Trezege na klupi za početak....ekipa puna motiva...možda i dadnu gol....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 11 sep 2010, 13:04

cudno je kada dođe vikend, a znas da Barca neigra ...(kada su kvalifikacije)
ali opet se vracaju veceras, mislim da nebi trebalo biti problema protiv Herculesa, koji ima ekipu za respekt
pozz
mes que un club

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 11 sep 2010, 13:13

Raul_64 je napisao/la:
losmi je napisao/la:Valdes-Milito-Pique-Alves-Abidal-Xavi-Busquets-Mascherano-Iniesta-Messi-Villa
sastav protiv herculesa
evo Marca je izbacila sastav sa Pedrom u prvoj postavi bez Maskerana...

sastav Herculesa:

--------------Calatayudo--------------

----Cortes------Pamarot-----A.Paz--------Pena---

--------Fritzler-------Aguilar------

-------Valdes----Tote------Drente------

----------Portiljo---------

Trezege na klupi za početak....ekipa puna motiva...možda i dadnu gol....
nemam iskustva sa marcom,jel uvek pogode sastav???
MVP - Messi-Villa-Pedro

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 sep 2010, 13:57

losmi je napisao/la: nemam iskustva sa marcom,jel uvek pogode sastav???
Više puta je Džemila pogodila sastav nego Marca.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 sep 2010, 14:16

Sastav se nece znati sve do pola sata pred utakmicu kao i uvijek.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 11 sep 2010, 14:50

Faraon iz Visokog je napisao/la:Celski više fanova od Liverpoola i Arsenala :lol: :lol:
Ja bolan.. Boze sacuvaj :roll:
Takvu glupost ni njihovi navijaci ne bi izjavili :mrgreen:

nidjo_barca je napisao/la:slika
*FACEPALM*

Because expressing how dumb that was in words, just doesn't work.

Iako, vjeruje, da Barcinih navijaca najvise ima. Zbog ovi zadnjih par godina.. al to su samo glory hunteri (ne svi naravno).
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.