NK Zvijezda Gradačac

DevilsAdvocate
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la DevilsAdvocate » 21 dec 2017, 12:39

Kad pocinju pripreme ?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 21 dec 2017, 18:40

Milakovic u Slogi. Aferim

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 21 dec 2017, 18:46

Zar nece svaki igrac izmedu Sloge i Zvijezde izabrati Zvijezdu??? A koliko znam ovog smo minprobali dovesti. Cak ga iski i gledati zadnje kolo u Zvornik.
Svi nesto dovode samo mi mirujemo. Il je nama jos "rano", il kriju ali neki racku jest.
Spiska ili neko drugi ko zna ako je on vec zauzet pisite. Nije moguce da se nista ne desava. Imamo dva odlaska jos 2-3 bkizu odlaska. Ne dolazi niko. Ne bi me cudilo da i Krsic ubrzo negdje drugo zavrsi. Civa je takode blizu odlaska.
Ne mirise na dobro.

vorkapa
Kontakt:

Post Postao/la vorkapa » 21 dec 2017, 19:25

Tako je nekako jarane,sve sto vrijedi odlazi I trazi nafaku u Olimpiku,Siminom Hanu, kasnije prelaze u Zeljo,Sarajevo ili ako im veliki mag g.Husara nabaci Zrinjski,,jbg.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 22 dec 2017, 06:42

combe je napisao/la:Zar nece svaki igrac izmedu Sloge i Zvijezde izabrati Zvijezdu??? A koliko znam ovog smo minprobali dovesti. Cak ga iski i gledati zadnje kolo u Zvornik.
Svi nesto dovode samo mi mirujemo. Il je nama jos "rano", il kriju ali neki racku jest.
Spiska ili neko drugi ko zna ako je on vec zauzet pisite. Nije moguce da se nista ne desava. Imamo dva odlaska jos 2-3 bkizu odlaska. Ne dolazi niko. Ne bi me cudilo da i Krsic ubrzo negdje drugo zavrsi. Civa je takode blizu odlaska.
Ne mirise na dobro.
Civu trazi Sloboda ali on je sam izjavio da ostaje ovdje do kraja sezone

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 22 dec 2017, 08:39

Ni prvi ni zadnji koji je jedno izjavio a drugo uradio. Isto je to Jare uradio prosle sezone pa nakon 10 dana nas napustio.
Kad se ovdje spominjao Tatar, Zilkic neki su govorili sta ce nam pjane. Sad kad nas je naguzio i ovaj sto smo ga pokusali dovesti niko vise ne pise.
Krsica smo isto vec bili preselili(na faceboku)u Gradacac a i on je ada blizi da ne dode jer trazi drugu opciju.
Konkurenti nam se pojacaju a mi cekamo sta na probu iz Srbije.
Pripreme bi trebale poc polovinom januara to je za 20 ak dana tako da bi se vec polako ekipa trebala sklapati.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 dec 2017, 11:31

combe je napisao/la:Ni prvi ni zadnji koji je jedno izjavio a drugo uradio. Isto je to Jare uradio prosle sezone pa nakon 10 dana nas napustio.
Kad se ovdje spominjao Tatar, Zilkic neki su govorili sta ce nam pjane. Sad kad nas je naguzio i ovaj sto smo ga pokusali dovesti niko vise ne pise.
Krsica smo isto vec bili preselili(na faceboku)u Gradacac a i on je ada blizi da ne dode jer trazi drugu opciju.
Pripreme bi trebale poc polovinom januara to je za 20 ak dana tako da bi se vec polako ekipa trebala sklapati.
Ekipa ima sklopljena,niko nas nije napustio iz prve postablve,doce zaamjene za ove sto su otisli,i 2,3 pojacanja max..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 22 dec 2017, 12:27

combe je napisao/la:Ni prvi ni zadnji koji je jedno izjavio a drugo uradio. Isto je to Jare uradio prosle sezone pa nakon 10 dana nas napustio.
Ne znam odakle vam informacija za Krsica nije se s njim ni pregovaralo covijek se fino Tosku zahvalio i otisao u Njemacku.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 dec 2017, 16:18

Hocel bit kakvog kesa od ordagica ??

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 22 dec 2017, 18:28

Ako je otisao besplatno, onda je uspio u karijeri, posto postoji onda sansa da mu povecaju ponudjenu platu. U Norveskoj su fudbalske plate u prosjeku 12.5x vece nego u Bosni.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 22 dec 2017, 18:33

crvenobijeli je napisao/la:Hocel bit kakvog kesa od ordagica ??
Mislim da samo Gradina ima pravo na to

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 dec 2017, 19:22

theboss_RD07 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Hocel bit kakvog kesa od ordagica ??
Mislim da samo Gradina ima pravo na to
Mi i gradina dijelimo 5 posto od trsnsfera

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 dec 2017, 10:20

Mokroguz je napisao/la:Ako je otisao besplatno, onda je uspio u karijeri, posto postoji onda sansa da mu povecaju ponudjenu platu. U Norveskoj su fudbalske plate u prosjeku 12.5x vece nego u Bosni.
Ordagi je istekao ugovor sa Slobodom. Tako da je sigurno dobio extra uslove u Branu. Zasluzio je momak je igracina i jedan od rijetkih koji imaju obraz. Sretno Ordagicu i aBd da bude jos vecih klubova u karijeri.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 23 dec 2017, 20:47

Šta ima novo u NKZ? Šta je sa Cive i ekipe? Da nije zatišije pred buru? Piska ima li kalave novosti? Po meni greska karijere bi bila civi da ode , uz sabica i lijep ambijent u klubu na ljeto moze nosit naš klub i prodati se ko čovjek u Njemacku. Da li bi sloboda bila bas idealna za njega , znajuci da je sabic izvlacio maksimum kako iz njega tako i iz ekipe? Nije sve u PL i imenu. Mislim da naši sada rade i vagaju. Ne treba srljati , obavezno Damijanovića da se ubaci u klub ima inostrano iskustvo to je bitno , vidite šta Krasnić uradi sa Radnikom.?, praviti dugoročan plan. Pokušavati sredit stadion. Mislim da bi pun pogodak bilo da se u Gradačcu na Banji Ilidzi uradi atletska staza i stekli bi se uslovi za formiranje atletskog kluba Zvijezda. Jbg za 10 godina valjda bi neko trčao kao Tuka. Podrska radnoj grupi , znamo mi koji su belaji dole ostali od predhodnika. Nemojte srljati i laganica , ne sumnjam da mozemo do cilja. Treba nam ove zime marketing kluba. Treba po uzoru na neke klubove uraditi slogan , pravit neke kampanje. Treba promovisati klub u samom gradu i graditi brend Zvijezde. To bi mogli i mi navijaci uradit uz jasan plan. Treba više aktivacije svih ljudi koji vole Zvijezdu. Opet polusezonske ulaznice napravit , buco Boss , crveno bijela noc karta 20 km , hladna piva , rd majice na tezgu i laganini aktivirati sve. Nas samo uz flasu mozes podic.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

vorkapa
Kontakt:

Post Postao/la vorkapa » 24 dec 2017, 20:34

Nah1d je napisao/la:Šta ima novo u NKZ? Šta je sa Cive i ekipe? Da nije zatišije pred buru? Piska ima li kalave novosti? Po meni greska karijere bi bila civi da ode , uz sabica i lijep ambijent u klubu na ljeto moze nosit naš klub i prodati se ko čovjek u Njemacku. Da li bi sloboda bila bas idealna za njega , znajuci da je sabic izvlacio maksimum kako iz njega tako i iz ekipe? Nije sve u PL i imenu. Mislim da naši sada rade i vagaju. Ne treba srljati , obavezno Damijanovića da se ubaci u klub ima inostrano iskustvo to je bitno , vidite šta Krasnić uradi sa Radnikom.?, praviti dugoročan plan. Pokušavati sredit stadion. Mislim da bi pun pogodak bilo da se u Gradačcu na Banji Ilidzi uradi atletska staza i stekli bi se uslovi za formiranje atletskog kluba Zvijezda. Jbg za 10 godina valjda bi neko trčao kao Tuka. Podrska radnoj grupi , znamo mi koji su belaji dole ostali od predhodnika. Nemojte srljati i laganica , ne sumnjam da mozemo do cilja. Treba nam ove zime marketing kluba. Treba po uzoru na neke klubove uraditi slogan , pravit neke kampanje. Treba promovisati klub u samom gradu i graditi brend Zvijezde. To bi mogli i mi navijaci uradit uz jasan plan. Treba više aktivacije svih ljudi koji vole Zvijezdu. Opet polusezonske ulaznice napravit , buco Boss , crveno bijela noc karta 20 km , hladna piva , rd majice na tezgu i laganini aktivirati sve. Nas samo uz flasu mozes podic.
Dobar vecer ,lijepo si pasa napisao.Bice vam jako tesko ali nek se zavrti pa vidimo kraj.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 24 dec 2017, 21:40

vorkapa je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:Šta ima novo u NKZ? Šta je sa Cive i ekipe? Da nije zatišije pred buru? Piska ima li kalave novosti? Po meni greska karijere bi bila civi da ode , uz sabica i lijep ambijent u klubu na ljeto moze nosit naš klub i prodati se ko čovjek u Njemacku. Da li bi sloboda bila bas idealna za njega , znajuci da je sabic izvlacio maksimum kako iz njega tako i iz ekipe? Nije sve u PL i imenu. Mislim da naši sada rade i vagaju. Ne treba srljati , obavezno Damijanovića da se ubaci u klub ima inostrano iskustvo to je bitno , vidite šta Krasnić uradi sa Radnikom.?, praviti dugoročan plan. Pokušavati sredit stadion. Mislim da bi pun pogodak bilo da se u Gradačcu na Banji Ilidzi uradi atletska staza i stekli bi se uslovi za formiranje atletskog kluba Zvijezda. Jbg za 10 godina valjda bi neko trčao kao Tuka. Podrska radnoj grupi , znamo mi koji su belaji dole ostali od predhodnika. Nemojte srljati i laganica , ne sumnjam da mozemo do cilja. Treba nam ove zime marketing kluba. Treba po uzoru na neke klubove uraditi slogan , pravit neke kampanje. Treba promovisati klub u samom gradu i graditi brend Zvijezde. To bi mogli i mi navijaci uradit uz jasan plan. Treba više aktivacije svih ljudi koji vole Zvijezdu. Opet polusezonske ulaznice napravit , buco Boss , crveno bijela noc karta 20 km , hladna piva , rd majice na tezgu i laganini aktivirati sve. Nas samo uz flasu mozes podic.
Dobar vecer ,lijepo si pasa napisao.Bice vam jako tesko ali nek se zavrti pa vidimo kraj.
Nas je kočilo uvijek ta neaposobnost unutar kluba. Mi napokon imamo ljude koji hajmo reci vole Zvijezdu . Ensara znam da je veliki Zvijezdin fanatik tako da je uvijek imao i imat ce moju podrsku. Zdravko manje vise , ali samo njegovo zalaganje i ovaj rezultat koji imamo puno govori i o tom čovjeku. Šteta sto se Nurdo , Fadil u vrijeme kada smo imali puno veći budzet nisu okruzili ovim ljudima. Garantujem ti da bi danas bili u vrhu PL i igrali evropu. Zvijezda najviše neprijatelja ima u Gradačcu , to ćeš vidjeti poslje nekog poraza kako se ovdje te hinje i bivši uposlenici javljaju. Sada su ih je utišalo mjest na tabeli.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 26 dec 2017, 22:56

Znal se sta, kakvo je stanje u klubu?
Niko se ne oglasava jel istina da nam je Husic pokusao okosnicu kluba rasturit od trenera pa dalje??
I ok za ovo gore navedeno samo dosta, dosta je bolje mjesto Underground za tako nesto od bossa
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 27 dec 2017, 18:02

Ciganski savez :clap: Cuj Kosticu jedna utakmica zabrane, a direktan crveni dobio. Nije ni pocela polusezona, a cirkus je krenuo
https://sportsport.ba/fudbal/kaznjena-t ... dic/262504

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 27 dec 2017, 20:17

Imal kod nas sta da se desava. Il su ovi naši toliko vjesti da sve kriju il je sve otišlo u tri lijepe materine.
Spiska lave javljaj se ti si nam jedina nada kad vec niko drugi nista ne pise.

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 27 dec 2017, 23:03

theboss_RD07 je napisao/la:Ciganski savez :clap: Cuj Kosticu jedna utakmica zabrane, a direktan crveni dobio. Nije ni pocela polusezona, a cirkus je krenuo
https://sportsport.ba/fudbal/kaznjena-t ... dic/262504
Efendic je dobio direktan crveni a ne Kostic, ako me sjecane sluzi.
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.