FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
9%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
10
18%
1/4 finala
10
18%
1/2 finala
3
5%
Finale
2
4%
Schalke osvaja titulu!
22
39%

Ukupno glasova: 56

amerosm
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la amerosm » 10 sep 2010, 20:28

Zdena nemoj biti tako pesimistican, misli pozitivno, zavrsit ce jedan odpadak u mrezi Hoppenheima. Bice zanimljivo gledati duel Metzelder - Salihovic. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 10 sep 2010, 20:31

HOcel mi neko dat link da gledam tekmu
Rođen s tobom da budem

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 10 sep 2010, 20:42

uh,dobra prilika bi za Huntelaara...isto tako,Ibisevic jednom krenuo sam prema golu,al ga Metzelder sprijecio. :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 sep 2010, 20:57

Faraon iz Visokog je napisao/la:HOcel mi neko dat link da gledam tekmu

http://atdhe.net/23788/watch-hoffenheim-vs-schalke-04

Ibisevic imao 100% priliku ali Neuer brani...Raul poslije togao imao solidnu prilku

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 10 sep 2010, 21:08

e u piicku materinu... :evil:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 sep 2010, 21:17

Nemojte se nadati da ce Schalke dobiti ostao mi na klad. tako da je to skoro pa nemoguće... :)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 10 sep 2010, 21:18

Daj vadi onog Edu-a zivota ti,ne mogu ga ocima...isto tako i Moritza,pa nisu ni jednom probili po strani,pogotovo se to odnosi na ovog prvog koji je dosta lopti potrosio.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2010, 21:28

Koji je razlog izostanka Farfana?

Bez njega igra Schalkea nema smisla.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 10 sep 2010, 22:54

Zdena04 je napisao/la:Formacija je "niđe veze"! Gubimo večeras sigurno.

--------------------Neuer---------------------
Metze------Höwedes-----Plestan----Sarpei
--------------------Jones---------------------
Moriz-----------------------------Rakitić----
--------------------Raul-----------------------
---Huntelaar---------------------Edu---------
Rekao sam. Nedostaje mi igra prošle sezone. Igramo k'o Hamburg prošle sezone tj. imamo napade, imamo posjed lopte ali ono najbitnije u fudbalu se ne dešava. :x
Znači šesta, sedma pozicija na tabeli je za očekivati.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 sep 2010, 23:02

Ma Magath fulio sa Raulom,Huntelarom i Eduom zajedno,jbt Raul bio negdje iza napadaca kao gura lopte za Huntelara,fali kreativac iza Raula i Huntelara, sve su bile ugl lopte prema gore,nisu dvije akcije po zemlji zavrsile
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 10 sep 2010, 23:06

miky_hz je napisao/la:Ma Magath fulio sa Raulom,Huntelarom i Eduom zajedno,jbt Raul bio negdje iza napadaca kao gura lopte za Huntelara,fali kreativac iza Raula i Huntelara, sve su bile ugl lopte prema gore,nisu dvije akcije po zemlji zavrsile
Nije stavio Jurada da igra što je meni nelogično. Najgore u svemu ovome je da su u prvih 20 minuta razvalili Hoffenheim i ja se budala ponadao.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 10 sep 2010, 23:11

i najveca budala je veceras skontala da je Misimovic bio najpotrebniji igrac koji je trebao doci pa tek ostali.....nema igre,odbrana suplja na sve strane,Rafinju niko nece zamjeniti i to je bila velika greska pustiti ga kakav god on licno bio,Bordon-Westerman jedan je morao ostati,daj boze da to Felix poslozi prije nego dobije nogu...pozz
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 sep 2010, 23:25

Zdena drug moli Boga da zavrsite medju tri najbolje ekipe inace Vam slijedi totalna rasprodaja, sto Magath indirektno u svojim izjava i govori. Ova ekipa je neodrziva bez LP, a iskreno bilo bi mi zao da se raspadne jedan veliki klub kao Schalke i da bude primoran na prodaju vaznih igraca.
Mislim da je Magath u vecini stvari kriv, kao prvo nece da produzi ugovor s Kuranyi-om koji je dokazao svoj kvalitet i u Bundesligi isao svake sezone do 15 golova, a zatim kao pojacanja se predstavljaju Raul i KJH, koji sigurno ne igraju iz ljubavi prema Gelsenkirchenu i Schalke-u. Kreativac je bio protreban i isti je doveden s cak dva igraca Deac i Juardo, i onda veliki Felix pravi najvecu gresku u posljednjih 10 godina svoje trenerske karijere:

Bordon - istog zamjenio Pelestanom koji nije pokazao svoj kvalitet u Bundesligi (za razliku od navedenog Bordona) i kao slag na tortu koji prethodnu sezonu nije igrao nikako jer je bio povrijedjen

Westermann - Njemackom reprezentativcu nije mogao garantovati mjesto medju stoperima, i onda na tu poziciju dovede sportskog invalida (izvinte na rijecniku) koji pravi gresku do greske i koji od EP 2008 nije odigrao utakmicu kako treba

Rafihna - i ako je bio problematican, Magath ga je uspio smiriti i bez potrebe istog mjenja nekim Japancem i Hooglandom (koji je kvalitetan igrac, ali ga povrede hebu)

Kada razhebes 3/4 od svog najaceg oruzija sta mozes onda ocekivati. Magath je istina veliki trener koji je dokazao svoj kvalitet, ali on zeli kratkorocni uspjeh a za poslje ga boli neka stvar. Da je radio sistematski i ako su isticali ugovori Rafihni i Bordonu trebao ih je zadrzati, a mlade igrace polahko privoditi prvom timu, i poslje bi imali iskustva koje je neophodno za takmicenje kakva je Bundesliga. Sada ce neki reci ti bi igraci otisli besplatno u neki drugi klub, ali bi s njima mogli ciljati na LP i bilo bi im dvostruko, ako cak ne i trostruko vraceno od ulozenog (sam plasaman u LP, noavac za pobjedu i remi, prolazak u naredni krug, TV prava, sponzori, ulaznice itd itd). Necu da me neko pogresno razumje Schalke ima odlican tim u napadu, ali zadnji vezni (zna Zdena sta sam spominjao poslje Hannovera) i odbrana su katastrofa i svaki malo jaci tim s napadom ce rastaviti onu odbranu na proste faktore. Nikako ekipa nije ujednacena, nego naprijed strah i trepet, a pozadi izuzev Neura sve "hobi" fudbaleri.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 10 sep 2010, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 10 sep 2010, 23:25

S04 svako trpa ove sezone.. na pocetku :? :? dok masinerija proradi :mrgreen: :mrgreen: ima da drobi
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 13 sep 2010, 09:50

na sta mi potrosismo pare jadno li nam selo...nevjerovatno koliko mi je krivo sto nismo salihovica doveli a sigurno nebi bio vise od 6-7mioliona...pa defour jbt mogli smo rakitica prodat i od tih para kupit defoura za sljedece 4-5 godina a rakiticu ugovor istice na ljeto,..,joe cole bi poletio u schalke ko muha na **** ali ne,bitniji je raul zbog kojeg moramo mucit farfana na krilu iako mu raulova pozicija daleko vise odgovara...e moj felix....jebote te plestan da te **** i sarpei zajedno s njim...pa kako je moguce da nam jedan od glavnih igraca prosle godine scmitz sjedi na klupi dok na boku igra onaj mrmak sarpei...pa zar nebi bilo logicno ocekivat da schmitz bude bolji nego prosle sezone,ali ne kod felixa did igra na lijevom boku...za uchidu sam i pretpostavljao,japanci se u evropi gube ko abdest...ne samo japanci nego azijci generalno..sta je cekao sa dovodzenjem diekmeiera da mi je samo znat...i jos prodat westermana a godinu prije toga ga potpisat na 5 godina i to za sicu...o felix j>>>m li ti sina da ti je>em..pa bordon jooooj robijo njega mjenjat sa metzelderom, :evil: :evil: :roll: ,,,

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 sep 2010, 10:29

Šta očekivati od tekme sa Lyonom,oba kluba su loša u domaćim prvenstvima :?: :o
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 14 sep 2010, 10:35

Hamo je napisao/la:Šta očekivati od tekme sa Lyonom,oba kluba su loša u domaćim prvenstvima :?: :o
X..ali Raul 1 gol :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 sep 2010, 10:37

Los*Blancos je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Šta očekivati od tekme sa Lyonom,oba kluba su loša u domaćim prvenstvima :?: :o
X..ali Raul 1 gol :mrgreen:
Bilo bi dobro. 8-)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 14 sep 2010, 10:52

Olympique Lyonnais: Lloris; Reveillère, Diakhaté, Lovren, Kolodziejczak; Toulalan, Pjanic, Gourcuff; Briand, Gomis y Lisandro.

Shalke 04: Neuer; Uchida, Höwedes, Plestan, Sarpei; Moritz, Jones, Rakitic; Farfán, Huntelaar y Raúl.
slika

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 sep 2010, 11:44

Los*Blancos je napisao/la:Olympique Lyonnais: Lloris; Reveillère, Diakhaté, Lovren, Kolodziejczak; Toulalan, Pjanic, Gourcuff; Briand, Gomis y Lisandro.

Shalke 04: Neuer; Uchida, Höwedes, Plestan, Sarpei; Moritz, Jones, Rakitic; Farfán, Huntelaar y Raúl.
slika
Šta je sa Juradom :?: Joj kada vidim ove igračine tipa Moritza,Plestana i Uchide,a igramo LP...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.