Uvijek sam se pito, zasto vi ne znate padeze ?Kevin je napisao/la:pa u policiju bolaAdisManiacZ je napisao/la:Gdje je najavljenoKevin je napisao/la:kolko vas dolazi..kazu da je najavljeno 300!??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DiNno je napisao/la:takodjenikad_izvini je napisao/la:Malo kasnim, al stashStole iz Bora je napisao/la:Svim navijacima Zelje koji obiljezavaju danasnji praznik
Bajram Serif Mubarek Olsun!
Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM VJERNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI
26.05.2010-TITULA
- bistrikboy
- Kontakt:
MUP je ogranicio broj na 300 ljudi.Kevin je napisao/la:kolko vas dolazi..kazu da je najavljeno 300!?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Sime pogodio za vodstvo Splita protiv Zagreba u gostima, naravno igra i Sejo... Alen u startnoj postavi za Dragovoljac, ali kanta ih Karlovac...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
i drugi put je pogodio simeBlueIsTheColor je napisao/la:Sime pogodio za vodstvo Splita protiv Zagreba u gostima, naravno igra i Sejo... Alen u startnoj postavi za Dragovoljac, ali kanta ih Karlovac...

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
nije jarane, Vitaic je dao drugi... prvi je Sime zaklanflo...19TM87 je napisao/la:i drugi put je pogodio simeBlueIsTheColor je napisao/la:Sime pogodio za vodstvo Splita protiv Zagreba u gostima, naravno igra i Sejo... Alen u startnoj postavi za Dragovoljac, ali kanta ih Karlovac...

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
evo vidim i ja sad. aprvo pisalo da ga je sime zabio na ****
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
što ne bih znao?faba je napisao/la:kolko vas dolazi..kazu da je najavljeno 300!?
Gdje je najavljeno?
pa u policiju bola
Uvijek sam se pito, zasto vi ne znate padeze ?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
pa u policiji...Kevin je napisao/la:što ne bih znao?faba je napisao/la:kolko vas dolazi..kazu da je najavljeno 300!?
Gdje je najavljeno?
pa u policiju bola
Uvijek sam se pito, zasto vi ne znate padeze ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ljudi sto mi je godra za ŽELJO TV ako je istina! Mada ovdje se pričaju i neke stvari koje poslije ne budu, npr. renoviranje JUGA! Ali dobro... necemo uzimati za zlo! Pozdrav svima!
Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
Najvjerovatnije da ide ovo za ZeljoTV Ali sto se tice juga tesko da bi se tu nesto moglo promjeniti bar da nam samo natkriju tribinu bilo bi dobrorossoner je napisao/la:Ljudi sto mi je godra za ŽELJO TV ako je istina! Mada ovdje se pričaju i neke stvari koje poslije ne budu, npr. renoviranje JUGA! Ali dobro... necemo uzimati za zlo! Pozdrav svima!
-
- Kontakt:
Nagadjanje je kolko ide ljudi sutra
Ako te zanima uplati i kreni sa nama umjesto da ga ..... po forumu
Ako te zanima uplati i kreni sa nama umjesto da ga ..... po forumu
Kakav je ono javašluk prenose West Ham-Chelsea

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
Potrebna inf?Naime,pošao bih sa sinom i još dvojicom prijatelja u Široki,ali privatnim autom,pa me zanima pratnja policije,ulaznice(samo organizovano ili kako),organizovano itd.
Pozdrav i SVIM LJUBITELJIMA ŽELJEZNIČARA Islamske vjeroispovjesti BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN.
Pozdrav i SVIM LJUBITELJIMA ŽELJEZNIČARA Islamske vjeroispovjesti BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN.
- bistrikboy
- Kontakt:
Utakmica je u nedelju po milioniti putHamo je napisao/la:Kakav je ono javašluk prenose West Ham-Chelsea![]()

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Prati bus, ima nas još koji idemo priv. autimazlaja-73TM87 je napisao/la:Potrebna inf?Naime,pošao bih sa sinom i još dvojicom prijatelja u Široki,ali privatnim autom,pa me zanima pratnja policije,ulaznice(samo organizovano ili kako),organizovano itd.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
http://www.tvprofile.net/bistrikboy je napisao/la:Utakmica je u nedelju po milioniti putHamo je napisao/la:Kakav je ono javašluk prenose West Ham-Chelsea![]()
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Hoce li biti sta na Izvoru u vezi utakmice, jer je na fkz.com objavljena saradnja 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Proximic i 6 gostiju.