Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ovo sevap ubit ko vola u kupusu.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- theboss_RD07
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za kafeDANTES je napisao/la:Nisam. Sad sam napredovao.. Sad sam stariji referent..Raonffa je napisao/la:Jesi to još uvijek 'mlađi referent' Dantula?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
zašto brate, baš se vidi da je čestita curaDerdiyok je napisao/la:Ovo sevap ubit ko vola u kupusu.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ubit sa čimDerdiyok je napisao/la:Ovo sevap ubit ko vola u kupusu.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
iii idemo, party može početiiii, izašao raspored ispita sada ide vrijeme adrenalina, trke sa vremenom, hoćeš li ili nećeš stići, pa onda period kada stalno pričaš da mi je još samo jedan dan

Možda, ali ne treba biti isključiv.Federer17 je napisao/la:Jeste, ali je puno veca vjerovatnoca da ces na tog prvog naici medju onima koji su skolovani i ovakvi kakvim ih Tuzlak opisuje (i smatra da je to uspjeh u zivotu), nego medju Erom Ojdanicem i slicnim njemu.DANTES je napisao/la: Nije sve tako crno bijelo kao što ti misliš. Mogu ljudi biti seljaci, ali pametni, spremni da uče, napreduju poprave se. Mogu ljudi biti obrazovani, ali puni predrasuda, zatvoreni, zatvorenog uma..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Je li tuzla gdje je nekad bila 

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel ovo onaj dio u Mosniku gdje su Romi?sekerbay je napisao/la:Je li tuzla gdje je nekad bila

Nemaču pojma, u mosniku nema cigana 
Ovo je blizu vikaljske džamije.

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Zlobe duše bi rekli da su tuzlaci svi cigani. Ili bar oni koji nisu srbisekerbay je napisao/la:Nemaču pojma, u mosniku nema cigana

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
U tuzli nema srba. Riješili smo se te pošastiDANTES je napisao/la:bar oni koji nisu srbi

Kako nema, pa ti si Srbin. I to ako je vjerovati forumu šiitsekerbay je napisao/la:U tuzli nema srba. Riješili smo se te pošastiDANTES je napisao/la:bar oni koji nisu srbi

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kako nema, Mosnik je na Romskoj transverzali (Krojcica-Crvene Njive-Mosnik)
Imam ljudi i dokaze, otidjite tamo na lokalni izbori i nadjite Mosnik (1,2,3,4,5). Nacionalne manjine, kralj Mosnika Nedzad Jusic

Imam ljudi i dokaze, otidjite tamo na lokalni izbori i nadjite Mosnik (1,2,3,4,5). Nacionalne manjine, kralj Mosnika Nedzad Jusic

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa mi u TK smo pravi Srbi iz Srbije, a ne kao vi Bosanci sto glumite da ste SrbiDANTES je napisao/la: Kako nema, pa ti si Srbin. I to ako je vjerovati forumu šiit

Nisi ti srbin ti si komunjara.tuzlak1987 je napisao/la:Pa mi u TK smo pravi Srbi iz Srbije, a ne kao vi Bosanci sto glumite da ste SrbiDANTES je napisao/la: Kako nema, pa ti si Srbin. I to ako je vjerovati forumu šiit

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
*U ludnici*
- Kako se zovete ?
Nikola Tesla.
- Pa dobro, kod nas ovde ima dosta naučnika.
Ja nisam naučnik, ja sam aerodrom.
- Kako se zovete ?
Nikola Tesla.
- Pa dobro, kod nas ovde ima dosta naučnika.
Ja nisam naučnik, ja sam aerodrom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne vjeruj forumu. Mi smo šljegli iz turske.DANTES je napisao/la:Kako nema, pa ti si Srbin.
Vidimtuzlak1987 je napisao/la:Imam ljudi i dokaze,

Cigana ima u potoku crvenih njiva i na musincu
® GONGASHI POWERHOUSE ®