takodjenikad_izvini je napisao/la:Malo kasnim, al stashStole iz Bora je napisao/la:Svim navijacima Zelje koji obiljezavaju danasnji praznik
Bajram Serif Mubarek Olsun!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
takodjenikad_izvini je napisao/la:Malo kasnim, al stashStole iz Bora je napisao/la:Svim navijacima Zelje koji obiljezavaju danasnji praznik
Bajram Serif Mubarek Olsun!
samir_tm87 je napisao/la:mozda , to je negdje na prelazu
Esii TM87 je napisao/la:@ urban
zar je sutra tekma![]()
svakako prejako zvuci "Grbavica" s balkona,cuje se do hitne
jarane daj mi cvaju sredicu ti ja potrebnu dokumentacijubogy_tm87 je napisao/la:mozel mi neko pomoc da dobijem potvrdu acc na orgu , ? aBd ako sve bude kako treba idem u siroki sad ,i pitanje : jel potrebno samo da uplatim pare u udruzenje posto nemam 18 god a jaran mi nesto prica neke gluposti
vjeran1987 je napisao/la:jarane daj mi cvaju sredicu ti ja potrebnu dokumentacijubogy_tm87 je napisao/la:mozel mi neko pomoc da dobijem potvrdu acc na orgu , ? aBd ako sve bude kako treba idem u siroki sad ,i pitanje : jel potrebno samo da uplatim pare u udruzenje posto nemam 18 god a jaran mi nesto prica neke glupostipa ponesi rodni list,pasos i odi u udruzenje ba
e to,moras donijeti iz murije list o ne kaznjavanju zaboravio samsamir_tm87 je napisao/la:vjeran1987 je napisao/la:jarane daj mi cvaju sredicu ti ja potrebnu dokumentacijubogy_tm87 je napisao/la:mozel mi neko pomoc da dobijem potvrdu acc na orgu , ? aBd ako sve bude kako treba idem u siroki sad ,i pitanje : jel potrebno samo da uplatim pare u udruzenje posto nemam 18 god a jaran mi nesto prica neke glupostipa ponesi rodni list,pasos i odi u udruzenje ba
i drzavljanstvo treba
Tek snimajusajo10 je napisao/la:Link?
Gdje je najavljenoKevin je napisao/la:kolko vas dolazi..kazu da je najavljeno 300!?
pa u policiju bolaAdisManiacZ je napisao/la:Gdje je najavljenoKevin je napisao/la:kolko vas dolazi..kazu da je najavljeno 300!??