NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Yebem ja Benji gdje god sta ima, ovamo se hvali lijepo mu u Tesnju, a iza ledja kluba pregovara sa drugim klubom. Fuj fuj!
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
Ne treba psovati, njemu na obraz .MVN1994 je napisao/la:Yebem ja Benji gdje god sta ima, ovamo se hvali lijepo mu u Tesnju, a iza ledja kluba pregovara sa drugim klubom. Fuj fuj!
Suspenzija i mars s juniorima trenirati ili.3 hiljade donesi.
Ne treba, nemoj nam se ti sikirat, ostat cemo mi i bez tih 5K i bez LukomirkaGefufna je napisao/la:TOSK-u ce trebati tih 5000 da kupi opstanak u zadnjem kolu.Vijadukt je napisao/la:
Lukomirak nema profesionalni ugovor, tako da price o placanju ostete nemaju nikakvo utemeljenje.
Max Allegri
Ne mora on platiti ali papire nece dobiti, kratko i jasno xdMig_Mig je napisao/la:Lukomirak nema profesionalni ugovor, tako da price o placanju ostete nemaju nikakvo utemeljenje.
Jel Milakovic imao pa zbog prelaska u Slogu morao dati milju, pusti suplju
Legendo ako ne mora dat 3 milje sto je dolazio po papire i molio da mu se isti daju.Mi smo pogrijesili sa Zeljkovicem ne moze se ista greska 2 puta ponovit a sto se mene tice nek ide momak je kiks zesci.Mig_Mig je napisao/la:Lukomirak nema profesionalni ugovor, tako da price o placanju ostete nemaju nikakvo utemeljenje.
Sreca pa nismo juventusGefufna je napisao/la:TOSK-u ce trebati tih 5000 da kupi opstanak u zadnjem kolu.Vijadukt je napisao/la:

Znamo mi svi da ce on dobiti slobodne papire, ali je ispao go.vno nevidjeno. I treba mu psovati. Jedva cekam utakmicu protiv Igmana kod kuce, ima da mu psujem i zvizdim na svaki dodir lopte.
Jos nesto Benjo, povedi sa sobom u Konjic svog ortaka Suljica, pa tamo se opijajte i pusite nargile do bezsvijesti.
Nisu nasi stari ljudi glupi kad kazu cuvaj se Hrvata iz Dolca, Vlaha iz Sokoca, Muslimana iz Stoca te Hercegovca ma koje god vjere bio.
Jos nesto Benjo, povedi sa sobom u Konjic svog ortaka Suljica, pa tamo se opijajte i pusite nargile do bezsvijesti.
Nisu nasi stari ljudi glupi kad kazu cuvaj se Hrvata iz Dolca, Vlaha iz Sokoca, Muslimana iz Stoca te Hercegovca ma koje god vjere bio.
A vidi, ko mu nece dati? Momak ce u rodnom gradu imati 100-200KM vecu placu. Realno nema ti ovdje puno profesionalizma, vec daj momku da zaradi koji marku.romaaaa je napisao/la:Legendo ako ne mora dat 3 milje sto je dolazio po papire i molio da mu se isti daju.Mi smo pogrijesili sa Zeljkovicem ne moze se ista greska 2 puta ponovit a sto se mene tice nek ide momak je kiks zesci.Mig_Mig je napisao/la:Lukomirak nema profesionalni ugovor, tako da price o placanju ostete nemaju nikakvo utemeljenje.
Max Allegri
Gefufna je napisao/la:TOSK-u ce trebati tih 5000 da kupi opstanak u zadnjem kolu.Vijadukt je napisao/la:

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Da se to tako daje svi bi išli kad im se ona stvar digne. ali neka ide, neka ide i bijedni Suljić, nek ga je stid i sramota odnosa prema klubu i ljudima sto su napravili od njega to što je sad. Da su korektni i da su pravi momci i gospoda kao što je Kršić, niko im nista ne bi rekao. Momak dosao,sutio, trenirao vrijedno i zabijao redovno i otisao ko gospodin.Mig_Mig je napisao/la:A vidi, ko mu nece dati? Momak ce u rodnom gradu imati 100-200KM vecu placu. Realno nema ti ovdje puno profesionalizma, vec daj momku da zaradi koji marku.romaaaa je napisao/la:Legendo ako ne mora dat 3 milje sto je dolazio po papire i molio da mu se isti daju.Mi smo pogrijesili sa Zeljkovicem ne moze se ista greska 2 puta ponovit a sto se mene tice nek ide momak je kiks zesci.Mig_Mig je napisao/la:Lukomirak nema profesionalni ugovor, tako da price o placanju ostete nemaju nikakvo utemeljenje.
Ima Suljića mali milion, umisljeni manekeni,igračine kao
Aco je za kratko vrijeme postao ljubimac navijaca. Njemu ce vrata TOSK-a uvjek biti otvorena, a to je on zasluzio svojim profesionalnim odnosom prema klubu. 

-
- Kontakt:
Bez obzira kako to zavrsi sa Lukomirakom, pored Igmana navijam i za vas, nesto ste mi simpatican klub, imate dosta navijaca i zasluzujete da budete u ovoj ligi. Nadam se da ostajete i vi i mi. Sretno u drugom dijelu sezone
Sretno i vama i namaBestijeKonjic je napisao/la:Bez obzira kako to zavrsi sa Lukomirakom, pored Igmana navijam i za vas, nesto ste mi simpatican klub, imate dosta navijaca i zasluzujete da budete u ovoj ligi. Nadam se da ostajete i vi i mi. Sretno u drugom dijelu sezone

-
- Kontakt:
Mislim da po svemu te dvije ekipe zasluzuju da ispadnu, e sada ako ispadaju tri ekipe znaci treci putnik ce se traziti izmedju Igmana, Iskre, Toska, Metalleghea mozda se jos tu neko prikljuci. Bit ce tu svega, mislim najmanje fudbala kao i svake sezone. Recimo volio bi da Metalleghe ispadne jer iz pouzdanih izvora znam da dogovaraju 3 za 3 , da su najmanje postenih bodova zaradili a plus i onaj teren je katastrofa.
Bas tako, i ja sam cuo da je kod njih sve puklo, mislim da su oni treci kandidat ali o tom po tom. Zaboravio si i Slaven, koji ce se borit za opstanak mada po meni ni oni nemaju uslove za ovu ligu.. (Teren, tribine, prostorije kluba) stadion općenito.BestijeKonjic je napisao/la:Mislim da po svemu te dvije ekipe zasluzuju da ispadnu, e sada ako ispadaju tri ekipe znaci treci putnik ce se traziti izmedju Igmana, Iskre, Toska, Metalleghea mozda se jos tu neko prikljuci. Bit ce tu svega, mislim najmanje fudbala kao i svake sezone. Recimo volio bi da Metalleghe ispadne jer iz pouzdanih izvora znam da dogovaraju 3 za 3 , da su najmanje postenih bodova zaradili a plus i onaj teren je katastrofa.
Izgleda da su naši bacili oko na još jednog igrača Travnika.
I to je u21 igrac ja mislim, sto je itekako dobro, samo se nadati da je kvalitet.MVN1994 je napisao/la:On topic
A kruze price o još par kvalitetnih pojačanja
Ne bi ti znao reci ko je u pitanju, nadati se najboljem.Keno123 je napisao/la:I to je u21 igrac ja mislim, sto je itekako dobro, samo se nadati da je kvalitet.MVN1994 je napisao/la:On topic
A kruze price o još par kvalitetnih pojačanja

Šta se dešava sa vama? Svaka čast na prelijepom gestu navijača. Ali mi ne ide u glavu da Tešanj kao ekonomski bum , kao dika SDA partije , kao mjesto najvećih kompanija u BiH nema čovjeka koji može dati 100 200 k svom klubu. Kada Hifa podrzava toliko sport zasto ne podrzi vas? Gdje je opstina? Napravite donatorsku večeru pod hitno i pozovite sve te pulene , pa da ih vidimo.
Poslje mog kluba NKZ , vi ste mi daleko najdrazi i simpatičniji klub. Zelim vam.jos mnogo godina u ovoj ligi i PL aBd.
Poslje mog kluba NKZ , vi ste mi daleko najdrazi i simpatičniji klub. Zelim vam.jos mnogo godina u ovoj ligi i PL aBd.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.