PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ma nek nas mrze, to sto im ne uzvracamo mrznjom samo govori o nasoj privrzenosti temi, i da istu zelimo ocuvati multikulturnu i multinacionalnu !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
to ide jedno s drugimGradonacelnik je napisao/la:A njihovim športskim prijateljima?Nerast je napisao/la:Sretan Bozic svima koji slave a cak i ovima sa Sirokog

goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Kriv zbog pobjede.TobeYarabi je napisao/la:![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
sviunapad1010 je napisao/la:Kriv zbog pobjede.TobeYarabi je napisao/la:![]()
Dosta je

Onaj ga je ponizio s tim da mu je dao trajni ban kad je ovaj izabran za forumasa godine. Nije zonfa, daj mu 2-3 dana neka slavi pa ga osini ako treba.
Jufke se slabo bune za tobetija bolje poznatijeg kao Rinuka ili admim

Ponizavajuce je to i za njih.
Sariele gdje si mekinjasu, nisi valjda pustio one lipicanere da te oČeraju s teme

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ma ne piju vode pritužbe, adminstracija se pokazala sad. Ne banuju ove četnike, balije i ustaše al' za uvredu moderatora ide trajni ban. Smiješni su, a mi s prepucavanja znamo ko je forumaš godine tako da...MocMahale444 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Kriv zbog pobjede.TobeYarabi je napisao/la:![]()
Dosta jenecemo ga zaliti nije pickica bio tobeti, majmun je to svoje klase vjeruj mi.
Onaj ga je ponizio s tim da mu je dao trajni ban kad je ovaj izabran za forumasa godine. Nije zonfa, daj mu 2-3 dana neka slavi pa ga osini ako treba.
Jufke se slabo bune za tobetija bolje poznatijeg kao Rinuka ili admim![]()
Sariele gdje si mekinjasu, nisi valjda pustio one lipicanere da te oČeraju s teme![]()
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Vratit ce se Tobe jaci nego ikad.
A sta reci za moderaciju, prezvakana tema... Ja danas na PDF-u kluba za koji navijam normala pitam o eventualnom pojacanju tima, lik kojem je nik naziv navijacke skupine koja ne pripada tom PDF-u niti klubu lafo provocira :O Ja mu opet, najnormalnije ponudim da me oralno zadovolje on i njegov menadzercic...dodje moderator i edituje moj post. Ma hajte molim vas...
A sta reci za moderaciju, prezvakana tema... Ja danas na PDF-u kluba za koji navijam normala pitam o eventualnom pojacanju tima, lik kojem je nik naziv navijacke skupine koja ne pripada tom PDF-u niti klubu lafo provocira :O Ja mu opet, najnormalnije ponudim da me oralno zadovolje on i njegov menadzercic...dodje moderator i edituje moj post. Ma hajte molim vas...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma u suštini je to nebitna stvar, neka šatro nagrada na forumu od kojeg nemaš ništa. Al kakve su se bljuvotine dopuštale, ovo je smiješno ispalo. Ne volim da me neko budalom pravi ni na tako nebitnoj stvari kao što je forum gdje su svi anonimni.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MocMahale444
Ooo Ho Ho Ho, bila si dobra ove godine vidim to Ljupka pa sam pazljivo birao, ne kao prosle godine kad si bila nestasnarasavoje je napisao/la:Jesi mi donio sta?MocMahale444 je napisao/la:Tu sam.rasavoje je napisao/la:Gdje taj Djed Mraz?

-
- Kontakt:
SVAKA CAST ZA BAN najvecem klocu.
-
- Kontakt:
Nije ovo žaljenje. Način je naopak totalno.MocMahale444 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Kriv zbog pobjede.TobeYarabi je napisao/la:![]()
Dosta jenecemo ga zaliti nije pickica bio tobeti, majmun je to svoje klase vjeruj mi.
Jufke se slabo bune za tobetija bolje poznatijeg kao Rinuka ili admim![]()
Sariele gdje si mekinjasu, nisi valjda pustio one lipicanere da te oČeraju s teme![]()
Koliko znam sariel se odjavio odavde do proljeća ne mogu se sjetiti zbog čega tačno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Merhaba Sukro Sukrija Sukrenzi, novi si kolac
reci nam koga sve treba banovati ali budi iskren.

- MocMahale444
Slavkina zelja bi bio Zeljo, on nas zna u bobu, zato i velim da ste u neku ruku favoriti. Mi samo igramo kad naleti 5 do 12.
Kome ide Zvijezda09? Ziv bio pa vidio Krupi.
@Beduin ko ti brani da pises ovdje, nemoj da se plasis nasi smo
@Beduin ko ti brani da pises ovdje, nemoj da se plasis nasi smo

Realno, ako ispadne niko mu neće zamjeriti, a ako nekim čudom prođe MAGMocMahale444 je napisao/la:Slavkina zelja bi bio Zeljo, on nas zna u bobu, zato i velim da ste u neku ruku favoriti. Mi samo igramo kad naleti 5 do 12.
Dva kompleksaša, Lutvo Ekavica -rođen u beogradskoj opštini Savski Venac i Šukrija Čestitka - rođen na Vracama,
obojica nastanjeni u sarajevskoj opštini Novo Sarajevo, pokušali su na jako drzak i prost način nanijeti štetu
FK Sarajevo i njegovim vjernim navijačima.
Međutim, brzom intervencijom forumske obavještajne službe njihove zle namjere su osujećene.
Naime, iz izvora bliskih UDBA-i, saznajemo da je Ekavica trenutno nedostupan i pretpostavlja se da je bjekstvu, te da je napustio
granice naše države. Njegov guzni haver Čestitka dostupan je organima gonjenja i samo se čeka pravi trenutak kada će
biti lišen slobode i sproveden u KPZ Banovići.
obojica nastanjeni u sarajevskoj opštini Novo Sarajevo, pokušali su na jako drzak i prost način nanijeti štetu
Međutim, brzom intervencijom forumske obavještajne službe njihove zle namjere su osujećene.
Naime, iz izvora bliskih UDBA-i, saznajemo da je Ekavica trenutno nedostupan i pretpostavlja se da je bjekstvu, te da je napustio
granice naše države. Njegov guzni haver Čestitka dostupan je organima gonjenja i samo se čeka pravi trenutak kada će
1946
- MocMahale444
Slavko miselinka. On prokocka titulu i kup za cas oka pussy smoke.Esport je napisao/la:Realno, ako ispadne niko mu neće zamjeriti, a ako nekim čudom prođe MAGMocMahale444 je napisao/la:Slavkina zelja bi bio Zeljo, on nas zna u bobu, zato i velim da ste u neku ruku favoriti. Mi samo igramo kad naleti 5 do 12.
Nego

2:38 show pocinje
Vazda ste bili dobri s milicijom i udbomHirurg je napisao/la:Dva kompleksaša, Lutvo Ekavica -rođen u beogradskoj opštini Savski Venac i Šukrija Čestitka - rođen na Vracama,

A sad ste sirocad
Er Pupone
Nemojte se Tuzlaci navuci na tanak led pa se okladiti s ovom zmijom Muhonijem. Taj samo neke pričice baca,mi nismo dobri,sretni ovakvi onakvi,vi ste favoriti. Reko bi covjek ljudina teska,skroman lik. A ono premazano svim mastima,jedva ceka da vam tušne kakav avatar.
Mene na foru uhvatio,bio sam neiskusan jbg
Mene na foru uhvatio,bio sam neiskusan jbg
EKONNP
-
- Kontakt:
Reci legendo?MocMahale444 je napisao/la:Merhaba Sukro Sukrija Sukrenzi, novi si kolacreci nam koga sve treba banovati ali budi iskren.
Banovan je onaj koga treba.
Neko je sukriji sukno do grla.sukrijadino je napisao/la:Reci legendo?MocMahale444 je napisao/la:Merhaba Sukro Sukrija Sukrenzi, novi si kolacreci nam koga sve treba banovati ali budi iskren.
Banovan je onaj koga treba.

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.