I vamasamoCitam je napisao/la:Sretan Bozic svima koji slave, a pogotovo novim prepucavacimasviunapad1010 je napisao/la:Sretno Badnje veče i Božić svima koji slave. Posebno starim prepucavacima.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I vamasamoCitam je napisao/la:Sretan Bozic svima koji slave, a pogotovo novim prepucavacimasviunapad1010 je napisao/la:Sretno Badnje veče i Božić svima koji slave. Posebno starim prepucavacima.![]()
Nije to nista . Ja sam cuo da kada se ljudi iseru dobro i ono pitarsko go.vno sto nece da ode kazu ' gledaj djipketa sto se vrpolji da ode sa ostalim pitarima '. A kada neko ima crve pa se isere kazu ' gledaj djipketa sa crvima ' ili ' a sto je neko israo djipketa '.fks74 je napisao/la:Neki ljudi kada moraju na wc, da vrse veliku nuzdu, kazu odoh uhvatio me sukrija. Tako da se zna.
Heheh pa vala hamanStroj1946 je napisao/la:I vamasamoCitam je napisao/la:Sretan Bozic svima koji slave, a pogotovo novim prepucavacimasviunapad1010 je napisao/la:Sretno Badnje veče i Božić svima koji slave. Posebno starim prepucavacima.![]()
samo je stvar organizacije, i vi ste otisli u osijekVirtu4l je napisao/la:Mislim da su dobili nešto malo ulaznica koliko ih sleduje, a ušli su iz EU gdje ih niko nije legitimisao.marconato je napisao/la:Jeste, tim jos gore, jer je gostujucim navijacima bila zabrana...
Iskoristio bih još jednu priliku da se grohotom nasmijem prvom lektoru foruma.Pantelija je napisao/la:Sada znamo ko je pisao parole za TMVirtu4l je napisao/la: Tužno je što se Odović spominje u veoma lošem kontekstu, ali dobro, ne može te od pitarskog mozga ništa više iznenaditi.
Dvogodisnja kanta s durmitora priča o blamuVirtu4l je napisao/la:Sramota me tvojih gluposti i amaterskih pokušaja koji uvijek rezultiraju blamom.
Samo kod nas se može desiti da nepismen ili polupismen čovjek ispravlja i ismijava pismenog.
Virtu4l je napisao/la:I svaki put kada pokuša ispasti pametan, ispadne još gluplji.
Prije nisam obraćao pažnju na njega, dok me nije počeo uhoditi i komentarisati svaki post u kojem me neko spominje. Sad vidim da je ograničen kao lavor.Jaozinho22 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:I svaki put kada pokuša ispasti pametan, ispadne još gluplji.![]()
Uhvati me sukrija.sukrijadino je napisao/la:Nije to nista . Ja sam cuo da kada se ljudi iseru dobro i ono pitarsko go.vno sto nece da ode kazu ' gledaj djipketa sto se vrpolji da ode sa ostalim pitarima '. A kada neko ima crve pa se isere kazu ' gledaj djipketa sa crvima ' ili ' a sto je neko israo djipketa '.fks74 je napisao/la:Neki ljudi kada moraju na wc, da vrse veliku nuzdu, kazu odoh uhvatio me sukrija. Tako da se zna.
A njihovim športskim prijateljima?Nerast je napisao/la:Sretan Bozic svima koji slave a cak i ovima sa Sirokog
+1MocMahale444 je napisao/la:Sretan Bozic onima koji slave. Multietnicka je sveta tema
A da nas vidi flek odma bi se vratio, nekako tuzno bez njega, djaba sto nas je zamrziobelosevic28 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.