Ima ih puno, Browns, Bengals, Giants, Broncons, Colts. Naravno i Ravens iako ce u PO napad je ocaj.sljivo je napisao/la:Mislio sam da nema goreg napada od Hundleyevih Pekersa ali ovaj Sijetl ih šiša.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NFL
ovo je def intervirens? Hahahahahhahahaha, gasi ligu motaj kablove. Bolje bi se ekipe izmedju sebe dogovarale.
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Joe Flacco since the bye: 9 TDs(incl. 1 rushing), 2 INTs, 230 y/g, and a 93.5 QB rating.tuzlak1987 je napisao/la:Ima ih puno, Browns, Bengals, Giants, Broncons, Colts. Naravno i Ravens iako ce u PO napad je ocaj.sljivo je napisao/la:Mislio sam da nema goreg napada od Hundleyevih Pekersa ali ovaj Sijetl ih šiša.
i preko 25 ppg

Napad je bio ocaj

A Daka šabana. Gotovo, pecanje.
Obrana odlicna, sad se nadat porazu Falconsa za jos jedan PO
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
RAspad Prescotta i Bortlesa
45.2 qb rating. Bravo legendo, dva puta u endzoni na def interfirens i bez Td-a. Bravo bravo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bryant flopa - TD.
Dak int - TD.
Dak&Bryant int - TD.
Sad ne mogu unutar 5y po TD.
Ode spavati. Mora neko i zaraditi pare za posao, ne ko oni veceras...
Dak int - TD.
Dak&Bryant int - TD.
Sad ne mogu unutar 5y po TD.
Ode spavati. Mora neko i zaraditi pare za posao, ne ko oni veceras...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bez Zika u pokusajima za TD sa tih pet jardi. Cupaju momci svoju sujetu. Dakota nije ni blizu top kvoterbekova lige.
Pravi Seks sto rece Srdjan. #Sekssadakom
Bye-week je tu i ostaje nam jos samo da obezbijedimo HFA...
Sto se danasnje utakmice tice, tipicina divizijska utakmica, gdje se protivnik odlično drzao tri četvrtine da bi u posljednjoj onda bili nadigrani...
Sto se danasnje utakmice tice, tipicina divizijska utakmica, gdje se protivnik odlično drzao tri četvrtine da bi u posljednjoj onda bili nadigrani...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cestitamkad_kako je napisao/la:Gurley, tito, sah i partiha fantasy lige. Proslu heftu 43 bobe, sad 39. Jos kad se sjetim da sam ga uzeo kao 12 ili 13ti pik.

Zahvali Gurleyu, kakve bolesne 2 hefte je imao. Dzaba sto sam te uzeo obje u regular, kad je finale bilo rutina, a i realno zasluzeno, svake hefte si preko 120 isao tako da

Ps
Sta je to bilo, opet citercinama navlace?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: NFL
Hvala, hvala. Veoma interesantna sezona. Kompetitivna kao i uvijekMig_Mig je napisao/la:Cestitke na tituli. Zasluzeno u vrlo jakoj ligi.kad_kako je napisao/la:Gurley, tito, sah i partiha fantasy lige. Proslu heftu 43 bobe, sad 39. Jos kad se sjetim da sam ga uzeo kao 12 ili 13ti pik.

Postovanje treba zaraditi.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: NFL
Blagodarim.Edin TM87 je napisao/la:Cestitamkad_kako je napisao/la:Gurley, tito, sah i partiha fantasy lige. Proslu heftu 43 bobe, sad 39. Jos kad se sjetim da sam ga uzeo kao 12 ili 13ti pik.![]()
Zahvali Gurleyu, kakve bolesne 2 hefte je imao. Dzaba sto sam te uzeo obje u regular, kad je finale bilo rutina, a i realno zasluzeno, svake hefte si preko 120 isao tako da [emoji106]
Ps
Sta je to bilo, opet citercinama navlace?

Ma lik dere guzove citavu sezonu. Donjeo mi 320 poena u 15 kola. Sto je nekih 22 poena po utakmici.

Istina je kada kazu da je teze odbraniti titulu.

Sampioneee, sampioneee oleee, oleee, oleee!!!

Postovanje treba zaraditi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
kad kako u RL-u

edin

edin

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koja ce ludnica za playoff bit 31
Samo jos fali da nas syebu Bengalsi

Mnogi to nece gledatMElloo je napisao/la:Koja ce ludnica za playoff bit 31![]()
![]()

Max Allegri
- KingJamesMVP
- Kontakt:
daj Bože da Bengalsi syebu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- wadethegreat
- Kontakt:
Ako titansi izgube ravensi pobjede mogli bi i chargersi sa pobjedom u plejoff ali predvidjam standardno chokiranje.
hahhaah Ravensi su jedina ekipa koja vas moze zaustavit jer Steelersi i JAgsi ce chokatKingJamesMVP je napisao/la:daj Bože da Bengalsi syebu
Jos uvijek traume od 28-13

Steta pa necu moci gledat utakmicu