skoroalen je napisao/la:Ja lično sam od ljudi iz Ilijaša čuo da je Odović bio tu prve dvije godine rata, civil, i onda otiš'o u Srbiju. Al nije to poenta, lahko je iskopat nekog Neleta, il' Šešelja, Batka, onog što je granatirao vijećnicu... al kakav je to odgovor na ovaj debilizam od rasprave? Samo svi redom nisko padate. Za sat vremena ćete prosut priču da je rahmetli Đilda pitao ženu koju je spašavao na Pofalićima za koga navija, il' da je Keli iz kombija hitne pomoći izbacivao navijače Željezničara. Kad sutra opet neka grupa uvrijedi npr. Srebrenicu kao Bugari 2012., opet ćemo jedni drugim najavljivat podršku na stadionima a nakon toga opet jedni na druge tri prsta dizat. Ne valja nam ovo braćo ''Sarajlije". Je l' ovo taj ultra mentalitet i čast glavnog grada kojim se dičimo, da svaljujemo razaranje grada jedni na druge?
Često se zapitam, šta li radim na ovoj temi. U pravu je Joker, nije ovo za mene.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Tobe predaj titulu Skori, dobio si trajni neka te malo samog u sobi odmori, skupi snage malo se saberi 2+2 jbga ostalo je tesko brate
Ovaj mladi dobrodusni diverzant (jos je bez nadimka) treba bi dobiti neki cin, heroj za prava ili mozda zlatnu tastaturu.
Moj Skoro novi si kolac ovdje iskreno, hajde evo da kopamo ko je sta pisao i s koje strane je najvise dolazilo tih sranja.
Ja sam odmah -ZA- da ako bilo ko pomene nesto oko tih stavri trajni ban, svasta moze i psovanje ali imaju neke granice koje treba postovati jbga.
Daj eto Monte Niga je blizak sa modovima neka nam sredi par banova za te stvari.
Takav rat i unisti ovu temu, to je bas ono bljak i fiju fiju