PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 24 dec 2017, 19:24

belosevic28 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:AMS Libe, vidis imas nesto kvalitetno u toj staroj skoli, naravno da nisam naseg vojvodu zaboravio( sala).

Old skul nikad izdao :bih:

Bajo, do 1994. ako cemo tacno, tad' se ispalio...
Nemoj za Odu tako druze, mislim da grijesis ili nisi dobro informisan.
Pusti te mahalske price i gluposti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 dec 2017, 19:33

Ja lično sam od ljudi iz Ilijaša čuo da je Odović bio tu prve dvije godine rata, civil, i onda otiš'o u Srbiju. Al nije to poenta, lahko je iskopat nekog Neleta, il' Šešelja, Batka, onog što je granatirao vijećnicu... al kakav je to odgovor na ovaj debilizam od rasprave? Samo svi redom nisko padate. Za sat vremena ćete prosut priču da je rahmetli Đilda pitao ženu koju je spašavao na Pofalićima za koga navija, il' da je Keli iz kombija hitne pomoći izbacivao navijače Željezničara. Kad sutra opet neka grupa uvrijedi npr. Srebrenicu kao Bugari 2012., opet ćemo jedni drugim najavljivat podršku na stadionima a nakon toga opet jedni na druge tri prsta dizat. Ne valja nam ovo braćo ''Sarajlije". Je l' ovo taj ultra mentalitet i čast glavnog grada kojim se dičimo, da svaljujemo razaranje grada jedni na druge?
Često se zapitam, šta li radim na ovoj temi. U pravu je Joker, nije ovo za mene.

Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 dec 2017, 19:47

Pokazali ste po ko zna koji put mentalitet metropole. :tokralju:

Al libo vas tuki imate trajvan :opaopa:

:kafa: :urnebes:
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 24 dec 2017, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

samoCitam
Kontakt:

Post Postao/la samoCitam » 24 dec 2017, 19:48

Cestitam konama na osvajanju haseta
fcs=football club siroce
Er Pupone

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 dec 2017, 19:58

skoroalen je napisao/la:Ja lično sam od ljudi iz Ilijaša čuo da je Odović bio tu prve dvije godine rata, civil, i onda otiš'o u Srbiju. Al nije to poenta, lahko je iskopat nekog Neleta, il' Šešelja, Batka, onog što je granatirao vijećnicu... al kakav je to odgovor na ovaj debilizam od rasprave? Samo svi redom nisko padate. Za sat vremena ćete prosut priču da je rahmetli Đilda pitao ženu koju je spašavao na Pofalićima za koga navija, il' da je Keli iz kombija hitne pomoći izbacivao navijače Željezničara. Kad sutra opet neka grupa uvrijedi npr. Srebrenicu kao Bugari 2012., opet ćemo jedni drugim najavljivat podršku na stadionima a nakon toga opet jedni na druge tri prsta dizat. Ne valja nam ovo braćo ''Sarajlije". Je l' ovo taj ultra mentalitet i čast glavnog grada kojim se dičimo, da svaljujemo razaranje grada jedni na druge?
Često se zapitam, šta li radim na ovoj temi. U pravu je Joker, nije ovo za mene.

Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Tobe predaj titulu Skori, dobio si trajni neka te malo samog u sobi odmori, skupi snage malo se saberi 2+2 jbga ostalo je tesko brate :D

Ovaj mladi dobrodusni diverzant (jos je bez nadimka) treba bi dobiti neki cin, heroj za prava ili mozda zlatnu tastaturu.

Moj Skoro novi si kolac ovdje iskreno, hajde evo da kopamo ko je sta pisao i s koje strane je najvise dolazilo tih sranja.

Ja sam odmah -ZA- da ako bilo ko pomene nesto oko tih stavri trajni ban, svasta moze i psovanje ali imaju neke granice koje treba postovati jbga.
Daj eto Monte Niga je blizak sa modovima neka nam sredi par banova za te stvari.
Takav rat i unisti ovu temu, to je bas ono bljak i fiju fiju :puke:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 dec 2017, 19:59

Prepire se ekipa sa Durmitora sa ekipom sela Breze, Olova ko vise voli Sadakajevo :urnebes: :urnebes:
Kaze onaj ja vise volim Sarajevo nego grad gdje zivim :rol: , sampi i tebe i sarajevo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 dec 2017, 20:03

MocMahale444 je napisao/la:Takav rat i unisti ovu temu, to je bas ono bljak i fiju fiju :puke:
Neke stvari jednostavno nisu za zajebanciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 dec 2017, 20:16

avenija je napisao/la:Prepire se ekipa sa Durmitora sa ekipom sela Breze, Olova ko vise voli Sadakajevo :urnebes: :urnebes:
Kaze onaj ja vise volim Sarajevo nego grad gdje zivim :rol: , sampi i tebe i sarajevo
Ti volis sipati ulje na vatru, isto kao i tz ;) mislis da je to fino. Onda se ljutis kad te zovu smrdljivi smogovac ili njih kozojebi.

Daj treba spustit loptu malo i postaviti neke granice.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 24 dec 2017, 20:22

avenija je napisao/la:Prepire se ekipa sa Durmitora sa ekipom sela Breze, Olova ko vise voli Sadakajevo :urnebes: :urnebes:
olovo breza pale kiseljak itd... su ok... ali kad neko iz druge drzave se ponasa kao sarajevski lokalac, to je vec bezobrazluk :D
45515

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 dec 2017, 20:25

Virtu4l je napisao/la:
Slusaj moj monte niga, ja ne znam koji je tvoj recept za tu kantu godine ali svaka ti cast :salut: :rol:
Koliko moras nekoga tucati u vugla da te pocne mrziti zbog rijeci na forumu. Znaci Win Win :thumbup:
Iducu anketu tu titulu uzimam ja pasa :stop: zakacim se s svima i opet nista, reci mi sta da im radim klicu im **** :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 dec 2017, 20:31

MocMahale444 je napisao/la:Slusaj moj monte niga, ja ne znam koji je tvoj recept za tu kantu godine ali svaka ti cast :salut: :rol:
Koliko moras nekoga tucati u vugla da te pocne mrziti zbog rijeci na forumu. Znaci Win Win :thumbup:
Iducu anketu tu titulu uzimam ja pasa :stop: zakacim se s svima i opet nista, reci mi sta da im radim klicu im **** :urnebes:
Da ti odmah kažem da nemaš šanse, sve dok sam ja na ovoj temi. Moraš ciljati gdje boli, a da pri tome ne budeš kreten i pretjerano bezobrazan. Kad vidiš da su ranjeni, onda dosipaš sol ali ono krvnički, da izazoveš onaj efekat da bi te upucali da si im bliže. Moraš paziti da ne uvrijediš one sa kojima si dobar, što je meni konkretno najteži dio posla.

Tuzlacima moraš reći da su analni produžetak pitara, ali kulturno i pismeno, tu već imaš one prelomne glasove.
Voli te tvoje Sarajevo.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 dec 2017, 20:39

MocMahale444 je napisao/la: Ja sam odmah -ZA- da ako bilo ko pomene nesto oko tih stavri trajni ban, svasta moze i psovanje ali imaju neke granice koje treba postovati jbga.
Pa nekolicina ove dječice je nedavno ismijavala rahmetli Haseta, i to im nije bilo prvi puta. Dno dna. Slična stvar je i ismijavanje zdravstvenog kartona starijeg Osima.

Stvarno je neukusno čitati takve stvari iako se radi o zajebanciji.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 dec 2017, 20:40

Virtu4l je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Slusaj moj monte niga, ja ne znam koji je tvoj recept za tu kantu godine ali svaka ti cast :salut: :rol:
Da ti odmah kažem da nemaš šanse, sve dok sam ja na ovoj temi. Moraš ciljati gdje boli, a da pri tome ne budeš kreten i pretjerano bezobrazan. Kad vidiš da su ranjeni, onda dosipaš sol ali ono krvnički, da izazoveš onaj efekat da bi te upucali da si im bliže. Moraš paziti da ne uvrijediš one sa kojima si dobar, što je meni konkretno najteži dio posla.

Tuzlacima moraš reći da su analni produžetak pitara, ali kulturno i pismeno, tu već imaš one prelomne glasove.
E jbga druze jel mislis da neko moze biti takav na ovoj temi, licno sam pokusao ovdje biti UN i onda me napadnu svi :urnebes:
Svim i svacim se sluzim za tu titulu ali izgleda prepoznaju moju dobru dusu i vele ovaj smrad nije ni za kante nego za septicke jame :njanjanja:

Nemoj ocekivati da ce se ko militi i griliti na ovoj temi, zato i jeste specificna.
osim Zerine ako zeli da je izmasiram ovim njeznim prsticima

bodi123 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la: Ja sam odmah -ZA- da ako bilo ko pomene nesto oko tih stavri trajni ban, svasta moze i psovanje ali imaju neke granice koje treba postovati jbga.
Pa nekolicina ove dječice je nedavno ismijavala rahmetli Haseta, i to im nije bilo prvi puta. Dno dna. Slična stvar je i ismijavanje zdravstvenog kartona starijeg Osima.

Stvarno je neukusno čitati takve stvari iako se radi o zajebanciji.
Daj eto ti si mod, osini po prasini sve koji pisu te gadosti.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 dec 2017, 20:50

MocMahale444 je napisao/la: Daj eto ti si mod, osini po prasini sve koji pisu te gadosti.
Nema smisla sve dok se ne uvede ban po IP adresi, banuješ ga on će doći sutra sa drugim accountom i nastaviti pisati jednake bljuvotine.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 dec 2017, 21:02

bodi123 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la: Daj eto ti si mod, osini po prasini sve koji pisu te gadosti.
Nema smisla sve dok se ne uvede ban po IP adresi, banuješ ga on će doći sutra sa drugim accountom i nastaviti pisati jednake bljuvotine.
Mislim da ima smisla, banujes ga par puta pa ce mu dosaditi praviti accte.
Bjezi ba odose svi s teme.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 dec 2017, 21:02

bodi123 je napisao/la:
Onda izbrisi postove takve. Jest sigurno posao ali par krečenja kad to krenu i ohladit će posebno ovi sto pišu sa x acc. Naprave acc za to ciljano a ovi odmah uhvate kedera i ne puštaju.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 dec 2017, 21:04

Virtu4l je napisao/la:

Monte niga muhonijev dok je foruma biće kanti za tebe. Razlog jednostavan toliko postova a nema pola posta da si nekome zanimljiv. Smor si preletač, mozda si zanimljiv @Monologu i toj djeci sa "mekih" tema. Ovdje si kanta bio i ostao. Tuzlacima se možeš samo naguzit, probu ne naplaćujemo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 dec 2017, 21:06

Vidiš muha kako to funkcioniše :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 dec 2017, 21:08

Voli se naguzit i primit kanta naša.

samoCitam
Kontakt:

Post Postao/la samoCitam » 24 dec 2017, 21:17

MocMahale444 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Slusaj moj monte niga, ja ne znam koji je tvoj recept za tu kantu godine ali svaka ti cast :salut: :rol:
Stani u red muhoni prvi sam se ja punudio da me dopadne cast prvog karaca kineskih stvorova ili ti ga po novom kante godine :nene:
Ako zelis kladaru izvoli
Er Pupone

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.