NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Slatinash_7
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 sep 2010, 15:16

evo odma u prvom kolu mozda problemi za Patriote.Bengalsi kuci(kolko sam vidio),prejaki WR-ovi i solidan QB,opasan zalogaj za odbranu Patriota.Kolko su jaki u odbrani Bengalsi nisam upucen al nadam se da ce Brady i Moss to rijesiti.Na odbrani je veliki zadatak,ako nam ova utakmica prodje dobro imamo velike sanse da se nadamo super bowlu jer ovi su po meni najjaca pass ekipa u ligi,a na ove running ekipe ne obracam puno paznje jer smo zaustavljali LDT-a kad je bio u spicu pa mozemo i ovu novu djecu sad
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 10 sep 2010, 15:17

Slatinash_7 je napisao/la:ma ja i zaboravio na njega tobe jarabi mene cccc.Vidi se da sam propustio par postova.
Sto se tice udesa nisam nista cuo al mora da je bakica zaboravila cvike pa konta aman jarabi sta bi.Brady je nesalomljiv,ona jedna povreda sto se zalomila uskocilo je ono dijete ne znam kako se zove al je uglavnom dobar i on bio.
P.S mozel se uskociti u tu ligu ako moze daj link gdje igrate

Sada kada je draft završen ne može se uskočiti u ovu ligu koju igramo. Ali ima nas 12 i zadnje 2 sezone je bilo 1-2 neaktivna korisnika. Pošto sam ja komesar lige, ako primjetim da se i ove sezone neko ne bavi vođenjem tima aktivno javiću ti da preuzmeš tu ekipu.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 10 sep 2010, 15:21

Slatinash_7 je napisao/la:evo odma u prvom kolu mozda problemi za Patriote.Bengalsi kuci(kolko sam vidio),prejaki WR-ovi i solidan QB,opasan zalogaj za odbranu Patriota.Kolko su jaki u odbrani Bengalsi nisam upucen al nadam se da ce Brady i Moss to rijesiti.Na odbrani je veliki zadatak,ako nam ova utakmica prodje dobro imamo velike sanse da se nadamo super bowlu jer ovi su po meni najjaca pass ekipa u ligi,a na ove running ekipe ne obracam puno paznje jer smo zaustavljali LDT-a kad je bio u spicu pa mozemo i ovu novu djecu sad
Rekoh ja da su navijači Patriotsa na ovom forumu najnerealniji :)
Priče i bajke o Super Bowlu, a čim se naiđe na prvu prepreku odmah se pojavi strah :)

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 sep 2010, 15:37

prva prepreka dosta teska i to treba naglasiti i reci,a da je mozemo preci ja mislim da mozemo,i ako to uspijemo imamo se cemu nadati.Pa jeli mozda Pass Colts-a Saints-a i ostalih favorita nesto bolji od Bengalsa ja mislim da nije.Uz tradiocionalno dobru odbranu protiv trcanja velik smo zalogaj svakoj ekipi sto ce se nadam se potvrditi vec u prvom mecu
nije ovo strah vec samo doza opreznosti
Edit:unaprijed hvala za ligu :mrgreen:
Slatina Bog i batina

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 10 sep 2010, 15:48

Bogami slatinashu bice vam zeznuto protiv bengalsa.odbrana im je bila rankirana u top 5 prosle sezone,imaju running backa cedrica bensona i vole žvakati sat.Plus dodali su ove wide recivere i sad nisu jednodimenzionalni tim od prosle sezone. Jos u patriotsa je povrijeđen vazan igrac u secondariju leigh bodden a brady je imao nesrecu (dobro to ne mora nista znaciti,superbowl protiv philadelphie je igrao nekoliko dana nakon majcine smrti,a znamo kako ga je odigrao). Puno srece patriotsima,mislim da ce razlika između pobjede i poraza biti jedan field goal.

A sad da kazem i ja sto edina i salty misle: ovo je najbolja tema na citavom forumu,postuju se tuđa misljenja,nema vrijeđanja.Da je svaka ovakva.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 sep 2010, 18:37

ma za Bensona se ja ne brinem,bio je on tu zadnjih sezona al sad TO i Chad su nam glavni problem jos ta povreda za koju sada cujem u odbrani moze nas unazaditi.Brady-eva nesreca je bas kao sto sam i prije rekao pogresno bakica vidjela citao sam danas da je sve uredu bez ogrebotine i svi pridjevi koji idu uz neku bezze nesrecu.To za odbranu da su bili u TOP 5 nisam znao i jos daje na tezini utakmice kao i na jacini Bengalsa koji su po meni jedni od kanditata barem za polufinale ako ne i za ulazak u Bowl
Slatina Bog i batina

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 10 sep 2010, 20:14

ne vidim ih u polufinalu. bolji od njih su indianapolis,baltimore i san diego.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 10 sep 2010, 21:10

Ja sam na stranici 16 prognozirao da će se Bengalsi i Patriotsi sresti u wild cardu i da će Patriotsi proći, ali moram priznati da nisam ubijeđen da su Patriotsi bolji. Po meni su Bengalsi zeznuti jer nemaju nekih očitih problema. Nisu niučemu najbolji, ali ni među najgorima. Baš su dobro izbalansirani.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 sep 2010, 21:41

Benson :)...ebiga Bearsi ko uvjek pogrijese ...draftlai su ga, ali nije dobio bas onu pravu priliku jer je tu bio Tomas Jones u to vrijeme koji je igrao odlicno...i kada je dobijao sansu on nije pokazao ono zasto je ustvari izabran kao cetvrti igrac na draftu....poslije se desili i oni problemi nakon cega su ga odpustili.

Nego igra li onaj Anthony Tomas gdje?... znam da mu je zadnja destinacija bila Bafalo ...on je bio dosta dobar RB u svoje vrijeme kada je tek draftan u Bearse... na krju krajeva postao je i Offensive Rookie of the Year 2001 godine
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 sep 2010, 19:14

Live game: 3Q Chicago Bears 13 - 14 Detroit Lions

Ouuuuu offense line i Cutlera u prvom drivu odlicni... mislim da je svaku Cutler bacio izuzev one kada je lopta iz ruku fakticki ispala Aromashodu, za sta sma ja u prvi momenat vec mislio da je to TD.... ipak Forte nije uspjeo score TD tako da su Bearsi prvi svoj napad poentirali za 3...nakon toga odbrana nije dala Detroitu da u svom prvom napadu uzme first down...za sada odlicno barem ovo sto gledam i mislim na one pozicije koje su kriticne za Bearse bile u pripremnim utkamicama i sezonama unazad

edit:

Evo Cutler izgubi i prvu loptu :)...ebiga bacio je dugu loptu prema Knoxu, jer dobili suu penalty 10 yardi nazad, evo sad i u odbrani penalty za Pappersa :)

edit:
Olsen sad na Red Zone izgubi loptu :(... inace Detroit vodi 7:3...nevjerovatno po meni igrjau dobro sve do Red zone gdje evo dolazi do ovih gresaka.... vidi se da ima puno napredka u odnosu na proslu godinu, ali valjda ce ovo se ispraviti do kraja utkamice....Odbrana je odlicna nema se sta prigovoriti ipak su onaj TD dobili iskljucivo nakonceka je Cutler izgubio loptu i onda se desio jos onaj penal za 15 yardi tako da tesko je bilo i ocekivati da se odbrane

edit:
nevjerovatn ponovo izgubsmo loptu na 15 yardi od linije TD...Cutler baca kratku loptu Forteu koji trci nekih 15 yardi i na kraju mu ispada lopta i Detroit to naravno koristi... u pm najmanje 9 poena su zu izgubili, a da negovorim da su mogli i TD score barem u jednom od ova 3 napada .....bogami danas ih peh prati pravo...Detroit nije nesto u odbrani poseban, ali ebiga ljudi uzese 3 lopte

edit:
Nevjerovatno sudije su evo vec drugi put dobro ostetili Bearse... evo nije presao gol line i cak je Detroit iskoristio chelenge i sudije su opet iako se lijepo vidi da nije presao gol line dosudite TD za Detroit...nevjerovatno i ovi komentatorima nije jasno ali sta je tu je... jos nas ovaj sudija ubija nekim cudnim penalima ... sada Detroit vodi 14:3

EDIT:
Forte je ispravio svoju gresku i neposredno nakon sto je greskom sudija dosudio TD za Lions, Forte je otrcao 89 yardi TD :)....rezultat je sada 14:10 za Detroit...ovo je dobro za samopouzdanje ekipe i vjerujem da ce sada poludjeti i utakmicu preuzeti u svoje ruke, jer zapravo oni su i veliki favoriti u ovoj utkamici, bez obzira sto je Detroit doveocak 25 novih igraca :shock:

Edit:
Aj koja drama u samo jednoj minuti to jeste 90 sekundi do kraja prvog dijela utkamice....Prvo Forte trci 89 yardi za TD, koji su ipak bili reciving yardi, jer mu je Cutler bacio prije toga nekih 5-6 yardi, nakon cega Forte bjezi odbrani Detroita onda Bearsi uzimaju lopptu odnosno Peppers vec u prvoj utkamici pokazuje zasto je placen i pravi attack na QB Stafforda,nakon cega Harris vec tu izbijenu loptu kupi i evo imaju sansu mozda i preuzeti vodstvo.... jedina greska u ovom napadu se desila nakon vec uzete lopte, kada Urlacher odguruje jednog igraca Detroita gdje dobijamo ponovo 15 yardi penalty :shock: ... reko sam vec da ce se nakon onog TD Fortea, ekipa stabilizovati...steta sto nema barem 20 sekundi vise ovdje bi Bearsi napravili TD sigurno evo 4 sekunde do kraja na 10 yardi su od gol line i ipak su se odlucili za 3 poena ebiga.......Cutler je bio odlican i jedina mrlja je onaj interception kojeg je napravio, a morao je bacitii dugu loptu... evo na kraju prvog dijela utkamica ima izgleda preko 260 yardi... imat takve brojke, a ne imati prednost na kraju prvog dijela zaista moraju ti se desiti u utkamici ovakve stvari kakve su se desavale Bearsima tokom ovog prvog dijela utkamice.Steta sto su olsen i Forte na 10 yardi od red zone line izgubili one lopte inace sada bi bila druga slika sto se tice konacnog rezultata.....Kraj prvog dijela utakmice gdje Detroit ima prednost od 14:13
.........................................................................................................................................

EDIT:

Drugi dio utakmice za Detroit lopta gdje za 3 downa uzimaju samo 1 yard :)... dominantna je ova odbrana Bearsa sto me jako raduje :)
Drgii

Edit:
Forteu ponovo ispada lopta, ali na svu srecu uspjeo je neko od igraca Bearsa pokupiti tu loptu :shock:

Edit:
Odbrana neda mrdnut Detroitu u drugom poluvremenu :)...Urlacher napokon sack :)...nisam ranije spomeno, kako je Stafford nakon prvog dijela utkamice vise se nije vracao u utkamicu,zbog kako kazu povrede ramena nakon onog kontakta kojeg je napravio Pappers

Edit:
Detroit u drugom dijelu jos uvjek nije uzeo first down :).... nevjerovatan podatak da Detroit ima svega 90 yardi offens yardi, a sam Cutler vec ima preko 300 pasing yards i mozda cak je i otrcao oko 30 yardi...i pored tog podatka Detroit jos uvjek vodi 14:13.....Evo Cutleru lopta ispala i Detroit ponovo uzima loptu :shock: ... nevjerovatno stvarno u pm kakav peh im se desava u ovoj utakmici :(...vala nevjerovatan podatak je ovaj u pm

Edit:

Tilman ipak vraca loptu Chicagu jer je upravo pokupio jednu :)

edit:
Cutler trci ko lud i izbjego je nekoliko kriticnih situacija koje offense line odradio :)...ima Cutler skoro vise rushing yards od Fortea :)(normalno da nema ali nezaostaje mnogo :) )

Edit:
Bearsima sve dobro ide do zadnjih 40 yardi gdje ih nema nikako :shock: ... pa ne mogu ni 3 poena dati u pm neznam sta se ovo desava u pm...mora se priznati da i Detroit ima dosta dobru odbranu, ali nisu je bas nesto iskazali barem gledajuci ocjene koje ima Chicago napad

Edit:

ajjjjjjjj koja odbrana bravooooo bravooo..... evo zamal odbrana da TD napravi.... napravise Briggs i Pappers napad na QB gdje ga skoro unesose u TD zonu :)... samo ih je par inchi djelilo od toga.... ipak Forteu i Cutleru je ostalo i taj djelic sada da zavrse (nadam se da napokon hoce) :)

Edit:

nevjerovatno ljudi izgubit cemo ovu utkamicu :(.... pa iz 4 downa nisu uspjeli par inchi utjerati za TD... pa neznam zasto nisu pucali za 3 :(.... aj ebem ti utkamicu ovakvu ludu pa sampo da razbijem TV ... ma svaka cast sad za Detroit odbranu koji su ovo uspjeli zaustaviti... joj i ovaj Forte me pocinje nervirat u pm.....sreca je sto evo nasa odbrana na 5 yardi na Detroit strani ih drzi i imat cemo ponovo sansu da preuzmemo loptu na njihovoj teritoriji....Chicago odbrana je i mnogo bolja nego sto sam i ocekivao.

Edit:

Chicago je na 20 yardi od red zone i 1:45 je do kraja... sansa da zakljuce pobjedu ukoliko se odluce na tri poena.... samo kad anebi se desavale ove greske jer evo ponovo penalty 5 yardi nazad :shock: ... po koji je ovo put danas i ovo je nevjerovatno...ako kojim slucajem Bearsi izgube utakmicu, onda su definitivno sami sebe pobjedili.

TOOOOOOOOOOOOOOOOOO CUTLER MASTOREEEEEEEEEE.. 40 yardi TD za Fortea :)....Forteee otisao skroz na red zone, kao klasicni resiver :)............ toooooooooo bozeeeeeeeee...C utler ima preko 400 yardi odlicna utakmica od strane njega sa 2 TD...inace odlicna je ovo utkamica bila i Detroit je imao odlicnu odbrnau mora se priznati

Bears-Lions 19:14
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 12 sep 2010, 22:01, ukupno mijenjano 7 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 sep 2010, 21:26

nesto slabe Patriote 31-3 protiv na papiru dobrih Bengalsa.Toliko o njihovoj odbrani koja je bila medju TOP 5 prosle godine.Salty mozel neki link za textualno pracenje utakmice ili samo da vidim ko je postigao poene
Slatina Bog i batina

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 sep 2010, 21:44

Slatinash_7 je napisao/la:nesto slabe Patriote 31-3 protiv na papiru dobrih Bengalsa.Toliko o njihovoj odbrani koja je bila medju TOP 5 prosle godine.Salty mozel neki link za textualno pracenje utakmice ili samo da vidim ko je postigao poene

31;17 je, ali ebiga nemam tekstualnih prenosa ja gledam na tv to jeste na NFL TV ove druge utakmice, a ovu od Chicaga gledam na Fox, pa evo malo ovdje prenosim detalje iz te utakmice koja je inace nevjerovatno luda :shock: ..mozes procitati i vidjet ces dominaciju Chicaga, koji su propustili poentirati barem 14 poena, a moglo je biti i mnogo vise.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 sep 2010, 21:54

losa ova Williams kladionica kod mene jos uvijek stoji 31-3
Slatina Bog i batina

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 12 sep 2010, 22:38

Boga mi Salty rezultatski je bilo skroz gutavo. Na jedvite jade. Vidim po tvom prijenosu tekme da su Bearsi igrali bolje nego što to rezultat pokazuje, ali ipak je pobjeda trebala biti sigurnija da bi se moglo reći da je bilo zadovoljavajuće. Vidim da je Forte više lopti uhvatio nego što je trčo. To ukazuje na moguće probleme u pass-igri, odnosno probleme sa WR-ovima.
Inače Patriotsi su odigrali pravo dobro. Ali i Bengalsi su sami zeznuli puno svoju situaciju sa početničkim greškama.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 sep 2010, 22:44

evo uzeli smo Bengalse 38-24(meni se cini :D :D )ufatili smo ih na par fora,kicker postigao TD jedna onda na ispucavanje i na interception,dosta od nas.Brady bez interceptiona 245 yardi iz 25 bacanja(pokusao 35)dobre brojke.Opet problemi sa trcanjem ukupno oko 80 yardi sto je lose nismo jos taj problem rijesili.nisam vidio kom je za njih postigao Td al bilo je iz 2 pasa i jedan je trcanjem(Benson vjerovatno).
Bitan je dobar pocetak a odlicno smo poceli.Brady u formi jos malo trcanje da se popravi i mora se i u odbrani bolje juer nece bas biti Brady uvijek top kao sto je danas bio a tad treba trcati a to evidentno nemamo
Slatina Bog i batina

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 13 sep 2010, 00:14

Na podforumu Kolumne čitalaca sam upravo postavio jedan tekst o NFL-u. Pročitajte ako imate vremena, možda se pronađete u nekim dijelovima teksta. Tema gdje je postavljeno se zove "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku..."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 sep 2010, 00:30

evo me sada hladne glave nakon utakmice :)... ljudi ja cu samo eci da nisam gledo do sada nervozniju utakmicu.... Ovo sto sam pisao je 100% skoro svaki vazni detalj sa utakmice i mnogi ce reci da po svemu svim tim brojkama Bearsi su trebali dobiti bar za 2 TD, ali ovako smo se spasavali u zadnjim sekundama, kada je Detroit cak inapravio TD kojeg su na ponovoljenoj snimci prikazali ipak da nije postojao jer je nisu uhvatili na vrijeme.....Bearsi su u svim sedmentima igre bili puno bolji i mogu reci da su imali odlicnu utkamicu..kako da ne kazem za Fortea hvala mu, kada je covjek imao 151 resiving yards :shock: ...covjek je cak kod zadnjeg TD imao onu pravu ulogu resivera, jer je on taj koji je sa 35 yardi otisao na end zone i napravio TD, jos je to izgledalo atraktivno jer se bacio na loptu i uhvatio....izgubio je jednu loptu i druga mu je ispala, ali smo ipak poslije se spasili neko je pokupio na svu srecu i onda samo par inchi od gola od cak cetri pokusaja Forte ne uspjeva proci.Bez obzira na to mi cemo mu to zaboraviti :)...mozda bi trebalo pustiti Taylora da trci citavu utkamicu, a Fortea staviti na resivera....D. Aromashodu je imao takodjer preko 70 yardi....ma gledajuci po svim brojevima ovo je trebala biti ubjedljiva pobjeda, ali eto izgubili smo 3 lopte na end zone bez ikakve potrebe i uz to jos ne poentirat ono sto sam vec spomeno situaciju Fortea koji od 4 puta nije uspjeo poentirati....moram reci da nas je i sudija dosta zezao, prije svega onaj TD za Detroit koji nije bio 100% i na ponovljenoj snimci se to vodjelo, a neznam kako su to oni mogli vidjeti ebiga... nekoliko penalty je bezveze dosudjeno a mi smo ih imali kijamet u ovoj utakmici...taman kada dodjemo u situaciju za 3 poena, desavali su nam se ti penali na kojima moraju raditi.Iz tih razloga i nisu postigli vise poena.
Sta reci za odbranu nego da je oduvjek godinama bila jedna od najboljih u NFL historiji...opravdali su svoj nick name kako ih vec zovu "The Monsters of the Midway"....Ljudi nisu dali mrdnuti Detroitovom offensu i skroz su ih zaustavili...Hrlacher,Briggs,Pappers,Haris su ih razbili s pravom to moram reci.Ipak Detroit ima dobar offense line jer su dosta mladji i brzi, a QB i resiveri su im dosta dobri....mogu samo reci da Detroitova odbrana na end zone je skroz drugacija od one koja se nalazi ba polovici protivnicke ekipe.Bearsi su sve one brojeve pokupili do te tacke gdje je Detritova odbrana cinila cuda.

Ovo je dobro pogledati :)

FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 sep 2010, 00:46

Odbrana nam kiksala danas samo tako, a Payton superioran kao i obicno

Bice ovo teska sezona :cry:
nema potpisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 sep 2010, 05:55

Posto nisam spomeno onaj sportni TD kojeg je Detroit napravio 30 sekundi do kraja, evo sad cu :)...ebiga da se ovo desilo Bearsima ja bi bio ljut i ko zna sta bi sve napisao,a po meni i po mnogim navijacima koji navijaju za Chicago Bears ono je bio TD....to je misljenje navijaca, ali nova pravila koja su postavljena pred pocetak sezone su drugacija i od ove sezone igrac mora zadrzati loptu u svom posjedudo kraja...ebiga do ove godine takva pravila nisu bila i mislim da je ovo velika greska NFL sto su promjenili tako nesto,jer desit ce se puno onda ovakvih stvari......sad vec sam spomeno da su jedan TD Detroitu priznali, koji zapravo i nije bio.Bilo je jako blizu ali lopta nije presla liniju definitivno.Sudija je tokom utkamice mnogo puta ostetio Bearse nekim odlukama i penalima koje nije svirao dok su nase resivere dirali prije pokusaja hvatanja lopte i slicnih situacija....ipak na kraju mislim bez obzira na ta nova pravila, sudije su te koje su nas spasile poraza.Bilo kako bilo prema prikazanom mi smo apsolutno zasluzili tu pobjedu s obzirom da je Detroit imao svega ukupno 160 ofanzivnih yardi sto je premalo da dodjes do pobjede.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 13 sep 2010, 23:27

SaltCityAttack je napisao/la:Posto nisam spomeno onaj sportni TD kojeg je Detroit napravio 30 sekundi do kraja, evo sad cu :)...ebiga da se ovo desilo Bearsima ja bi bio ljut i ko zna sta bi sve napisao,a po meni i po mnogim navijacima koji navijaju za Chicago Bears ono je bio TD....to je misljenje navijaca, ali nova pravila koja su postavljena pred pocetak sezone su drugacija i od ove sezone igrac mora zadrzati loptu u svom posjedudo kraja...ebiga do ove godine takva pravila nisu bila i mislim da je ovo velika greska NFL sto su promjenili tako nesto,jer desit ce se puno onda ovakvih stvari......sad vec sam spomeno da su jedan TD Detroitu priznali, koji zapravo i nije bio.Bilo je jako blizu ali lopta nije presla liniju definitivno.Sudija je tokom utkamice mnogo puta ostetio Bearse nekim odlukama i penalima koje nije svirao dok su nase resivere dirali prije pokusaja hvatanja lopte i slicnih situacija....ipak na kraju mislim bez obzira na ta nova pravila, sudije su te koje su nas spasile poraza.Bilo kako bilo prema prikazanom mi smo apsolutno zasluzili tu pobjedu s obzirom da je Detroit imao svega ukupno 160 ofanzivnih yardi sto je premalo da dodjes do pobjede.
Čitao sam mišljenja nekih eksperata u vezi ovoga i može se reći da je odluka o poništavanju ovog tuch downa po pravilima ispravna, ali vidim takođe da se mnogi ne slažu a ovim pravilom. Jer ipak čovjek je čistio uhvatio loptu i sve izveo regularno, i onda samo zato što nije zadržao loptu u rukama, a imao je kontrolu nad njom, poen biva poništen. Mislim da je TD zaslužio da bude priznat, ali sudi se po pravilima...

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.